Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dodzylla: nekem a sandvich arenaba jött jól. heavy mindig nagy tûzerõnek van kiéve, ott nem elég és nem is tof szendvicset használni. pl ha védekezik az ember teljesen fölösleges. egy jó medic 10 szendvicset is kivált sztem.
arenaba viszont mindig szecsót rakok be
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
twetrox: iegn, de éppen erre akartam célozni! új fegyverek, új taktikát kéne belecsempészni, nem pedig a critikalokkal variálni. pl nataschával megnyíltak elõtted új taktikát? hát nem nagyon. én csak arra jöttem rá h natcha+über vs sentry szart se ér. kábé annyi értelme volt, h mindenki megszerezte így vagy úgy, megnézte és szvsz ennyi. sandvich arenaba jó, máshol kalap kakker. mondjuk a heavynél örültem volna egy olyasmi cuccnak mint a flare gun. más fegyverek kellenek, nem a crit kódba plusz 2 sor.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
az is jó mikor ellagol elõlem a spy. az is eléggé idegesítõ.
mostanába a pyrok idegelnek nagyon. 10-bõl 6x pyro öl meg sztem. kezd vicces lenni. igazából tökmind1 ki kapja a köv. updatet, csak attól félek h tele lesz megint ilyen: oladlról krit, de hátulról nem. hátulról5mp-ig krit, elõrõl nem ad kritet szintû fegyók. ezeknek az értelme szvsz semmi. az összes közül a mediknek volt értelme eddig. meg KGB-nek, axtnak meg eseleg õõõ ennyi. a többi öszvissz nem nagy cucc. semmi érdemleges újítás. nem új fegyverek sztem, csak ráncfelvarottak.
A hátból az legyen hátból, ha meg elkúrja, kezdheti elölrõl.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
Spyra ráfér egy update, de nem kell annyira durvának lennie, mint pl. a pyro updatenek. A legnagyobb segítség a spynak igazából a netcode fix lenne. Mûködõ backstabek, meg ilyesmi... <#whatever>#whatever>
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Pyroval tolom mert ... hát az a legkönnyebb xD meg a sniper, de pyrot hasznosabbnak találom...
@
sztem nagyon référne a spyra egy update, mert a legtöbben már 10/8x kiszûrik õket. ergo mivel sokan már régebb ota játszanak nehezebb õket átverni.
engit meg scouttal együtt...
amúgy elvagyok most a Medic-Pyro-Heavy achievmentsekkel :S így is van jópár problémás 😞 Pyróból már csak Axtinguisher kell, másik 2 viszont hiányos teljesen ^^
@
engi update-nál meg menne az álló háború...2fort alkalmas lessz<#banplz>#banplz>
itt
Ezen kívül egy körben csak egyszer lehet meg<#bdead>#bdead>ni, és ha sokszor lelõnek akkor <#csodalk>#csodalk>. Ja meg Tkkel van egy ilyen skin: <#hawaii>#hawaii>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
pár jó ideje ugyanaz a kérdés van a banner alatt
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /