30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10177 Naszóval... Van
-Ambassadorom
-Jaratem
-Huntsmanem
cserélni dead ringerre... -
#10176 Igen, az biztos, hogy lesz trade, de hogy mikor azt senki nem tudja... -
#10175 Ha jól tudom a sniper-spy update forráskódjában/fájlai vagy nem tom minek hívják, szóval ott találtak erre utaló jeleket. -
#10174 Ez csak pletyka. Senki nem adott még nekem erről forrást. Szóval ez is csak "így hallottam" szintű dolog. -
Pio #10173 Egyébként van valami hír is arról, hogy most fog bejönni a csere vagy ez is olyan lesz, mint a második class update volt, hogy beindult egy pletyka egyszer csak, hogy "most hétvégén lesz" aztán mindenki ment k*rvaanyázni a Valve fórumára, hogy miért nincs update, ők meg néztek ki a fejükből értetlenül, mert nem is tervezték még kiadni az update-et. -
#10172 tudok adni razorbacket is és c&d-t is ambassador-é majd ... -
Pio #10171 OFF
A legendák még beszélnek bizonyos távoli országokról, amelyekben nem ciki, ha valaki jól beszél néhány külföldi nyelvet... :D
Amúgy tényleg úgy tudom, hogy a miénk kimagaslóan a legrosszabb átlag nyelvtudásügyileg világszinten. Arról nem is beszélve, hogy ezek a felmérések a nyelvvizsgák számát vizslatják Magyarországon meg nyelvvizsgát nem csak tudás, hanem pénz alapon is lehet szerezni... -
#10170 a végén már majdnem ordibáltam hogy te healeljél, te menj hp-ért , te válts kasztot mert béna vagy spy-jal -
Borg #10169 Mondta, hogy romániai. A stat szerint is az. -
#10168 Várták az utasításaid. :D -
#10167 :D -
#10166 Román??? Nem angol volt? Hibátlanul beszélt angolul, sőt mintha az a jó kis brit akcentusa is lett volna. Amúgy jó arc volt, remélem még visszajön. :D -
#10165 Ja meg a másik hogy Blu voltam és 4-5 kezdő vagy csak ingyen hétvégés beállt hozzám az ellenfelek meg hát olyan átlagosak voltak...
Eléggé érdekes volt a stat:
nekem 40< (40 fölött)
többiek:8, 7 , 9 ,5...
Ellenfél meg ugyan így 40< :D
Kicsit már ideges voltam amikor kiszedtem az ellenfél két sentryjét egyedül ráállok a pontra és jött egy pyro...
A csapattársaim meg nem tudom hogy mit csináltak .... Mindig nekem kellett visszaszereznem a pontot. -
#10164 Hát én még a random tropról még nemhalottam de nem annyira csipázom :D
Egyenlőre csak egy új kém órám van de az tök jó:D -
#10163 Julius Caesar vicces volt SG szerón :D Mondja hogy nem igaz hogy nem kap semmi fegyvert erre kiírja hogy Julius Caeser find: The Cloak and Dagger :D -
#10162 nah igen, ezt a "hülyekotsog ez magyarszerver" mentalitást már más magyar szervereken is tapasztaltam :S -
#10161 Bonk-ot és FAN-T akkor félre is raktam ha kell! :) -
#10160 Hm én is tegnap külföldiekkel játszottam és tök rendesek voltak, páran össze is tudtunk dolgozni. Azt észrevettem, ha nálunk angolul beszélnek akkor leszólják :S -
Borg #10159 Tegnap este volt fent pár külföldi is, aki mondta hogy megy fav-ba a szerver, mert jót játszottunk.
Egy román gyerek pl angolul beszélt, és szaladt előre spy-al felderíteni, és nyomta az infókat. Persze az egyik paraszt magyar be is szólt neki egyből, hogy mit karattyol itt... legszivesebben kivágtam volna a szerverről, de inkább hagytam. A román srác legalább jól játszott, és csapatban összedolgozva, míg a másik csak beszólogatni tudott... -
#10158 Scout update-nél is tele volt:D aztán még pár napig is... -
#10157 Kérdés:
Hogyhogy tele van az SG szerver? Ingyenes hétvégének vége. Szóval átlagos nap van. Tehát miben is lett más mint update előtt, hogy ennyivel többen vannak rajta? (anno kb. 0, most 20+)
És lehetne ezt a szintet tartani kb. 2 hétig? -
#10156 szivesen adok majd ha lesz trade van egy rakat, mostmár 3 ambassadorom is van :D
persze razorback, vagy a 2 uj spy ora ami érdekelne még véletlenül se esne -.-
meg persze sapkák se -
#10155 Nem kell volna sokat vissza olvasnod...
#10143 -
#10154 az egész internet ég a playerek többségének haragjától hogy RANDOM DROP VAN!!!!! le van szarva milyen "küldit" csinálsz... RANDOM DROP... VÉLETLENSZERŰ... ne mond hogy még nem hallottad mert szervereken is megy rendesen -.-
és itt merült fel bennem, törtösökkel mi van? :P ha a steam rendszere ossza ki a cuccokat nem is konkrétan a játék? :D -
#10153 Snipernél melyik küldikkellenek hogy megkapjam a huntsman-t meg a hát védőt? a hugy már megvan
a kémnél meg csak az óra van meg és ott mi kel a stukkerért -
#10152 még 6 óra hossza D: -
#10151 BONk-ot, FaN-t és sandmant keresek akinek 2+ lenne...
meg spy-scout cuccok is érdekelnek. most csak egy fölös überem van, de ma tuti játszok, csak esik egy új c&d vagy razor :D -
#10150 Nincs. -
chooselee #10149 Trade nincs még ugye? Én nem találtam... -
#10148 már párszor leírtuk a topikban, akármikor kaphatsz fegyvert, spectatorban ülve is...... -
#10147 Kezdjük ott , hogy eddig nem is tudtam hogy ilyen van mostantól a játékba :) Így már értem. Amúgy ezek a tárgyak maguktól az inventoryba szállnak, vagy ha megöltél valakit az véletlenszerűen elejti? -
#10146 De lehet ám... csak ritka, de tegnap a szerveren ahol voltam az egyik hevi kapott egy sisakot... -
#10145 már lehet, csak a drop rate szörnyű.. -
#10144 Ezeket a kalapokat már lehet találni, vagy az még odébb lesz? -
#10143 Mert a fegyókat időre adja nem achivementekre. Felmész erre a szeróra majd leteszed a játékot a tálcára és elkezdesz dolgozni vagy alszol. Visszalépsz a játékba pár óra múlva és meglsz pár fegyó. -
#10142 üdv emberek, na mi a helyzet a trade dologgal? -
#10141 De ennek mi értelme? Hogy működik így ez az egész? Ezt nem értem... -
#10140 a lényeg, h 1 map van auto balance nélkül, végtelen pályaidövel, a lényeg h felcsatlakozol és az egyik oldalon afk-olsz -
#10139 Valaki elmagyarázná érthetően, világosan mi is pontosan ez az achievment_idle map? Nem értem a lényegét. Meglehet szerezni az unlockolható fegyvereket vagy rosszul értelmezem? -
xxxpaulxxx #10138