30108
  • Viktor99
    6/10TOP
  • Narxxis
    SAD:asD:as:das.d.AD:AS
  • Szabi DEMON
    Nem jelenik meg ott semmi. Üres az egész.
  • Neoncsoves
    holnap nem leszek itthon meg szombaton se... na mind1, majd vasárnap:))
  • terribad
    holnap reggelig valamikor
  • Neoncsoves
    Na mikor jön ki az update?
  • Rainbow15
    Sziasztok!
    Mikortól lehet játszani ingyen a tf2-vel? Valahol azt írták, hogy csütörtöktől, de most kezdtem tölteni, és még ott van a "pre" előtag...
  • Rage47
    /off
    látogass el a win7 topikba, majd a gyártók oldalára, hogy mely programok támogatottak azok közül, amiket használsz.
    nálam minden müködik, winamp, steam, tf2, diablo2, l4d, photoshop, stb.
    ami vista-hoz jó, általában win7hez is.
  • Zomil
    mygames fülnél nem jelenik meg a tf2 a nem telepitett cuccok között?
  • chooselee
    /OFF
    Ha már van itt egy pár ember, aki teszteli élesben a win7-et, akkor azt szeretném kérdezni, hogy játékokkal nincs semmi gond?Se steammel, se mondjuk a Dead Space-vel? Visszafele is kompatibilis (pl.: Bioshock)?Esetleg tapasztalat valakinek ilyen téren?Mert én is ki akarom próbálni, sz*rakodik is most az XP, de arra meg nincs időm hogy most oboázzak vele és visszarakjam aztán az XP-t. Drivereket hallottam letölti automatice,de pl winampot másfélét kell rárakni mint XP-re, vagy ugyanazt?
    Előre is köszönöm a kedves segítséget!
  • Szabi DEMON
    Sziasztok.
    A hétvégén ingyen hétvége lesz, ha jól láttam a steamen, de nem tudom mit honnan kell letölteni ezért. A steamen van egy kék Pre-load link amire hiába akttintok rá ugyanaz az oldal töltődik be. Mi lenne a teendő? Előre is köszi a segítséget.
  • Beast Machine
    vid.kari driver újrarakása? (persze előtte drivecleaner-rel leszedni)
  • Zomil
    off:

nekem akkor is a csucs a: "SAD:asD:as:das.d.AD:AS"

on:

nameless: jó kérdés, max annyit tudok ajánlani, h töröld le ujra hátha :S
  • nameless1229
    Nekem olyan gondom van, h amikor megnyitom játékon belül a karakter info-t, akkor az új fegyverek helyén nagyon szép rózsaszín-fekete négyzetrácsos négyzetek vannak, nagyon szép egyébként, csak épp a fegyvereket nem látom... Mitől lehet ez? 2 nappal ezelőtt letöröltem a játékot, még a mappáját is, majd tegnap újra feltettem, de megint ugyanez a helyzet... Valami 5let? Üdv!
  • Neoncsoves
    :|
  • Julius Caesar
    /off
    az oan-tól, ceri-től xd-től meg ilyen fasság szaroktól énis hányok. csak a 16 éven aluli retardált nőneműek hazsnálják (vagy azokkal egy szintűek).
    /on
  • jackcsabi
    ja ip: 69.65.34.74:27015
  • jackcsabi
    Aki gondolja jöjjön XFG 2fort 24/7 szerverre. Külföldi szerver de 2en vagyunk magyarok már Crabbyval, mikforon on :)
  • Narxxis
    lol
  • sonic syndicate
    a 7 lett volna a vista, csak ki kellett valamit adniuk, ergó vista a 7 alfa verziója
  • csokalaci
    igen ? oan? légy szives máskor írj oda egy LY-t köszi...És a Vista meg a 7 között eléggé nagy a különbség
  • Nandris94
    yay, télleg :o

u.i.: írjunk sokat és 1.k leszünk xD
    u.i.2.: mm az xp akkoris jobb és szebb :P vista meg 7 az oan... hát oan
  • Neoncsoves
    omg... de amit én irtam azért csak valószínűbb... mondjuk 2fortos hp-s zárt ajtó nem lenne rossz:D több csapatmunka kéne. csúsztatható sapper meg túl egyszerű lenne
  • sonic syndicate
    folytatom: lesz hunted mód, mivel ott vannak a módból a esernyők, és lelőhető a csapattárs, az egyik ablakkal szemben lesz egy piramis stb
  • Aquir
    ennyi erővel:

1. lesz zárt ajtó a 2fort bázison
    2. csúsztatható sapper
    3. másodpercekig tartó visszaváltozás
    stb :)
  • Neoncsoves
    Lehet, hogy lesz újfajta álcázója a spynak. Nézzétek meg a Meet The Spy-t. Ott van a scout az elején (amikor próbálja kinyitni az ajtót) sandman van a kezében... pedig ő a spy!
  • Rage47
    írd meg a valvenak
  • armageddon666
    Honnan jön ez a Scout's mother is the pyro cucc? Egyébként biztos lesz benne olyan hogy Spycheck és akkor felgyújtja a társakat XD
  • jackcsabi
    Meet the Pyrohoz nagy ötletem támadt :D
    Kezdödhetne úgy hogy a pyro ül egy tükör elött, sminkeli magát, felhúzza a maszkot, mefordul: Hanahana! aztán bejön a felirat hogy Meet the Pyro. :d
  • csokalaci

• Twetr0x
    hát hogyne! GANTALMAN
  • Viktor99
    :D
  • Viktor99
    Semmi csak elnéztem
  • Rage47
    én sem értem
  • csokalaci
    win7 meg már rc 1 nél tart és én semmi bugot nem vettem észre
  • Zomil
    ezen mi is vicces?
  • jackcsabi
    Nekem vistám van 1 éve, eleinte voltak lefagyások, de az hálózati kártya miatt. Akkor még én is aztmondtam hogy szar, de kiderült hogy az én hibámból volt szar. Most már fél éve normálisan megy, egy kékhalál, fagyás stb. nemvolt... és minden fut :) Meg ugyebár Dx10, szóval jó :)
  • Viktor99
    HURRÁ!! xP
  • Viktor99
    Én értem de a Vista szar, a Windows 7 meg még tele van buggal! Szóval kizárásos alapon XP vagy DOS :D
  • jackcsabi
    komoly mert akkor yeha