30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
pirosBoci #10057 Eddigi termés:
3 KGB
3 The Huntsman
2 Force-a-Nature
2 The Cloack and Dagger
5 The Ambassador(ebböl töröltem párat mert dühös voltam)
2 Jarate
2 BONK!
2 The Sandman(mindegyiket töröltem)
------------------------------------
Nem bírom mert én sapit és Razort akarok DE NEM...
-
Neoncsoves #10056 én 3 KGB-t kaptam meg 1 BONK! -ot... kurva anyját a valvenak má -
#10055 -
#10054 Egyik ismerősöm éjjelre nem kapcsolta ki a gépét, ment a játék és már csak egy fegyó kell neki :D
Nekem meg csak az arany óra van meg... -
Pio #10053 Boccs, gonosz lesz, de túl magas a labda...
Gyerünk, gyerünk, előre az új fegyverekért! Innen már csak egy lépés, hogy az asszonyt is mással d*gassátok meg.... -
#10052 tessék -
#10051 Tudsz ilyet mondani az olyan gyenge elméjűeknek mint jómagam? :3 -
#10050 Mindegy, a lényeg, hogy nem játszottam egy percet se, csak bent voltam szerveren, valamelyik magyaron, már nem tom melyiken.. -
#10049 nem kell mozogni, azért van afk szeró... -
#10048 Én szeretem az updateket és a legritkább esetben szólok hozzá a TF2-ős hírekhez, fórumhoz, de ez tényleg durva. Ha tényleg csak játék idő számít akkor olyan mint a WoW-ban a battleground. Ott is állt a sok afk-s a spawnhelyen... Egyébként mindent elmond az új rendszerről az, hogy hogyan kaptam meg az ambassadort. Kiraktam ablakba a TF2-őt és álltam kezdőn, 5 percenként nyomogattam a wasd gombokat, közben megnéztem az új x-men filmet. Már várom mikor írják meg az első botprogramokat amik helyetted mozognak egy kicsit. -
DooDoo #10047 Semmit, mert az aki korábban achi szerverrel szerezte a fegyvereket, az a saját játékélményét rontotta vele, én attól függetlenül még tudtam küzdeni érte, most viszont mivel nem tudom befolyásolni az unlockot, ezért nem kevésbé élvezetes idle szerveren megszerezni a cuccokat, mintha játék közbe dobálgatná random. Egyszóval nekem az hiányzik hogy küzdjek a fegyverekért, így teljesen értelmetlen. Számomra. Mindegy, részemről vita lezárva, nem vagyunk egyformák. -
#10046 petíció link
:) -
Neoncsoves #10045 kb. -
#10044 bekaphassa a valve, ez az új rendszer egy okádék :( -
Pio #10043 És mit éreztél akkor, amikor Te rendes szerveren a hatodik achiddl kínlódtál, közben melletted a másiknak már tegnapelőtt óta megvolt achiszerverről mind a három fegyó? :)
Kötekedési alapot minden rendszerben lehet találni....
Egyértelmű, hogy nem szerencsés ez a teljesen random időközönként teljesen random fegyver, de egyelőre ennyire tellt a fejlesztési kapacitásból. Írták is már a qna-ban, hogy tovább kívánják fejleszteni ezt a rendszert úgy, hogy lehessen befolyásolni, hogy mit kapjunk. Nem kell mindig mindenben kizárólag a rosszat látni. -
#10042 ezt nem tudom honnan szeditek -
#10041 Tripla post :D
Most akkor holnaptol lehet fegyokat cserelgetni? -
DooDoo #10040 Sry a dupla miatt.. -
DooDoo #10039 Szerintem meg az a gáz, hogy teljesen random kap mindenki mindent... mint mondtam amíg achikért járt a fegyver addig én is mindig megküzdöttem értük, és tudtam örülni neki mikor végre megszereztem egyet-egyet. Most ezt rontották el rendesen. És pont amikor végre sniper update van, amiben több mint 100 órám van, erre egy olyan valaki aki talán még szinte sosem játszott sniperrel előbb megkapja a fegyvert, mint én. Lehet önző dolog, de kicsit igazságtalannak érzem, és ugyanezt mondhatná egy spy is aki szinte mindig azzal van, én meg a pár bele fektetett órám után, kaptam egy dead ringert. És pont az achi szerverekkel indokolta Valve ezt a váltást, erre itt vannak az idle szerverek. Szóval még teljesen felesleges is volt ez az új rendszer. -
DooDoo #10038 Szerintem meg az a gáz, hogy teljesen random kap mindenki mindent... mint mondtam amíg achikért járt a fegyver addig én is mindig megküzdöttem értük, és tudtam örülni neki mikor végre megszereztem egyet-egyet. Most ezt rontották el rendesen. És pont amikor végre sniper update van, amiben több mint 100 órám van, erre egy olyan valaki akki talán még szinte sosem játszott sniperrel előbb megkapja a fegyert, mint én. Lehet önző dolog, de kicsit igazságtalannak érzem, és ugyanezt mondhatná egy spy is aki szinte mindig azzal van, én meg a pár bele fektetett órám után, kaptam egy dead ringert. És pont az achi szerverekkel indolkolta Valve ezt a váltást, erre itt vannak az idle szerverek. Szóval még teljesen felesleges is volt ez az új rendszer. -
#10037 Ezt akartam írni... szánalmas dolog ez a sok idle szerver... meg azok is akik felmennek rá... -
Pio #10036 Azt nem értem, hogy akinek nincs is ideje/kedve játszani az mi a fenének akarja megszerezni az itemet? Könyörgöm, ha még valami valódi értékről lenne szó, de ez csak egy rohadt virtuális fos, aminek ráadásul nem is a játékos a tulajdonosa, hanem a "Steam Cloud".
Na mind1, az ilyen emberek hozzáállása úgyse fog megváltozni, úgyhogy kár is hergelni magam ezzel.. :) -
Pio #10035 Szerencsére amelyik szervereken játszok elég hamar jár a kick afkolásért. Aki meg ilyet csinál az pont ugyan olyan gyökér, mint a már korábban emlegetett sarkon állva kámehámezős pyro. Igazából bármit kitalálhatsz, ha az emberek hozzáállása ilyen mindig meg fogják találni a kiskaput. -
DooDoo #10034 Én addig amíg achikkal lehetett megszerezni az új fegyvereket, addig eszembe se jutott, hogy felmenjek achi szerverre, hisz mégiscsak élmény ha vérrel-verejtékkel is akár de én magam szerzem meg a cuccokat. De most azt hiszem fel fogok menni egy idle szerverre... -
Pio #10033 Húúúú, nem szoktam heavyzni, de tegnap elkezdtem goldrushon és kábé két percenként levadászott egy spy, bár TF2 közben sose szoktam, de akkor tényleg ki voltam akadva :D -
Pio #10032 Azzal mondjuk egyet tudok érteni, hogy a spy-al talán a legkönnyebb egy random embert megölni. Viszont ez után életben maradni és még többet ölni, az már nem olyan egyszerű :)
Amikor én elkezdtem játszani soldierrel kezdtem és 10ből 7-8szor nem öltem senkit se, mire meghaltam, viszont utána rögtön a spyt próbálgattam és nem volt művészet jól beosztva a stealthet eljutni valaki mögé, viszont utána már képtelen voltam újra elrejtőzni, levadásztak. Ilyen szempontból elég egyéni a spy.
Ja és szerintem nem túl nehéz kezdőkaszt az engineer sem, hiába olvasok itt mást. Nagyon könnyű vele kis sikereket elérni nulla rutinnal is. Persze nála is, mint az összes kasztnál nagyon nagy szerepe van a rutinnak és idővel egyre jobb lesz az ember, de sokkal sikeresebb lehet vele egy kezdő mint mondjuk egy scouttal vagy egy demoval. -
#10031 ergo: ha nem lenne akkor a heavy lenne imba :P
Szerintem megtaláltam a problémátokat, csak az általatok legtöbbet játszott kaszt szempontjából nézitek -.-
Sniper nagy hátrányban van ugye spy ellen... na most goldrush védőoldalom az elején 6 spyt leszedtem akik jöttek bökdösni :) csak oda kell figyelni egy kicsit... -
#10030 szoktam ezért le is szedem jó részüket...
de alapvetően ez az eggyetlen kaszt ami "ultimate" a heavy ellen -
#10029 "de ha futok elöre, rámjön hátbadöf"
Szerintem megtaláltam a problémádat, igenis tessék olykor a hátad mögé nézni. Ha csak mész bambán előre ne csodálkozz hogy nem tudnak ellenállni annak a szép nagy hátnak.
-
#10028 Hát tudod ha mindenre lenne megoldás nem lenne értelme a spynak :) Arról meg te tehetsz ha nem nézel körbe, engem ritkán szúrnak le ha hevi vagyok... -
#10027 lol nemszóltam le csak szvsz túl erős lett hisz soxor nem tudsz mit tenni ellene...
arányaiban kb 50%-át letudom szedni a spyoknak de mint mondtam vannak helyzetek amikor NEM tudsz mit tenni ellene...
disguiseos spy gyorsan megvan amugy mert mindenki kap egy golyot (főleg a gyanus elemek...) de amikor odamegy kezdőhöz beáll vmelyik sarokba, te mész előre az meg utánadfut leszúr...erre nincs megoldaás (nem fogok belődözni minden lyukba mert sose jutok előre...) -
#10026 Hát ha ez a 3 van egy helyen akkor inkább Medic -> Heavy -> Sniper... -
#10025 nekem ezek jöttek:
2 pisa
2 huntsman
2 ubersaw(így már 3 van)
1 natascha(így már 2 van)
1 cloak and dagger -
#10024 Lol... "hogy veszed észre ha cloakon van?" te egyáltalán játszottál már a spyal? vagy csak így leszólod? nem örökös a cloakja azt tudhatnád, amúgy meg többet van disguiselve mint cloakolva... kikell ismerni és máris nemfog annyiszor megölni. Meg hát heavyvel könnyü a dolga HA nem szúrja ki a heavy, mert hamar leszedi ha meglátja...
Remélem látlak majd valamelyik szerveren, a hevi hátában elég sok hely van a késemnek ;) -
#10023 hát ne csodálkozz, ha heavy vagy; spyok prioritási sorrendje:
medic, sniper, heavy
és heavyt elég könnyű kiszedni spy-jal a nagy háta miatt -
#10022 Ugyan hogy veszed észre ha cloackon van?
Csak akkor ha tunkolsz a levegőbe és véletlen betalálod.
Engivel még ugyahogy de heavyval nehéz leszedni.
Általában amugy heavyval vagyok és szinte csak spy szokott kiszedni (de még igyis sokat elkapok, de ha futok elöre, rámjön hátbadöf - nem tudsz mit csinálni)
Még a csipát is sokkal könnyebben kiszedem.... -
Neoncsoves #10021 omg megkaptam a 3. KGB-t is ... -
#10020 Azért jó látni hogy vannak szerveren :) jót játszottam x) így kilépés előtt daráltam kicsit sniperrel :D de Huntsman még nincs :( -
#10019 szerintem rendben van, és nem használok olyanokat -
#10018 engem szeret a Steam.. Huntsmanen kívül minden megvan xD nemtom mennyi játék után...