30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9657 6/10TOP -
#9656 SAD:asD:as:das.d.AD:AS -
Szabi DEMON #9655 Nem jelenik meg ott semmi. Üres az egész. -
Neoncsoves #9654 holnap nem leszek itthon meg szombaton se... na mind1, majd vasárnap:)) -
#9653 holnap reggelig valamikor -
Neoncsoves #9652 Na mikor jön ki az update? -
Rainbow15 #9651 Sziasztok!
Mikortól lehet játszani ingyen a tf2-vel? Valahol azt írták, hogy csütörtöktől, de most kezdtem tölteni, és még ott van a "pre" előtag... -
#9650 /off
látogass el a win7 topikba, majd a gyártók oldalára, hogy mely programok támogatottak azok közül, amiket használsz.
nálam minden müködik, winamp, steam, tf2, diablo2, l4d, photoshop, stb.
ami vista-hoz jó, általában win7hez is. -
#9649 mygames fülnél nem jelenik meg a tf2 a nem telepitett cuccok között? -
chooselee #9648 /OFF
Ha már van itt egy pár ember, aki teszteli élesben a win7-et, akkor azt szeretném kérdezni, hogy játékokkal nincs semmi gond?Se steammel, se mondjuk a Dead Space-vel? Visszafele is kompatibilis (pl.: Bioshock)?Esetleg tapasztalat valakinek ilyen téren?Mert én is ki akarom próbálni, sz*rakodik is most az XP, de arra meg nincs időm hogy most oboázzak vele és visszarakjam aztán az XP-t. Drivereket hallottam letölti automatice,de pl winampot másfélét kell rárakni mint XP-re, vagy ugyanazt?
Előre is köszönöm a kedves segítséget! -
Szabi DEMON #9647 Sziasztok.
A hétvégén ingyen hétvége lesz, ha jól láttam a steamen, de nem tudom mit honnan kell letölteni ezért. A steamen van egy kék Pre-load link amire hiába akttintok rá ugyanaz az oldal töltődik be. Mi lenne a teendő? Előre is köszi a segítséget. -
#9646 vid.kari driver újrarakása? (persze előtte drivecleaner-rel leszedni) -
#9645 off:
nekem akkor is a csucs a: "SAD:asD:as:das.d.AD:AS"
on:
nameless: jó kérdés, max annyit tudok ajánlani, h töröld le ujra hátha :S -
#9644 Nekem olyan gondom van, h amikor megnyitom játékon belül a karakter info-t, akkor az új fegyverek helyén nagyon szép rózsaszín-fekete négyzetrácsos négyzetek vannak, nagyon szép egyébként, csak épp a fegyvereket nem látom... Mitől lehet ez? 2 nappal ezelőtt letöröltem a játékot, még a mappáját is, majd tegnap újra feltettem, de megint ugyanez a helyzet... Valami 5let? Üdv! -
Neoncsoves #9643 :| -
#9642 /off
az oan-tól, ceri-től xd-től meg ilyen fasság szaroktól énis hányok. csak a 16 éven aluli retardált nőneműek hazsnálják (vagy azokkal egy szintűek).
/on -
#9641 ja ip: 69.65.34.74:27015 -
#9640 Aki gondolja jöjjön XFG 2fort 24/7 szerverre. Külföldi szerver de 2en vagyunk magyarok már Crabbyval, mikforon on :) -
#9639 lol -
#9638 a 7 lett volna a vista, csak ki kellett valamit adniuk, ergó vista a 7 alfa verziója -
#9637 igen ? oan? légy szives máskor írj oda egy LY-t köszi...És a Vista meg a 7 között eléggé nagy a különbség -
#9636 yay, télleg :o
u.i.: írjunk sokat és 1.k leszünk xD
u.i.2.: mm az xp akkoris jobb és szebb :P vista meg 7 az oan... hát oan -
Neoncsoves #9635 omg... de amit én irtam azért csak valószínűbb... mondjuk 2fortos hp-s zárt ajtó nem lenne rossz:D több csapatmunka kéne. csúsztatható sapper meg túl egyszerű lenne -
#9634 folytatom: lesz hunted mód, mivel ott vannak a módból a esernyők, és lelőhető a csapattárs, az egyik ablakkal szemben lesz egy piramis stb -
#9633 ennyi erővel:
1. lesz zárt ajtó a 2fort bázison
2. csúsztatható sapper
3. másodpercekig tartó visszaváltozás
stb :) -
Neoncsoves #9632 Lehet, hogy lesz újfajta álcázója a spynak. Nézzétek meg a Meet The Spy-t. Ott van a scout az elején (amikor próbálja kinyitni az ajtót) sandman van a kezében... pedig ő a spy! -
#9631 írd meg a valvenak -
#9630 Honnan jön ez a Scout's mother is the pyro cucc? Egyébként biztos lesz benne olyan hogy Spycheck és akkor felgyújtja a társakat XD -
#9629 Meet the Pyrohoz nagy ötletem támadt :D
Kezdödhetne úgy hogy a pyro ül egy tükör elött, sminkeli magát, felhúzza a maszkot, mefordul: Hanahana! aztán bejön a felirat hogy Meet the Pyro. :d -
-
#9627 hát hogyne! GANTALMAN -
#9626 :D
-
#9625 Semmi csak elnéztem -
#9624 én sem értem -
#9623 win7 meg már rc 1 nél tart és én semmi bugot nem vettem észre -
#9622 ezen mi is vicces? -
#9621 Nekem vistám van 1 éve, eleinte voltak lefagyások, de az hálózati kártya miatt. Akkor még én is aztmondtam hogy szar, de kiderült hogy az én hibámból volt szar. Most már fél éve normálisan megy, egy kékhalál, fagyás stb. nemvolt... és minden fut :) Meg ugyebár Dx10, szóval jó :) -
#9620 HURRÁ!! xP -
#9619 Én értem de a Vista szar, a Windows 7 meg még tele van buggal! Szóval kizárásos alapon XP vagy DOS :D -
#9618 komoly mert akkor yeha