30108
  • motyodlee
    ha lesedem a steamet, akkor a tf-et is ujra kell tennem? :D
  • chooselee
    Az a baj mire tradelni lehet majd addigra mindenkinek meg lesz minden. De ha nem akkor az egyik Razerbacket elbótolom! :)
  • chooselee
    Nekem azt írta ki egy ideig, hogy túlterheltek a szerverek, kb 12-3 percig. Azt hittem letépem a fejem, aztán szerencsére update-elt. kb 5 órás játék után 1 bonk, 2 razerback, 2 blutsuager, 1 flaregun. Volt egy bugom, cloakoltam és az új órát rakta be a régi helyett, de halál után visszaállt a rend.
  • Rage47
    tüzfal, router, virusirto, steam reinstall esetleg
  • motyodlee
    töröltem de ugyanaz a próblémaaa ....
  • Rage47
    asszem a steamclient.dll -t kell törölni a Steam mappájából
    de tesco ezt jobban tudja.
  • jackcsabi
    Nemtudom milehet
  • motyodlee
  • motyodlee
    hejjhajj mivan most?
    indítanám a steam-et ,és nem bír csatlakozni...
    hányan szembesültek evvel a problémával?
  • jackcsabi
    Hát én nem szoktam kasztot váltani, egyszerüen taktikát kell váltani és nem szúrnak ki, amúgy meg nem akartam több oldalas dolgot írni azért nem említettem sok dolgot... hidd el értek én a spyhoz...
    Hát az már biztos, hogy mindenki gyanus :) De ha jól csinálod eredményes lehetsz :)
  • armageddon666
    Én demo meg pyro álcát szoktam használni... azoknak jó a sebességük... ritkán soldier ^^ arra nem gondol senkit... hisz melyik kém menne egy olyan lassú cuccal... ellenben a heavy már túl lassú... most már a spy is jó álca lehet ^^ sniper ellenséges vonalak mögött megfigyelni és a jó alkalmat kivárva a védelmet kicsit megtörni jó. engi sentryk közelében esetleg... bár nem tudom :S

ha pyroval vagyok nem is azt nézem milyen kaszt van a közelemben hanem hogy hogy viselkedik... hiába próbál egy spy beilleszkedni nem fog menni neki... ha meg igen akkor nem fog tudni backstabbelni :D se sappolni... mert ha sentry közelében van valaki az már gyanús -.- ha társ háta mögött az is :D mindenki gyanús!
  • Rage47
    Hogyan játsszunk spy-al?
  • chooselee
    Én is találkoztam veled! :)
  • Julius Caesar
    én is láttalk most sg-n. megint rákaptam.

de MMO részt vágják ki a picsbe, vagy adják ki a vanillát. lassan csak úgy lehet eladni gémet, ha wow klón? ez szomorú.

jackcsabi: az is fontos h nem szabad minden halál után rohanni be az ellen közé. mert ha sokszor kiszúrnak előbb utóbb készüli fognak rád, és sokkal nehezebb a dolgod, ha figyelmesebbek. olyankor én 3-4 percre kasztot váltok lássák hogy más lettem, majd visszaállok spy-ba. megint meglepi lesz. de spyt nem vágom, de sztem ez jó takitika. meg ugye ahogy egyre többet játszunk egyre nehezebb a dolga a spy-nak, egyre több trükk lesz (mindkét oldalon, szóval ez lehet baromság. ahogy fejlődik a pl csipa úgy a spy is)
  • Narxxis
    Láttalak, keményen aprítottad az ellent. xD
  • balvin
    na sikerült rábeszélnem anyámat (tavaly mikulás óta) hogy vegye meg nekem a gamet:D
    GoKu néven jövök ölni mostantól titeket:D
  • jackcsabi
    A demot én is használom, de azért nem olyan ritkán, mert sok spy demonak álcázza magát ezért gyanusabb kicsit mindig, de azért hasznos.
  • Rainbow15
    ok, csak a fenti linkből olvastam, hogy a pyró és a demo a leghasznosabb :)
  • jackcsabi
    Egyébként én nem bánom hogy átmegy ilyen MMO feelingbe, szeretem az ilyet :)
  • jackcsabi
    Külföldin is lehet nehéz a dolga az embernek, az ellenfelektöl és a csapattól is függ. Spyként sokszor nagyon nehéz érvényesülni, de épp ezért kell taktikázni. Egyébként meg nagyon sok dolog miatt kiszúrhatnak. Az hogy a disguise csak sentryk ellen hasznos egy orbitális hülyeség... Menj be az ellenségek közé disguise nélkül, meglátjuk mi lesz... megkell figyelned öket, hogyan viselkedned és bekell illeszkedni. Az meg hogy pyronak álcázod magad egy baromság...minden pyro egyböl elkezdi égetni a többi pyrot, hiába csapattárs, mert hátha... Engineer és Sniper a leghasznosabb álca, Scout pedig belsö téren jó, ott nem annyira feltünö a lassú futásod, és többször megállhatsz, olyankor meg ki se szúrják.
    Ha spyal kapcsolatban segítség kell, akkor vegyél fel steamen: Guardin12
    Megjelenés után 1 hónappal kezdtem, spy a fö classom, szóval tudok segíteni ;)
  • Rainbow15
    hát ez tényleg így van, most felmentem külföldire, csomót öltem spy-al, magyaron meg 5 perc alatt örülök ha 3-mat ölök.
  • Julius Caesar
    megvan razotback. sütyit kérek. most.

nővéren szavaival élve: mindent akarok, de azt most!
  • wednes
    Na az ilyet nem szeressem. :)
    Nekem a játék a kikapcsolódást jelenti, mikor épp odaülök a gép elé és tolni akarok egy kis multi játékot. Nem túlzottan érdekelnek a statisztikák meg a helyezések. A csapat győzzön lehetőleg és ha ehhez az kell, hogy sokszor harapjak fűbe meg nem lesz túl magas a frag arány, akkor legyen úgy. És ha nem nyerünk akkor se vágok eret magamon. :)
    Az se zavart túlzottan (csak kicsit hehe), hogy tegnap vagy 40* szúrt hátba Spy. Nem a játékot meg a játékost szidtam magamba, hogy mekkora szar csicska már le mert szúrni az ellenfelem, hát mit képzel...hanem, hogy akkor erre is figyelni kell. Azt a végére már jó pár Spyt megsütöttem. :) Sniperrel sincs semmi gondom itt se meg más multi játékba se. Számítani kell rá, hogy felbukkan, nem pedig őt szidni, hogy le mert lőni távolról.

• Narxxis
    Ezek a sapkák mekkorák :D megkaptam a pyro satyekot, ilyen propelleres "hülyegyerek" sapka, de jól néz ki :D medicé se rosz.
  • Julius Caesar
    ja, az elején készülj fel hogy az önjelöl prok elkezdenek szidni. mondd meg h kezdő vagy és ha tovább pofázik szard le. ennyi. aki értelmes nem fog szólni, inkább segít.
  • Julius Caesar
    én is medickel kezdtem, és egészen mostanáig az volt a főprofilom. mostanában azonban szinte csak csipázok/demozok.

ingame trade? onnantól egy lépés az npc... meg mi ez baszki? battle.net?
  • Nandris94
    jéé ottvan venom, namind1

szal amit még hozzátennék ehez: kezdőknek én a heavit ajánlanám inkább, annak amúgysincs túlnagy esze, megy oszt lő... aztán hátbaszúrom :P
    vagy még a soldiert, esetleg engi :P (én pyroval keztem lol)
  • donatus13
    Mindenki így kezdi :D
  • armageddon666
    hááát kezdőnek medickel? :S értem miért ajánlod és teljes mértékben igazad van... csak sajnos a többi player nem feltétlen teszi majd élvezhetővé -.- mondjuk ha már megvette biztos nem hagyja abba egy darabig :D csak ilyen "faszé nem nyomtá übert" "healejjé má noob medic" "minek nyomtad be az übert" meg hasonlókra fel kell készülni ^^
  • donatus13
    Nekem tök mind 1 :D egyik achievment se érdekelt utáltam meg utálom is mindet nekem ez így tetszik aki achievmentezni akar csinálja én leszarom nem azért hónapokat várni ,hogy kipróbáljam az új fegyvereket
  • wednes
    Köszönöm a tanácsokat, nézem a videót és kipróbálom a medicet is. :)

• Ron Ragm
    egyrészt, másrészt meg hogy update után ne egy kasztból álljon az egész csapat. Ötletnek jó, még kicsit fogják finomhangolni, no para.
  • Lacccca
    Egyet értek.
  • Viktor99
    Ja ha teljesen kezdő vagy ajánlom az ilyen videókat... :)
  • Ron Ragm
    Tudom minden újoncnak ezt mondják, de érdemes egy-egy ismeretlen mapnál medicként követni és gyógyítani a csapattársakat, már csak azért is hogy megtanuld a pályát és esetleg ellesd a trükkjeit.
  • Viktor99
    Am üdv a téefesek körében, ha kell majd segítség szólj itt vagy vegyél fel steamen (keress rá a v3ktor névre), de ha itt írsz akkor is segítenek szerintem :P
  • Ron Ragm
    Hát nem tudom milyen külföldi szerverekre mész, nem bántásból de [SG]-t én inkább fun szervernek használom (már ha épp vannak rajta), ha kihívást akarok arra ott a [Spa].

Amúgy rengeteg apró jel van ami mind elárul, és egyből elkezdenek keresni: pl ha nem használod a saját csapat álcát (ha látják hogy csapattársuk jön feléjük a rossz oldalról sejtik hogy kém vagy és hiába cloakolsz már keresnek), hirtelen maguktól eltűnő dobozok, uncloak hangja, fél perce látták már a fronton azt akinek álcáztad magad, na meg a szokásos gyakori spycheck.
    Még emelett a rohadt sok tweak mellett is azt kell mondjam a disguise főleg csak a sentryk ellen jó, a legeffektívebb úgy lehetsz ha megkeresed a legnagyobb csetepatét ahol úgyse tud figyelni rád és ott próbálsz szerencsét.
  • pirosBoci
  • Viktor99
    Mostmár nem...
    MEKKORA HÜLYE VAGYOK! XD
    Most pakoljuk át a szobát és anyá mondja hogy vigyem ki a szőnyegeket. Én felkapom a 3 feltekert szőnyeget és felkiálltok:
    I AM HEAVY WEAPONS GUY... AND THIS IS MY WEAPON!! :DDDDD
  • wednes
    Megvásároltam a játékot az akció keretében. Mivel kezdő vagyok a játékban egyenlőre csak megyek és lövök a csapatot segítve amennyire kitelik tőlem újoncként. :D
    Úgyhogy semmit nem értek még abból, milyen achivek vannak, milyen farmolás folyik, milyen fegyverek esnek, mikor milyen képességek vannak. Egyszerűen csak játszom. Amilyen felháborodásokat olvasok itt, lehet jobb is ha nem értek belőle semmit. :)
    Főleg Pyro-val meg Soldier-el voltam. A Spy-t meg a Sniper-t ki se próbáltam (Engineer-t se), mivel a legtöbben azzal vannak, nem is igen fogom, mert próbálok egyensúlyra törekedni.