30108
  • Julius Caesar
    szerintem meg 98-as grafikai motort idéz, és nem source DX9-hez méltó. meg persze RANDA.

(legalább lenne az optionsben egy olyan beállítás hogy "don't use animated death")
  • Magnificat
    hát reméljük, hogy az ingyenes hétvége után ismét konszolidálódik a helyzet akkor...
  • chooselee
    Nekem tetszik, bár a heavy fejesénél kicsit hátrabukhatna a feje, csak eldől mint a egy zsák kecskerágó! :)
    Update-ből eddig annyi sikerélményem volt, hogy gyorsabban szórom a fejeseket! :)
  • armageddon666
    ??? mibajod vele? sztem tök jó... mint a meet the spy videóban :D
    engem a Jarate jobban zavar...
  • armageddon666
    eddig is adott volt a lehetőség... ill mégsem mert nem firstday ingyenhétvégés emberkék tolták, meg nem mindenki sniper volt... SGre felment néhány komolyabb ember és egyből megfogyatkoztak a spyok és sniperek MERT ÉLETKÉPTELEN VOLT... és ezt belátták az emberek :) de amíg kezdő ingyenhétvégések vannak, addig bizony sok spy meg sniper lesz mert jóérzés a nobbokat halomraölni :D
  • Julius Caesar
    ui: ha hátba késelik a csipát, na az valami hihetetlenül megjátszott szar death animáció... komolyan, 1.6-os csét juttatja eszembe. úgy hal meg, mintha nem is lenne fizika az egész játékban. egy szar... a szemet is bántja, értelme sincs.... ritka gusztustalan lett.
  • Magnificat
    lol, eddig azért nem volt olyan, hogy egy kém 2 sec alatt 5 embert késeljen végig a kocsi mögött... úgy késel, mint mások gépfegyverrel lőnek... csak itt minden vágás halálos...
  • Julius Caesar
    sőt, a játékot be is tiltják.

amúgy érdekes, h vkinek 10 perc alatt 3 fgyvert is dob, nekem meg 2,5-3 óra alatt 2-őt. azért legyen valami min-max limit (pl óránként 1-3ig dobhat fegyót) mert így a szerencsén múlik...
  • xxxpaulxxx
    Ti hogy a francba csináljátok ilyen gyorsan az achievementeket?:D
  • terribad
    így fog maradni örökre
    sőt, ki is veszik a többi kasztot mert már fölösleges frissíteni meg foglalkozni velük, csak terheli az internetet a modelljeik letöltése
  • Magnificat
    hát én eddig nem láttam az egészben semmi túl jót sajna... kb 4 óra játék után sem kaptam semmi itemet, ellenben a pályák 80%-án, amin jártam (kb 10-ből 8), 15 emberből legalább 8-10 kém van... ez eddig azért nem volt így... ahol pedig nincs korlátozva a sniper szám, ott gyakran legalább 4-5 sniper is lett mellé... egyszerűen nem lehet csapatban játszani, mert mindenki van sniper vagy kém... volt olyan, hogy alig találtam ellent, mert mindenki láthatatlan volt... nagyon remélem, hogy gyorsan megunják ezt az emberek...
  • armageddon666
    van Ambassador: NAGGGYON TUTKÓ
    van Dagger and Cloak: másfajta megközelítést igényel :) mintha nagyon gyorsan kifogyna :S meg ha ugrunk akkor még gyorsabban... mint Crysisban a cloak.
    és egyelőre ennyi van...
  • koni016
    megvan az a hatalmas pisztoly és nagyon állat, csak azt nem értem hogy miért adnak olyan fegyókat amik már megvannak, már van 2 ugyanolyan backburnerem
  • Ron Ragm
    állítólag viszonylag gyakorira akarták rakni a fegyverdropokat és ritkára a kalapokat, csak valamit elcsesztek útközben, úgyhogy lesz ez még javítva.
  • nameless1229
    Már 6X ment végi 1-100%-ig az Update...és semmi eredménye..... ezmi?!
  • Zomil
    mi lenne, ha máshonnan töltenéd(options-be be lehet álltitani, nekem benelux van kijelölve onnan mindig max-al jön)
  • Viktor99
    Úristen! Mekkora kocka vagy te :D... Suliba se mentél vagy nem volt? :D
  • Twetr0x
    reggel 10 óta játszom, eddig van
    2 Blutsauger
    2 Sandman
    2 FaN
    2 Backburner
    2 Sandvich
    1 Ambassador
    1 Cloak & Dagger
    1 Huntsman

AMBASSADOR ODABASZ
  • nameless1229
    Én meg azt közölném legszívesebben a Valve-el, hogy a jó k***a anyjukat szituálják szájba, mivel már több mint 3 órája csak ápdétel és ápdétel...eredmény nélkül... A sok ingyenélő meg gondtalanul játszik..PFF
  • harvypoker
    ja most nezem hogy a nev elotti avataromat meg MSN-rol lopta a steam
    Nagy Testver mindent figyel :D:D:D
  • PunkZoli
    kösz, nekem ez szimpatikusabb megoldás jóval!
    meg tetsztik még az ábra is, a kaszt név helyett!
  • Julius Caesar
    pedig kaszt rendszer, van akinek kempelnie kell. csipa, engie ilyen.

rainbow15: szertettel várunk, tényleg megéri a pénzét!
  • harvypoker
    nyomtam vagy 40 percet valami francia serveren vegig elsokent soldierrel adott egy ijat, amivel aztan kaptak a fejest kicsit tul erosnek is tunik kozeptavra :D
    mondjuk tolem tavolall a kempeljunk hatul jatekmod ezzel rendesen mentem vadaszni :)
  • Rainbow15
    az lehet, de nekem még nincsen bankkártyám :)
  • Rage47
    2800ft inkább nem? steamen...
  • Narxxis
    fuck valve
  • jackcsabi
    4 óra = razorback,jarate
  • Nandris94
    hát a valve alaposan darabokrakúrta a játékélményt... 8 óra alatt semmi... SEMMI!!! hát bazz
  • jackcsabi
    Nagyon is megéri a pénzt, én anno 1 hónappal megjelenés után vettem meg orange boxban még magas áron, de megérte :)
  • Rainbow15
    egész jó ez a játék, lehet majd kiadok érte 3,5k-t, mert megéri. az tetszik benne, hogy nem egyszerű, mint pl. a csé.
  • Julius Caesar
    én most szorgalmasan gyüjtöm csipa achikat. amúgy is csipázni szoktam mostanába. meg persze remélem lejön vmi cucc.

cloak & dagger megvan (permanent cloak) és gigamegabrutkó!
  • kakaoskalacs
    Mosthogy gyakorlatilag feleslegesek az achievmentek mivel nem adnak uj fegyvert én nem láttam értemet annak hogy vegig kuzdjem mindet :)
  • armageddon666
    (Y) /meg büszke...
    gondolom nem achievementes szerón meg spanokkal farmoltad össze, hanem rendes public játékban dolgoztál meg keményen értük :)
  • nameless1229
    Eddig 4X ápdételt a játék, egyenként félórát és még mindig nincs az achievementsek között a spy-és a sniper pack...szánalmas!!! Már lefuttattam a validating-et meg a fragmentation-t is... neveccséges ami itt folyik -.-
  • Viktor99
    Megyek SG-re látom vannak. :)
  • Viktor99
    Szerintem is csak random dobálja azt ami meg van már... Eddig 2 fegyot szedtem össze. Természetesen a Natashát meg a flare gunt... -_-
  • RatBaG #9741
    nálam eddig semmi. nulla.
  • chooselee
    Hát hogy hozzád bassza az túlzás, inkább mintha a valve egyes accountoknál elzárta volna a "csapot", másiknál meg pazarol...
  • RatBaG #9739
    én ezt nem tudom elhinni... most komolyan annyiból áll az egész, hogy játszok bármilyen class-al mint eddig, és random hozzám bassza a updates fegyvereket? az achievementek meg ismét csak villogni jók...
  • koni016
    Ha kapok egy fegyvert azt meddig használhatom?