Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
huh ez kéne
Jim Morrison
thenkju<#gonosz1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
1 hete pipáltam is úgy hogy csak nem is játszottam hétköznap, ráadásul meccs közbeni fölös képek is vannak

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Blacksheep333
Bakker, pedig már régóta vártam és lemaradtam róla!<#rinya>

Az operációs rendszeren is túl...

Narxis
lol nem figyeltem<#falbav><#rinya>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lolmár mekkora ték

Narxis
lol te csaló 😄

jozing
nekem olyan kéne h God: godmode+noclip+aim+SH+WH+norecoil+onlycritical hekk lenne neki bekapcsolva. fegyvere egybõl öl, olyan mint a heavyié és nincs lõszer. NA ERRE VARJÁ GOMBOT <#mf1>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Jók ezek a fun cuccok! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

jozing
van egy script amivel automatikusan .jpeg-be fogja menteni. pocoknak megvan.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

DJ bigpapa
Hát igen érdemes néha törölgetni, de ha sajnálod õket törölni, akkor jó megoldás ha átkonvertálod õket, mert a tga formátum baromi sok helyet foglal. Az Irfanview-ot tudom ajánlani mivel tud csoportosan is konvertálni!

trident
<#eljen>

Ez melyik updateban lesz?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Rage47
ha be van állítva hogy meccs végén nyomja a screenshotot akkor igen 😄
Jim Morrison
Jesszusom! Ez automatikusan is nyomogatja az F5-öt??? Most nézem 2000 SCREENSHOT ami +8,5 GB!!
Mi lehet a baj???<#nemtudom>

trident
Aranyos, de teljes modellcserét nem láttam, csak egy-egy custom apróságot, ami nem is baj szerintem.
Mert azért tudnak gusztustalanyok lenni:

Mondjuk egy hivatalos bõvérû nagycicis kiadás bejönne, az poén lenne!

De egy ilyet nem tudok hova tenni

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Jim Morrison
Én se tudom, de így vagyok vele<#nemtudom>

ZseniálisTeknős
Fogalmam sincs <#nemtudom>, de valszeg ha lehetne cserélni, akkor újabb párszázezer követõt nyerne a TF2...

tototto
egy olyan kérdésem lenne, ez csak valami fun kép vagy lelehet cserélni a karektereket rájuk? 😊 kép

Narxis
Nem tudom.<#nemtudom>

Rage47
Rage47
rakj be 😊
trident
De miért nem nincsen mostanába tf2 motiv poszter vagy kép a topikban?

Narxis
looooooooool, én is direkt raktam be azt a smile-t, annyira tetszik. Titkon reméltem, hogy lesznek követõk... de ennyien. 😄

Rage47
na sztem elég lesz 😄
zomgzerg
oh snap <#nemtudom>

Twetr0x
omg mennyi ilyen -><#nemtudom>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

rhazid
engem meg nem kérdezett senki<#nemtudom>

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Jim Morrison
nekem simán samsung 930Bf<#nemtudom>

Nekem meg liteon nem tudom a számát<#nemtudom>

Nitramk
nekem meg HP vs17e <#nemtudom>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
Nekem is LG Flatron.<#nemtudom>

jozing
nekem az az érdekes, h 1440x900-ban vagyok és 19:10-esnek ismeri fel a monitort... amúgy LG flatron. érdekes, de nem torzít. úgytudtam rikta a 16:10-es monitor, lehet h ez az? <#nemtudom>

Blacksheep333
Lehet 4:3 asba csak ennyit tud, de 16:9 be tud nagyobbat is!

Az operációs rendszeren is túl...

kopa1
Az Ascpect ratio-t állítsd át és menni fog!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Nem lehet hogy csak annyit tud a laptop monitora?

Sziasztok!
Egy hete vettem egy új laptopot –Asus g50: dual core 2ghz, geforce 9700m gt, 4g ram, Vista- és megdöbbenve tapasztaltam, hogy TF2ben csak 1024X768 felbontást tudok beállítani, pedig a régi gépemen, ami már több mint 3 éves, simán engedett magasabb felbontást.
Más játékkal nem akadt ilyen problémám, mindegyik fut nagy felbontásban. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a hiba? Driver nem hinném, mert legfrissebb van rajta.
A segítségeteket elõre is köszönöm!

motyodlee
köszi, majd holnap kipróbálom :]

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nitramk
Valahogyan ugy kell megcsinálni hogy képkockánként beimportálod abba a VTFEdit nevû programba és akkor menni fog elvileg.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

motyodlee
addig oké,de nekem nem veszi csak ugy be, mint gif.
át kell írni egy másik formátumra, amit meg is tettem, viszont nem mozog (pedig azt kéne tennie)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
Options->Multyplayer fül->Spay vagy mi. Észreveszed nyugi

motyodlee
valaki magyarosan meg tudná mondani, hogy hogyan tudok gif-es képet sprayként berakni a játékba?
köszönöm

DJ bigpapa
Szerintem a minimal HUD-ra gondolsz. Amit az Options/Multiplayer fül és ott pipáld be a Enable minimal HUD-ot. Játékban nem biztos, hogy többet látsz a fegyverbõl erre most nem mernék megesküdni, de pl. a sourcetv demokban többet látsz a fegyverbõl!

csokalaci
oké köszi a válaszokat 😊

http://facebook.com/musicleander

Jani21
Ha "távolabbi" belsõ nézetre gondolsz, akkor annak a parancsa csalásnak minõsül (asszem egy régi hozzászólásban is megerõsítik). Szóval be kell érned az alapértékkel.

tototto
fovot, vagy magyarul látószöget állitsd 75rõl 90re, ha nem erre gondolsz akkor nemtom 😊

csokalaci
Helló!
Azt tudja valaki hogy hogy lehet azt megcsinálni,hogy több látszódjon a fegyverbõl?
Köszi

http://facebook.com/musicleander

Narxis
Tarts ki!

Legalább az is kiderül hogy csinálgatják a következõ class update-t, csak nem olyan gyorsan mint ahogy szeretnék. Kellene már játszanom,de ez az utolsó év kikészít! :S nincs idõ...bocsi a magánjellegû problémakiteregetésért! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nitramk
milyen jó érzés õket írtani. na jó nem szabad õket lenézni, de akkor is 😄