30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9697 már akinek esett ugye^^
:( -
#9696 de Kiraly az update es a fegyverek -
bence19940611 #9695 Heavy Picnic :D -
#9694 piss fighter.
soldier meg poopiefighter lesz? -
bence19940611 #9693 Sniper kapni fog pisivel teli üveget Valvésok merészek -
#9692 Én megkaptam másodjára a Nataschat, egész délelött játszottam. >.< Mostan van 2 natascham az inventoryban. Bazz, mint egy RPG komolyan:D Remélem lehet majd tradelni is. -
#9691 Azt írják elég specben lenni. -
chooselee #9690 Gondolom péntek este kezdődik a free weekend, így most még zárolva van a stuff. -
#9689 Sokan belogolnak és fél óra alatt kapnak 2-t, én 4 óra alatt egyet sem kaptam. -
Szabi DEMON #9688 Srácok a stream azt írja, hogy: "A locked copy of Team Fortress 2 has already installed on your computer. Purchase it now and start play immadietly. " Pedig én a pre-load-os cuccot szedtem le a free hétvége miatt, mert éppen azért szeretném kipróbálni, hogy megvagyem-e. Mi a teendő? -
#9687 Milyen gyakran dobálja?
Mondjuk annyira nem rossz 5let mert feleslegessé teszi a achik farmolását.
Majd este ránézek hogy mi meg hogy van :)
Habr ha mondtok időpontot akkor SG-re is felnézhetünk csak akkor valami normális kaszt elosztásba egyezünk meg XD
Én leszek f*sznoob*ecilowzor Pyro vagy medic vagy scout, többit nem nagyon élem.
Nem tudom ismeritek e a Sagis szervereket de kurvajó szoktt lenni, turbo modba megy minden. Egy este medicelgettem ott és mire vége lett a pályának az ellene összes emberét Domináltam . Na az jó kör volt. -
#9686 remek update
"Demomen can now detonate their stickies while taunting"
emlékszem régen ki is próbáltam hogy lehet e ezt úgy mint ahogy meet the demoman legvégén volt.. De most már lehet!! -
#9685 Ez a casualpistáknak kedveskedő random fegyverdobálás hihetetlen irritáló. -
#9684 NEkem ez tetszik még:
Enabled "sv_allow_wait_command" convar, which defaults to 1. When set to 0, it'll prevent clients from using the "wait" command
Végre a mocskos scripterek ellen is van valami :) -
#9683 háhá, irány a szerverek -
#9682 Nem úgy halnak meg mint a többi kaszt, hanem kaptak egy egyéni halált amit eljátszanak ha megölöd őket. :D Pl. csipa a hátához kap a kezével ha jól láttam. -
#9681 eh, bocs h 3x írok, rényleg, de ez: "The Heavy and Sniper now have new custom death animations" mi? a custom death mi a fene?
amúgy a dupla-kordé tologatást már várom :) -
#9680 hát egy kicsit várni kell, hogy lehiggadjanak az emberek a spy/sniper classokból... most egy rakat pályán nincs más, mint ők :) Eddig a snipereket általában korlátozták, a spyokat nem, így volt, hogy nem is láttam ellent a pályán, csak két snipert, mert a többiek láthatatlanok voltak (10 vs 10-ben :D) -
#9679 amúgy nézegetem a general meg a spy updateket. egész jók, vannak kis finomságok (spynak álcázott spy kap maszkot, medic spy kap übermetert stb) meg úgy az egész tetszik. -
#9678 és van az ambassadornak headshotja. van egy achi h "headshot 3 scouts with your ambassaddor".
délután énis nekiállok. juhé.
/off
azért nekem az msn-n szmájliktól is kerülget a devla... ki is nyomtam az összes zenét/szmájlit. főleg amikor egyesek az xd-nek beraknak egy 600x400-as animált gifet ami villog... e ezt meár egyszer leírtam hoszabban.
/on -
#9677 Jaja teleport cuccos hasznos lesz
Én is jönnék, csak sajna infóórán ülök. Épp befejeztem 5 vacak prezentációt... mindjárt csengetnek :D -
#9676 EZ MEKKORA :D -
#9675 belinkelem az update részleteit, ha valaki csemegézni szeretne.
megyek farmolni.. :D -
#9674 Spies can now use enemy teleporters
ettől még a telefrag érvényesülni fog szerintetek?
(egyébként én jönnék, ha nem ülnék a suliba még holnap is) -
#9673 Na jöttök gamélni? -
xxxpaulxxx #9672 juhú! Updating: 0%:D -
#9671 Legjobb blog. Én is szerkesztem :D -
#9670 Az update hozott pár játékmenetbeli finomításokat is. Ennek nagyon örülök személy szerint. Nagyon jó kis frissítés lett. A Valve nem hazudott. A változásokról itt olvashattok: TF2. -
PunkZoli #9669 kinnt az update -
#9668 az enyim meg ez: http://gmod4eva.blog.hu/
vigyázat! csak erős idegzetűeknek O.o -
#9667 régen ez volt: http://garrysmod.blog.hu
Most ez: http://garrysmod.try.hu -
#9666 yay xd -
#9665 omgmodblog? XD -
#9664 Igen én ismerem az írásodat...(gmod blog ) -
#9663 XD -
#9662 ... tuttam h nemkellett volna... am megha problémátok van az írásommal csak közölném h nem magyarul írok :P és nemis angolul! hanem a saját ésa haverok nyelvén...
...Pomg-ul! xD -
#9661 oan szupcsi a XD -
Neoncsoves #9660 XD -
#9659 hát csak mondom h az xd-t sokan használják, van 1 17 és 1 20éves haverom is pl, a cerit assetom miaz szal pls mondel, az oanra meg rászoktam vhol, nemtom...
1ébként ma tökjó voltam: ~ 200 halál
~ 80 kill
U.I.: pl az XD-től nekemis felfordul a gyomrom :P -
#9658 A nönemüek? Nem hiszem, nekik azért több az eszük elhiszed?