30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9817 nem kell vészmadárkodni... lesz a communityn egy plusz felület vagy ingame, és ott lehet majd ... gondolom...
-
#9816 hát én pont az ellenkezőjét látom, vagyis ponosítok: néha a pyro mindenkit letunkol vagy 5 tonna PB-gázzal, máskor meg se a kocsit nem tolja/nem cappel, de a spyok folyton hátbaböknek. szóval elég változó.
amúgy sztem is a farmolásért tették ilyenné a rendszert, kár hogy így most a becsületes achizókat is beszopatták.
amúgy meg, kereskedelem meg loot? hagyják má picsába. már ez a megtalálósdi rendszer is egy szar. meg a kereskedelm hogy? lesznek NPC-k mindne pályán? meg játék közbe kereskedek? faszaaaaaaaa, köszönjük VALVe, csak az a gond h egy éve én Team-FPS-t vettem, nem MMORPG-t. esetleg a köv update RTS-sé változtatja? vagy adnak hozzá járműveket? köszönjük, de inkább dugják fel -
xxxpaulxxx #9815 Hát másképp nem derül ki, hogy az most spy-e:D
De figyeljetek már... itt írjátok hogy esik-nem esik fegyver... most már nem achievement alapján kapjuk a fegyókat?:O -
#9814 Amúgy, ha megfigyeltétek akkor a magyar szervereken akik játszanak profik. Úgy értem itt a sok R>> izé meg [ARGO] meg minden, de nem is profi hanem tapasztalt. Magyar szerón spyozol nagyon figyelni kell. A külföldin le se sz@rják az embert, úgy bökök hátba mindenkit. Példa erre, tegnap megyek ctf_2fort, red spy (nem in the base :P), spynak disguisolva. Jön a heavy, shotgun a kézbe. Rám lő. Nem reagálok tovább megy. Azt már meg sem említem hogy ezután mi történt vele. :P Ugyanezt magyaron? Mostanság már szinte lehetetlen. Aki jön feléd, az a fél tárat rád nyomja, még AKKOR IS ha nem vagy spy. :/
Amúgy érdekes, mert én is ezt teszem néha :P -
#9813 épp stickey volt a kezében gránát helyett :D
engem jobban zavar a longrange melee -.- -
#9812 jó de egy pyro-tol/ egyéb kaszttól tök normális, de volt már, h a demo sticky-t dobott rám, wtf? :D -
xxxpaulxxx #9811 De mi ez, hogy "esik" a fegyver?:D -
#9810 háát... nemtudom... én szoktam ilyenek miatt fejelni a falat -.- másrészt én is ezt csinálom xD paranoia+hatodik érzék :\ egyszerűen érzed hogy a csóka nem veled van :D -
#9809 figy én már azon se lepődök meg mikor megy mögöttem a demo én elötte futok télleg mintha én is vele lennék és rámlő 4 gránátot....miért???? :DDDD -
#9808 mert szokás rálőni egyébként is a playerekere általában :) -
#9807 Próbáld használni a spy és a sniper álcát is, és ne ott változz vissza ahol látják. -
#9806 Hát nem éppen. Amikor megtudtam, hogy nem kell achi a szeróhoz mentem normálisra...(miután megszivattam a népet az acsiszerón engivel) -
Rainbow15 #9805 legtöbbször spy-al vagyok, mindig átváltozom pyro-vá vagy demo-vá, beépülök az ellenséghez, de kiszórnak, pedig úgy csinálok, úgy mozgok mint ők. Miért? -
chooselee #9804 A Spy a képen nagyon Joker-es! :)
Jó ez a trade,de mit ad érte a vásárló?Én minden újdonságnak örülök, ha gáz lesz akkor úgy is leül egy idő után és mindenki sz*rik rá, ha meg jó akkor öröm a köbön -
Pio #9803 "
How long do I have to play to get an item?
* When we were tuning this system we first looked at the average amount of time that players spend playing TF2 daily. From there, we set the goal of most players having around 20 items in their inventory after a couple of weeks of play. If you're someone who plays a lot of TF2, you're going to get items a lot faster than that. In the first few hours after the release yesterday, we had some issues that prevented the system from working properly, so that timeframe was not indicative of the system as it's designed.
"
Tessék már leállni ezzel a "mindent akarok és azonnal" dologgal, vagy tényleg azt fogom hinni, hogy a TF2-ből is WoW lett és itt is mindenki csak a lootért meg az öcsivmentért játszik :P -
#9802 nekem a főmenüben ninsc zene mostanában:( az mitől lehet? -
#9801 és van egy olyan érzésem hogy ez biza az achievementfarmolósok miatt lett így :) tessék nekik köszönni :) -
#9800 Hehe... Most hallom, hogy a főmenü zenéi közé berakták a meet the spy zenéjét ,méghozzá amikor megy a spy a sentyhez :P -
#9799 Teljes lista :) (hozzá teszem elég sokat játszottam... ne mazóta vagyok fent hanem azóta már aludtam :P)
Na eddig ezek estek
-1 Axtingueser
-1Flaregun
-1KGB
-1 BONK
-1 FAN
-2 Natasha -_-
-1Backburner
-1 Ambassador :3 -
#9798 Nahh nekem most update-elt, eddig játszottam, kiléptem, vissza akartam menni, és valami baja van a particles/water_dx80 mittudoménmivel... És ledob. Hát ez milyen már?
Nekem dobott három óra alatt egy szendvicset, meg egy Ambassadort ... az utóbbinak kicsit jobban örültem :)
>én anno 1 hónappal megjelenés után vettem meg orange boxban még magas áron, de megérte :)
Black Box, ingyér, megjelenés előtt 2 hónappal, a bétával már tudtam tolni. Rulez? :) -
#9797 az updateről a véleményem röviden: AZBESZT
játszottam vagy 6 órát, fejen állva meg mindenhogy próbáltam, de a nagy büdös semmit kaptam csak. kurva jó kis újítás, nehogy az ember önerőből meg tudja szerezni magának a cuccokat, ááá bízzuk inkább a véletlenre... faszkivan -
#9796 Magyarul leírnátok majd a lényeget?
(Nekem ma esett 2 natasha, 1 KGB, 1 flaregun, 1 axecluenizé,1 FaN... Azt hiszem ennyi. Ja és ez már mind meg volt -_-) -
#9795 -
#9794 na tessék, lesz trade... -.-
blog -
#9793 Én nem tudom mi lehet a gond, de a steampowered,com support részében lehet érdemes körbenézned, keresned.
Lehet volt már ez a tipp.
De esetleg http://www.steampowered.hu/ -
#9792 Komolyan??? Nagyon okos vagy... -
#9791 Helyes, jó minőségű kötél legyen...
-
#9790 jah az csak a következőtől lesz
akkor biztos rossz helyen keresed amit keresel. -
#9789 10 dollárért kell megvenni a dlc letöltő központban -
#9788 Újraraktam a játékot, felfrissített 100%-ra és nem kaptam meg az új packokat!!! kurva istenit -
Pio #9787 ...már vágom is méretre a kötelet :) -
#9786 szégyelld magad! -
Pio #9785 Én is játszottam haverommal most pár órát, nem esett semmi, mégis jól éreztem magam és továbbra is tetszik a játék, elnézést kérek érte... -
#9784 Anyám otthon hagyott, mert nem keltem fel időben D:
Felkeltem fél tízkor, azt hittem még van idő 'szt olyan furcsa csend meg világosság volt... -
#9783 8-9 órát voltam ma fent, esett Kritzkrieg meg mikor elmentem AFK-ra egy Razorback. Másnak ennyi idő alatt kiesik 10-15, vicc az egész. Remélem holnapra kijavítják, mert az update miatt vettem elő a játékot, de ettől csak elmey a kedvem (épp elég a free weekend színvonala). -
#9782 mind1, a lényeg, hogy kis időn belül minden normalizálódni fog, és a valve is figyeli a reakciókat egyébként, próbál mindig javítani a helyzeten, kisebb nagyobb sikerrel, a többségnek megfelelően -
#9781 kb december óta tolom, szóval még csak egy scout frissítést éltem meg élőben -
#9780 jah. Speciel Sniper valahogy nem feküdt ebben a játékban nekem... túl gyors volt hozzá meg nem elég halálos >.< de most kis játszás után tök fasza ^^ -
chooselee #9779 És nem múlik a hétvége után sem, én sem nyugszok egy ideig. Jó ez, meg megszeretteti velem azokat a kasztokat is, amelyekkel nem nagyon játszottam eddig. -
#9778 nem tudom mióta játszol, de eddig ha megfigyelted volna, minden update-nél ez a helyzet. volt hogy akár 1 hétig is 90% pyro volt.