Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
dodzylla: ha jó a házi map mint pl: hoodoo akkor igenis legyen bent.

a critek jók, warokon nem kell. viszont a kasztlimit és a nocrit nem kell pubra

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

inkább idegesitõ az, ha csak pyrokkal találkozol. értelmét veszti a scout is a heavy is, és még sorolhatnám

Nitramk
szerintem meg ha olyan balf*sz a csapat akkor megérdemlik h csak pyroik legyenek. Egy kaszttal nem lehet nyerni.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Rage47
sztem is pubon nem kéne limitálni a dolgokat, a kasztlimitnek még van értelme, mert azért 20 pyro mégse szaladgáljon a mapokon...
Twetr0x
A Crit alapból random. 5% esély van rá, hogy kapsz-e vagy nem. Ennél nagyobb érték attól függ, hogy mennyit sebeztél az utolsó 20 másodpercben. A sebzés mértékétõl függõen max 20%-ra emelkedhet a crit lövés esélye, kb. 10-15 másodpercig. Tehát van abban is valami, hogy nem véletlenek a critek, és abban is, hogy azok. Crit sux, Classlimit pwns.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nitramk
az meg már más kérdés hogy valaki nem jár pubra...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

zomgzerg
pub is shit

Nitramk
Leszarom hogy warokon mi van. TF2 része a crit. WARon nincs crit, viszont ARGO meg Cali nem war szerver hanem pub.

Narxis
Csatlakozom. :)

Igazuk van én is támogatom akkora hülyeség kivenni... játék része ez van és kész akinek nem tetszik nem kell játszani... ezekbõl az ezt veszem ki azt állítom át ból nagyon elegem van volt egy tök jó szeró ahol mindig játszottam és most ilyen házilag csinált idióta pályákon játszunk meg pl olyan hogy a pályán vannak pontok átlehet menni a falon spy nak a cloakja vagy 2-3 percig tart stb nem tudom miért nem lehet rendes beállítással játszani...

Blacksheep333
Az a ti dolgotok, hogy a crit tetszik -e vagy nem, de warokon nincs.

Az operációs rendszeren is túl...

Nitramk
Az én véleményem is az hogy
kasztlimit
nocrit<#levele><#levele>

armageddon666
én nem látom értelmét hogy a játékba szándékosan beépített funkciókat limitálják... úgy lett kitalálva hogy legyen krit... nocrit az csonkítás :\ ráadásul elvileg nem is annyira random ...

kasztlimit <#levele>
nocrit <#levele>

@

Blacksheep333
Nyugodtan szokják meg a crit nélküli játékot, mert waron nincsen crit<#zavart2>

Az operációs rendszeren is túl...

Fenrir
Ha a steam kliens xarakodik akkor melyik 2 fájlt kell törölni?

Az egyik a ClientRegistry.blob, de melyik a másik?

A halál csupán a kezdet...

Nitramk
most jöttem egy szerverrõl ahol 35:47 volt az állás, és olyan fél óra alatt sikerült sniperrel eljutnom a fraglista 4. helyére. Sniperrel... nagyon rosszul célzom.

motyodlee
én is elléptem egy ilyefajta szerverre játszani, és nézem mit keresek én a fraglista elsõ 3asában :D

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nitramk
Én mostanában el sem dugtam a képem magyar szerverre. Mentem inkább a lámák közé szórakozni kicsit, 24/7-es 2Fort szerverekre. <#eplus2>

Amikor csipázok mai általában mindig megy akkor ez a mosoly a fejlövésnél valami csodálatos:D

A crit adja meg a bukéját a játéknak. :)
Nem hiszem hogy akad olyan valaki, akinek egy crites gyilok után nem kúszik fel az öntelt mosoly az arcára. :) (Persze ha nem a rakétavetõ másik oldalán van.)
Az argóra is azóta nem járok, amióta kivették a kritet.....de akkor ez is minusz lesz. Ejjj.....

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

ZseniálisTeknõs
No, ezt is megtudtam, kár hogy a nevem mögé már már nem fér a critmakker jelzõ....

Amúgy csak szokják meg az emberek a crit nélküli játékot, majd warokon meg jön a csodálkozás, hogy egy raksi miért öl meg egyetlen lövésével három embert <#hehe>

Abban pedig teljesen igazad van, akinek nem tetszik ez a fajta játékmód, az mehet más szerverre (részemrõl megyek is), így legalább megint tele lesz az OGC szeró <#circling>

Twetr0x
" Pocok: és nekem bizony a kurva anyámat?" <3

Az újabb hónapokra leált azt mondják jövõ évig semmit nem csinálnak rajta csak javítják szóval lesz:D

Fenrir
A crit miatt csak a critmakkerek sírnak, sokkal játszhatóbb a játék ha nincs benne. Persze soldierrel meg demomannel most szopás, de így legalább egy-két ûber játékoson kívül másnak is van esélye.

Szerintem maradjon véglegesen a nocrit mod. Akinek nem tetszik az mehet másik szerverre is.

A halál csupán a kezdet...

jozing
igen, én is örülnék egy ilyennek. elõször játszogatnék oszt a végén röpül a bal horog. sose álj le idiótákkal vitatkozni! lesüllyedsz a szintjükre, és gyõznek a rutinjukkal :D

igen cali=kartel, mivela teljes nevük cali-kartel. remélem visszavonják ezt a szart róla, mert így nem vmi jó

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

motyodlee
én nagyon örülnék, ha egy ilyen kis féreg rám írna, és próbálkozna
húznám elõtte a mézesmadzagot és a végé jól ráfaragna :D

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

armageddon666
ezek az acclopók ezek ilyen 12-13 éves kis gecyk? stílusukból ilyen szintre lehetne behatárolni õket ... addig kéne ütni ezeket míg mozognak :$ azért van türelmetek hozzá xD néha látom így bemásolva a beszélgetéseket... én szó nélkül törölném :\ anyázás semmit nem ér, lelkükre hatni úgysem lehet... szal csak idõpazarlás ^^

amúgy lehet steamnek jelenteni õket valahogy nem? vagy fölösleges mert úgyis lopott accról tolják? :S

@

armageddon666
Cali = Kartel? :S húúú az a lowFPS kidobós szar betett párszor (vagy rateállítgatós vagy nemtom milyen) aztán azóta nem nagyon volt lehetõségem játszani... de aztán most nocrit+limit? hát grat :$ -1 szerver... csak éppen így nincs hol játszanom XD na mind1 :D kibírom még 1 kicsit :D köv updateig mondjuk ^^

@

Nitramk
Tovább:

Pocok: ez is lopott acc?
£Īфn: nem szoktam lopni
£Īфn: bazdmeg
£Īфn: ez eredeti account
£Īфn: nem vagyok te
£Īфn: csak
£Īфn: tudod
£Īфn: banolták a picsába
£Īфn: a css-es accomat
Pocok: mert hackeltél?
£Īфn: aimoztam bazdmeg
£Īфn: örülsz?
Pocok: és az nem hack?
£Īфn: de
Pocok: na
Pocok: küldejk guest passt?
Pocok: ja mar nincs meg
£Īфn: nekem nem kell semmi
Pocok: csak az accom
£Īфn: már az se kell
Pocok: ok
Pocok: megbeszéltük
£Īфn: am
£Īфn: gecire nem érdekel
£Īфn: mostmár
Pocok: és nekem bizony a kurva anyámat?
Pocok: én bizony zsidó vagyok?
£Īфn: ennyi erõvel teis egy csicska geci acc lopo vagy
£Īфn: na?
£Īфn: huzz a rákba

Nitramk
Nem szeretem ha hülyének néznek

£Īфn: csáó
£Īфn: :D
Pocok: hi
£Īфn: helyzetM
£Īфn: ?
Pocok: semmi
Pocok: kül
Pocok: és ott?
£Īфn: am
£Īфn: semmi
£Īфn: megy a konfirmálás meg a tanuláss...
£Īфn: :D
£Īфn: hallod
£Īфn: meg adod a steamos accodat?
£Īфn: szeretnék egy kcisit css-ezni
Pocok: mennyi ideig?
Pocok: meddig kéne?
£Īфn: hát csak 1 kis idõ
£Īфn: 20 perc
£Īфn: mert már régen css-eztem
£Īфn: 30 perc
£Īфn: 20-30 perc
£Īфn: mert gondolom teis játszol rajta
Pocok: hát ja, most is épp CSbõl jövök
£Īфn: jaah
£Īфn: de azért leírod?
£Īфn: és
£Īфn: majd mondod hogy mikor tudok rajtajátszani
Pocok: irom:
Pocok: nick: nitramk
Pocok: pass: **********
£Īфn: akkor
£Īфn: nem adod meg,mi?
£Īфn: ok
Pocok: bazze
Pocok: rossz helyrõl másoltam
£Īфn: np
Pocok: fel vannak irva egy helyre
Pocok: na itt:
Pocok: nick: n3nézZ pass: |-|ülyének
£Īфn: köszi
Pocok: azért gyengus trükk volt, talán majd máskor
£Īфn: ok
£Īфn: nem baj

egyetértek. crit nélkül olyan lenne a játék, mint mondjuk krém nélkül a torta<#idiota>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

jozing
igen, bár idegesítõ a kritmakker, minnél aktívabb van annál nagyobb eséllyel kapod. az õ szerójuk, azt csinálnak vele amit akarnak, de személyszerint a társaságért mentem oda... ha az átmegy valahova én is valszeg költözök. régen OGC volt a nyerõ, most Cali. sztem itt a lehetõség, h OGC visszavegye a trónt. nokrit/kasztlimit után...

ZseniálisTeknõs
Szvsz kasztlimit publicon még elmegy, bár én nem szeretem ha korlátozzák mivel játszak...

A nocrit meg megöli a játékot, ha olvassátok a leírást, ott ki van részletesen fejtve, hogy a crit lövés nem is olyan véletlen (röviden aki támadó játékot folytat, annál gyakoribb a crites lövés - és ez tényleg így van...)

Nem véletlenül álmodták meg crittel a játékot a kedves fejlesztõk. Részemrõl nocrites szerókra nem járok, és ezután sem fogok fellépni...Uff.

Narxis
Ettõl még megkötésnek tartom... :(

Twetr0x
Majd összeáll a kép. :) Nézd meg a TF 2 Leírást a topic tetején.

Na..ma életemben elõször megnéztem mi is ez a TF2..most lett csak meg az Orange box...hát káosz egyelõre számomra:)..Angol serverre mentem,headseat-ben hallottam õket....de tetszik..csak sajnos sok hasznukra nem voltam,meg is jegyezték maguk között,hogy "this sniper bullshit"<#idiota>
Twetr0x
Kipróbálják úgy a játékot, hogy nincs krit, és van egy kis balance. Pl. nincs az, hogy a fél csapat sniper vagy demo... Én jó ötletnek tartom.

Narxis
Nem tom, hogy gondolták.. :/

jozing
kartelen lett kasztlimit... hátnemtom. elég idegesítõ, h csak 2 csipa lehet, meg max 3 demo...

Nitramk
igen, a részecskegyorsító miatt.

idén nem lesz karácsony
jozing
nekem meg a júniusi zsebpénzem hozott egy otange boxot. az augusztusi meg egy CS:S-t.

Narxis
Bízzunk benne.

Szerintem nekem karácsonyra a Jézuska Teamfortress 2-t fog hozni

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nitramk
:D

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Rage47
ezt látnotok kell:D