30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10017 kurvajó game
100%, meg fogom venni :D -
#10016 Elég gyatra a fordítás itt-ott.
Legalább ha csinálod rendesen csináld ne csak ilyen web vagy egyéb fordítókkal. -
#10015 Sztem nem.
Nem erős a spy, aki meg ilyeneket állít az próbáljon vele játszani és rájön hogy nem éppen leányálom.
Nem kel la semmibe sem tunkolni simán észre lehet venni.
Én is utálom mert leszurkálnak de én jobban utálom amikor ezer sentry-t húznak fel és bevédik a terepet.
Amúgy meg tényleg játszani kellene vele és megismerni és nem csak az ezeréves FPS tapasztalatokra hagyatkozni/hivatkozni. -
#10014 csak meg kéne tanulni játszani, hogy hárítsd....amúgy hátrafele is kéne nézni, nem csak előre
amúgy akkor már sniper nem OP? egy lövés=egy halál -
#10013 http://www.totaltf.hu/hirek/2009-05-24_mert_mindenki_megerdemel_egy_ermet/ -
#10012 sokmindenben igaza van
spy ellen sok esetben tényleg nem tudsz semmit!
(nem lőheted folyamatosan a semmit hogy hátha betalál)
szvsz túl erős a spy kaszt.... -
#10011 Ambassadornak a hangja nekem nem tetszik. Olyan muanyag, gagyi hatast kelt. -
#10010 hát ha a maradék 5 % nem fér el a vinyón :D amugy a steam server hibát ír szal nem nálam van a gáz -
Pio #10009 Nem lehet, hogy nincs több üres hely a vinyódon? ;-) -
#10008 köszi , de miután a 10. váltás után sem történt semmi meguntam -
#10007 Na reggelt emberek (most keltem :P)
Tegnap este játszottam még kicsit, kaptam egy Ambassador. Megörültem neki ahogy megláttam, de... nagyon nem tetszik, valahogy oylan másodlagosnak érzem a kést miatta és ezért sokszor gondolkodok el rajta hogy melyiekt is használjam ha kiszúrtak, ezért elszúrom. Visszaváltottam revolverrel, sokkal jobb és csak vészhelyzetben hasznos, így jó nekem. Ha lesz trade szívesen elcserélem majd az Ambassadort :)
Borg: tapasztald ki a játékot, és ne menözz azzal hogy mióta játszol FPSel, nem érsz vele semmit, ezt a játékot kell kitapasztalnod, nem másikakat. Nyugodtan visszavehetsz az arcodból is... -
#10006 Settings > Download > Download region -
#10005 na ez érdekelne hogy lehet letöltő szervert váltani ?? -
#10004 lolmán há ték :D -
#10003 re Ron: semmi sem szimplán fekete vagy fehér, azért is írtam, ki kell várni mi sül ki belőle. Jogos amit mondasz, engem is zavar de nem hat meg egy update sem. Én akkor is tolom a csillét, ha a fél csapat a kezdőn kempel.:)
re Pio: én nem hagyom ott a játékot, bármelyik rendszer lesz/marad. Jó-jó... Igazatok van -bár azért így is sok most a csipa/spy. DE. Kétségtelen hogy már nem akkora hajtóerő az ach. farm.:)
(ennek persze örülök én is).
re Cicus/Metalmilitiakid: ha nincs nálad gebasz, akkor esetleg a steamen belül próbálj választani más content szervert, hátha találsz olyat ami bírja még.:)
-
#10002 DE SZÉP komment szám... -
#10001 tegnap medicként gyógyítottam a heavy haveromat és egy nyílvessző állt ki a fejébőlXD -
#10000 persze, a CS:S simán megy -
#9999 más steames játék megy? -
#9998 Nem értem meg hogy ha már saját magát updatelő játékot csinálnak akkor miért nem lehet azt jól megcsinálni ? Most azért nemtom ingyenesen kipróbálni mert 95 % nál elakad ez a rohadt steam , update nélkül meg nem engedi futtatni mert azt írja hogy : The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in few minutes. (Ez a pár perc 1.5 nap már ) -
Neoncsoves #9997 valaki tud valami jó payload race szerót? -
Pio #9996 WTB ingyenes szerkesztési lehetőség, szerintem megdöntöttem az egy postra eső elgépelések országos rekordját.... -
Pio #9995 Én is 24+ fős szerverekre járok, ha lehet instantrespawnosra, nekem is ez a szórakoztató :)
Az új rendszer szerintem lehet, hogy "énénénén" szempontból rosszabb, mert nem az űberskillesek szerzik meg szükségszerűen az új fegyót (hogy a patch után 1 órával achiszeróról mindent beszerzőkről ne is beszéljünk), viszont a szerverek minősége, játszhatósága szempontjából szerintem jobb így. Egyrészt nem lesz 2 hétig csak spy/sniper az összes szerveren másrészt amlékszem amikor pyroupdate után minden csapatba jutott vagy 1-2 olyan pyor, aki mást se csinált csak beállt egy kanyarba és nyomkodta a kámehámét.
Az a baj, hogy amíg jár valami extra juttatás az achikért addig lesznek olyan önző emberek, akik simán beáldozzák az Xfős szerveren a másik X-1 játékélményét a saját fejlődésükért. Megjegyzem ilyen szempontból sokkal "wowosabb" volt a régi rendszer. Ja és persze nem mindenki ilyen, de elég, ha egy 5-10 fős csapatból 1-2 ilyen, máris elszálltak az esélyek...
Ja és messze van a tökéletestől az új rendszer, de ez az update nagyon durva volt és elég hamar is jött, biztos, hogy tökéletesítgetni fogják ezt még a későbbiekben. Fontos, hogy a Valve a játék globális minőségét tartja szem előtt az ilyen változások kiagyalásakor és nem az egyes egyének megánérdekeit. Higgyük el, ha jó lett volna a mostani rendszer, akkor nem változtattak volna rajta, senki nem szeret feleslegesen dolgozni. -
#9994 Szerintem pont jó dolog hogy a csapat háromnegyedét nem ugyanarra a kasztra ösztönzi az update (vagy már ilyen hamar el is felejtettük a pyro updatet?) -
#9993 Mindenki mást vár, más a stílus, elvárás, kívánalom.
Én nagyon jól elvagyok egy angol nagylétszámú payload szerveren. Vannak nagyon jó, jó és gyenge játékosok is, gyors újraéledés van, ezek -és a játék alaptermészete- miatt a legtöbbször szórakozás, "fun" a játék, de mégis össze tudunk dolgozni.
Ritkán előfordul persze egy-egy beszólás, az esetek nagy részében ezek rövid eletűek, pedig vegyesfelvágott a társaság (angol, francia, belga, holland, német, román, orosz, lengyel).
Miért nem keresel te is az igényeidnek megfelelő szervert, közeget?
Én ugyan szerettem a kartelre járni, a kezdetekben játszottam is ott -volt is különbség-. De bizonyos okom miatt maradt a fenti és jól érzem magam.
Miért nem keresed te is ki, hogy mi illik hozzád, mi szórakoztat?
Már lecsengett, de átlagban egy spy ellen lehet jól védekezni, kezdve attól hogy úgy építkezel, hogy könnyen védhesd, ne hagyj nagy holttereket, figyeld a játékosok mozgását, neveit és akár spontán is rálősz. Meg lehet próbálkozni a blokkolással, csapattársak is be tudnak segíteni. Egy kezdő spy-t már a gyanús mozgása lebuktat, egy közepessel már okosan kell elbánni, ha pedig olyan szituációba keveredsz netán egy nagyon jó spy-al akkor szépen leszedhet...
Nincs ebben semmi különös, idővel, tapasztalattal, a veszélyes szituációk kerülésével, folyamatos figyelemmel fel lehet venni a kesztyűt ellenük.
....
....
....
Új rendszer. Hmhhhhphh!
A korábbi jobban tetszett. Az ach.-ekkel egy olyan kaszthoz is kedvet kaptál, amire netán korábban rá se bagóztál, ráadásul gyakoroltál, új taktikákat ismerhettél meg: ösztönző volt.
(még akkor is ha saját vagy ach szerveren szerezted meg egy részét)
Most nincs semmi különös ösztönző... Oké, hogy lesz trade...de... Szóval kaptám két pisát egymás után meg egy klietz és ubersaw-t.
Számomra szimpatikusabb volt a korábbi rendszer, DE persze várjuk meg mi lesz ebből a trades témából....
-
#9992 Engiehez pont nem FPS érzék kell hanem magának a játéknak a megfelelő ismerete, kezdőként azt mondanám hogy az egyik legrosszabb választás (pláne most a spy update miatt) -
Neoncsoves #9991 nem sokat hazudtál, mert amerikában 10 dollár... -
#9990 upsz elírtam, 10 Euro :3 -
#9989 Ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálhatod
Megveheted CD Galaxisban 4000 forintért
Megveheted ezen a hétvégén Steamen 10 dollárért
Másolt változattal nem tudsz eredetin játszani -
Neoncsoves #9988 10€ az eredeti, törttel csak tört szerókon lehet játszani, de ott sok a csiter, szóval megéri megvenni az eredetit. Netes bankkártyával lehet megvenni. Paypal is jó, de lehet VISA kártyákkal, MasterCarddal, stb. STEAM-en most csak 10€, szóval ott jobb megvenni. -
Neoncsoves #9987 OMG!
faszért kell ebből is ilyen szar rpg-s mocskot csinálni? úristen... asszem abbahagyom a tf2-t :((( -
#9986 sziasztok!
Honnan lehet a játékot megszerezni?
másolt játékkel lehet neten játszani?
mennyibe kerül az eredeti?
kössz
SrAta -
#9985 total playtime-tól is függ, milyen gyorsan kapsz. Aki tegnap/ma vette meg, az sűrűbben kap fegyvereket, hogy méginkább "pickup-and-play" legyen a játék. -
xxxpaulxxx #9984 Valszeg azok kaptak fegyót akik free weekendesek -
#9983 ui: ne értsetek félre, nem a fegyverekért játszok, de azért elég idegesítő, hogy valaki már megunta mind az 5 ambassaddorját, én meg még spectből se láttam. szóval szerintem ez elég unfai. meg átlártszó trükk, hogy "ha sokat játszol előbb utóbb megkapsz mindent" - ez olyan mint a wow, ha sokat lootolsz majd meglesz a cucc. csak odaszögez a képernyő elé, hogy bámuld, különben sose lesz meg az xyzwq tárgyad.
-
#9982 most voltam sg-n, félpercenként kapott vki ÚJ fegyvereket, valaki 1,5 óra alatt többet is, én meg még oylat se, ami már megvan.
jó kis rendszer ez! remélem a 2 übersawom mellé kapok még egyet. meg ez a tarde is... kinek nincs meg az übersaw? mire megyek vele? semmire... -
Pio #9981 Az íj azért jó, mert vicces, ahogy felszögezi az ellent a falra meg amikor kiáll egy nyílvessző a heavy gyomrából... Más hasznát egyelőre én se nagyon tapasztaltam, de ezek miatt bőven megéri zúzni vele ;-) -
#9980 mert egy idő után bevezetik hogy +x% crit, -y% sebzés meg hasonlók lesznek mindegyiken véletlenszerűen, és lehet cserélgetni is majd őket egymás közt. -
#9979 Nekem van két nyilam, de egyszer sem használtam -
Neoncsoves #9978 Nem értem, miért kapok olyan fegyót ami már megvan? -.-