Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Egyik topikban valaki ezt tette be kikapcsolódás végett

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

trident
😊)))

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jozing
sztem is nagyon király lett 😊 grat. azért már várom a többi updatet.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

csokalaci
LOOL PL_Disznótor.. 😄
Meg Meet Béres Alexandra xD

http://facebook.com/musicleander

motyodlee
lollllllllll 😄<#banplz>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Rage47
<#wilting>
Nitramk
minõségi munka xD

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
bocs h 2x írok: ezek a spy fegyók tényleg jók. bár a futás növeléssel nem értek egyet, mert akkor a medicet már nem csak a pyrok és a scoutok fenyegetnék. viszont a dispenzer/kabin újratölti a cloakot, az nagyon jó lenne. nem azzal menne az idõ h vár az ember a cloakra. bár ezt majd a valve-osok megmonyák mi-milyen lesz. annyi a titka h minden kasztank ugyanakkora elõnye és hátránya legyen mint a többi 8-nak

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
nekem is az volt benne fura... meg h eleve nem így adnak ki updatet. remélem azért a köv updatet nem a mikulás hozza. mondjuk õsziszünetre kijöhetne.

Ron Ragm
Ha már ránéz valaki a scatter sidegradera látni hogy fake, ez Team Fortress nem Unreal Tournament.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Igen, ez minõségibb sokkal stuff.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

motyodlee
csak hogy látni lehessen a különbséget :]

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

A fegyverek képét elnézve elég különbözõ a minõségük,szóval tuti hogy fake.Az elsõ olyan mintha gears of warból lenne...

motyodlee
szerintem a spy-os cucc szebben ki volt dolgozva

armageddon666
Nem, nem fogják... csak ez a 3 class lesz ilyen... (gondolom idõvel kijön mindnek az updateje...)
Én új Meet the ... videónak örülnék 😄DD nagyon jók 😄 esetleg valami sorozatot is csinálhatnának belõle XD

@

jozing
azért ugye kiadják az összes updatet?

csokalaci
de attól még ötletes 😄

zomgzerg
assist lehet backstab elõtt
de fake mert nem hivatalos oldalról van, és pont pár napja írták hogy mind a left 4 deaden dolgoznak és nem a tf2n

armageddon666
"Assist in killing az enemy who was backstabbed"

aha... véletlenül backstab nem instant kill?

@

armageddon666
nekem fakenek tûnik

@

Narxis
lol ez komoly?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csokalaci
lol ez honnan van? 😄

trident
!!!!!!4

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Twetr0x
nem kevés.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nitramk
9v9 lenne az igazi <#eplus2>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
Nem feltétlen.

armageddon666
6v6 az nem kevés TFben? :S

@

Rage47
gyere nézni
játszani csak klánok mehetnek
oo most látom elkéstem 😞 na kár majd legközelebb😊

úgy értettem ezt hogy nem e kell e klán hozzá vagy ilyesmi leírásból nem vettem ki bár nagyon siettem😛

1 személyesen is lehet jelentkezni?

Twetr0x
SourceTV
TeamFortress2.hu groupchatjébe ki szokták tenni az info-t.

motyodlee
ezt nézni is lehet? specate ban

motyodlee
<#worship>thx

Rage47
motyodlee
bõvebben? 😊

Rage47
Ma lesz a NightCups
Narxis
áááááááá neeeeeeeee

Addig jó amíg a Valve kezében van saját maga!Mármint a Valve a saját kezében van.De attól lehet más is a kezében,de saját maga is ott legyen.Mekkora lehet a keze?Folytassam? 😄

jozing
remélem is! bár nekem alapjába véve nem baj, h ha a google megveszi, csak ne keljen nagy változásokra számítanunk. ergo nem akarok reklámokat a kifizetett játékomba, ultramindenessé változtatott steamet meg integrált szarokat. kössz, nekem nem kell a gugli világhatalma. nem akarom h megvegyék és kész.

Rage47
nem veszi meg amúgy, csak pletyka volt
trident
Inkább ne. Aztán majd még véletlen a személyes adatainkat, érdeklõdési körünket, szokásainkat is véletlen monitorozza esetleg felhasználja, harmadik személynek kiadja a gugli korporáció, a chrome sem felebaráti szeretetbõl született.

Narxis
looooooooooooooooooooool ha a Google megveszi akkor lesz itt kánaán.

Twetr0x
hmm forbidden kép...
csak ennyi akart lenni:
HA nem megy, akkor jobbklikk, kép megjelenítése, frissítés.

Twetr0x

Twetr0x
Tegnap jött ki új hír a TF2 Blogra, igaz nem TF2-vel kapcsolatos, de valószínû, hogy gyorsabban fog hír kijönni, mint ez.
Másik, hogy a cikk címe Gentlemen volt, ami a spy battlecry-a. (És egy rakás kép is készült ezzel a beszólással.) Remélem a spy lesz a következõ update! 😊

jozing
hát nemtom. akkor azok elég érdekes szeók lehetnek. az egész játékmenetet arra kell sztem építeni, h te minnél többet élj a fronton. vagyis ez egy alaptétel a játékban. minnél kevesebbet élsz, annál rosszab, mert annál több idõt vesztesz respawnal, odamész ahol meghaltál és akkor még újból kell elkapnod a ritmust. ilyen szampontból támadásnál a két alapkõ a medic-soldier, védekezésnél a demoman-engi sztem. persze, a többi kaszt is fontos, de alapjába véve ezekre lehet alapozni.

én azon a logikai úton indulnék el: sokat élek->többet ölök->többet szívnak->nekem könnyebb. a csapat sikeressége azon múlik, h hogyan tud együttmûködni a csapat (ezért utálom, ha vagyunk 12-en és senki nem szól egy mukkot se a mikrofonjába)

armageddon666
Hááát... ha nincs medic ott ahol játszom és látom hogy kéne akkor leszek én medic... Jobb egy béna medig a nomedicnél sztem...

@

ezt móricka mondta neked? mert pl én már 2-3 szerón megfordultam és nem nagyon volt medic azért 2-3 mert azon játszok csak aktívan😄 még mielõtt bele kötnétek 😄

jozing
tegyük fel, h ha nioncs medic tökmind1 😊 ezek feltételezések. egy pub szerón egy csapatba 1 de inkább 2 medic mindig van.