30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10257 85.17.60.102:27015 -
#10256 ilyen fun szervereket én is megéznék :) -
bence19940611 #10255 Faszom kivan a Valveval 6 órát jácottam tegnap és még mindig semmi csak egy szaros natasa kapják be -
#10254 IP-t esetleg tudsz adni?::) -
#10253 Én Demo/Soldier kosárlabdán voltam eddig, egész jó móka. -
#10252 milyen kis kínai itt mindenki hogy jáccátok a végtelen órákat a fegyverekért
bejött az update, jól felnyomja az állandó playerszámot, vigyorognak a valve befektetői :] -
#10251 tesco tudja az ilyen dolgokat:p -
#10250 1. Ok mond mi kell!
2. Valve... Anyád!
Tegnap 3 óra alatt 3 item. Ma 6 óra alatt 1 item GZ VALVE -_-
(Mellesleg mostmár 2 fölös huntsmanem van...Ha kell leírom miből mennyi van ha valakinek alig van valami. Pl pyro meg ilyeneket ingyen adnok.) -
#10249 Na ilyenekre énis kíváncsi lennék :D Eddig ami ilyet találtam az a scout foci volt. -
#10248 vannak valahol ilyen szerók ahol pl. rocket-airblast foci van? :) meg volt videó ahol meccseken hőkövetős rakétákat fújtak vissza, és azok az ellenségre mentek, aztán megint vissza rájuk :) tehát ilyen különleges szerók
nem nagyon kerestem eddig ilyeneket, de megnéznék egykettőt :) -
xxxpaulxxx #10247 Hmmm voltam ma egy nagyon érdekes szerón... víz alatt lángszórózás illetve csak krit-eket lőtt mindeki:D -
#10246 Evidens, hogy ha marad ez a rendszer akkor mindenki a trade-t várja, ha meg visszakapjuk a régi milestone rendszert akkor senkinek se fog kelleni. -
#10245 lesz majd trade, de nem mondták mikor...:D én a köv. update időpontjára tippelnék.. -
Neoncsoves #10244 akkor mi a fasznak dob olyat a game ami már megvan? ezért kell mostmár a trade, ha igy beleszarnak az egészbe-.- -
chooselee #10243 Mekkora negatív vagy... -
Neoncsoves #10242 tegnap 3-4 órát toltam folyamat, nem kaptam semmit :))))
kösz valve! -
#10241 Most akkor hogy is van ez?
Előbb sírtatok hogy fújj átment WoW ba a játék most meg azért fogtok sírni mert nincs trade? -
#10240 úgy sejtem hogy azt sejted, hogy nincs trade -
chooselee #10239 Úgy sejtem nincs trade! :) -
#10238 és ha csak te vagy egyedüli classként? :) -
#10237 Azok a medálok nem azt mutatják, hogy a classodon belül te vagy a legjobb? -
#10236 nemtom mi a baj, amikor teljesen valósághűen akármit ki lehet iratni így, bár én sem tudom hogy xD "XY found: Spy in the corner" most akkor szerinted az illető meg is kapott egy kémet a sarokban? :) -
#10235 Úgy hogy egy csalónak nem kellene ezzel foglalkoznia. -
#10234 Csere Érdekelne SUP? nekem van Dead Ringer -
Pio #10233 Ja értem, jogos ;-) -
#10232 Tudom és én sem értettem az lején h mi van... :S Aztán inkább visszaváltottam nagyra. -
#10231 pedig az a dominálásokat mutatja -
PunkZoli #10230 mire jók ezek a medálok? mert először azt hittem, hogy csak a dominateket írja, de egész más számot mutat....
lehet, hogy majd ezekért lehet venni cuccokat? -
#10229 dead ringert meguntam -
#10228 ja, és szereztem egy új cloak & daggert -
#10227 azóta még meglett kétszer a Spy sapkája :P és már 4 Razorbackem van -
#10226 nem kapta meg a cuccokat ezt már a szerveren is leirtam -.-
csupán vmi console parancsal elérte, h kiirja mintha megkapta volna :S -
#10225 és hogy függ össze a játékbeli tevékenységem az oldalon végzettel? -
xxxpaulxxx #10224 az elcsesződéssel nem azt értettem hogy elbugzódott:P -
#10223 Háromszor néztem meg egymás után. Könnyezek, irodában mindenki engem sasol hogy wtf :D
Scout is jó, főleg a vége -
Pio #10222 Nem bug, fícsör, tessék peccsnótot olvasni, azért van.
"Disguise UI doesn't show up in minimum UI mode (hud_minmode)"
-
xxxpaulxxx #10221 eddig látszódott... sajna ez is az újítással csesződött el -
#10220 Tesco, asszem leírtad magad jó pár játékos előtt.
Nyomorék módon össze scriptelted magadnak az összes sapkát és azokat a fegyókat amik még nem voltak meg.
Asszem írok TotalTF szerkesztőségi csapatához hogy ilyen ember nem méltó a hírezésre.
Ekkora egy hernyó nyomorékot. -
#10219 ami utálatos egy dolog, hogy minimal hudnál nem látszik a disguise health, név, fegyver. Név + Health eddig sem látszódott, de ha már van, ne csak a minhudosok szenvedjenek -.- -
#10218 k* jó xD