30108
  • Neoncsoves
    a picsába, én akartam ezt megcsinálni :( :D
  • Julius Caesar
    ui: olyan 3 napos meghívókat sztetek kapunk tf2-höz? mert akkor leadnám :)
  • Julius Caesar
    nyíl? mindneki nyilat akar, nekem az kéne a legkevésbé. sima rifle nekem hatékonyabbanak tűnik.

vannak olyan mapok (pl pipeline második fele, badland) ahol a cloak & dagger brutális. eddig nem tudtam spyozni pont mert kifogyott a cloak, a vastárgyak felszedését se tudtam megoldani. de így nagyon is játszható lett nekem a kaszt. sapi kell :D scout cuccok hiányoznak, 2 spy meg 2 csipa.

egyik haveromat meggyőzte freeweekend.

a weekend elszáll, az érzés megmarad
  • Zomil
    te aztán nagyon fasza csávó vagy...
  • ZseniálisTeknős
    Jó ez a random tárgydobálás..9 óra játék alatt kaptam 1 (azaz egy) Sandman-t. Pedig csak az nyamvadt Huntsman kellene....Nyilazni akarok. Gyerekként is íjakat készítettem, és nyilaztam. Meg bodzapuskáztam. ADJÁL STEAM egy íjat!

Borg: Kérlek legalább két hónapnyi játék után kezdj vitatkozni az OP kasztokról, addig felesleges...

(nyilazni akarok)
  • Borg
    Free weekend van.
    Ingyen bemehetsz, hogy szidjanak mint nub ingyenhétvégést olyanok, akik még a macskaszart nyalogatták a homokozóban amikor mi már fps-el játszottunk :)
  • Borg
    Akkora pro vagy idáig érzem a szagodat :) Oviba ez a menő most? :)
  • grebber
    Ma nézem steam-et és megjelent nekem a Team Fortress 2 hogy leszedhetem ez most mi ingyenes pár napig vagy mi?
  • motyodlee
    hohohohohohohohooo
  • Jim Morrison
    Makkernak már megvan...
    Én tegnap megszereztem az aramy órát, semmi mást...
  • Rage47
    haha:D
  • trident
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5483-YUFN-0521
  • Nandris94
    aha szal a spy ellen? pyro... pyro ellen? sentry... sentry ellen? spy... :P

jaés igazuk van ezeknek itt alul (meg hamarosan fölül) mind, ingyenhétvégés "nub" ként (közölném h a nub aza newbie, csak átformálták, a newbie meg kezdő xd) itt máris szidod a spyt mert megölt 5x... húha, engem annyiszor szednek le a sniperek... mostakk mind buzi meg random meg vegyékkiajátékbólmerszar? khm, gentlemen... majd ha spyal megtucc ölni 1 engit és leszedni minden cuccát aki 1edül van, és megtucc ölni 2 medic-heavy párost és 1 demomand 1más után, és letudsz súzúrni 3 snipert futásból az ellenséges fronton, na AKKOR szidd a spyt...

na jóccakát!
  • sonic syndicate
    semmit
  • geristar
    Olyankor mit tudok csinálni, hogy mikor lépnék be a játékba kiírja, hogy sry de túl elfoglalt a steam nem tudunk beléptetni próbáld később (The steam servers are currently too busy to handle your request) , majd próbálgatom és néha pár próba után újrakéri a jelszót. Miközben látom, hogy mások meg tudnak játszani!!
    Help légyszi, nem ingyenhétvégés vok :)
  • Zomil
    az a baj nem skill-kel ehhez a fegyverhez, hanem nagyon sok makkos lövés :)
  • Zomil
    nos igen én is igy vagyok vele, nem is érdekel h mennyi k/d arányom, max amikor haverokkal játszunk, akkor mondjuk, h höhö elötted vagyok 2 pontal, de semmi komoly :D

ha meg unjuk a folyamatos vereséget medic+heavy+scout és már nyertük is a meccset :D

Borg: ha te a Tribes-t akarod összehasonlitani a tf2-vel akkor menj orvoshoz...
    ezekszerint mégse játszottál te annyit azzal mint ahogy itt állitod...láttad te abban mekkora mapok vannak és tf2-ben mekkorák? dispenser lássa a spy-t? normális vagy? akkor a spy csak emberek hátba szurkálására való lenne?
    még arra se....
    az a baj, h teljesen kezdőként(ami nem baj) egy olyan kasztot állitasz be ami szted OP, pedig akik már jó ideje nyomják tf2-t tudják, h a spy az egyik legnehezebb tf2 kaszt!!!
    ha majd belejössz rájössz mekkora hülyeségeket irkáltál most ide...
    annyi szereted ezt a RANDOM szót felhozni...nem tünt fel, h kb. az egész játék a "randomságról" szól?
    azért nem akadsz ki, h van crit és miért random?

egyszerüen ez nem a te szüklátókörü kezdő agyadnak való játék, az egész topic probál meggyözni, h butaság amit beszélsz, de azért mondod a saját kis világodba elképzelt dolgot...
    viszlát!
  • Legenwaitforit
    komolyan ennyire brutális ez a huntsman? ehh mekkora szemétség hogy mindent dob a játék nekem, csak ezt nem ...
  • csokalaci
    mintha magamat látnám
  • chooselee
    Nem tudom, mert a pyro elég gyerekesnek tűnik,mégis komoly. Pont úgy eltalálták mint a demomannek a ponyvaregényes frizut! :)
  • terribad
    lanhoz 1-re kell rakni
  • sonic syndicate
    huntsman:
  • SpiritFire
    Ezt írja ki mikor belépnénk : LAN servers are restricted to local clients (class C).
    Pedig hozzávan írva hogy sv_lan 0.
  • sonic syndicate
    bérelsz szervert :P vagy ha bírja a neted, csinálsz egy szervert, és megadod az adatokat
  • SpiritFire
    Ja bocsi elfelejtettem még lenne egy kérdésem .
    Remélem van még türelmetek hozzám :)
    Szal azt szeretném kérdezni még hogy LAN-on hogy lehetne játszani mert haverokkal próbálkoztunk de kudarcba fulladunk mindig:S

Előre is köszi még1x.
  • armageddon666
    NEM! mindenki tudja mit csináljon a kasztjával, hogy hasznos legyen a csapatnak... szólózni nem nagyon lehet itt... CSben kevesebb taktika kell jóval... egyedül bedarálok wpvel egy 10es csapatot ha jó napom van ők meg ingyenhétvégén próbálják x)
  • SpiritFire
    Köszönöm
  • Rage47
    válasz gombot használd
  • sonic syndicate
    nem frissítették a szervert
  • sonic syndicate
    az a baj, hogy ez nem taktikai fps ;)
  • SpiritFire
    Sziasztok

Volna egy kis problémám tudnátok segíteni??
    Mikor belépnék egy szerverbe ezt írja ki: "water_dx80.pcf"
    majd a console-ba ezt látom :
    Bad CRC for particles/burningplayer.pcf
    Bad CRC for particles/burningplayer_dx80.pcf
    Bad CRC for particles/teleport_status.pcf
    Bad CRC for particles/water.pcf
    Bad CRC for particles/water_dx80.pcf

Mi ennek az oka tudnátok benne segíteni??
    Előre is köszönöm.
  • Borg
    Úgyérted attól csapatjáték, mert mindenki tudja mit kezdjen MAGÁVAL? :)
    Nem láttál te még igazi taktikai fps-t, az a baj :)
  • armageddon666
    én reggel valami random arena_ szerverre mentem fel... nagyon jó volt :) jófejek voltak az emberek :D ment ott is hogy haxol a csávó, de nem ilyen durván :) inkább csak olyan dicséret szerűen hogy "ez hihetetlen"... nagyon más volt mint magyar szerókon...

ettől függetlenül magyar szerókon játszom általában X)
  • Legenwaitforit
    Sziasztok. Ma találtam rá az SG szerverre a fórum alapján (Legen..waitforit..Daary!! néven játszok) és örülök hogy végre egy kicsit magyarokkal is játszhatok mert amióta április eleje óta újra játszok vele csak külföldi szerokon toltam. (mikor kiadták már megvolt, csak sok dolgom volt és egy idő után abbahagytam, szal az updatek nekem újdonság volt XDD) Örülnék ha játszhatnék visszatérő arcokkal, ezért gondoltam írok ide. :)
  • IcE TeE
    Skillesedni ! Egyébként csapatjáték, általában mindenki tudja hogy mit is csináljon a saját kasztjával.
    Ha ennyire zavar a spy akkor legyél demoman-el és akkor nincs gond, spy inkább heavyre, sniperre, engire megy...
  • Rage47
    Játssz így, és nem kap el a spy:D (airshotok)

• Ron Ragm
    Ez nem csak a TF2-re hanem az összes magyar multi játékos társadalomra igaz, és sokáig meg is marad attól tartok.
  • Borg
    Ne próbáljak pubon taktikázni? Most akkor hogy is van ez, mit kéne tenni a spy ellen?
  • Pio
    Bármit lehet űzni "versenyszerűen", szerintem nincs abban semmi meglepő, hogy sokan a TF2höz is így állnak hozzá, reáadásul itt adja magát a versenyszellem, a profizmusra törekvés, hisz egymás elleni harcról szól a játék.
    Ugyanakkor a megvalósítás és a hangulat miatt itt jóval szélesebb a "másik oldal", mint mondjuk a CSnél.
    De szerintem nincs baj egyik oldallal se, kinek a pap, kinek a papné...
  • sonic syndicate
    Borgnak