30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10217 ez mien server ip-t ide :D -
#10216 ma csináltam egy új sprayt, kis egyszerü de jó :P:
ezt meg csak úgy :P:
-
Ez se rossz :D -
#10214 Akkor aktiválódik ha meglőnek, ilyenkor 8 másodpercre láthatatlanná válsz és kidob egy műhullát melléd. A cloak-ot hamarabb is meg lehet szakítani, hogy gyorsabban töltődjön az óra. A hátránya a Dead Ringer-nek, hogy jellegzetes hangot ad amikor a cloak megszűnik és csak akkor válsz láthatatlanná ha meglőnek, ergó nem lehet már csak úgy beszivárogni az ellenség mögé. -
xxxpaulxxx #10213 köszönöm a választ -
#10212 a Dead Ringer hogy müködik vagy mit csinál? nem nagyon értem, valaki elmondaná? -
#10211 Ez rohadt jó! :D
I love KA-BOOM! -
#10210 Hoodoo már hivatalos lett. -
#10209 sztem is sok a jó custom map: hoodoo, warpath, castle. ezeket ha nem töltöm le sose mondom meg hogy custom mapok. -
#10208 Kaboom! -
#10207 A mai nap még ingyenesnek számít.
Holnaptól lesz kérdéses. -
#10206 Most nem azért, de kb már az igazán jó custom mapok 90%-a hivatalos lett.
Még a Castle4 lehetne hivatalos és akkor faxa lenne. -
chooselee #10205 Nem, kaszttól független... -
xxxpaulxxx #10204 Az lenne a kérdésem, hogy függ a kaszttól, hogy milyen cuccot kapok? Úgy értem... ha pl spy-al vagyok akkor csak spyos cuccot kaphatok? -
donatus13 #10203 szerintem is :S nem vagyok úgy oda a custom ok ért nem olyan jók. -
#10202 szsvsz kicsit tul sok is a custom map :S -
#10201 Azok, de nem az a lényeg -_- -
donatus13 #10200 lényeg az hogy az összes bent legyen és írd ki ALL MAPS komolyan modnom ha nem tetszik leszeded:) -
#10199 Ezek az idle roomos ratyik? -
#10198 Alapmapokon felül van jónéhány custom is (jófajták) -
#10197 Hozzá sem kell tennem hogy ez fél perc sem volt... Ha tudja valaki küldje el a valvenak mert nekem nincs erőm ilyenekkel foglalkozni. Ha nem akarjátok nem kell :) -
#10196 Naná hogy ki is használják a randomot a hackerek... -_-
-
#10195 Volt egy külföldi arc Szent Koronán, EGYSZERRE, és TÖBBSZÖR is megkapta az összes sapkát, szerintem valamilyen konzolparancsot használt, szerencsére bannolta az admin. Remélem VAC bant is kap. -
PunkZoli #10194 nekem ebből a ringből dobott 3at eddig meg a jaratéból 2 őt:D
huntsmanre meg ambassadorra fáj a fogam :) -
#10193 Na most csak poénból is felnézek egy idle szerverre, hogy is folyi kez a dolog, max kiidegelem öket :P -
donatus13 #10192 Mondok egy kiváló ötletet tedd be az összes pályát ami van hivatalos, ki írod ALL MAPS és kb full os lesz mindig a szerver egyszer találtam ilyen szervert orosz volt rengeteget toltam és nagyon jó volt mindig teli volt :) -
donatus13 #10191 üzlettel mi legyen?:D -
#10190 steamon neliel00 aki tud ajánlani -
#10189 nekem dobhat valaki egy huntsmant meg rá egy hátvédőt na meg persze az új spy stukit meg daggert:D -
#10188 nagyon jó ötletem van!
Kezdje mindenki terjeszteni, hogy mondjuk a Dead Ringert úgy lehet megkapni hogy spycrabelni kell a payload kocsi mellett ^^ biztos sokan bedőlnének :DDD
najó nem >.< nemsokára megyek fel szerverre ^^ ha minden jól megy :\ -
#10187 erre ugye nem kell válaszoljak? :DD -
#10186 persze, és PVP után másfeles exprate lesz... :D omg :D bár ebbe az irányba tart a játék xD -
#10185 a szerveren legyen nagyobb a drop rate és mindenki odamegy:D -
#10184 Ha kialakítunk egy jó csapatot (leginkább a topiklakókból), akkor majd jófej emberek fognak oda járni :)
Az a pár SG Teames ember aki van nemfogja megváltani a világot, kelletek hozzá ti is :) -
#10183 Lehet majd én is felnézek SG-re kicsit, még egyszer se voltam mert üres volt mindig. De ha jó fej emberek járnak oda akkor oké. -
#10182 Spy sapit dobjatok ide -
#10181 Tényleg mintha történne vmi...
Talán kialakul egy jó társaság a serveren és "felvirágzik" picit...
De akkor ne 2 hétig legyen így, álljunk rá picit...
Amúgy akik szoktak SG re járni: nyugodtak jöhetnek ötletek, vélemények a server "formálható" -
#10180 köszi, lecsapok rájuk mint tyúk a takonyra :D
óni: ja, kaptam egy cloak & daggert, ami már megvolt. most kettő van (már az egyik elkelt!)
tradet meg mielőbb kérünk. must have.
nekem nem gond ha valaki angolul beszél, a németet nem értem, de azt is megtűröm, mert sokan beszélik, szóval az egyéni csocproblem. de azt nem szeretem amikor feljön egy fél klán és 5-en beszélnek busmanul.
-
#10179 ITT egy kis leírás, ha valaki még nem értené a random dropot. -
Pio #10178 Azzal nincs gond, hogy lesz, a TF2 blogon is ez szerepel fejlesztési irányvonalként:
"
- Item trading. This is why you're finding duplicates.
- Giving players a method to influence the system so they can work directly toward getting specific items.
- Adding more rare items like the hats.
"
Csak ki tudja, hány nap/hét/hónap múlva, addigra lehet, hogy mindenkinek ki fog esni minden itt pedig már konkrét csereüzletek köttettek. Meg valaki mintha írta is volna tegnap, hogy mától lehet majd cserélni... :)