30108
  • Borg
    Elmagyarázzam, vagy mi?
    Randomra. Tehát nem célzottan, hanem nekiállsz pörögni a pyroval és szórni a tüzet, aztán HA van spy, akkor meggyullad... hatalmas taktika mit mondjak. Végülis csak rá kell beszélni egy pyrot, hogy ugyan pörögj már itt tüzelve folyamatosan, hátha akad egy spy... lol. Biztos ő is élvezni fogja a játékot :)
  • Rage47
    Hidd el, van balance a játékban, mindennek van ellenszere. Lehet, hogy egy jó spy-t fogtál ki, azért húzott fel.:) Egyik legnehezebb kaszt sztem, jól kell tudni bánni vele.
  • armageddon666
    beleütközöl akkor megjelenik egy pillanatra. illetve szemből gyenge... szal felé kell fordulni... lvl3-as engi cuccokat lassan szedi le... szal felrakja, te megölöd és leszeded a sappert és happy vagy. ha meg előtte lebök, akkor kinyírja a sentry... nagy eséllyel... ha társnak álcázza magát azt kell nézni hogy gyanús-e...

hmm... fura vagy :D még sosem hallottam hogy valaki szerint spy OP lenne XD
  • jackcsabi
    Randomra? Látom nem érted...
    Inkább menj játsz amíg hétvége van, talán ráérzel a dologra.
  • Borg
    Jó, tehát randomra fel lehet fedezni, ezzel nem mondtál sok újat.
  • Neoncsoves
    :)
  • jackcsabi
    Pyro elkezd forogni ezerrel és szétégeti a közelben lévö spyokat, ez a spycheck.
    De sima meggyujtás miatt is leleplezödik a spy... Pyro a természetes ellensége, meg ha nem jól játszik a spy, mindenki megtudja ölni. Kicsit jobban odafigyelsz és már nincs gond... na inkább nem részletezem itt a dolgot...
  • Borg
    Mi az a spycheck?
  • armageddon666
    ez nemigaz... pyro... spycheck... meg hallod mikor kijön láthatatlanságból... spyok gyengék... nagyon kell őket tudni használni... akkor viszont tényleg durvák... és ebben rejlik a balance :)
  • armageddon666
    csomó pyron láttam már...
  • Borg
    Elég nagy hiba, hogy a játékhoz tartozik olyasmi, ami mindenképp kárt okoz mielőtt fel lehetne fedezni. Egy normális játékban mindennek van ellenszere. Ennek meg nincs, mindaddig amig fel nem fedi magát.
  • Rage47
    pedig hivatalos
  • jackcsabi
    De mond meg nekem mért illik ez hozzá?:D Szerintem meg nem is hivatalos az a kép...
  • chooselee
    Király, nem is illik más hozzá! :)
    Akkor egy rúgóra jár valakivel az agyam ott a valve-nél! :D
  • jackcsabi
    Pfff.... a játékhoz tartozik, ennyi erövel akármelyik kasztot kilehetne szedni mert megölt párszor... bele kell jönni és már nem lesz könnyü dolguk veled...
    Egyik kaszt se lesz amúgy meg kivéve, szóval viszlát.
  • motyodlee
    azt hát :)azt hát :)
  • jackcsabi
    Aztán majd felszáll vagy mi?:D
    Amúgy láttam egy gyanus scoutot is, mintha nem lett volna rajta a sapkája vagy valami más volt, sajna nem akart megállni...
  • Borg
    Spyok olyan szinten felbasznak :s
    Komolyan ha nem lenne benne ilyen fasság mint a spy... vagy legalább egy olyan szenzor mint tribesben, hogy a sentry gunok látják őket ha mozognak, akkor meg is venném a tf2-t...
  • chooselee
    Pyrora remélem kis propellereset csináltak! :)
  • jackcsabi
    Én most pár órája láttam hevin, elég idiótán néz ki szegényen... ilyen amerikai focis sisak :S
  • Rage47
    vannak, én láttam tegnap 1-et medicen. csak a drop rate ugye nem túl nagy...
  • motyodlee
    na reinstall... várhatok egy darabig :D

(kösz tesco, csak későn néztem az oldara :/ )
  • chooselee
    Sitykák vannak már?Ha nincsennek még mikor lesznek nem tudni?
  • Metalmilitiakid
    az már megvolt , meg azzal próbálkozom hogy néha pause utána megint elindítom de eddig semmi
  • Viktor99
    Sokat így sem tudtam meg belőle... Na mindegy.
  • Viktor99
    :D Oks :P
  • chooselee
    Szerverek nincsenek a helyzet magaslatán szerintem, de konkrét megoldást nem tudok sajnos. Próbáld elindítani hátha...
  • Rage47
    idle
  • Rage47
    nincs benne semmi. teljesen random. esetleg abban van valami, hogy a free weekendesek előbb kapnak fegyót, eddig ezt vettem észre.
  • Viktor99
    Idle az miaz?
  • Jim Morrison
    Nem úgy :D
    Úgy értem, éppem soldierrel öltetek meg 20at vagy mi? hátha ebben van valami :)
  • Rage47
    örültünk. :D
    én most idle szerón farmolok, elmegyek tanulni, pár óra múlva hátha dob vmit a game...:D
  • Metalmilitiakid
    Hello! Van most ez a 3 nap ingyenes mizéria, na elkezdtem letölteni hogy kipróbáljam erre 95 % nál abbahagyta és azóta folyamatosan csak annyit ír hogy: Download starting ... néha átugrik hogy kiírja a % ot hogy 95 de csak 1 sec re és közben sem tölti . Ez miért lehet , nem tudjátok ?
  • Jim Morrison
    Ti mit csináltatok akkor, amikor megkaptátok az új fegyókat?
  • Rage47
    jah akármikor letöltheted.
    de ki is írhatod, van ilyen opció a steamen, hogy Backup game files vagy hasonló
  • Beast Machine
    Ha Steamen keresztül veszek meg egy játékot (jelen esetben TF2), akkor ha mondjuk letörlöm a Steamet, és később újraraknám, akkor egyszerűen újra le kell töltenem? Tehát az Acc.-omhoz bejegyzik, hogy én ezt megvettem, és a Steamben benne lesz a Not Installed listán?
  • Nandris94
    erménykedve helyett eredmény, nemtom h került oda :P amúgy 427 pontom volt mikor eljöttem hö
  • Nandris94
    hmm emberek, megajándékozott a tf2 isten! benéztem inventoryba hátha van vmi újj, erménykedve erre... miajówtf ottvolt a huntsman... nemis írta ki sohase h megkaptam
    csak ottvolt... aztán vadászkottam vele és jött a lazorback! (razor :P) azt már kiírta ugyan :P szal sniper számomra kész, még a spy cuccokat akarom, deazt nagyon :/ (jaés jött 1 szendvics is útközbe xd)
  • sonic syndicate
    #9850 clientregistry.blob-ot töröld
  • Narxxis
    Aha. :D