Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
és ha csak egy nem is oda vonatkozó rick roll szót talál?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

trident
Én a tfc-t (se a cs-t) nem ismerem, dióhéjban leírod mi is az?
(lesz egy bot/játékos, akit az egyik csapat véd, a másik meg üt?)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jozing
az a rick roll már sztem egyáltalán nem vicces... leszkriptelem h az az oldal amin az a szó található h "rick roll" azt tiltsa le...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jah <#nyes>

motyodlee
tauntol egy ilyen csípõmozgást és már mindenki fekszik a páyán

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Narxis
Civilian kaszt lesz és a régi Hunted játékmód.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jaja tök jó kaszt lesz!

motyodlee
nagy esély van rá hogy valami ilyesmi lesz belõle

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nitramk
Igen, igen meg több mindent is benyomtunk (Varsival), a vége fele már a fél szerver meleevel ment.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Unbaised
Csak hogy valami értelmes is legyen:
10. TF2 kaszt?

trident
<#hehe>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

rhazid
közbe hlss-ben nyomattad az eye of teh tigert?😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Nitramk

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aquir
épp
ezt
mondtam
én
is
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jozing
nem volt ott, de már megoldottam. azért köszi.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Jim Morrison
Akkor próbáld azt, hogy ctrl+alt+del : folyamatok és ha ott van a Steam.exe akkor zárd be (feladat befejezése) és szerintem mûxik 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
amikor hibernálom a laptopom, akkor de nagyon néha van hogy nem akar válaszolni, nem tudok kiépni meg elindítani semmit, aztán a szentháromsággal kell leállítanom, és utána újra elindíthatom

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
nem megy a steamem. kész... elindítom a gépet, alapértelmezettben mennie kéne. nem megy. sztart menü, rákatt, tölt 1 pillanatra és semmi. érdekes.<#wow2>

Jim Morrison
XD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
xD

trident
Nem, de leszbikus. Csak a csajokat szeretem😄

Blacksheep333
Te is lány vagy?
<#vigyor3>

Az operációs rendszeren is túl...

Aquir
lol

Aquir
😄D

trident

Klánozni nem akartam sohasem a tf2-ben, de ha ilyen lányokból álló klán lenne, akkor belépnék, mint a huzat.😄

trident

Aquir
The method that is used, is a demo is started then stopped immediately, allowing the video to re-sync and the models will all become correct.
tehát gondolom az amit mondasz (csak figyelmesen kell olvasni :p )

armageddon666
15 millisec vagy 15 frame vagy valami ilyesmi a wait 15, az a 15 sec sztem hosszú lenne (aztán lehet hogy mégis... rég olvastam már 😄)

@

Aquir
és akkor nem jobb 1 sec-re állítani?

ennek a lényege gyakorlatilag, hogy nyomsz egy F9 et és elkezd demot venni majd leállítja 15 sec múlva

recordra lehet betölti újra a modelleket a gyorsítótárba ez lehetséges viszont nem hiszem, hogy ez olyan dolgokat mint, hogy textúrarózsaszinesedés megold, és a wireframeses dolgokat...
plusz cssében van mikor nincs textura a földön, azt fix nem oldja meg..viszont jól kifagy majd a game, mint tf2ben
armageddon666
azért van ott a wait 15 sztem... bár ha belegondolok... csben tiltva van a wait parancs... itt nincs?

@

Twetr0x
Javítja, igen, nem kell hosszú demot venni. Kipróbáltam már, azt is javítja, amikor goldrushon eltûnik a HUDon a kocsi + pontok jelzõkéje.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
ja a linket nem is néztem na mind1 :p
ja és elfelejtetted mondani hogy utána meg is kell nyomni az F9-et :p 😊

Aquir
látom a google is egyetért hogy van ilyen (meg ez a javítása) :p akkor beírom vagy mi

Aquir
nadehát én nem is alttabolok (mégis van :p )

sparrow35
Igen.

I want to be a mighty pirate ever!

armageddon666
demofelvétel megjavítaná az alttab bugot? O.o (meeehogy a record parancs arra jó...)

@

jozing
mi kamu? mi nem kamu?

Twetr0x
Nem kamu -.-'

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

sparrow35
Látom értesz hozzá... <#hehe>

Jani21: Írtam már.

I want to be a mighty pirate ever!

Jani21
Írj levelet a Steam support-nak, õk meg tudják oldani a problémát.

ez mekkora kamu😄
DJ bigpapa
AZ ilyen és ehhez hasonló problémákra létezik egy ALT+TAB hotfix ami tulajdonképpen csak egy bind. Nem mondom, hogy minden hibát kijavít, de pl. az eltûnõ embereket, fegyvereket és egyéb hibákat orvosolja!
Itt a bind linkje
De akinek nem világos, hogy mit kell tenni annak leírom:
A legtöbb bindet és egyéb finomságot érdemes egy erre a célra létrehozott külön cfg-ben tárolni! A létrehozandó cfg-nk neve: autoexec.cfg amit a: Steam\steamapps\felhasználónév\team fortress 2\tf\cfg\ mappába kell tenni!

Bind:
Alias altabfix "record bugfix; wait 15; stop"
bind "F9" "altabfix"

Aquir
de amikor nem nyomtam alt tabot akkor is volt
tehát mittudomén csak szervert váltok és néha wireframmel jön be :|

jozing
nekem is szokott ilyen lenni, általában alt-tab okozza. de ezt a sok alt-tab bakit patchelhetnék, mert már szterrszelk az alttabolás után, h melyik modellek hiányoznak...

Aquir
az miért van hogy néha wireframe-ben jelenik meg az ajtó meg a víz? olyankor ki kell lépnem csak akkor szûnik meg! és azt nem szeretem 😞

jozing
az enginek, esetleg a soldiernek az egyik update fegyvere lehetne ilyesmi a shotgun helyett:
http://www.youtube.com/watch?v=p4ebtj1jR7c (nyugi, nem rick roll, esküszöm!)

mondjuk felet sebezne, de a no reload meg a tûzgyorsaság elég brutál.

Nitramk
Vagy mondjuk innen. Itt több van sztem.

csokalaci
Hoppá nem láttam hogy te is írtál
bocsi

http://facebook.com/musicleander