Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Biztos vagyok benne, hogy még lesz néhány, ha nem idén akkor jövõre, hisz a Valve megígérte, hogy mindegyik kaszthoz lesz update és class update = Free weekend.
(Bár nem lennék meglepve, ha karácsony tájékán benyomnának egy ingyenhétvégét. Gyerekek kiprobálnák és lenne miért hisztizni karira, ha meg a szülõk akkor megtudják, hogy milyen jó dologgal is meglephetik a gyereküket és nem csak ruhával.😄)
Az operációs rendszeren is túl...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Valakinek nincs fölös guest pass-a ?😊
Kiszeretném próbálni hogy milyen..de nincs rá lehetõségem 😞
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ez már fáj😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ezt irja ki neki no permissions to run 'tf
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
én is szoktam támadó ként engi lenni. a sentry meg a kitámadások ellen jó
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Ha nem warezoltad volna hanem megveszed akkor tudnád, hogy nincs vége...
<#lama>#lama>
A halál csupán a kezdet...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sniper meg Spy és Scout trio nalam a nyerö 😊 huahuahuah 😄 egyre jobban tolom
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n