Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Yikes!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nkrissz
Szép....
A valve hivatalos cyber café oldalon rámentem Magyarországra és ezt adta ki:
https://cafe.steampowered.com/index.php?area=cafe/signup&country=HU&page=1

RatBaG
brekk

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
gentlemen!

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

csokalaci
jaaj én tudom mi ez 😄
tfc-ben,amikor bekerültél pl wellen az ellenség spawn jára a csatornán át,akkor ilyen lõtt rád

http://facebook.com/musicleander

Ron Ragm
Nem tudom volt-e már, de a minap kotorásztam gmoddal a TF2 között és találtam egy pár kiselejtezett szerkezetet

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
nem fotóztam le vagy ilyesmi. de ha megadom kié a kárty, mikor mitt vettem, hol lakok és mi a telkó számom csak elhiszik h az enyém... de ne keljen élesbe kipróbálni

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nivea
amugy megkellet adnod egy mél cimet és arra küldtek egy számlát. azt lefotozdo printscreenel az elég sztem

Jani21
Tudom, hogy nincs most ilyen problémád, és ne is legyen! XD Igazából nincs mit nagyon elõkeríteni. Ha kétséget kizáróan megállapítják, hogy te vagy a jogos tulajdonosa a játékoknak és így az acc-nak, ahogy te is mondtad elküldik neked a használatba vétel új adatait (jelszót).

jozing
ja és ilyenkor megpróbálják elõkeríteni? h kinél van, kapok egy PW-t (vmi hosszút) és ha elõkerült visszaszolgáltatják nekem?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
anx: köszi, nem lopták el vagy ilyesmi és remélem sose leszb erre szükségem, de kíváncsi voltam

Jani21
Ha Steamen vetted meg, akkor a vásárláshoz használt kártya pár adatát kell megadni. Itt elolvashatod a teendõket: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

jozing
ha ellopják az accomat (nem akarom), és visszakarom szerezni, írok a tech supportnak. és ha kérik a blokkot/CD kulcsot/lépet hogy igazlom h enyém a játék? miveé én mindent digitálisan vettem meg, tehát nem kaptam ilyeneket. ilyenkor mi a teendõ?

amúgy megvettem CS-t, nem rossz gém, de TF2-õ nem gyõzi <#crazya>

Nitramk

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
http://www.youtube.com/watch?v=mEUgzdlSgls pocokkal baromkodtunke gy noob 2fortos szerón. a videóból minden kiderül! kommenteket kritikát szívesen fogadok.

jozing
én is csak medicnél achiztam. azok sztem nehézre sikerültek. bár elõbb-utóbb összejöttek volna, nem akartam h még 6 hónap múlva se legyenek meg.

Aquir
ugyeugye 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
Jaja, én csak medicnél achi boxoztam, a többinél nem. Medicnél is csak 1-2 hiányzott a 36-ból, másnap patchel megcsinálták h csak 24-et keljen elérni. Ez az én formám...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

motyodlee
<#eljen>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Rage47
de állat, ma lett meg a KGB-m waron😄 és nem achievement boxoztam meg hasonlók. ez az igazi "feeling", játék közben elérni.😊
Twetr0x
pl. ha elbaszod achievement szervereken és nem akarod, hogy a max damage-d mediccel 1000000000 legyen.

Zomil
mi értelme van statot nullázni? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ability
Régen le lehetett nullázni, de kivették ezt az opciót, és anno azt ígérték, hogy majd visszakerül, de azóta sincs semmi.
nem én csesztem el,haveromXD

még meg is kérdeztem akkor,h mi értelme lenullázni,ezért emlékszek.

én még itt olvastam egyszer,h vki elmondta,hogy lehet lenullázni. sima user is megtudja csinálni,csak nemtom h hogy.

Nitramk
elcseszted achiboxos mapon mi? 😄

Jani21
Sehogy a Steam rendszere tárolja a satodat. Esetleg írhatsz e-mailt a supportnak, de szerintem esélytelen töröltetni.

Hy mindenki! Hogy lehet a statot lenullázni,mintha most kezdtem volna el?

Rage47
Rencibubut ismerem. Steamen más a neve. Degáz:S
Twetr0x
Ha épp levegõben vagy, amikor megsebez a saját rakétád, akkor marad a 40% sérülés redukció. És ez akkor is érvényes, ha egy pyro lökte vissza.

Ron Ragm
Ha ellenfelet talál a rakéta nem érvényes a redukció, ha mapot akkor igen.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
amúgy én tuti eljátszadoznék egy ilyen acc lopossal. pl a registryjét is megbuheráltatnám vele, meg hasonlók, csak 15 perc után küldeném el a picsbe

jozing
azt kell mondani h tegye fel a szorzót maxra, FSB-t meg arra a maxra amit enged (600 pl). elidítja és a gépe nem fog elindulni. az ilyen köcsögök meg sztem nem ismerik a CMOS_clear_jumper-t. viszik a szervízbe. muhaha

TreDoR
A Pyro updatekor volt egy ilyen módosítás a soldiernél:

"Removed Soldier's 40% damage reduction from his own rockets. Does not affect rocket jumps"

Nem igazán értem, hogy ez, hogy van. Megszûntették a soldier 40%-os sérülés redukcióját, amit saját rakétáitól kapott, és ez nem vonatkozik a rocket jump-okra. Azt vágja valaki, a game honnan tudja, hogy rocket jumpolok vagy sem? Ha az alatt aktiválódik a +attack, mialatt a +jump parancs is aktív, akkor kevesebbet sérülök?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

trident
Gondolom már vágólapra van másolva a "max 10 perce add már ide" szöveg. Ez lemaradt:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Never tell your password to anyone.
U.S.S. Defiant: csácsá! tudnál nekem segíteni egy pillre?
trident: szia, miben tudnék?
U.S.S. Defiant: kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
trident: 😄

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
Ez se normális:

Never tell your password to anyone.
2008. augusztus 29.
13:42 - Lêgêòï? | RenciBubu: csáó
13:42 - TreDoR: hi
13:44 - Lêgêòï? | RenciBubu: Theu unokatesója vagyok
13:45 - TreDoR: zsírû
13:45 - TreDoR: -û
13:45 - Lêgêòï? | RenciBubu: tudnál segiteni? azt mondta elvileg te tudsz nekem ha megkérlek mert elég fontos lenne
13:45 - Lêgêòï? | RenciBubu: csak sajna õ most nem ér rá
13:46 - TreDoR: miben?
13:46 - Lêgêòï? | RenciBubu: háát.. annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
13:46 - TreDoR: source premier pack-os jó?
13:46 - Lêgêòï? | RenciBubu: elvileg aham, de TF2-es lenne az igazi ha van benne
13:47 - TreDoR: az is van benne
13:47 - Lêgêòï? | RenciBubu: oks
13:47 - Lêgêòï? | RenciBubu: akkor megfelel, köszi!
13:47 - TreDoR: csak, ez olyan, ha használni akarod, akkor a biosban át kell állítani valamit, így is jó?
13:48 - Lêgêòï? | RenciBubu: lol, nem sima steam account??? olyan kéne ahova belépek és tudok játszani mint pl most te a tf2 vel
13:48 - TreDoR: de steam account, csak ez limited edition
13:48 - Lêgêòï? | RenciBubu: sima kellene mint ami neked van
13:48 - TreDoR: én ezzel játszom
13:49 - TreDoR: source premier packossal
13:49 - Lêgêòï? | RenciBubu: és nem tudnád megkölcsönözni? mindjárt akor?
13:49 - TreDoR: ok, leírom mit kell csinálni
13:49 - TreDoR: biosban vannak ilyen "fan" opciók, na azokat le kell tiltani mind
13:50 - Lêgêòï? | RenciBubu: ok
13:50 - Lêgêòï? | RenciBubu: akkor ide adod az accot pls játszani?
13:51 - TreDoR: ok, akkor te is a tiedet?
13:51 - Lêgêòï? | RenciBubu: aha
13:51 - TreDoR: akkor leírnád?
13:51 - Lêgêòï? | RenciBubu: rencibubu28 jelszó: 1987joc
13:51 - Lêgêòï? | RenciBubu: te jösz
13:52 - TreDoR: name: TreDoR pass: menjapicsábaköcsöggeci
13:52 - Lêgêòï? | RenciBubu: köszi
13:52 - TreDoR: nm
13:52 - Lêgêòï? | RenciBubu: na müxik meglestem másik gépen
13:52 - Lêgêòï? | RenciBubu: thx

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Zomil
tuti, h kamu 😄
ha a blizzard kér meg akkor blizzardos linket kapsz, nem egy ilyen német kamucimet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én is arra értettem, hogy érdekes a link.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
Már rég rossz, nézd meg a cím elsõ felét, sima adatlopás vagy adathalászat akart lenni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bocsi hogy nem ide tartozik,de gondoltam beírom,acclopós téma szerintem.Ma kaptam egy emailt,de hogy honnan nem tudom,mivel a battle.net en lévõ nemlétezõ regemet kellett volna megerõsíteni,mert valami támadás érte az accom egy ip-rõl(még az ip-t is odaírták) és zárolták mert náluk a biztonság a fõ célok között van. megnéztem a linket amin adataimmal kellett volna biztosítanom õket, hogy enyém az a két játék.de nem is az enyémek! 😊 Frozen throne meg még egy blizzardos játék serialját is meg kellett volna adni. Szerintetek ez is lopáskísérlet akar lenni?
A levélben lévõ link:
http://webs.viel-schneller.de/www.blizzard.com/index.html

Érdekes a link is.A levél tartalmát is be tudom illeszteni,de nem akartam teletojni a topikot ha senkit nem érdekel.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

HeadHunter86
egyszerübb ha a böngészõdben, a link után beírsz egy "?" jelet. pl. http://img126.imageshack.us........jpg?

Rage47
akkor is el kéne felejteni a békás lapot már
Rip
Fenét béka, képregény! 😊
Csak a szokásos imageshack-os trükköt kell eljátszani (a kép címét CTRL+C CTRL+V-vel új ablakba bemásolni, és frissíteni egyet. 3 mp.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nitramk
tök jó kép. szép ez a béka

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Guer
vagy cl_showfps 1

(kevésbé zavaró)