30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Borg #9937 Mármint repülő ellenfelet? Te, a jetpack nem ebben van, az egy másik játék 10 évvel ezelőttről :) -
#9936 ne pubon próbálj taktikázni...nézz meg egy div1-es etf2l demot -
#9935 szükséges, könnyebben ölsz ellenfelet vele -
Borg #9934 Ott sem támogattam őket sose, de ez egy komolytalan játék, míg az azért ennyire nem :) -
Borg #9933 Kérdés, hogy szükséges e egyátalán, vagy csak azért kell, hogy valamire fel kiemelkedhess a többi játékos közül :) -
#9932 főleg neked ajánlva :)
mi a különbség ebben pronak lenni mint csben? ha metálfényezésű textúrák meg millitary modellek lennének már OK lenne? -
#9931 azért nem könnyü pl. soldierrel airshotolni, kell hozzá "skill" :) -
#9930 -
Borg #9929 Azért az külön loál, hogy egyesek még ebben a játékban is szeretnék pronak titulálni magukat :) Get a life.. -
Pio #9928 Megjegyzem épp ezért nem is járok magyar szerverekre, ott valahogy mindig izzadtságszagú volt a játék és beindult az anyázódás, ha valamelyik oldalon túlerő volt, illetve folyton mindig mindenki csak azon görcsölt, hogy győzni kell, fregelni kell. Nem tudom, hogy ez azóta változott-e... -
#9927 Üdv, azt megtudjátok mondani hogy non-steam verzsönnel haverokkal hogy lehet lanon játszani? Csak erre kellene... -
#9926 Az is fontos hogy jo csapatod legyen akikkel lehet együtt müködni nem ingyenhétvégés benakkal :) -
Pio #9925 Szerintem nagyon hangulatos a játék, én személy szerint akkor is élvezem, ha folyamatosan veszítünk/meghalok. :)
Amikor pedig összejövünk 2-3 haverral, akkor lehet taktikázni és az egy random szerveren nemritkán el is dönti a végeredményt (ha van egy kisebb összejátszó, taktikázó klikk valamelyik oldalon).
Nem a győzelem a fontos, hanem a részvét, vagy valami ilyesmi... Nem azért, mert olyan jólelkű vagyok, hanem mert számomra ez a játék ilyen, nem tudom véresen komolyan venni és nem érzek csalódottságot, ha veszítünk/meghalok.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem igyekszek megtenni minden tőlem telhetőt a győzelem érdekében. -
#9924 esett 1db axtinguisher :D
de ez pl. épp most történt egymás után :O
"Oh Noes! It's Meg. has found: The Ubersaw
Biosys has found: The Sandvich
=High=Foster[18] has found: Natascha
• Hurricaaane (Ha3) • has found: The Blutsauger
Player [EVOKES] redhair joined team Spectator
*MUERTO* wannabe HIGH : faszert nem kapok semmit" -
#9923 próbáld ki a spyt, gyere menjünk fel SGre :)) -
#9922 Cloak alatt ő se tud semmit csinálni, max disguise alatt, ott meg látod. -
#9921 Már ott a probléma hogy a védelem nálad 1 db sentry (amit meg se tudsz védeni), akkor milyen taktikárol beszélünk kéremszépen? -
Borg #9920 Igy van, de a kikapcsolódásom teszi tönkre azzal, hogy olyasmit csinál ami ellen nem tudok védekezni, maximum szerencsével :) -
#9919 Senki nem mondta hogy komoly játék :) kivéve az önjelölt prók akik szvsz lehúzhatják maguk a WCn :D ez kikapcsolódás... mégis van benne izgalom... és igenis kell taktika :\ különben nem nyersz... csak csapatos taktika és nem egyéni...
Egyébként, PRÓBÁLD KI A SPYT! és meglátod hogy lehet védekezni ellene... -
Borg #9918 Arra gondolsz, hogy egy pillanatra felbukkan? Cseszheted, mert mire lőssz már nincs ott.. megint csak a random lövöldözés segíthet, ha mákod van. -
#9917 Nem olyan random az, vagy ha mégis akkor egy normálisabb csapat ellen az bukta. -
Borg #9916 Nem igaz, csak éppen csapatjáték kéne hozzá :) 2 heavy, vagy bármi más kombináció a sentryket is lazán leszedi, és ezzel önmagában nincs is gond. De mivel van spy, ezért lényegében feleslegessé válik az összefogás a védelem kiiktatására... -
#9915 Amúgy meg ha nyitva tartod a szemed az esetek 90%-ában igenis észre lehet venni a kémet időben. -
Borg #9914 Na ez a másik, ami nem tetszik Tf2-ben. Ez az összevissza pörgés, ugrándozás, random lövöldözés... valahogy komolytalanná teszi az egészet, bár lehet hogy az én hibám hogy túl sokat vártam tőle. Ha ilyen dolgokra van szükség a játékmenetben, akkor kár stratégiáról, meg taktikáról beszélni...
Amúgy engineerként elég jól haladtam már, a sappert simán leszedem az épületekről, meg a spyt is pisztollyal, de ha nem az épületekre megy elsőnek, akkor 100% hogy megöl. Na ez az ami felbasz, hogy sehogy sem tudok rátámadni előtte. -
#9913 Én azt mondom próbálj meg kémmel játszani mielőtt ilyen szép lazán szórod az ötleteket. -
#9912 szemből nem öl meg. ha meg gyanúsat látsz belelősz. bajod nem lehet, nincs FF. -
#9911 ha ilyen lenne a dispi akkor spy használhatatlan lenne kb... akkor a sentryfal ellen csak az über marad :\ -
Borg #9910 De mire mész vele, ha már rég megölt? Mert ha összetalálkoztok, ő sem arra fog várni hogy meglásd... -
#9909 sentryk gyorsak... ha egyszer előbukkant 80% hogy meghal. Tűzharc meg... rohan körbe a sok pyro, dobják maguk alá rakétákat meg gránátokat a demok meg soldierek, scout össze vissza double jumpol... közben forognak össze vissza... minimális esély van backstabre :\ arra viszont hogy valamelyik ilyen lövés vagy lángcsóva eltalálja nagyobb
de megyek vissza SGre, próbáld ki a spyt, és meglátod hogy nem olyan erős mint hiszed...
egyébként nem tudom tudod-e de sappert le lehet szedni... szal nem kapja szét az épületet... ne pisztollyal lődd a spyt hanem shoti, vagy mégjobb a kulcs... leszeded sappert meg lecsapod.
amúgy lesznek spy elleni cuccok... snipernek már van... engi is kap majd valamit szerintem. -
Borg #9908 Nem is ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy nincs olyan fegyver, amivel célzottan támadni lehetne ellene.
Egyszerű példát mondok: Tribesben anno volt Motion Sensor, amit le lehetett rakni úgy mint a sentry-t, és az egy bizonyos kis körzetben láthatóvá tette a spy-okat, ha azok mozogtak. Ha viszont megálltak, megint láthatatlanok lettek. Igy ha elővigyázatlanul berohant egy spy a védelembe, le lehetett szedni. Sőt, backpack-ként is lehetett vinni motion sensort, amivel direkt spy vadászatra tudtál indulni, persze igy elvéve a helyet más hasznosabb backpackek elől.
TF2-ben is marha egyszerű lenne: Legyen pl az építhető dispenser olyan, hogy a maga 10 méteres körzetében felfedi a spyokat... és akkor lehet hatékonyan legalább védekezni, ha támadni még nem is. -
Neoncsoves #9907 futsz egy folyosón, nem tud átmenni rajtad sehogy se, szóval hátad mögé nem nagyon kerülhet. ha szélesebb folyosó, akkor is van kb 50% esély arra h meglásd, vagy valahogy "megérezd" h a közelben van... pl a gyanúsan hátulról közeledő "csapattársak" általában spyok:) -
#9906 Nem értjük a gondodat... ha sappeli az épületed, akkor leszeded... előtte agyoncsapod a spyt... ha megbök akkor a sentry öli meg... és már vissza is mentél... stab&sap az durva cucc... nehéz kivitelezni...egyébként jah, megkérsz egy pyrot hogy maradjon az épületek közelében... ha sok az engi akkor az tök hasznos, mert pyronak is van fragje hogy gyakja a spyokat, épületek is maradnak így a többi ellen is szopik, oh, és ha rakéta jön vagy gránát vagy stickey, azt is vissza tudja fújni a pyro ^^ azoktól is védve a sentry...
sniper miért nem op? tök messziről lelő... nem is látod csak miután meghaltál... -
Borg #9905 Ok, akkor mond el nekem hogy fedezed fel célzottan, hogyan támadod meg? Hiszen ha rohansz valami folyoson, akkor lenyom álcából, és csak utána válik láthatóvá mikor késő. Egy nagyobb harc közben meg nem azt nézi az ember, hogy valahol egy pillanatra előbukkant e egy spy... még amikor a sentryk elkezdenek rámozdulni, akkor is hiába, mert abban a pillanatban újra eltűnik, és cseszheted. Maximum a random lövöldözés segít, az meg rohattul nem célzott támadás... célzottan támadni csak akkor lehet rá, ha már valami kárt okozott, és láthatóvá vált... -
Neoncsoves #9904 Borg, gondolj bele. Ha nem tudna egyszerre kárt tenni és ölni, nem érne semmit a kaszt... -
#9903 Ez a spycheck csak egy hülyeség...
De simán harc közben CÉLZOTTAN is fellehet fedezni a spyokat... meg bármikor...
Ahogy Rage és én is mondtam: a spyhoz érteni kell, biztos jó spyt fogtál ki... ennyi, ha meg folyton meg öl próbáld ki te is, hátha tudsz érvényesülni vele... -
xxxpaulxxx #9902 Amúgy ezzel a módszerrel már esett valami? mert akkor én is így tolom:D (nincs sok időm játszani sajna) -
Borg #9901 Nade ezt leszarom, én is engineer kispisztollyal lődöztem le... nem erről van szó. Hanem hogy előtte mindenképp kárt tud okozni. Vagy téged szúr le, vagy a szarjaidat szedi szét... de akármit csinál, kár tud okozni mielőtt felfedezik. -
#9900 nem kell pörögni a pyroval, anélkül is lehet checkelni
amúgy van pörgős script :D rárakod egy gombra és 360fokot pördül, ha megnyomod -
xxxpaulxxx #9899 Üres szerverekre gondolt:) -
Neoncsoves #9898 én hányszor kapok agyfaszt attól, hogy poénból az ellenséges pyro spycheckel ...