Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Bazz, kijott a patch ? Maris megyek

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
Köszi 😊

http://facebook.com/musicleander

TreDoR
consoleba:

cl_netgraph 1

Az 1-es helyére jöhet 0, 2, 3, vagy 4, ez utóbbi írja ki a legtöbb adatot.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

csokalaci
Sziasztok!
Láma kérdés következik!
Hogyan hívhatom elõ a játékokban azt,hogy mutassa az fps-t a pinget stb-t alul?
Köszi

Aquir
csodás

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
Igen, és a kaputól kifele szemközti fal.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Ron Ragm
Kb 6 heavynyi távolságig ér el, teszteltük.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquir
"kezdõ": ez az egy-kijáratos resupply akart lenni, és a rács mögötti rész?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
2fort kezdõtõl majdnem a szemközti falig elér. Szinteltéréssel is öl, ha becélzod az embert.

Ez a pöckölés messzire is hatásos nem is tudtam.Kíváncsi lennék egy snipert le lehet e vele kapni jó messzirõl! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Unbaised
Kössz!

HeadHunter86
Aki még nem hallott volna róla: Az ország hivatalos Team Fortress 2 magyar közösségi oldala ... vagy mifene. 😊

motyodlee
azt nem vettem észre<#vigyor>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jani21
A Heavy nagyon ott van XD: http://www.youtube.com/watch?v=-SLe8lg9G0c

Aquir
in game jó tud lenni

RatBaG
ott a dispenser mellettük

Per Aspera Ad Inferi.

motyodlee
ezidáig nem 😊
egy kis comic,(bocs hogy nyujtom a topikot)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nivea

Ilyen bugot látatok már?

motyodlee
ha mindkét fél ugyanolyan jól tud evvel játszani akkoris az szivja meg elõször aki kezdi<#idiota>

Nitramk
Ping-pong<#idiota>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

ZseniálisTeknős
Miért hagyod abba Tredor? Kár lenne...

Aktuális TF2 leírás letölthetõ innen:

http://spartanstf2hun.extra.hu/download.php?list.9

doc vagy pdf formátumban.

Heavy achik, új heavy fegyverek és kisebb javytások.

Üdv.

TreDoR
Sehogy, amint megírtam a scriptjeimet és publikáltam abbahagyom a tf2-t. Viszont fogalmam sincsen mikor készülnek el végleg.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nem igaz 😊 , ez úgy van ,hogy az ember 25 fps nél látja folyamatosnak a képek egymás utánját.... simán érzékelhetõ több frame másodpercenként
jozing
tredort ma láttam játszani és nekem nem tûnt fel, h laggolt volna. amúgy source-ba be van építva vmi anti lag, ami kiszûri, h ha beadod csipával a fejest, és a másik lag miatt elugrik általában megadja. persze nagy laggoknál meg amúgy se atombiztos módszer ez, de néha mûködik. ha érdekel vkit elõkeresem errõl a cikket.

hát egen, nekem a monitorm 1440x900-as (19") és úgy ment crysis 30 FPS-sel 8amúgy krízis nagyon optimalizálatlan sztem), TF2 meg minden highon (ahol lehet very high) , 8xaf meg 2xmssa-val 120-150FPS. sztem multiba jobban lehet érzékelni ha kevesebb az FPS-sed.

amúgy szerintem ma már akinek TF2 20-30 FPS-sel megy annak megéri egy új kártyát vennie, HD3450/70 meg HD3650/70 nagyon olcsó, de HD2400pro/XT is már 5-6ért van, hazsnáltan még ennyi se. vagy egy használt 86GT. ezek olcsóbbak mint maga a játék, szerintem sokaknak megérné.
ha meg AGP akkor egy 2600pro, 10k-ért. a változás tényleg észlelhetõ.

nem akarok snekit bántani vagy megsérteni, de 15FPS-sel tényleg hogy lehet élvezni egy multis gémet?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Rage47
3 napig
Amúgy ez a guest pass-t ha elküldöm akkor az illetõ mennyi ideig játszhat vele??Egyik ismerõsöm hajlik a megvételre. 😄 +1 Rágom a fülét miatta vagy fél éve.

értem, akor lehet h ezért szopom én a csipázást😊 640*480 nyomom vagy 800-600 atol fug melyik a legkiseb 😊 ócskavas 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Ability
Nekem is feltûnt, elõször a 30FPS is irritáló volt. De hamar meg lehet szokni, és amikor bele vagy merülve a játékba, akkor egy idõ után már nem tûnik fel. Persze egyébként én is legalább 60 FPS-t követelek, de hát mégiscsak végig akartam vinni a Crysis-t. 😛
Narxis
Nekem még a 30fps is "feltûnt" , hiába, úgy látszik ahány ember annyi féle érzékelés. Persze ha élveztem volna a játékot mint az elején lehet jobban belemerülök és nem veszem észre. Szerencsére TF2 mérföldekkel jobban optimalizált, de az is igaz, hogy itt a rajzos grafika kicsit könnyebbé teszi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ability
Hát mondjuk egy Soldiernek ez nem is probléma, alá tudja lõni a rakétát és el van intézve. Egy Sniper jobban szív velük, mert ott pontosan kell lõni, és hát nem mindig adja be a fejest, de valamikor még a testi lövést sem. A játék alapesetben másodpercenként 66 alkalommal küldi el a szervernek az éppen aktuális poziciódat. Ha az FPS nem éri el ezt a számot, akkor a kommunikáció is annyira lassul, amennyi az éppen aktuális FPS. Ha valaki 15 FPS-sel játszik, akkor az már igen-igen észrevehetõ. Bár ebben a játékban többek között ezt is szerencsésen oldották meg, mert a fegyverek többségénél nem fontos a pontos célzás. De egy csében ez a belassulás nagyon észrevehetõ, és ott mennek is az anyázások.
én egyaltaln nem különböztetk me gilyeneket, észre se veszem csak azt ha annyira szaggat h métereket ugrál akép 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Ability
Én sem vettem észre különösebben, de amikor cséztem, akkor ott igen-igen láttam ilyen jellegû beszólásokat.

Narxis: természetes a játékot élveztem 😊 Nálam egyébként a norma az 60FPS, de pl. a Crysisben alapból van ilyen Motion Blur effekt, amitõl valamennyire elmosott lesz a kép mozgásnál, ergó nem tûnt fel annyira a darabos mozgás.
Narxis
20fpst élvezted? ehh<#szomoru1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
Én 15 fps-el játszom (ha flamet látok akkor annyival se) és eddig sose szólt senki, hogy laggolnék.

Ability
De ez single, multiba fontos lenne, hogy ne legyen utánhúzása az egérnek stb. Tehát aki a TF2-t játsza 25FPS-sel, annak nincs könnyû dolga. Illetve sokan szidják az ilyen játékosokat, mert laggolnak is, nem csak a gépük lassú, hanem ilyenkor a szerverrel való kommunikáció is lelassul az FPS miatt.
Ability
Hozzászokik az ember szeme. Nekem olyan monitorom van, hogy muszáj volt a Crysist 1680-as felbontáson játszani. Gondolhatod, hogy ott sem láttam 30FPS-nél többet, és elõször nagyon irritáló volt, de utána alkalmazkodik a szemed hozzá, és megszokod. A végén a hajón örültem a 20 FPS-nek is, mert ott nagyon leesett, és mégis tudtam vele játszani, és élveztem is.
Twetr0x
Én 25-35 FPS-el játszom és tökéletesen megy, mások meg már 60 fps miatt sírnak (nem itt). Hol az igazság? 😄

jozing
hogy pontosak legyünk, az ember 23.96-tól látja folyamatosnak a képet, de amir dzsani mondott igaz. a filmek sokkal természetesebben hatnak mint a gémek. én pl észreveszem, mikor a crysis futot 30FPS-sel, meg mikor HL2 230-cal. de ez ember függõ is, sokaknak elég 25FPS, valakinek az szaggatás. személy szerint én 40-50 fölött már nem érzem a különbséget.

tredor: amit mondasz az érdekes, mert pocoknak egy 2400pro-ja van, gyengébb mint a 66GT és neki 1280x1024-ben highon simán megy, ha jól tudom.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Ability
Hülyeség, lazán kiszûröd a 60 FPS alatti értékeket. 60 felett már-már folyamatos. Tudod amikor egy filmet nézel, akkor nem tûnik fel, hogy max. 30 FPS, mert a képek között átmenet van, folyamatossá teszi. A játékok pillanatképeket generálnak, és lökik mindig a frisset. Egy kép teljesen különálló a többitõl, nincs benne átmenet, egy tökéletes renderelt kép. Pont ezért teszi 25FPS-nél darabossá a játékmenetet. Észre lehet venni. Arról nem beszélve, hogy 25FPS-nél a gép már igencsak erölködik, és ilyenkor nagyon ingazodik az FPS, random megakadások jönnek, az egér utánhúz, mert a gép nem tudja idõben kiszámolni az útvonalat.
TreDoR
HL2-t rengetegszer updatelték. Én elõször egy GeForce mx440-el játszottam vele max. beállításokon lagg nélkül, legutoljára meg egy 6600GT-n és minimum felbontáson is laggolt (frissen húzott winnél). Azóta meg sem merem nézni mi van vele. A többi gammel is ugyanezt eljátsza a valve, de érdekes lenne, ha az update news-ba beleírnák, hogy "megemeltük a gépigényt"...

TreDoR
Az emberi szem 25 fps-nél nem lát többet.

jozing
tredor: ezt nem értem. a HL2-nek ma se kell nagy gépigény, akkor mért nem azt updatelték? ellenben a TF2 megkövetelte a DX8.1-et, de inkább a DX9-cet. és nem emelheti folyamatosan, nem csökkentheti "mesterségesen" a frameratet, mert vki anno megvette, és akkor az volt a min sepc, most nem megy neki? anno elég volt neki egy GF5 (vagy Gf-FX), neki az volt, most meg GF7 kell neki? WTF, akkor anno átverték mert nem szólatk, h az idõ múlásával egyre nagyobb gép kell? meg hova emeli? felmegy a gépigény 2009-re a crysis felé? de a játék nem lesz szebb, szóval ennek nincs értelme. meg a VALVe-ot mióta érdekli h a hardver gyártók mit akarnak (max egy kissebb-nagyobb öszegért cserébe változtat).

jozing
krissz: lehet hogy voltak finomítások a motoron. amúgy egy átlah monitor max 60-80fps-t tud megjeleníteni (herz), ezért nekem hiába van 160fps-em, abból max 80-nat látok 😊

TreDoR
Mert a hl2 kiadása után balhé volt, hogy túl kicsi volt a gépigénye és nem érte meg a VGA kari gyártóknak, azóta a valve folyamatosan emeli a gépigényt az updatekben.

Nkrissz
F*aszomat má a valveba.Nem értem hogy miért csökken az a qrva fps minden egyes updatenél...

csokalaci
ja a végén elküldtem a jó k. annyába.
Amúgy a honlap már be se jön rendesen 😛

csokalaci
Sziasztok !
Nekem is el akarta lopni az accom egy nyomorék..
ez a neve: Mezmacko. írt nekem egy üzenetet:

UNLOCK ALL GAME ACHIEVEMENTS HERE http://steamachievement.bplaced.net

CHECK OUT MY TF2 STATS!!! http://steamcommunity.com/profiles/76561197992477952/stats/TF2

Én írtam,hogy
-Mi a bajod ?-erre megszólal hogy
-English please...

megnéztem hogy milyen groupokban van benne: magyar steam group...
És még ezt is kiírta:
Mariann Somogyi
Budapest, Budapest, Hungary
(Szóval minek angolul?)

Megnyitottam a honlapot és be kell írni az accot meg a jelszavad...
ja és megnéztem a tf2 statját és 0 órát játszott ezen a 2 héten de megvan az összes achievementje.
Jelenteni kéne a valvenek.

TreDoR
Semmit sem ér vele, ha egy regelt cd kulcsot ellop, mégegyszer nem tudja felhasználni.

"tudja kap az ember 1 cd-kulcsot amikor meg vesszi a felhazsnálót" Ezt a részt olyan írta, aki még egy darab játékot sem vett steamen. Szerintem...Mi az, hogy megveszi a felhasználót?Online rabszolgakereskedelem vagy mi? 😄 Besz*rás...Azt hitte hogy a magázással hivatalosabb lesz. Az account lopás bejáratott duma, most jön a key lopás?Hátha ebbe még beleesnek páran....és lehet.

Meg mi az hogy a cd-key kell neki??Steamrõl letöltött játékhoz nem is adnak!Ekkora barmot.Itt Sg-n steam topikban valaki accountot venne,lehet az is átbaszás...