30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10137 Ja. -
#10136 Lol, ez az idle meg afk dolog tényleg működik? :D -
#10135 Ne a Vavenak gratulálj hanem az értelmes játékos társainknak, akik eddig is farmoltak. -
Pio #10134 Már előre látom, amint megjelennek az ebayen az idleszerveres farmerek hirdetései... -
#10133 :DDDDDDDDD -
#10132 nekem van 5db kgb-m, 5db fan-om, 5db backburnerem, és az kb. minden másbol legalább 2 :D
az uj cuccokbol csak a huntsman, a jarate, és az ambassador van meg(ebböl 2 van)
érdekes ez az uj rendszer :DDDDD -
#10131 Na megvan a dead ringer is, teljes a gyűjteményem, most már sapkáknak örülnék. :D -
#10130 Nekm btw van egy csomó régi cuccom, az újak közül meg egy Dead Ringer és egy Ambassador van fölösbe, ha beindul a trade akkor Jarate-re vagy az íjj-ra majd lehet velem üzletelni :P -
#10129 A Valve ezzel a véletlenszerűen fegyverdobáló rendszerrel akarta megszüntetni az achievement szervereket, helyette pont a rendszer miatt jöttek létre az afk és idle szerverek, grat nekik :) -
#10128 Van egy c&d-m fölösbe 2 ubersawom egy fan-om amit cserélnék ambassador-ra vagy jarate-re.:)
Amúgy meg furcsa hogy ennyi bugot benne hagytak a játékba ez a kasztot váltok és más fegyverei lesznek a demomannek elég fura, ilyen eddig nem volt. -
#10127 LOL DE SZAR! Tök jó! :D -
#10126 Én még semmit se tradeltem. :D -
#10125 Már lehet trédelni? Ne dobáljátok a régi cuccokat se, nekem elég sok nincs meg. Csak a Heavy meg a Pyro fullos, Bonk nekem sincs, meg a dokinál hiányzik kettő. A Sniper-Spy cuccokból is csak az Ambassador van. A dead nigger nekem is kéne :D -
#10124 Megvan a Huntsman is, most már csak a dead ringer kell. -
#10123 thx, észre se vettem, hogy lett egy razorback-em. Akkor a mai vagyis most már tegnapi nap termése egy cloak and dagger és egy razorback. -
#10122 mindkettő a gépfegyvert váltja -
#10121 Razorback és Jarate melyik fegyvert váltja? Mert nekem van 2 Jarate-om és egy Razorbackam ugyanazon a helyen, a minigépfegyver helyén. -
#10120 Bonus Day 2 -
Digitman #10119 Köszi a gyors választ! -
#10118 Steamet ajánlom, úgyanúgy ki lehet írni, akár képfájlba, akár DVD-re stb. stb. A dobozban nincs semmi, csak sima dvd tok meg egy papírdarab. Akármikor letöltheted Steamről a játékot amúgy, és örökre az accodhoz lesz kötve. -
Digitman #10117 Sziasztok srácok!
A hétvégén kipróbáltam a játékot, nem sokat játszottam, de nagyon tetszik. Meg szeretném venni, csak azt nem tudom érdemes-e kb. +1000HUF-ért megvennem a dobozos verziót. Még nem vettem semmit a steam-en, nem tudom, hogy a letöltött fájlokat ki lehet-e valahogy írni DVD-re, vagy valahová biztonsági mentést készíteni.
Melyiket ajánljátok: steam vagy bolti dobozos?
-
Pio #10116 scout cuccokat szívesen elfogadok, az ő achijait nem csináltam egyáltalán :) -
#10115 na meg nekem az 5. BONKom :) -
#10114 nekem volt olyan class-áthelyezés miatt hogy soldierré rakott és spy kijelzőm volt :) -
#10113 Sniper és Spy cuccokon kívül minden duplát törlök. Eddig volt 3 nataschám, 3 szenyám, 3 übersawom, 2 backburnerem, etc. etc. etc. etc. -
#10112 Egy natasha? Azt hiszed egy natasha az szar? Akkor szerinted én mit mondtam ma, amikor esett a 4. natashám? -_- -
#10111 már csak félóráig lehet jáccani :D -
#10110 Aki ismeri a wowot az tudja hogy ez a world of fortress 2
Más
Tradere van 3 natasham, 1 sandmanam , bonk, fan, kgb, meg sok szar. Jó lenne razor, és valamelyik óra. Köszöntem -
Neoncsoves #10109 holnaptól lesz trade? lol én meg kidobáltam mindent. bár innen sztm mindenkinek van KGB-je meg BONK!-ja:D -
#10108 Ha megvan még, akkor nekem jól jönne, nekem esett ha jól emlékszem két jarate, boink, flaregun, klietz, übersaw. -
#10107 Ez nem a classlimiter bugja? Esetleg sniper-rel akartál lenni, de már volt 2 és berakott soldier-nek? Félig-meddig . -
chooselee #10106 Bár szerencsére nem játékélményt befolyásoló bugok ezek... -
chooselee #10105 Ja igen ,szép. :D
Elég bugos lett, olyanokat csinál nekem is néha, hogy tyííí! -
#10104 nekem a c&d kéne nagyon :S de sajna csak egy jarate-m van XD de olyan durva, ma is játszottam vagy 4 órát és megdobott egy natashával hát kösz XD így kb. sose lesz meg amit szeretnék ... -
#10103 A fegyót nézzétek -
chooselee #10102 Razorbackem van valami spy-os cumóért, esetleg sniperesért, kivéve razor! :) -
#10101 ha esetleg kell 1 huntsman avval én szolgálhatok :P (meg akárki másnak is, 1 már elkelt mer 2 volt yay) -
#10100 mindkettőre lecsapok, holnap dután küldök steam iD-t és felvesszük egymást. persze csak akkor add ha akarod.
jóéjt, mek royalet nézni :) -
#10099 Ja meg egy jarate is eladó, na jóéjt. -
#10098 Ha gondolod tudok adni egy ambassadort, 2 van, 1 már biztosan elkelt.