Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
még lett volna egy video bejátszás vagy mi? a stáb lista nem érdekel ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az hogy a Valve törõdik a játékkal és ingyen ad hozzá ki cuccokat csak hab a tortán. Kérhetne érte pénzt is, mint kiegészítõ pack és akkor például csak az lehetne új fegyverekkel, aki megveszi a kiegészítõt...
Szerintem kicsit el vagy tévedve.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
de le kell h törjelek, nem is fogják 😞
Team Fortress 2
Added rate limit for several client commands to prevent server spamming
Added consistency checking for particle systems
Updated r_particle_timescale ConVar so it can only be changed if the server has sv_cheats set to 1
Updated loading/disconnect dialogs so they're easier to read
Updated Dustbowl, Granary, and Badwater Basin with several exploit fixes
Updated Granary to remove the setup time and gates
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Dynamic Action Team
L4D demó mikor lesz?<#nemtudom>#nemtudom>
haladjanak vele, kell az update mihamarabb
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Belépek a kliensembe, és mikor indítani szeretném a játékot, kiírja, hogy a steam jegyem lejárt, és adjam meg a jelszavam a folytatáshoz.
Megadom, bejelentkezik, és játékindításkor azt írja, hogy a steam kiszolgáló jelenleg túlterhelt a kérésem kezeléséhez.
Akkor most mit tudok csinálni?
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
MEg jó az új logód is 😊