Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
got :|

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
you go rick roll'd <#idiota>

Nitramk
Twet, haggyá már ezzel te is ám 😄

Egyébként nekem van asszem Guestem, de nem biztos. Keress meg steamen

nitramk007

ha így nem talalsz akkor Pocok

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Twetr0x

Nitramk
kéne egy login meg egy pass, az összes steam játékkal.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Fenrir
Kéne egy email ami a steam accouthoz van csatolva.

A halál csupán a kezdet...

Szevasztok.

Ha valakinek lenne egy fölösleges Guest pass-a, vagy valaki tud róla valamit, hogy hogyan tudnék szerezni, legyenszives dobjon egy privit 😊
Köszi.
Twetr0x
volt kasztlimiter? 😄

HeadHunter86
a klasszlimites plugin miatt van, a szerver hibája valószínû. Rajta vagyunk a hibán.

Twetr0x
nemtom, mi ez a bug, de õk kihasználták tegnap.

btw használd a 'válasz erre' gombot 😊

jozing
twerox?: és ami ez abug? rmélem hamar javítják...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Tegnap egy heavy kezében volt távcsöves.Elég sz*r, mert látom hogy heavy,mennék írtani, aztán osztja a fejeseket. 😛
Amúgy mi ez a rate-es téma?Kartelen írja üzenetnek néha,hogy állítsuk be a rate-ket erre meg erre.Ha nem állítom be hátrányba kerülhetek a többiek ellen,vagy éppen fordítva?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Twetr0x
Nem nálad van a hiba, bug kihasználásával érhetõ el.

Rage47
esetleg alt+tab miatt lehetséges, nálam az okozott ilyet
jozing
egyre többször van az, h más kaszt fegyverei vannak a másik kezébe: ma pl heavynek a kezébe scattergun, soldier kezébe sniperrifle meg kukri.. WTF? nem tudja vki miõl lehet ez? néha stickyket is sima pipebombnak adja be, sõt egyszer 9-cet jelzett lerakottnak... de normálba mûködik minden, csak a modellek nem stimmelnek, elég idegesítõ. mitõl van ez, és mit tegyek ellene?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

rhazid
ooo nájsz

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Twetr0x
Nyugi, le lehet tölteni az nc oldaláról 😄

rhazid
bakker hogy csak ide nem néztem be az ip-ért:C

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Rage47
ja ez igaz
Szega87
kilehet, bár aki benne van a TF2.hu steamgroupba idõbe értesül mindenrõl

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
ki lehetne rakni banner alá hogy mikor lesz NightCups vagy hasonló TF2 rendezvények😊
Szega87
én

Twetr0x
úgyértem innen 😄

Szega87
10-20 ember

Twetr0x
ki nézte?

Szega87
78.24.190.5:27023 cR vs tm.

jozing
igen, ebben igazad van, de az FPS-edet a te géped számolja, és csaka nnyit küldd a szervernek h erre meg arra ment, ezt lõtt azt lõtt. a grafikai mozgásodat meg fizikádat már a másik gépe számolja ki

armageddon666
Ha kevés FPSem van, akkor a gépem nem képes sok packetet küldeni... outgoing packet kevéssége miatt dobott ki. szal akár amiatt is lehetne... de délelõtt óta csak 1szer dobott már ki úgyhogy annyira nem érdekel ^^ remélem így marad 😄

@

Nitramk
az fps-nek semmi köze ehhez. az kizárólag neked jó/rossz ha magas/alacsony, mivel csak te látod. a szerver nem dob azért mert kevés fpsed van.

armageddon666
nem ment semmi letöltés :S legalábbis én meg öcsém gépén nem.
az lehetséges hogy FPSem volt kevés (mondjuk kétlem mert elég kevesen voltunk fenn és eddig még sosem dobott ki) és ezért nem ment ki elég adat?

@

jozing
nem, egyszerûen csak túl magas volt a pinged. nekem legalábbis volt már ilyen (100 felett kickel), mikor másik gépnél ment keményen FTP meg torrent, leálítottam és utána visszaállt 3-ra.

egyépként érdekes, mert TF2 publicokban jó, CS meg haverokkal.

motyodlee
kössz<#worship>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

armageddon666
Kartel Kocsma egyfolytában kibasz hogy kicsi a kimenõ packetszám... mi a fene történt? :\ eddig nem volt ilyen gond... nehogymár TF-ben is rateket kelljen állítani... eddig olyan jó volt, akit lõttem az halt, énis haltam, de bazz most aztán ez is olyan "jó" lesz mint CS? :\\\

@

rhazid
fps banana tutorial sprayekhez
ha meg nem onnan töltötted a sprayt akkor nem tudom pontosan mit kell:q

motyodlee
egyalapkérdést tennék fel:
hogyan tudok spray-eket importálni, ha a .vtf kiterjesztésû fájlokat nem ismeri fel?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

eredeti-e

hello.
amikor szervert akarok keresni a játékban, rányomok a find serversre és ezt írja ki: Steam Beta must be running to make use of Find Servers.
plz help<#help>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

TSL16b
Lesznek még ott további érdekességek is. <#hehe> Senkit sem zavart, hogy már régóta létezik, és folyamatosan frissítgetjük is a Steam-kliens magyar fordítását.

Fenrir
Kapásból a fõoldalon: a Store az Tárolás nekik...

Servers-re miért nem jó a Szerverek szó? A "Kiszolgálók" tényleg nagyon fantasztikus fordítás :\

Ááááááááááááááááááááááááááá...

Inkább marad az angol nyelvû...

TreDoR
Ma belerakták az updatebe a magyar nyelvet steamhez.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
Jobklikk, kép megjelenítése, beírsz egy ?-t az url végére és nézheted

Ability
Nos, nemrég indult el a Team Fortress 2 játéknak szánt magyar közösségi oldal. Egyelõre nincs olyan kialakult közössége, mint mondjuk a CS: Source aloldalnak, éppen ezért gondoltam kicsit reklámozom nektek szavazás formájában, hogy ilyen is van. Ezen az oldalon minden hírt megtaláltok, ami a TF világban történik.
Nkrissz
Régebben amikor néztem ezt a cyber cafés cuccot a Magyar cyber c.-k voltak ott.

Jim Morrison
iigy vagyis ? et ha utana iirsz megjelenitodik

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
szánalom határok nélkül :S

http://facebook.com/musicleander

Fenrir
Még ha egy némettel vagy osztrákkal, de mindig a románokkal :\

pffffff... valve a kurva anyátok!

Nitramk
tök birom mikor összetévesztik a két országot...