30108
  • Rage47
    már akinek esett ugye^^
    :(
  • Jim Morrison
    de Kiraly az update es a fegyverek
  • bence19940611
    Heavy Picnic :D
  • Julius Caesar
    piss fighter.

soldier meg poopiefighter lesz?
  • bence19940611
    Sniper kapni fog pisivel teli üveget Valvésok merészek
  • Rage47
    Én megkaptam másodjára a Nataschat, egész délelött játszottam. >.< Mostan van 2 natascham az inventoryban. Bazz, mint egy RPG komolyan:D Remélem lehet majd tradelni is.
  • Lacccca
    Azt írják elég specben lenni.
  • chooselee
    Gondolom péntek este kezdődik a free weekend, így most még zárolva van a stuff.
  • Magh
    Sokan belogolnak és fél óra alatt kapnak 2-t, én 4 óra alatt egyet sem kaptam.
  • Szabi DEMON
    Srácok a stream azt írja, hogy: "A locked copy of Team Fortress 2 has already installed on your computer. Purchase it now and start play immadietly. " Pedig én a pre-load-os cuccot szedtem le a free hétvége miatt, mert éppen azért szeretném kipróbálni, hogy megvagyem-e. Mi a teendő?
  • Lacccca
    Milyen gyakran dobálja?
    Mondjuk annyira nem rossz 5let mert feleslegessé teszi a achik farmolását.
    Majd este ránézek hogy mi meg hogy van :)

Habr ha mondtok időpontot akkor SG-re is felnézhetünk csak akkor valami normális kaszt elosztásba egyezünk meg XD

Én leszek f*sznoob*ecilowzor Pyro vagy medic vagy scout, többit nem nagyon élem.

Nem tudom ismeritek e a Sagis szervereket de kurvajó szoktt lenni, turbo modba megy minden. Egy este medicelgettem ott és mire vége lett a pályának az ellene összes emberét Domináltam . Na az jó kör volt.
  • Aquir
    remek update
    "Demomen can now detonate their stickies while taunting"
    emlékszem régen ki is próbáltam hogy lehet e ezt úgy mint ahogy meet the demoman legvégén volt.. De most már lehet!!
  • Magh
    Ez a casualpistáknak kedveskedő random fegyverdobálás hihetetlen irritáló.
  • Lacccca
    NEkem ez tetszik még:

Enabled "sv_allow_wait_command" convar, which defaults to 1. When set to 0, it'll prevent clients from using the "wait" command

Végre a mocskos scripterek ellen is van valami :)
  • Aquir
    háhá, irány a szerverek
  • Narxxis
    Nem úgy halnak meg mint a többi kaszt, hanem kaptak egy egyéni halált amit eljátszanak ha megölöd őket. :D Pl. csipa a hátához kap a kezével ha jól láttam.
  • Julius Caesar
    eh, bocs h 3x írok, rényleg, de ez: "The Heavy and Sniper now have new custom death animations" mi? a custom death mi a fene?

amúgy a dupla-kordé tologatást már várom :)
  • Magnificat
    hát egy kicsit várni kell, hogy lehiggadjanak az emberek a spy/sniper classokból... most egy rakat pályán nincs más, mint ők :) Eddig a snipereket általában korlátozták, a spyokat nem, így volt, hogy nem is láttam ellent a pályán, csak két snipert, mert a többiek láthatatlanok voltak (10 vs 10-ben :D)
  • Julius Caesar
    amúgy nézegetem a general meg a spy updateket. egész jók, vannak kis finomságok (spynak álcázott spy kap maszkot, medic spy kap übermetert stb) meg úgy az egész tetszik.
  • Julius Caesar
    és van az ambassadornak headshotja. van egy achi h "headshot 3 scouts with your ambassaddor".

délután énis nekiállok. juhé.

/off
    azért nekem az msn-n szmájliktól is kerülget a devla... ki is nyomtam az összes zenét/szmájlit. főleg amikor egyesek az xd-nek beraknak egy 600x400-as animált gifet ami villog... e ezt meár egyszer leírtam hoszabban.
    /on
  • jackcsabi
    Jaja teleport cuccos hasznos lesz

Én is jönnék, csak sajna infóórán ülök. Épp befejeztem 5 vacak prezentációt... mindjárt csengetnek :D
  • Viktor99
    EZ MEKKORA :D
  • Rage47
    belinkelem az update részleteit, ha valaki csemegézni szeretne.
    megyek farmolni.. :D
  • motyodlee
    Spies can now use enemy teleporters

ettől még a telefrag érvényesülni fog szerintetek?

(egyébként én jönnék, ha nem ülnék a suliba még holnap is)
  • Narxxis
    Na jöttök gamélni?
  • xxxpaulxxx
    juhú! Updating: 0%:D
  • jackcsabi
    Legjobb blog. Én is szerkesztem :D
  • Jani21
    Az update hozott pár játékmenetbeli finomításokat is. Ennek nagyon örülök személy szerint. Nagyon jó kis frissítés lett. A Valve nem hazudott. A változásokról itt olvashattok: TF2.
  • PunkZoli
    kinnt az update
  • Nandris94
    az enyim meg ez: http://gmod4eva.blog.hu/
    vigyázat! csak erős idegzetűeknek O.o
  • csokalaci
    régen ez volt: http://garrysmod.blog.hu
    Most ez: http://garrysmod.try.hu
  • Nandris94
    yay xd
  • Viktor99
    omgmodblog? XD
  • csokalaci
    Igen én ismerem az írásodat...(gmod blog )
  • Narxxis
    XD
  • Nandris94
    ... tuttam h nemkellett volna... am megha problémátok van az írásommal csak közölném h nem magyarul írok :P és nemis angolul! hanem a saját ésa haverok nyelvén...
    ...Pomg-ul! xD
  • csokalaci
    oan szupcsi a XD
  • Neoncsoves
    XD
  • Nandris94
    hát csak mondom h az xd-t sokan használják, van 1 17 és 1 20éves haverom is pl, a cerit assetom miaz szal pls mondel, az oanra meg rászoktam vhol, nemtom...

1ébként ma tökjó voltam: ~ 200 halál
    ~ 80 kill

U.I.: pl az XD-től nekemis felfordul a gyomrom :P
  • jackcsabi
    A nönemüek? Nem hiszem, nekik azért több az eszük elhiszed?