Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az operációs rendszeren is túl...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Ez melyik updateban lesz?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Mi lehet a baj???<#nemtudom>#nemtudom>
Mert azért tudnak gusztustalanyok lenni:
Mondjuk egy hivatalos bõvérû nagycicis kiadás bejönne, az poén lenne!
De egy ilyet nem tudok hova tenni
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Egy hete vettem egy új laptopot –Asus g50: dual core 2ghz, geforce 9700m gt, 4g ram, Vista- és megdöbbenve tapasztaltam, hogy TF2ben csak 1024X768 felbontást tudok beállítani, pedig a régi gépemen, ami már több mint 3 éves, simán engedett magasabb felbontást.
Más játékkal nem akadt ilyen problémám, mindegyik fut nagy felbontásban. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a hiba? Driver nem hinném, mert legfrissebb van rajta.
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
át kell írni egy másik formátumra, amit meg is tettem, viszont nem mozog (pedig azt kéne tennie)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
köszönöm
Azt tudja valaki hogy hogy lehet azt megcsinálni,hogy több látszódjon a fegyverbõl?
Köszi
http://facebook.com/musicleander
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D