30108
  • kakaoskalacs
    ez mien server ip-t ide :D
  • jackcsabi
    ma csináltam egy új sprayt, kis egyszerü de jó :P:

ezt meg csak úgy :P:
  • foxpal

Ez se rossz :D
  • Fenrir
    Akkor aktiválódik ha meglőnek, ilyenkor 8 másodpercre láthatatlanná válsz és kidob egy műhullát melléd. A cloak-ot hamarabb is meg lehet szakítani, hogy gyorsabban töltődjön az óra. A hátránya a Dead Ringer-nek, hogy jellegzetes hangot ad amikor a cloak megszűnik és csak akkor válsz láthatatlanná ha meglőnek, ergó nem lehet már csak úgy beszivárogni az ellenség mögé.
  • xxxpaulxxx
    köszönöm a választ
  • Legenwaitforit
    a Dead Ringer hogy müködik vagy mit csinál? nem nagyon értem, valaki elmondaná?
  • Viktor99
    Ez rohadt jó! :D
    I love KA-BOOM!
  • Fenrir
    Hoodoo már hivatalos lett.
  • Julius Caesar
    sztem is sok a jó custom map: hoodoo, warpath, castle. ezeket ha nem töltöm le sose mondom meg hogy custom mapok.
  • Phoenix007
    Kaboom!
  • Lacccca
    A mai nap még ingyenesnek számít.
    Holnaptól lesz kérdéses.
  • Fenrir
    Most nem azért, de kb már az igazán jó custom mapok 90%-a hivatalos lett.
    Még a Castle4 lehetne hivatalos és akkor faxa lenne.
  • chooselee
    Nem, kaszttól független...
  • xxxpaulxxx
    Az lenne a kérdésem, hogy függ a kaszttól, hogy milyen cuccot kapok? Úgy értem... ha pl spy-al vagyok akkor csak spyos cuccot kaphatok?
  • donatus13
    szerintem is :S nem vagyok úgy oda a custom ok ért nem olyan jók.
  • Zomil
    szsvsz kicsit tul sok is a custom map :S
  • Viktor99
    Azok, de nem az a lényeg -_-
  • donatus13
    lényeg az hogy az összes bent legyen és írd ki ALL MAPS komolyan modnom ha nem tetszik leszeded:)
  • foxpal
    Ezek az idle roomos ratyik?
  • Guer
    Alapmapokon felül van jónéhány custom is (jófajták)
  • Viktor99
    Hozzá sem kell tennem hogy ez fél perc sem volt... Ha tudja valaki küldje el a valvenak mert nekem nincs erőm ilyenekkel foglalkozni. Ha nem akarjátok nem kell :)
  • Viktor99
    Naná hogy ki is használják a randomot a hackerek... -_-

• Narxxis
    Volt egy külföldi arc Szent Koronán, EGYSZERRE, és TÖBBSZÖR is megkapta az összes sapkát, szerintem valamilyen konzolparancsot használt, szerencsére bannolta az admin. Remélem VAC bant is kap.
  • PunkZoli
    nekem ebből a ringből dobott 3at eddig meg a jaratéból 2 őt:D
    huntsmanre meg ambassadorra fáj a fogam :)
  • jackcsabi
    Na most csak poénból is felnézek egy idle szerverre, hogy is folyi kez a dolog, max kiidegelem öket :P
  • donatus13
    Mondok egy kiváló ötletet tedd be az összes pályát ami van hivatalos, ki írod ALL MAPS és kb full os lesz mindig a szerver egyszer találtam ilyen szervert orosz volt rengeteget toltam és nagyon jó volt mindig teli volt :)
  • donatus13
    üzlettel mi legyen?:D
  • foxpal
    steamon neliel00 aki tud ajánlani
  • foxpal
    nekem dobhat valaki egy huntsmant meg rá egy hátvédőt na meg persze az új spy stukit meg daggert:D
  • armageddon666
    nagyon jó ötletem van!
    Kezdje mindenki terjeszteni, hogy mondjuk a Dead Ringert úgy lehet megkapni hogy spycrabelni kell a payload kocsi mellett ^^ biztos sokan bedőlnének :DDD

najó nem >.< nemsokára megyek fel szerverre ^^ ha minden jól megy :\
  • Guer
    erre ugye nem kell válaszoljak? :DD
  • armageddon666
    persze, és PVP után másfeles exprate lesz... :D omg :D bár ebbe az irányba tart a játék xD
  • Rage47
    a szerveren legyen nagyobb a drop rate és mindenki odamegy:D
  • Guer
    Ha kialakítunk egy jó csapatot (leginkább a topiklakókból), akkor majd jófej emberek fognak oda járni :)
    Az a pár SG Teames ember aki van nemfogja megváltani a világot, kelletek hozzá ti is :)
  • jackcsabi
    Lehet majd én is felnézek SG-re kicsit, még egyszer se voltam mert üres volt mindig. De ha jó fej emberek járnak oda akkor oké.
  • Twetr0x
    Spy sapit dobjatok ide
  • Guer
    Tényleg mintha történne vmi...
    Talán kialakul egy jó társaság a serveren és "felvirágzik" picit...

De akkor ne 2 hétig legyen így, álljunk rá picit...

Amúgy akik szoktak SG re járni: nyugodtak jöhetnek ötletek, vélemények a server "formálható"
  • Julius Caesar
    köszi, lecsapok rájuk mint tyúk a takonyra :D

óni: ja, kaptam egy cloak & daggert, ami már megvolt. most kettő van (már az egyik elkelt!)

tradet meg mielőbb kérünk. must have.
    nekem nem gond ha valaki angolul beszél, a németet nem értem, de azt is megtűröm, mert sokan beszélik, szóval az egyéni csocproblem. de azt nem szeretem amikor feljön egy fél klán és 5-en beszélnek busmanul.

• Rage47
    ITT egy kis leírás, ha valaki még nem értené a random dropot.
  • Pio
    Azzal nincs gond, hogy lesz, a TF2 blogon is ez szerepel fejlesztési irányvonalként:

"
    - Item trading. This is why you're finding duplicates.
    - Giving players a method to influence the system so they can work directly toward getting specific items.
    - Adding more rare items like the hats.
    "

Csak ki tudja, hány nap/hét/hónap múlva, addigra lehet, hogy mindenkinek ki fog esni minden itt pedig már konkrét csereüzletek köttettek. Meg valaki mintha írta is volna tegnap, hogy mától lehet majd cserélni... :)