Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Akkor már legyen sorozatlövõ a rakétavetõje!
Sõt, mindig critet lõjjön!
Meg még akár a HP-ját is megduplázhatnánk!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

armageddon666
hmmm... szerencsére suliban nincs steam szal véletlenül sem jelentkezhetek be 😄
---
Soldier updatenek örülnék... mondjuk rakétavetõben 4/16 helyett 6/36 töltény lenne vagy valami 😄 vagy maradna 20 csak nem kéne újratölteni ^^ az faja lenne 😄 régen nagyon nem csíptem, de annyit toltam pyroval hogy azt meguntam, heavy nagyon lassú, mediceket meg mindig leugatják ha nem skillesek szal azzal ritkán vagyok... mostanában scouttal meg soldierrel megyek ^^ sniper itt nem jön be, spyjal meg béna vagyok :S egyszer volt olyan hogy full csapatot hátbaböktem, de többször nem jött össze xD engineer meg megint macerás, meg uncsi... ülni a sentry mellett és kalapálni... Demo az amit utálok, bár tegnap játszottam vele kicsit és jó volt csak nehéz kezelni <_<

@

Nivea
én is okosn bejelentkeztema suliba és 1or mulva már nem volt accom:S és már majdnem 2 hete irtama supoort.steampowered.com on is mega [email protected] ra is és rájöttem h nem is olyan könnyü visszasezrezni az accomat!

Most a vásárlás nagyon bugos,a Left4Dead -et 20adszorra sikerült megvennem.Írta azt is, hogy a kártyám zárolva meg miegymás,különbözõ hibaüzenetek, de végül sikerült. --> Szóval mégis jó volt a kártyám! 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Morphin
és hogy tudják ellopni az acc-omat...??bírom ezt a "feltörték" az acc-omat, aztán rájön h ott figyel egy keylogger a gépén...ez qrvára nem feltörés...szal keyloggeren kívül h tudnak még feltörni egy-egy acc-ot??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Narxis
Bugos. Legalábbis régen nagyon az volt, mostanra már egész jól befoltozgatták.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
Én csak annyit mondok:     Thx, Valve!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
én szeretem a steamet...nemtom sokan miért nem szeretik ... egyetlen gond hogy ha bukjuk az accot -.- könnyen lehet nagy értéket veszteni 😄 mondjuk elvileg visszaszerezhetõ... tudok küldeni bõven képet kódokkal meg megvan néhány email is a tranzakciókról ha elõzõek nem lennének elegek szal ^^ csak visszaadják ha ellopják és szépen kérem 😄 bár igazából max feltörik mert én ilyen köcsög vagyok hogy nem adom oda kölcsön 10 percre az accom :S mégha szépen kérik sem... én kérek elnézést <_<

@

Aquir
Szerintem egész jó dolog az a Steam (mármint így alapból 😊 :p
látom a játékokat, szép szürke, etc.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
steam azért van h ellopják a n0bok accját.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

motyodlee
2fort alias sniperhalálozás 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

jozing
a steam azért van, hogy az accountodhoz kapcsolják a játékokat. kommunikációra ott a TS2, venten vagy bármiakármi.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
Mindennyelvû.
Hamachi nem befolyásol semmit.
CD-key nekem azon az egy szál papíron van.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Morphin
Ok...haveroknak van CS gyári, megvették steamen, de hamachival játszanak mást is. õk mondták h nem bannolnak ilyesmiért, meg végülis steam csak azért kell h game-en belül lássuk egymást...okok akkor nem riogatom magam és köszi a válaszokat...
még1 kérdés : milyen fõs szerverek vannak,csak magyar van??

Ability
Vannak szankciók, pl. nem használhatsz csalást a játékban, mert akkor le is tilthatnak a játékról, jobb esetben pedig a VAC-os szerverekre nem enged be. Vagy pl. nem használhatsz kamu steam klienst. Anno voltak ilyen változatok amivel be lehetett lépni, és bármilyen játékot le lehetett tölteni ingyen, meg valami mód is volt arra, hogy lehessen velük online játszani. Aki anno ezt kipróbálta azokat szépen bannolták. Ha normálisan használod, akkor nem kell ilyentõl félned, csak az illegális dolgokat kerüld el. Inaktivitásért nem veszik el az accod amúgy. Nem kell ilyenektõl félni.
Morphin
Aha...és nincs ilyen account ban meg ilyenek nem? most ilyen hamachis dologra gondolok,pl L4D-nél kipróbáltam, lehet megveszem azt is. Abból nem lehet baj ugye?? Vagy például ha sokáig nem használom az accountot, akkor nem törlik ugye??

Ability
Akkor rögzítik a játékot a profilodhoz. Akárhol, akármikor bejelentkezel -- még ha nem is vagy otthon -- akkor is rögtön elérhetõ lesz a játék, bármikor letöltheted újra.
Morphin
tényleg ha steamen veszem meg akkor kapok kulcsot?? h ha ujrarakom a win-t akkor letudjam tölteni újra?

Zomil
ha boltban vetted akkor vidd vissza, ha havertól akkor meg verd meg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

egy szál papír volt hozzá, quick reference card. ezzen egy nagyon gagyi hogy telepítsüka játékot van , meg a másik oldalán a játkba "a fel az elöremész a le nyíl a hátra..." ismertetés, és ennyi apapír aljábavan egy üres keret amibe beleférne a serial, ha lenne de tök üres...
Aquir
Halálzónák:
                                                        2Fort                                                                                                                Dustbowl

Ability
Ha dobozos változatot vettél, akkor adtak hozzá kulcsot, azt kell beírni. Amúgy jobban jártál volna, ha STEAM-en veszed meg. Olcsóbb és nincs ez a cécó...
eddig jutotttaM A TERMÉK AKTIVÁLÁSA STEAMEN és most akkor itt kaphatnék hozzá cd kulcsot vagy hogy vagy nekem kell csinálni? avgy mi a fene?
eddig megvan dee rámegyek a my games ra, akitivate product o steam, mejek egy nextet a felugró ablakban elfogadom a feltételeket, és utána bedob egy olyanra, hogy:
PLEASE ENTER THE PRODUCT CODE YOU WISH TO ACTIVAte

product code
___________<- ide kell beirni

key looks like the following. alatta meg van 3 sor szám.

ezeket probáltam beirni de az egyik ien 1111-22222-3333 a másik AAAAA-BBBBB....
a harmadik egy ien vegyes számsor 15 karakter szóköz és 01. ezeket igy ahogy van beirtam és semmi... léci akinek van ötlete segítsen, me nem megy
Rage47
sokan játszanak vele 😊
Morphin
nosza, akkor kövhéten ha megjött a kártyám a banktól megis veszem gyorsan, bár most tökjól elvagyok L4D-el is.
sokan játszanak a TF2vel?? mondjuk még fél-1évig lesz szerver bõven nem?

Rage47
valaki lééci segítsen! megvettem a gémet elsö steames játékom... valaki naaagyon részletesen el tudná magyaráni ezt a franc cd kulcsot a steamon belül hogy lehet kérni avgy mia fene adisc melett enm volt semmien cd kulcs, éss valamit ir hogy iennek kéne lennie és irjam be ezt a steam menüböl dee nem megy sehogy semakarja elfogadni... pls HELP
Aquir
Meg egyébként érdekes nézni az egyes publikációkat

A példákat az ábrázolásban...

Folyamatokat...

Megvilágítási képleteket =)

Rage47
1 éve játszok vele 😄
Aquir
megéri!

Megéri 😉
Morphin
hi!
megéri megvenni a játékot? most tetszett meg, és nekem megérné azt a 20dollárt...ahogy elnézem elég kihalt v legalábbis ritkán látogatott a topik...
kérdésem h mennyire megunható?? mert jó sok kaszt van,meg a gameplay videokat elnézve elég izgalmasnak tûnik...

Jim Morrison
<#nyes>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir

bazz.... 😄

motyodlee
nekem párszor már kiirta, de ujbúli indításnál már a játék jött be

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

hello! valaki találkozott már ezzel az üzenettel? "This game is currently unavailable. Please try again at another time."? Ezt akkor kapom amikor elakarom inditani a TF2-tõt. Ezt már pár napja csinálja.
Aquir
😄

Nitramk
kösz 😄

Jim Morrison
Két néven is commenteltem😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
You are Trio'd

You are... Da Da Da'd

Aquir
You are Rick... No, no this isn't :|

armageddon666
és Civiliannak is lesznek unlockolható cuccai? 😄
+ kaszt meg játékmód helyett inkább a régi játékmódok mellé jöhetnének hivatalos mapok sztem, ill leginkább class updateknek örülnék :S spy, esetleg soldier...

@

trident
Riszpekt! 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
TFC-vel én se játszottam, de külföldi fórumokon is mindenki ezt tartja a legvalószínûbbnek. Valami olyasmi amit írtál, amolyan vip mode csak TF2 stílusban.

Hunted mód bõvebben

Civilian bõvebben

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

trident
<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
A civilian a TFC-be volt a VIP akit ki kellett menekíteni, és a karikatúrája látható a Meet the Sniper videóban.