30108
  • Jim Morrison
    Komolyan mondom, marha szar lett az update, a fegyvereket meg mindig nem szereztem meg.
  • jackcsabi
    Na helyzetjelentés: kb 2 óra alatt meglett a Razorback és a Jarate :P Mondjuk Razor jobban bejön...
  • terribad
    büszke lehetsz a fekete vonatra
  • csokalaci
    nekem meg megvan a hugy :D és dobtam krites hugyot is :D
  • kakaoskalacs
    Megvan az Íj 8)) meg az összes achi
  • Julius Caesar
    nekem 2x van meg már blutsauger, 1x a cloak & dagger. scout, spy meg csipa cuccok kellenek. új map is nagyon faja! ja és csipa + célkereszt = rome was made to rule the world! (magyarul aláz)

viszont remélem lehet átruházni majd fegyókat. akkor simán eladom mind a 8 blutsaugerem (és lenne is értelme 6x ugyanazt az itemet akpni, vkinek van2 kritz, vkinek 2kgb és elcserélik az egyiket).

de amúgy reélem az itemeknek nem rpg lesz a vége :S
  • Zomil
    amugy a huntsman-röl egy kis vélemény:
    akkor nagyon jó fegyver ha makker vagy, mert skill az nem kell hozzá :D

bár nekem bevált, mert általában mázlim van :)
  • csokalaci
    tudom hogy régi taunt de tök jó :D
  • xxxpaulxxx
    Valszeg az update miatt lassú... nah meg most látom, hogy free weekend van:D
  • xxxpaulxxx
    Hmmm... 10kb alatt tölti az update-t... majd valamikor 10kor már játszani is fogok:D
  • RatBaG #9727
    ja, relog után megjavult...
  • Twetr0x
    Ez régi taunt csak kiszedték és most visszarakták. Mondjuk régen mondta is hozzá, hogy HAAHHAHAAA! OKTOBERFEEEST!
  • Twetr0x
    telefragelni csak az engineert tudod, mivel ő kapja érte a killt, és csapattársakat nem lehet megölni. Viszont ha van egy haverod, akkor be tud hozni gravelpit kezdőre, egypt kezdőre, etc. etc. etc.
    --
    Másik: Cloak & Dagger + Disguise + Taunt = WIN! Csendes, láthatatlan, és kinyírtam vele egy snipert gravelpit kezdőn :D Sentryket is könnyű vele ölni btw.
  • Zomil
    teljesen random, az eddig unlockolható és a mostani uj fegyvereket is teljesen véletlenszerüen dobhatja

teljesen mindegy milyen kasztal vagy bármilyen fegyvert dobhat
  • csokalaci
    Tudtátok hogy a kritzkriegnek új tauntja van ? :D és healel :D(taunt közben)
  • Narxxis
    Igen.
  • Rage47
    nekem 3 perc volt

"AKINEK NEM FRISSÍTENE A TF2JE MINT NEKEM MEGOLDÁS: Steam - My games - TF2 - Jobbklikk - Properties - Local files és Verify and Defragment"
  • RatBaG #9720
    lehet egy hülye kérdésem?
    nektek is getszilassan updatel?
  • Rage47
    Arra jó a plusz item, hogy törölheted... Asszem 51 itemet tárolhatsz a backpackban. Tehát ha 51 Nataschad van, akkor 51x jelenik meg. Kézzel kell törölgetned. Kaszttól függetlenül kaphatsz akármilyen fegyvert, tehát sniperrel is kaphatsz heavy-set.
  • Phoenix007
    És akkor mi van azzal, amiből többet kapsz? Az mire jó? Megy egyáltalán, hogy jeleníti meg? Kiírja, hogy Natascha x100? És mennyire random? Kaphatok Sniper cuccot, miközben mondjuk Heavy-vel játszok?
  • Pio
    Ti csak az itemekért játszotok? O_O Ez tette a wowot azzá, ami, a játékosok hozzáállása és nem a szabályok...
  • Narxxis
    Akkor mostantól csak specben leszek.
  • Rage47
    Nem egy ember írta már steam fórumon, meg magyar játékos is írta már nekem, hogy specben kapott itemet.

"Majd csinálok egy sima szerót otthon, felmegyek, kinyomom a monitort, elmegyek füvetvágni, azt közben csak kapok valamit"
    :D
  • Narxxis
    Nekem azt mondták secben nem kapsz. :S Ha mégis akkor ez már félig WoW, abban is elég volt csak elindítani a játékot és közben bármit csinálhattál, kaptad a honor pontokat amikből cuccokat vehettél. :D
  • Rage47
    Még játszani sem kell, elég ha spectatorban ülsz és nézel ki a fejedből:D
  • Narxxis
    Egyszer csak megjelenik a képernyőn, hogy new item, ennyi. Csak játszani kell.
  • Rage47
    Egyszerűen véletlenül (random) kapod a fegyvereket. A rendszer választja ki melyiket, tehát akár 100x is megkaphatod a KGB-t. Az idő sem számít, volt aki 5 perc belépés után kapott 2 fegyót, volt aki 10 óra játék után sem kapott semmit.
    Achievementek nem számítanak már. Milestone sem.

Azt olvastam, hogy elvileg a Valve nemsokára közölni fogja a rendszer pontosabb leírását, hogy is működik. De eddig csak annyit tudni róla, hogy tök random.
  • Phoenix007
    >Ez a casualpistáknak kedveskedő random fegyverdobálás hihetetlen irritáló.

Meccsoda? Na hogy van ez most akkor?
  • PunkZoli
    akkor ha nem milestone ok vannak akkor hogy kapom meg majd a fegyvereket?
  • Rainbow15
    oks, most nézem a game-monitoron, itt vannak szerverek.
  • Rage47
    sg-s nincs updatelve úgy tudom
  • Rainbow15
    magyar szervereken szoktatok játszani? mert látom az sg-s üres.
  • Viktor99
    Mi a fene? Akkor azért volt ilyen furcsa. OMG Akkor mégis hogy van ez az egész? Akinek megvan az dobja? :/
  • Julius Caesar
    ááá ne feledd, mindig van lejjebb. még amikor azthiszed hogy nincs, akkor is tévedni fogsz!

btw, ez tényleg szar. legalább azt ne adná amim már van. vagy ha megcsinálok X achit kapjam meg ami jár, ha meg szerencsém van, dob valamit. de ez így... amilyen szerencsém van nyár elejére lesz 6 blutsaugerem meg 8 sandvichem, de egy spy, csipa v scoutot se fog nekem dobni.

• Zomil
    még ugy is acsit akarsz farmolni, h már nem is kellenek a fegyverekhez?
    pfff.....
  • Viktor99
    A francért nincs achi szeró????
    LÁMULNI AKAROK!!!
  • Rage47
    remélem ezt javitják. mondjuk holnap. legalább tudjam már megadni, hogy milyen fegyók kellenek, vagy mik NEM kellenek :S
  • Zomil
    eszméletlen elbaszta a játékot ez a random dolog, iszonyat irritálo, h még csak befolyásolni sem tudom mit kapjak vagy mikor

most toltuk haverral kb 4orán át, eremény: én +1 sandwich és egy huntsman(bár ennek nagyon örülök),
    haver meg ujra kapott critskrieg-et meg egy dead ringert

teljesen random eddig mind a 2 itemet ugy kaptam, h spectatorban áltam épp, grat. a valve-nak, hogy sikerült igy elbaszniuk a játékmenetet....
  • jackcsabi
    Na végre itthon! Mozdulok is fel 2fortra, a random drop tök jó ötlet, na pá :P
  • Jim Morrison
    tiszta szar