Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a critek jók, warokon nem kell. viszont a kasztlimit és a nocrit nem kell pubra
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Az operációs rendszeren is túl...
kasztlimit
nocrit<#levele>#levele><#levele>#levele>
kasztlimit <#levele>#levele>
nocrit <#levele>#levele>
@
Az operációs rendszeren is túl...
Az egyik a ClientRegistry.blob, de melyik a másik?
A halál csupán a kezdet...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Nem hiszem hogy akad olyan valaki, akinek egy crites gyilok után nem kúszik fel az öntelt mosoly az arcára. :) (Persze ha nem a rakétavetõ másik oldalán van.)
Az argóra is azóta nem járok, amióta kivették a kritet.....de akkor ez is minusz lesz. Ejjj.....
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Amúgy csak szokják meg az emberek a crit nélküli játékot, majd warokon meg jön a csodálkozás, hogy egy raksi miért öl meg egyetlen lövésével három embert <#hehe>#hehe>
Abban pedig teljesen igazad van, akinek nem tetszik ez a fajta játékmód, az mehet más szerverre (részemrõl megyek is), így legalább megint tele lesz az OGC szeró <#circling>#circling>
Szerintem maradjon véglegesen a nocrit mod. Akinek nem tetszik az mehet másik szerverre is.
A halál csupán a kezdet...
igen cali=kartel, mivela teljes nevük cali-kartel. remélem visszavonják ezt a szart róla, mert így nem vmi jó
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
húznám elõtte a mézesmadzagot és a végé jól ráfaragna :D
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
amúgy lehet steamnek jelenteni õket valahogy nem? vagy fölösleges mert úgyis lopott accról tolják? :S
@
@
£Īфn: nem szoktam lopni
£Īфn: bazdmeg
£Īфn: ez eredeti account
£Īфn: nem vagyok te
£Īфn: csak
£Īфn: tudod
£Īфn: banolták a picsába
£Īфn: a css-es accomat
£Īфn: aimoztam bazdmeg
£Īфn: örülsz?
£Īфn: de
£Īфn: nekem nem kell semmi
£Īфn: már az se kell
£Īфn: am
£Īфn: gecire nem érdekel
£Īфn: mostmár
£Īфn: ennyi erõvel teis egy csicska geci acc lopo vagy
£Īфn: na?
£Īфn: huzz a rákba
£Īфn: csáó
£Īфn: :D
£Īфn: helyzetM
£Īфn: ?
£Īфn: am
£Īфn: semmi
£Īфn: megy a konfirmálás meg a tanuláss...
£Īфn: :D
£Īфn: hallod
£Īфn: meg adod a steamos accodat?
£Īфn: szeretnék egy kcisit css-ezni
£Īфn: hát csak 1 kis idõ
£Īфn: 20 perc
£Īфn: mert már régen css-eztem
£Īфn: 30 perc
£Īфn: 20-30 perc
£Īфn: mert gondolom teis játszol rajta
£Īфn: jaah
£Īфn: de azért leírod?
£Īфn: és
£Īфn: majd mondod hogy mikor tudok rajtajátszani
£Īфn: akkor
£Īфn: nem adod meg,mi?
£Īфn: ok
£Īфn: np
£Īфn: köszi
£Īфn: ok
£Īфn: nem baj
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
A nocrit meg megöli a játékot, ha olvassátok a leírást, ott ki van részletesen fejtve, hogy a crit lövés nem is olyan véletlen (röviden aki támadó játékot folytat, annál gyakoribb a crites lövés - és ez tényleg így van...)
Nem véletlenül álmodták meg crittel a játékot a kedves fejlesztõk. Részemrõl nocrites szerókra nem járok, és ezután sem fogok fellépni...Uff.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."