30108
  • Narxxis
    :DDDD
  • Julius Caesar
    álljatok má le... 12 órája nem néztem topikot és olvashatok vissza 6 oldalt

komolyra fordítva: erősen elgondolkoztam azon, mikor lehet majd képesség pontokat elosztani meg skilleket feltölteni. tm-based FPS a genre, ehhez képest kezd MMOFPS-sé vállni. szááááánalom.

viktor99: arra gondoltam, nem lehet hogy a total played time befolyásolja a dobási gyakoriságot? ergo akinek 2 napos a játék gyorsan dobálja? bár ez megint fasság lenne, de illene a képbe. nekem is fw-s haver vagy 8 itemet talált genyge 4-5órás játékidővel.
    az egész rendszer tradedel lenne használható... vagy egybe adták volna ki, vagy még meghagytahhaták volna a milestone-os rendszert és megmondták volna, h "igen, köv updettől random drop lesz + trade" és akkor senki nem sírna (ennyire). de ez így minden csak nem jó. olcsó trükk hogy többet játsz. meg nem az volt az alapkoncepció, hogy ez nem az überpro (csak) játékosokra hegyeződik rá? hanem casual barát lesz? az aztán casual, hogy aki 800000 órát kockul 2 nap alatt annak lvl234-es sentryje lesz, aki meg heti 2-3 órát szórakozna az húzhat el. erről ennyit, pedig azt hittem a VALVe-nak fontos a user-feedback, de ezzel újabb Taigetosz-pozitív céget fedezhettünk fel.

ui: monsjuk az achi rendszernek is van egy enyhe quaest beütése dehát...
  • Neoncsoves
    kaptam egy force-a-naturet meg egy sandmant...
  • Aquir
    Jól fogja. Ha az íjat bal kézzel tartod akkor a bal oldalára támaszkodik a nyíl, ha jobb kézzel akkor a jobb oldalára
  • Viktor99
    Másnéven impo... kompetencia mérés
  • Viktor99
    Hát, én arra jöttem rá, hogy a Zseni Tekinknek igaza van. Aki "régebben vette a játékot az valahogy nem kap semmit. Jó, én sem egy éve vettem, de haverom aki 2-3 napja vette és esett neki 3 cloak and dagger, az azé... Bocs, szánalmas.
  • Zomil
    hm ez igaz, bár mivel eddig nem sokszor volt kezemben ij, igy nem nagyon zavar :)
    (viszont azt el tudom képzelni aki gyakorlott ebben azt mennyire zavarhatja :S )
  • armageddon666
    nekünk 3órás matek évfolyamdoga -.- :(
  • Rage47
    akkor is rosszul fogja, kívül kell lenni a nyílvesszőnek.
  • Zomil
    lehet, h a sniper kétkezes azért fogja a másik kezében az ijat :D
  • Neoncsoves
    majd kapsz a fejedre ha végre megjön a kedvem ehhez a szutyokhoz :P
    holnapra úgysincs tanulni való, kompetencia mérés
  • Rage47
    oké, akkor ezt nem-nek veszem...
  • Neoncsoves
    mire lesz trade addigra meglesz az összes fegyó az összes változatával együtt
  • Narxxis
    :D
  • Rage47
    hát ezek után nekem sem kell, mert nem bírnék vele lőni, rossz ha ránézek:D úgyhogy amint lesz trade odaadom
  • Neoncsoves
    úgy tűnik még soha :P
    kabbe nekem nincs semmilyen új fegyóm
  • Rage47
    tegnap vettem észre, mikor meglett a Huntsman, hogy itt valami nagyon fura:S valvesok még nem lőttek íjjal?
  • Neoncsoves
    ja én már lőttem íjjal, nem így kell egyáltalán :P
  • Rage47
    teljesen rosszul tartja az íjat, csoda, hogy tud lőni :S
  • Narxxis
    Nincs trükk, 24/7 játszani kell vagy idle szerverezni, én felváltva csináltam, update óta gyak. folyamatosan. Csak a játékidő számít, olyan mintha bizonyos időközönként tombolán vennél részt. :D
  • Neoncsoves
    Jeee!
    2 órája ül asztalon a drága TF2-m egy idle szerón. Na mit találtam? EGY KURVA FORCE-A-NATUREt!!!!!!
    Ez azoknak akik a hétvégén vették meg a játékot kurva jó, de nekem kurvára nem ...
  • Neoncsoves
    Nem én találtam ki. Így lesz.
    TF2 egyfajta szerencsejáték lesz innentől. Ki lesz a nagyobb faszmakker überkocka, akinek kidobja a +235312414124% crit chance meg +124431583456% hp meg +2315324% damage lvl100 fegyót:))
  • Rage47
    most is vannak lvl 5 lvl 10 stb jelzések a fegyvereknél.....
  • Zomil
    lesznek "epic" cuccok, és a drop-ok is lvl1 és lvl100 között fognak mozogni, és valószinüleg a különbözö hátrány/elöny %-ban fognak különbözni a különbözö szintü cuccok
  • Phoenix007
    Meccsoda? Lesznek ilyen customizált marhaságok? Vagy ez most csak a te agyszüleményed, :) Amúgy ez a nyílvesszővel döfködés ez micsoda? Az a Huntsman tauntja?
  • Zomil
    én baraktam ezért van most mindenböl legalább 4, de dead ringer, razorback és bármilyen sapka még mindig nincs :D
  • armageddon666
    én nem fogok idlebe menni... van trükk?
  • Narxxis
    Nekem már most minden újból dupla van, szívesen segítek kevésbé szerencsés játékostársaimnak. :) De itt senki se rakta be éjszakára idle szerverre magát? Én se sokat játszottam, csak kihasználtam a lehetőségeket. :-)
  • armageddon666
    ??? mitörtént?
  • Neoncsoves
    megnyugtatlak, mire lesz trade addigra meglesz az összes fegyó :) (ha pedig lesz +crit meg ilyen hülyeségek, tehát "custom itemek") akkor az összes fegyó, összes változata:))
  • Rage47
    Snipernél a Huntsmant lehet bal és jobb kézbe rakni? Vagy a Valve tényleg képes volt ezt is elszúrni? :S
    kívülről jobb kezes
    belülről bal kezes
  • donatus13
    tudom scak előre lefoglalom ha lehet :P:D
  • Rage47
    ez már komolyan vicces, hogy egyesek itt teljes elszántsággal tradelnek, miközben lehetetlen ... :DD
  • Neoncsoves
    legalább egyszerre lett volna kiadva a trade ezzel a szar random rendszerrel. ekkora faszfej nem lehet a valve.
  • donatus13
    huntsmant adok ambassador ért akit érdekel steam id dodzylla
  • Rowlend
    Sup, lehetne egy huntsman meg egy ambassador? huntsmanből úgyis több van neked :Ð
  • jackcsabi
    Omg, ez a steam kikészít engem most... servers fület megnyitom itt tálcán bemásolok egy IP-t, megnyomom a serversen az X-et erre az egész steam leáll...Bármelyik ablakát kinyomom ugyanez
  • chooselee
    Igen, szerintem ez a rendszer a trade-re van kihegyezve, már azért is, mert láthatóan sok embernek ugyanabból dob vagy 4-et, többiből semmit. Nehogy az legyen hogy mire kijön a trade-s update, mindenkinek meglegyen minden és akkor nem ér semmit az egész. Nézzük a jó oldalát, tele vannak a szerverek! :)
  • Rage47
    Nyugi... minél jobban akarod annál jobban nem esik.
  • sonic syndicate
    dodgeball: 208.43.4.58:27015