Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De tegyük fel hogy nincsen medic 😄 akkor jól jön ...

jozing
natascha... hát nemtom, én azt vettem észre h azok használják akik nem tuidnak lelõni egy mezei scoutot meg medicet.

dodzylla: nekem a sandvich arenaba jött jól. heavy mindig nagy tûzerõnek van kiéve, ott nem elég és nem is tof szendvicset használni. pl ha védekezik az ember teljesen fölösleges. egy jó medic 10 szendvicset is kivált sztem.

arenaba viszont mindig szecsót rakok be

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Jim Morrison
Tegnap nekem is csak sokadszorra sikerült elküldenem a pokolba

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szendvicsrõl meg annyit én szinte minden pályán használom mert nem sok a medic az hogy kinek mennyi esze van használni az más kérdés mert én láttam már olyat aki a pálya kellõs közepén kezdte el enni és csodálkozik hogy lelövik aki ilyen hülye az ezt is érdemli...

Nitramk
Még mindig Rage. A Natasháról annyr hogy szerintem van értelme, mert sokszor volt olyan h futottam volna el a heavy elõl az meg lalassított és lelõtt...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
rags: ne igen, e nevetséges hatókör a másik. egyetlen reményem orvossal h hátrafordulok, kicsit megcsípem blutsaugerrel (plusz HP) és reménykedek h nem szerzett anyi elõnyt, h a gyorsaságom semmibe vegye... néha már vicces, mikor ugyanaz a pyro 4x5x leégeti a tököm.

twetrox: iegn, de éppen erre akartam célozni! új fegyverek, új taktikát kéne belecsempészni, nem pedig a critikalokkal variálni. pl nataschával megnyíltak elõtted új taktikát? hát nem nagyon. én csak arra jöttem rá h natcha+über vs sentry szart se ér. kábé annyi értelme volt, h mindenki megszerezte így vagy úgy, megnézte és szvsz ennyi. sandvich arenaba jó, máshol kalap kakker. mondjuk a heavynél örültem volna egy olyasmi cuccnak mint a flare gun. más fegyverek kellenek, nem a crit kódba plusz 2 sor.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Unbaised
nivea: Driver hiba lehet :/
ma 3x hátbaböktem a kémet és ment tovább...

Nivea
srácok az létezik h beálitotama mosön blör efektust és mindig kifagyott kékhalálal a tf2 de miután kiálitotam semmi baja. mi leheta memoria nem birta v a vga v vmi?

Twetr0x
Új fegyvereknek nem az a lényege TF2-ben, hogy jobbak legyenek, hanem hogy mások.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Rage47
ja meg hogy a pyro már "kilométerekrõl" fel tud gyújtani...:/
jozing
nekem meg az kiábrándító mikor szebjeön velem a kén, nemtok átmenni rajta, átváltok übersaw-ra és facestab. szokott menni a k. anyázás.

az is jó mikor ellagol elõlem a spy. az is eléggé idegesítõ.
mostanába a pyrok idegelnek nagyon. 10-bõl 6x pyro öl meg sztem. kezd vicces lenni. igazából tökmind1 ki kapja a köv. updatet, csak attól félek h tele lesz megint ilyen: oladlról krit, de hátulról nem. hátulról5mp-ig krit, elõrõl nem ad kritet szintû fegyók. ezeknek az értelme szvsz semmi. az összes közül a mediknek volt értelme eddig. meg KGB-nek, axtnak meg eseleg õõõ ennyi. a többi öszvissz nem nagy cucc. semmi érdemleges újítás. nem új fegyverek sztem, csak ráncfelvarottak.

Rage47
jah, elég kiábrándító mikor szurkodom õket hátulról és semmi...
trident
Ezt viszont tényleg jó lenne rendbe rakni.=)

A hátból az legyen hátból, ha meg elkúrja, kezdheti elölrõl.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Twetr0x
Mûködõ backstabet szeretnék, igen. 7x hátbabökni egy medicet úgy, hogy nem hal meg, 20 alatti pinggel elég szomorú élmény. Facestab maradhat, jól jön az 😄

armageddon666
tényleg? XD akkor tényleg ráfér egy kis netkód javítás ^^

@

Zomil
ha pont szemböl szursz le vkit azt is bakcstab-nak adja be 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
mûködõ backstab? 😄 nerfelni akarod? XD ahogy észrevettem ha nem szembõl van akkor beadja a backstabet 😄 szal oldalról is.

@

Twetr0x
Demozni szoktam, mostanában újra elkezdtem spyozni.
Spyra ráfér egy update, de nem kell annyira durvának lennie, mint pl. a pyro updatenek. A legnagyobb segítség a spynak igazából a netcode fix lenne. Mûködõ backstabek, meg ilyesmi... <#whatever>

Nitramk
én demoval meg soldierrel szoktam... hát szeretek robbantgatni 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
én mikor megjelent a játék akkor játszottam egy keveset, aztán a legújabb class updatig nem nagyon néztem rá a játékra ^^ spyokat viszont kiszûröm ...

Pyroval tolom mert ... hát az a legkönnyebb xD meg a sniper, de pyrot hasznosabbnak találom...

@

jozing
unbaised: én nem vettem észre semmi ilyet, h egyik kasztot jobban használják mint a másikat. persze vanna extrém esetek (láttam már kartelen 5 spyt egy teambe 😮), de mindenki maga válogatja. én ha tehetem medickel vagyok, mert azt favoizálom, azt szeretem, azt tanulom és sztem több érzékem van hozzá mint a többihez. de ez mindenkinél más.

sztem nagyon référne a spyra egy update, mert a legtöbben már 10/8x kiszûrik õket. ergo mivel sokan már régebb ota játszanak nehezebb õket átverni.

armageddon666
spy update kell ^^
engit meg scouttal együtt...
amúgy elvagyok most a Medic-Pyro-Heavy achievmentsekkel :S így is van jópár problémás 😞 Pyróból már csak Axtinguisher kell, másik 2 viszont hiányos teljesen ^^

@

Unbaised
én mostanában azt vettem észre, és gondolom nemcsak én, hogy alig van soldier a csapatokban mostanság...egy-két kivétel persze akad, de többségben elhanyagolják...

engi update-nál meg menne az álló háború...2fort alkalmas lessz<#banplz>

mert túl népszerû már így is, és ahogy eddig volt, a nem sokat játszott karakterek kapnak extrákat, hogy népszerüsítsék

itt
Szega87
miért?

vki hallott már az új update rõl?😄D vhol azt hallottam az enginer kapja... vicces lenne
Nitramk
Hát az 😄
Ezen kívül egy körben csak egyszer lehet meg<#bdead>ni, és ha sokszor lelõnek akkor <#csodalk>. Ja meg Tkkel van egy ilyen skin: <#hawaii>

HeadHunter86
Ezt aztán értelmes hsz volt.

jozing
kounta sztrájkö. az se rossz gáma egyépként. sok benne CT-kkel a: <#violent> , T-kkel meg a: <#gun>.

Rage47
<#szomoru1>
Nivea
cántö sztrájk!

ÉS mivel játszol helyette?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

TreDoR
Pár hónapra félrerakom a tf2-t, talán jövõre majd elõveszem. Byby all, további jó játékot!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nitramk
"this is team fortress!!!" hát ez kész 😄

szigorúan ököllel mi szabikám?!😄
ZseniálisTeknős
Ez volt már? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=S6LtFzlUKh0&feature=related

Nitramk
azért pofozta meg mert rájött h spy

ollie
mert? honnan tudod, hogy miért pofozta meg a srácot? lehet, hogy jogos volt

Nivea
ettöl mindig eldurran az agyam! ha már kiharcolták az egyenjoguságot akkor miért borulnak ki ha egyenjoguan bánunk velük!? a másik meg h egy emberre rámennek 5en ez gusztustalan! amugy én ökölel ütötem volna vissza csajnak😄

motyodlee
<#hehe>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Nitramk
😄

katt lol😄
Ability
Rossz helyre írtam. A nagy szavazó topikba akartam. 😄
Dopti
http://www.gametrailers.com/player/39754.html
😄

jozing
én is abba tolom. mindig abba toltam 😊

Zomil
ez most hogy jön ide? 😄DD
pár jó ideje ugyanaz a kérdés van a banner alatt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kopa1
Most épp 1440x900-ba tolom a TF2-t 😄 Királyság!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

jozing
a köv szavazás lehetne, hogy te melyik szerverekre jász, (csak magyar, csak külföldi, keverve) vagy h szted melyik a legjobb itthoni szeró (minden gyûlölködés nélkül)

Rage47
van guest passom, ha kell vkinek privi...