Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kartel-t szerettem a magyar szerverek közül, de átnyergeltem belga, angol szerverre.
Taktika, élmény, csapatmunka szempontjából szerintem kartel kocsma!
Ha pedig fun, publik mészárlás, akkor jó szolgálatot tehet egy norespawn, custom szerver is.:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ha ez a free idõszakban történik meg biztosra veszem hogy nem veszem meg a játékot, de ennek már mindegy mert megvan
kérdezném tehát hogy szoktak értelmes, kezdõkkel segitõkész emberek játszani, mert nem szeretnék mégegy ilyen kretén meccsben részt venni :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ksztlimit warok jó, pubra úgyis szórakozni megy az ember, akkor meg had legyen azzal amivel akar. waron elég az 1 engi, de ha pubon beakar intelhez 6 engi kempelni, hát kempeljen :D
@
Eddig csak jot halottam a jatekrol :DD
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Csak azt utálom mikor járatom a pofámat és nem jönnek, mert beaszarik. Van amikor hatásos, de van amikor nem, és az elég frusztáló, mikor emiatt bukjuk, mert beszariak és féltik a kpd-jüket, vagy az életüket vagy nemtom.
Az operációs rendszeren is túl...
akkor meg kit érdekel a kd?
többek között ezért tetszett meg ez a játék (sokkal inkább kikapcsol és szórakoztat nem csak a fragvadászaton van a hangsúly)
engem ez frusztrál néha, meg az, hogy be vannak szarva egy 10mp es várakozástól, és nem mernek támadni... egyszerüen gyáva férgek
az viszont feltud húzni amikor csak támogató kasztokból áll a csapat...pl: vagyunk 7-en...abból 2 csipa, 2 kém, 1 medic+soldier, és egy pyro....mindezt védve....na ezen felhúztam magam...és úgy hogy limitálva votak a kasztok...megjegyzem szerintem nagyon jó dolog a kasztlimit...
mondjuk ha van 2 csipa, és teszem azt beállok én is csipába mert sokkal jobban megy...azzal szerintem nemsegítek a csapaton...mert valljuk be, 3 csipa nemtud érvényesülni, mint pl demó, medic, soldier egyszerre
fõleg nem egy 20 slot-os szerón ahol max 10 ember lehet egy csapatba :)
pííísz
Én a snipert szoktam sajnálni hasonló okokból, mert én úgy gondolom, hogy hasznosabb tagja lennék a csapatnak azzal...
talán addig volt értelme a class limitnek amíg a scoutok lerássolhatták a középpontokat, de ma már ha class limit hiánya miatt gyenge egy csapat az nagyon hamar kideül, és ha nem képesek váltani akkor meg is érdemlik a birkák.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kartelrõl levették a nocrit+kasztlimitet <#taps>#taps>
mert ugye ha steamen vesz ember programokat akkor még steamet se kell ujra rakni egybõl megy minden mint a karikacsapás, csakhát a dobozos verzió mégiscsak dobozos :)
fõleg a tf2 miatt vásárolnám meg de félóra játék miatt nem szeretném mindig berakosgatni lemezt
tehát a kérdés dobozos verziónál hogy van ez?
Ha felvesz egy olyan nevû emberke, hogy phaorian, akkor !!! NE igazolj neki vissza !!!, mert azonnal ellopja az accountodat és a steam sem tudja utána visszaadni! Ez 1 francia hacker csávó és nagyon ért az ilyenekhez, szóval NE, ismétlem NEEE igazolj vissza neki!!!!! ----- Ezt az üzenetet másold ki minden ismerõsödnek, hogy megõrizhessék az accountjukat.
lehet már tudni, hogy melyik kaszt kapja a következõ frissítést és mikor?
thx