Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
Ááá dehogy, create server-ben csinált egy 2fort szervert, 3x bevitte a BLU teammel az intelt, és kiírta h Blu wins 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

motyodlee
hát ez rohadt jó lett :]

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

jozing
a végigvitte alatt értsd, h letöltötte, és anyázott mert nem tud egy szeróra se felmenni. de pénzt nem akar kiadni, így savanyú a szõlö, h más meg jól szórakozik. ennyi a történet.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Unbaised
Már nemlátta a Híradót napok óta, azért van így eltévedve szegény 😄

Jim Morrison
<#nyes>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

:Ð überfosás
Nitramk
Asszem sírok...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

tototto
azta na ez már nem semmi tényleg 😛

Te melyik kaszttal vitted végig?Ha jól tudom mindegyiknél más véget ad!! Próbáld ki...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ok, én sem néztem meg a stáblistát. Elég nehéz volt az a bányás rész ugye?Amikor el kellett lopni a kis csillét tele arannyal.Te is sokat szenvedtél vele?

Narxis
😄😄😄😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
sztem nem érdemes vele foglalkozni 😊
zomgzerg
kiirta hogy blu win és kiléptem
még lett volna egy video bejátszás vagy mi? a stáb lista nem érdekel ...

De ezen nincs mit végigvinni master....

zomgzerg
minek kértem volna?
letöltötem és végig is vittem anyu lehúzása nélkül

Narxis
Csak fáj neki, hogy nem ezt kérte anyutól karácsonyra. 😞

Aquir
így van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ToMee0
Én az alap játékot vettem meg anno a mostani ár másfélszereséért (akkoriban még szó sem volt update-ekrõl) és nem bántam meg.
Az hogy a Valve törõdik a játékkal és ingyen ad hozzá ki cuccokat csak hab a tortán. Kérhetne érte pénzt is, mint kiegészítõ pack és akkor például csak az lehetne új fegyverekkel, aki megveszi a kiegészítõt...
Szerintem kicsit el vagy tévedve.

jozing
zomzerg: ez érdekes, mivel megígérték h az összes kasztot updatelik, max késéssel. te nem olvasol híreket vagy mi?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
kezdem érteni miért van 4 büntetõpontod...

Nekem megfelel a játék úgy ahogy van

zomgzerg
csak sírsz mert elvették a pénzeketet több mint 1 éve és még mindig nem adták oda érte ami jár
de le kell h törjelek, nem is fogják 😞

Fejezd már be a baromságok írását állandóan csak ez nem lesz az nem lesz ki nem szarja le? lesz update hozzá és be is fogják fejezni az összes kasztot téma lezárva és a baromságokat jó lenne ha magadban tartanád kthbye...<#idiota><#idiota>

kopa1
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Team Fortress 2

Added rate limit for several client commands to prevent server spamming

Added consistency checking for particle systems

Updated r_particle_timescale ConVar so it can only be changed if the server has sv_cheats set to 1

Updated loading/disconnect dialogs so they're easier to read

Updated Dustbowl, Granary, and Badwater Basin with several exploit fixes

Updated Granary to remove the setup time and gates

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Aquir
uristen a vége😄D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
De lesz.

Rage47
áhh de duurva 😄DD
zomgzerg
készülj fel arra hogy ha el is készül a l4d akkor l4d updateken fognak dolgozni jó ideig. 4 darab (4v4 módban csak 2!) pályával jön ki alapból, ami édeskevés, meg ígértek még ezt-azt. tf2 meg le van ejtve, akármit is írnak a kis reklámblogjukba ebbõl most nincs pénzük 😊

ToMee0
Egy überjó machinima (3 részbõl áll), nézzétek meg:
Dynamic Action Team

Nivea
nem lehet h csak meghivtak egy proba verziora?

trident
ne tedd, teljesen jó.<#vigyor2>

L4D demó mikor lesz?<#nemtudom>
haladjanak vele, kell az update mihamarabb

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
bazz, mindjárt leszedem a logom 😄DD
Sziasztok, kéne egy kis segítség!
Belépek a kliensembe, és mikor indítani szeretném a játékot, kiírja, hogy a steam jegyem lejárt, és adjam meg a jelszavam a folytatáshoz.
Megadom, bejelentkezik, és játékindításkor azt írja, hogy a steam kiszolgáló jelenleg túlterhelt a kérésem kezeléséhez.

Akkor most mit tudok csinálni?

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Jim Morrison
Az melyik is volt?<#nemtudom>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

trident
Nekem tetszett a korábbi logód is Rags, miért kellett változtatni?<#nemtudom>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ra9e, jó a logód!! 😛

Rage47
pontosan 😄
am. csak ebben a topikban untam
Nitramk

Nitramk

Blacksheep333
Biztos unta hogy mindenki Rags nak szólítja. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Nitramk
Ez jó 😄
MEg jó az új logód is 😊

Kicsit zombisodtak! 😊

Rage47
ahogy bejön a medic.... 😄DD
Aquir
xD<#eljen>

Rage47
jozing
egoking. az csébe hasznos, mert ott sokan egóznak. <#nyes>

EGO<#alien>

Nitramk
Khmmm.... de jóképû vagyok 😊

tototto
ird be googlebe elsõ találat

Blacksheep333
mijaza TGED?

Az operációs rendszeren is túl...