Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jozing
igen, egyedi este. persze van akinek szájmenése van (én csak ne beszéljek, én is szeretek dumálni). kartel a legjobb amúgy. instantrespawnom, only 2fot szerókon meg egy soldoerrel végigmenni... olyan nOObok vannak ott.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Hol nincsennek ilyen csirkék??Akad egy két gyöngyszem minden játék esetében...rá se ránts, mute és adjad neki! :) Vagy állj át a másik csapatba és onnan adjad nekik! :)

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
Kirívó eset, ha admin van a szerveren akkor az ilyeneket gyorsan levakarják a szerverrõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

trident
Vagy kilépsz a menüben és tudsz személyenként is mute-olni.

A kartel-t szerettem a magyar szerverek közül, de átnyergeltem belga, angol szerverre.
Taktika, élmény, csapatmunka szempontjából szerintem kartel kocsma!

Ha pedig fun, publik mészárlás, akkor jó szolgálatot tehet egy norespawn, custom szerver is.:)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zomgzerg
voice_enable 0 konzolba

tototto
ti melyik szerveren szoktátok tolni, mert én ma elõször felmentem egy ogc nevû szerverre, volt két idegbajos akik azt hitték hogy õk szarták a spanyolviaszt és okitottak mindenkit hogy mekkora hülye lámák csak õk a profik, meg vinnyogtak voice chatbe, elég illuzió romboló az ilyesmi
ha ez a free idõszakban történik meg biztosra veszem hogy nem veszem meg a játékot, de ennek már mindegy mert megvan
kérdezném tehát hogy szoktak értelmes, kezdõkkel segitõkész emberek játszani, mert nem szeretnék mégegy ilyen kretén meccsben részt venni :)

Jim Morrison
<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
<#eljen>
tototto
no megvettem orange boxot én is galaxisnetnél, kód aktiválva már mennek is fel a játékok :)

HeadHunter86
jozing
például. de az instantrespawnos only 2fort serverek annyira nOOb-ok, hogy nem tudnak minket kiszedni, könnyen lejutok. akkor meg megengedhetem magamnak, nem :D

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
Mint ti multkor? :)

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
nekem a kedvencem amikor a medic 6 perce tartotagt egy übert: legyen szervezett és megbeszélt, megfontolst az über felhazsnálás, kell a kommunkáció. de amikor magának tartogatja mert szép az animáció...

ksztlimit warok jó, pubra úgyis szórakozni megy az ember, akkor meg had legyen azzal amivel akar. waron elég az 1 engi, de ha pubon beakar intelhez 6 engi kempelni, hát kempeljen :D

armageddon666
lol, ez számolja a halálokat? :D jó tudni xD izé rossz tudni :C itt is lehet majd KDre hajtani :C na nemám ^^ eddig sem tettem eztán sem fogom :D

@

Narxis
Üdv a játékban! :)

kakaoskalacs
Üdv ma szert tettem egy Orange Box-ra :) remelem sok pozitiv elmennyel gazdagodok majd .
Eddig csak jot halottam a jatekrol :DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

HeadHunter86
Utálom mikor lámulnak. Kergeti az enemy-t ahejett hogy jönne foglalni a többiekkel. Had szaladgáljon az ellen másfele, nekünk az csak jó ha foglalunk. De nem a LÁMÁja nekiáll kergetni.

HeadHunter86
Jaja. Én ha egyedül vok is bemegyek :D
Csak azt utálom mikor járatom a pofámat és nem jönnek, mert beaszarik. Van amikor hatásos, de van amikor nem, és az elég frusztáló, mikor emiatt bukjuk, mert beszariak és féltik a kpd-jüket, vagy az életüket vagy nemtom.

Blacksheep333
Sok ember attól fél, hogy lemegy a KPD aránya és ezért nem "kamikázézik" :)

Az operációs rendszeren is túl...

Guer
jah ez nem cs egybõl bespawnolsz halál után

akkor meg kit érdekel a kd?

többek között ezért tetszett meg ez a játék (sokkal inkább kikapcsol és szórakoztat nem csak a fragvadászaton van a hangsúly)

Unbaised
igaz!

hidd el... amikor csak az én nevem meg a haveromé látszik a deathnoticeban az eléggé mindegy, hogy hanyadik sniper vagyok.... egyszerüen buták a játékhoz nagyon sokan;
engem ez frusztrál néha, meg az, hogy be vannak szarva egy 10mp es várakozástól, és nem mernek támadni... egyszerüen gyáva férgek
Narxis
agree

Unbaised
hát ilyen problémám nekem még nemvolt....
az viszont feltud húzni amikor csak támogató kasztokból áll a csapat...pl: vagyunk 7-en...abból 2 csipa, 2 kém, 1 medic+soldier, és egy pyro....mindezt védve....na ezen felhúztam magam...és úgy hogy limitálva votak a kasztok...megjegyzem szerintem nagyon jó dolog a kasztlimit...

mondjuk ha van 2 csipa, és teszem azt beállok én is csipába mert sokkal jobban megy...azzal szerintem nemsegítek a csapaton...mert valljuk be, 3 csipa nemtud érvényesülni, mint pl demó, medic, soldier egyszerre
fõleg nem egy 20 slot-os szerón ahol max 10 ember lehet egy csapatba :)
pííísz

mert ha valaki úgy gondolja, hogy õ sokkal jobb enginer pl , és sokkal hasznosabb helyre építi a tornyait mint a többi nyomorék, akkor kicsit frusztráló, ha nem teheti ezt meg...(haverom ilyen:D)
Én a snipert szoktam sajnálni hasonló okokból, mert én úgy gondolom, hogy hasznosabb tagja lennék a csapatnak azzal...
talán addig volt értelme a class limitnek amíg a scoutok lerássolhatták a középpontokat, de ma már ha class limit hiánya miatt gyenge egy csapat az nagyon hamar kideül, és ha nem képesek váltani akkor meg is érdemlik a birkák.
Unbaised
Csak kiváncsiságból: mértnem tetszik nektek a classlimit?

Pöpec vagy makákó! :) Csak poén volt,folytattam a sort! :)

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Jim Morrison
Nagyon jól tudod<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Királyul érted.<#eljen>

Nitramk
jól érted

tototto
ahham tehát ha jól értem a my games fülön "termék aktiválása steamen" részbe beirom cd keyt és akkor megjelennek ott a játékok mintha steamen vettem volna aztán én döntöm el telepitem cdrõl vagy letöltöm steammel, köszi a válaszokat

Jani21
Nem kell a dobozos verzió esetében a DVD-t berakosgatni, megy DVD nélkül. Sõt mivel dobozosan veszed meg, le sem kell töltened a játékot, hanem feltelepítheted a DVD-rõl. Így hamarabb játékban lehetsz XD. Persze ettõl függetlenül bármikor letöltheted steamrõl, ha nem találnád a DVD-t.

már csak 32 re kéne megemelni a létszámot és még jó is lenne a szerver:D
Nivea
ugyan ugy! beirod a steambe a cd key-t és letöltöd

jozing
nemtom hogy van. a steambe bekerülnek a gémek.

kartelrõl levették a nocrit+kasztlimitet <#taps>

tototto
sziasztok most tervezem megvenni orange boxot dobozos verzióban, a kérdéséem hogy mûxik utánna a dolog, ugyanugy bekerülnek a játékok közé steamben mintha steamen keresztül vásárolnám meg?, mert nem szeretném a játékokat ujra telepiteni oprendszer reinstall után, meg dvdt folyton berakni ha játszani szeretnék vele
mert ugye ha steamen vesz ember programokat akkor még steamet se kell ujra rakni egybõl megy minden mint a karikacsapás, csakhát a dobozos verzió mégiscsak dobozos :)
fõleg a tf2 miatt vásárolnám meg de félóra játék miatt nem szeretném mindig berakosgatni lemezt
tehát a kérdés dobozos verziónál hogy van ez?

Guer
eggyetért
kár kartelért kedvenc szeró volt...

de csak leveszik majd... (reméljük)

Nitramk
jólvanna, nem tudtam h már steamen is vannak kölevelek.

zomgzerg
retard alert

Nitramk
FIGYELEM!

Ha felvesz egy olyan nevû emberke, hogy phaorian, akkor !!! NE igazolj neki vissza !!!, mert azonnal ellopja az accountodat és a steam sem tudja utána visszaadni! Ez 1 francia hacker csávó és nagyon ért az ilyenekhez, szóval NE, ismétlem NEEE igazolj vissza neki!!!!! ----- Ezt az üzenetet másold ki minden ismerõsödnek, hogy megõrizhessék az accountjukat.

Nitramk
jó, nem veszem sértésnek, mert nincs készen egy mapom sem. Illetve egy arena már lenne, csak fordításnál mindig befagy. Múltkor olyan 3 órán keresztül vártam hogy lefordítsa a mapot, de nem ment :S

jozing
sztem folytatják az ütemtervet, és még idén fogunk kapni ápdéjteket.

zomgzerg
vagy ebben a hónapban összedobnak vmit, vagy jövõ tavasszal ha már lecsengett az új játékuk

nm :D de ne vedd sértésnek XD csak nekem ha minden general az a jó.

sz'tok
lehet már tudni, hogy melyik kaszt kapja a következõ frissítést és mikor?
thx
<#gonosz1>

Nitramk
kösz (amatõr pályaszerkesztõ vok)

jozing
hát az a te véleményed, kimaradsz a sok jóból :D

kinek mi :) én maradok a general map oknál ez vált be :) nekem nem kell házi map mert sztem szar mind...