30108
  • Julius Caesar
    holnaptól lesz trade? ambassaddort keresek! (max übersawt adok érte :D)

pio: nincs harag, csak gondoltam szólok :)
    zozyk: c&d tényleg überkira. amióta megvan megszerettem spy-t, és hatéknyabb is vagyok vele. az jó lett!
  • donatus13
    megbeszéltük
  • armageddon666
    sokszor nálam is előjött :S

akartam rakni képet hogy mit műveltem ma... de nem csinálta meg a screent :S eldobtam egy Jaratet, és 3 Achievement lett meg tök egyszerre XD jópofa volt... sajna már nem jó semmire ez a random drop miatt <_<
  • csokalaci
    ilyen már nekem is volt szinte mindig :D

UI: KRITES HUGY!
  • Rage47
    érdekes bug:D
  • armageddon666
    holnap ha minden igaz elcserélhetjük x)
  • zozyk
    Megkaptam végre a cloak and dagger-t. Hát sztem kurv. jó lett,
  • Jim Morrison
    Most remélem jobb lesz:
  • Jim Morrison
    Észre vesz valaki valami furát a képen? Akik Spectatorban voltak nagyot röhögtek :D
  • Pio
    Tök fura, hogy nem cserélődik az IP-d t-offline-nál, pedig nekem mindig cserélik, igazából pont emiatt jobb a többi szolgáltatónál számomra.
    Routerben érdemes kikapcsolni az automatikus felcsatlakozást "connection on demand" és manuálisan csatlakozni a netre, ez bizonyos esetekben kiküszöböli az IP visszakapást.
  • Rage47
    emlékszem, mikor megkaptam játék közben a KGB-t mekkora öröm volt, mint egy új játékszer:D
  • Jim Morrison
    Holnaptól lehet nekem küldözgetni az új fegyókat :D
    JimMorrison723
    THX :DD
  • Rage47
    Glorius Ushanka of Cart-Pushing :DD
  • Arnoux
    IP-t hogy cserélsz? Nekem régebben simán cserélte az IP-t újracsatlakozásnál, de egy ideje már nem (T-Onlineom van/volt) Jó lenne IP csere a megaupload meg társaihoz, hogy ne csak napi pár megát tudjak leszedni.
  • Narxxis
    bablevesFOREVER :DDDDDDDD
  • Pio
    Megjegyzem ha a lootrendszer lett volna az eredeti és azt cserélték volna most achira, akkor ugyan így nyüszítene a másik oldal... :D
    Amúgy nézegetem az aláírókat, jó nevek vannak:

Cheater
    ...
    bablevesFOREVER
    haha

És ez csak az elmúlt 5 aláírás termése... :D
  • donatus13
    Embrassador ért cserébe vagy valami új spy cuccért cserébe oda adom ha elmondod hogy kellXD
  • Pio
    Azt nyugtáztam ezzel, csak lusta voltam visszakeresni, szorri.

Ha 1 IP 1 aláírás, akkor már aláírásonként kéne 30 másodpercet várnia a szkriptnek, IPcserélő szkriptem van is, azt nem kéne újra megírnom :D

A plr pedig nekem is nagyon bejön, marha jó mod. Egyet tettek be, hogy teszteljék, megnézzék mennyire tetszik a népnek, mennyire játszható, levonják a tanulságokat aztán majd dobják be a többit. Vagy csinálnak a fanok.
    Ugyan ez a helyzet az új itemrendszerrel is szerintem, tegnap linkelt itt valaki valami qna-t amibe már írták is, hogy lehet majd a későbbiekben hatásunk arra, hogy mi dobódjon. Türelem tornaterem, vagy valami ilyesmi... :)
  • armageddon666
    hol nézed meg update óta mennyit játszottál? :D
    Huntsman meg kéééne >.<

PLR fasza, Arena is fasza, meg a PL is fasza... TC nem tetszik csak...
  • ZseniálisTeknős
    Update óta +14 óra játékidő, eredmény:

1 Sandman (1 már van, töröltem)
    1 Razorback

Huntsman sehol.

Aki nemrég kezdte a játékot, annak a program szarja az újabbnál újabb fegyókat. E öröm, e bódottá...
  • Julius Caesar
    sztem kijönnek a kaszt updatek és ennyi. de új mapokat dobhatnának ki. plr pályából én még 2-3-mat elfogadnék, sztem ötltes a mód, nekem nagyon bejön (és sztem tovább marad életben mint aréna), életképes is. maga a pipeline is tetszik meg a mód, 10/10!

ui: mondjuk picit elfogult vagyok mert goldrush one of my all-time favourit meg a paíload mapokat szeretem a legjobban, de sztem ez nem addig tart, amíg az újdonság varázsa.
  • Julius Caesar
    nem azért de ezt előtted írtam le pár hsz-szel. (#10066).. nem a fegyverekkel van a gond, hanem a leosztásukkal (pl a cloak & dagger hozom fel megint, az nagyon jó fegyver let sztem. újít, nem OP, teljesen mássá teszi a kasztot).

pio: egy IP - egy aláírás. írják is.
  • Pio
    Ez jogos és a megoldás se hangzik rosszul. Optikai tuningokat lehetne kapni akár achiért akár random, az szerintem jópofa lenne. Lassan úgyis kész lesz minden kasztnak a +3 fegyver, ráállhatnának erre a vonalra. Már ha fogják még tovább supportolni a játékot egyáltalán.
  • Zomil
    csak mig wow-ban a jobb cuccért játszottál itt nem igy van -.-

teljsen felesleges ez a hülye wow-hoz hasonlitgatás, itt azért szeretnéd megkapni az uj fegyvereket, mert ki szeretnéd probálni, h milyen azzal tolni, pl. az uj spy cuccokhoz más fajta játékstilus kell, nem pedig arról szol h +200hp és +50%crit....

inkább legyen az, h mindenki megkapja az uj fegyvereket...miért nem lehetne megcsinálni, h ilyen random marhaság csak a sapkákra legyen azoknak ugy sincs(egyelőre) semmi jelentőségük és nem zavarna ha nem lenne 1se...
  • Arnoux
    tudtok jó idle szervert? voltam már páron de mind vagy megszűnt vagy kirúgtak. (A disconnectes üzenetet nem láttam mert a monitor jobb fenti sarkában volt, csak a closera tudtam kattintani)
  • Rage47
    ja elég béna peticio....
  • foxpal
    Az új kém óra mire jó?:D
  • Pio
    Nekem mondjuk nem para, ha visszaállítják, updatek után 2-3 hétig megint nem fogok a TF2 közelébe se menni, eddig is kibírtam, ez után is kibírom, de aláírni nem fogom az hótziher, én kifejezetten örülök, hogy elindultunk a változás útján. Még ha az első lépéssel vannak is gondok, ahogy a régi "sláger" is mondja: Először mindenki béna......de ha összejön ötből hát kérdem én, kit érdekel, hogy béna volt a legelején.
    De hát ez van, amikor beindul a védelmi mechanizmus és mindenki elkezd stresszelni, hogy neki kettővel kevesebb item lesz egy virtuális táskában... :) A wowban is az ilyen mentalitás tudott egyedül az őrületbe kergetni és közvetve ennek hála hagytam végleg abba a játékot 3 év klánvezérkedés után.

Viszont ennek a webes petíciónak mi értelme van? Annyiszor írom alá, ahányszor akarom, sőt, ha nincs valami captcházás benne, akkor írok rá szkriptet is...
  • Julius Caesar
    legalább írd a HSZ elé hogy kinek írod (itt @ Julius Caesar, v csak caesar v julius, mind1) de ajánlom a válasz gombot is!

látom magyarok is aláírták már. én is aláírtam. nem lesz így se jó a rendszer, de ennél mindenképp jobb (bár ha ez a viszonyítási alap... ennél a randomnál jobbat nem nehéz összerakni). hát, erdekes a rendszer... freeweekendes haverom (tetszik neki a gém, bár még nem mindent ért :D) neki már dobott íjat is, 2 (valaki aztmondta neki már 4 van) ambassaddort is meg übersawt. nekem egy blutsaugert, egy übert egy cloak & daggert meg egy razorbacket. és scout cuccaim sincsenek. abból se sokat dobott.

gyakorlatilag ez a rabdom rendszer egy:

• tototto
    én meg több óra játék után nem akptam ma semmit, tegnap egy fejszét aztán annyi
  • sonic syndicate
    helyesbítek
    random drop=farm (mindenki)
  • Julius Caesar
    milestone rendszer = farm (lámáknál), küzdés rendeseknél (akik megérdemlik)
    random drop = szerencse
    trade = megszerzi vki (játszik v idle) és odaadja a havernak. ez így nem olyan mintha eleve belenne építve a játékba? szóval akkor mi értelme szerezni meg tradelni?

lehet az lenne a legegyszerűbb ha kijönne egy update és mindnekinek megvannak a fegyverek. milestone-okért meg szvsz kapnál egy sapkát, ami szimplán trófea lenne, esztétikumot szolgálná. aki meg összefarmolja a sapkát így is (mert lenne ilyen), annak meg nagyobb lesz az e-epnis-e, hogy sikerült azt is simán farmolgatnia. azok annyira szánalmas alakok lennének, hogy már pfffffff

btw, aláírom a milestone rendszer visszaállítását (5000-nál állítja vissza valve) met bár így lesznek farmolók, még így is az lesz a legtisztességesebb.
  • Rage47
    most írd alá a petíciót:D
    ha valaki szeretne csatlakozhat a groupba is
  • Zomil
    DooDoo-val értek egyet. Még sosem jártam acsi szerveren, de délután forma1 alatt inkább én is beléptem egyre, eddig élvezettel szórakoztunk haverral, h acsi-kat csináljunk, persze nem ugy, h ezzel elrontjuk mások játékélményét, csak ésszel! most meg mivan? "jééé kidobta a 3. kgb-t hurrá" eddig van 1 huntsman-em és 1 jarate, semmi mást nem láttam még helyette egy tucat olyan fegyver ami már megvan...

lehet, h valve majd finomit rajta, és? engem nem 1 honap mulva érdekel majd h valakitöl könyörögjek, h tradelejen el nekem egy uj spy fegyvert....

amikor még acsikhoz volt kötve az tetszett a rendszer, mert csupán rajtam mult mikor kapom meg a fegyvereket és azt is tudtam, h mit kapok, de most?
  • Pio
    Talán még 1-2 próbát tesznek, aztán belátják, hogy az emberek elfelejtettek játszani és hagyni fogják a pöcsbe az egészet...
  • Viktor99
    Hát remélem nem sietik el... :s
  • Rage47
    ez nem maradhat így, sztem fog vmit lépni a valve
  • armageddon666
    és emnnyit AFKztál értük?...
    egyébként egy Huntsmannek örülnék... már csak az kell... meg a sapkák.
  • armageddon666
    ÚÚÚÚÚÚR ISTEN >.< megszopatja az achievementfarmolókat a valve, erre jönnek idle serverrel... :\ persze a rendes playerek is szívtak így... következő módosításnál elvesznek minden fegyvert és betesznek olyan módot amit nem lehet ilyen hülye módon kijátszani, és valami jó szopatós lesz hogy sok időbe teljen megszerezni a cuccokat... és persze kik szívnak majd megint?...
  • Rage47
    lécci ne töröld, jó lesz az még nekem, mert nekem szinte semmi nem esett még:D