30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9737 Komolyan mondom, marha szar lett az update, a fegyvereket meg mindig nem szereztem meg. -
#9736 Na helyzetjelentés: kb 2 óra alatt meglett a Razorback és a Jarate :P Mondjuk Razor jobban bejön...
-
#9735 büszke lehetsz a fekete vonatra -
#9734 nekem meg megvan a hugy :D és dobtam krites hugyot is :D -
#9733 Megvan az Íj 8)) meg az összes achi -
#9732 nekem 2x van meg már blutsauger, 1x a cloak & dagger. scout, spy meg csipa cuccok kellenek. új map is nagyon faja! ja és csipa + célkereszt = rome was made to rule the world! (magyarul aláz)
viszont remélem lehet átruházni majd fegyókat. akkor simán eladom mind a 8 blutsaugerem (és lenne is értelme 6x ugyanazt az itemet akpni, vkinek van2 kritz, vkinek 2kgb és elcserélik az egyiket).
de amúgy reélem az itemeknek nem rpg lesz a vége :S -
#9731 amugy a huntsman-röl egy kis vélemény:
akkor nagyon jó fegyver ha makker vagy, mert skill az nem kell hozzá :D
bár nekem bevált, mert általában mázlim van :) -
#9730 tudom hogy régi taunt de tök jó :D -
xxxpaulxxx #9729 Valszeg az update miatt lassú... nah meg most látom, hogy free weekend van:D -
xxxpaulxxx #9728 Hmmm... 10kb alatt tölti az update-t... majd valamikor 10kor már játszani is fogok:D -
#9727 ja, relog után megjavult... -
#9726 Ez régi taunt csak kiszedték és most visszarakták. Mondjuk régen mondta is hozzá, hogy HAAHHAHAAA! OKTOBERFEEEST! -
#9725 telefragelni csak az engineert tudod, mivel ő kapja érte a killt, és csapattársakat nem lehet megölni. Viszont ha van egy haverod, akkor be tud hozni gravelpit kezdőre, egypt kezdőre, etc. etc. etc.
--
Másik: Cloak & Dagger + Disguise + Taunt = WIN! Csendes, láthatatlan, és kinyírtam vele egy snipert gravelpit kezdőn :D Sentryket is könnyű vele ölni btw. -
#9724 teljesen random, az eddig unlockolható és a mostani uj fegyvereket is teljesen véletlenszerüen dobhatja
teljesen mindegy milyen kasztal vagy bármilyen fegyvert dobhat -
#9723 Tudtátok hogy a kritzkriegnek új tauntja van ? :D és healel :D(taunt közben) -
#9722 Igen. -
#9721 nekem 3 perc volt
"AKINEK NEM FRISSÍTENE A TF2JE MINT NEKEM MEGOLDÁS: Steam - My games - TF2 - Jobbklikk - Properties - Local files és Verify and Defragment" -
#9720 lehet egy hülye kérdésem?
nektek is getszilassan updatel? -
#9719 Arra jó a plusz item, hogy törölheted... Asszem 51 itemet tárolhatsz a backpackban. Tehát ha 51 Nataschad van, akkor 51x jelenik meg. Kézzel kell törölgetned. Kaszttól függetlenül kaphatsz akármilyen fegyvert, tehát sniperrel is kaphatsz heavy-set. -
#9718 És akkor mi van azzal, amiből többet kapsz? Az mire jó? Megy egyáltalán, hogy jeleníti meg? Kiírja, hogy Natascha x100? És mennyire random? Kaphatok Sniper cuccot, miközben mondjuk Heavy-vel játszok? -
Pio #9717 Ti csak az itemekért játszotok? O_O Ez tette a wowot azzá, ami, a játékosok hozzáállása és nem a szabályok... -
#9716 Akkor mostantól csak specben leszek. -
#9715 Nem egy ember írta már steam fórumon, meg magyar játékos is írta már nekem, hogy specben kapott itemet.
"Majd csinálok egy sima szerót otthon, felmegyek, kinyomom a monitort, elmegyek füvetvágni, azt közben csak kapok valamit"
:D -
#9714 Nekem azt mondták secben nem kapsz. :S Ha mégis akkor ez már félig WoW, abban is elég volt csak elindítani a játékot és közben bármit csinálhattál, kaptad a honor pontokat amikből cuccokat vehettél. :D -
#9713 Még játszani sem kell, elég ha spectatorban ülsz és nézel ki a fejedből:D -
#9712 Egyszer csak megjelenik a képernyőn, hogy new item, ennyi. Csak játszani kell. -
#9711 Egyszerűen véletlenül (random) kapod a fegyvereket. A rendszer választja ki melyiket, tehát akár 100x is megkaphatod a KGB-t. Az idő sem számít, volt aki 5 perc belépés után kapott 2 fegyót, volt aki 10 óra játék után sem kapott semmit.
Achievementek nem számítanak már. Milestone sem.
Azt olvastam, hogy elvileg a Valve nemsokára közölni fogja a rendszer pontosabb leírását, hogy is működik. De eddig csak annyit tudni róla, hogy tök random. -
#9710 >Ez a casualpistáknak kedveskedő random fegyverdobálás hihetetlen irritáló.
Meccsoda? Na hogy van ez most akkor? -
PunkZoli #9709 akkor ha nem milestone ok vannak akkor hogy kapom meg majd a fegyvereket? -
Rainbow15 #9708 oks, most nézem a game-monitoron, itt vannak szerverek. -
#9707 sg-s nincs updatelve úgy tudom -
Rainbow15 #9706 magyar szervereken szoktatok játszani? mert látom az sg-s üres. -
#9705 Mi a fene? Akkor azért volt ilyen furcsa. OMG Akkor mégis hogy van ez az egész? Akinek megvan az dobja? :/ -
#9704 ááá ne feledd, mindig van lejjebb. még amikor azthiszed hogy nincs, akkor is tévedni fogsz!
btw, ez tényleg szar. legalább azt ne adná amim már van. vagy ha megcsinálok X achit kapjam meg ami jár, ha meg szerencsém van, dob valamit. de ez így... amilyen szerencsém van nyár elejére lesz 6 blutsaugerem meg 8 sandvichem, de egy spy, csipa v scoutot se fog nekem dobni.
-
#9703 még ugy is acsit akarsz farmolni, h már nem is kellenek a fegyverekhez?
pfff..... -
#9702 A francért nincs achi szeró????
LÁMULNI AKAROK!!! -
#9701 remélem ezt javitják. mondjuk holnap. legalább tudjam már megadni, hogy milyen fegyók kellenek, vagy mik NEM kellenek :S -
#9700 eszméletlen elbaszta a játékot ez a random dolog, iszonyat irritálo, h még csak befolyásolni sem tudom mit kapjak vagy mikor
most toltuk haverral kb 4orán át, eremény: én +1 sandwich és egy huntsman(bár ennek nagyon örülök),
haver meg ujra kapott critskrieg-et meg egy dead ringert
teljesen random eddig mind a 2 itemet ugy kaptam, h spectatorban áltam épp, grat. a valve-nak, hogy sikerült igy elbaszniuk a játékmenetet.... -
#9699 Na végre itthon! Mozdulok is fel 2fortra, a random drop tök jó ötlet, na pá :P -
#9698 tiszta szar