Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, mindig critet lõjjön!
Meg még akár a HP-ját is megduplázhatnánk!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
---
Soldier updatenek örülnék... mondjuk rakétavetõben 4/16 helyett 6/36 töltény lenne vagy valami 😄 vagy maradna 20 csak nem kéne újratölteni ^^ az faja lenne 😄 régen nagyon nem csíptem, de annyit toltam pyroval hogy azt meguntam, heavy nagyon lassú, mediceket meg mindig leugatják ha nem skillesek szal azzal ritkán vagyok... mostanában scouttal meg soldierrel megyek ^^ sniper itt nem jön be, spyjal meg béna vagyok :S egyszer volt olyan hogy full csapatot hátbaböktem, de többször nem jött össze xD engineer meg megint macerás, meg uncsi... ülni a sentry mellett és kalapálni... Demo az amit utálok, bár tegnap játszottam vele kicsit és jó volt csak nehéz kezelni <_<
@
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@
látom a játékokat, szép szürke, etc.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Hamachi nem befolyásol semmit.
CD-key nekem azon az egy szál papíron van.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
még1 kérdés : milyen fõs szerverek vannak,csak magyar van??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
                                                        2Fort                                                                                                                Dustbowl
PLEASE ENTER THE PRODUCT CODE YOU WISH TO ACTIVAte
product code
___________<- ide kell beirni
key looks like the following. alatta meg van 3 sor szám.
ezeket probáltam beirni de az egyik ien 1111-22222-3333 a másik AAAAA-BBBBB....
a harmadik egy ien vegyes számsor 15 karakter szóköz és 01. ezeket igy ahogy van beirtam és semmi... léci akinek van ötlete segítsen, me nem megy
sokan játszanak a TF2vel?? mondjuk még fél-1évig lesz szerver bõven nem?
A példákat az ábrázolásban...
Folyamatokat...
Megvilágítási képleteket =)
megéri megvenni a játékot? most tetszett meg, és nekem megérné azt a 20dollárt...ahogy elnézem elég kihalt v legalábbis ritkán látogatott a topik...
kérdésem h mennyire megunható?? mert jó sok kaszt van,meg a gameplay videokat elnézve elég izgalmasnak tûnik...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
bazz.... 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
+ kaszt meg játékmód helyett inkább a régi játékmódok mellé jöhetnének hivatalos mapok sztem, ill leginkább class updateknek örülnék :S spy, esetleg soldier...
@
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Hunted mód bõvebben
Civilian bõvebben
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."