Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
azért mi csapatunkban is voltak aranyosak... kb 4 embert lemuteoltam mert spammolták a hülye hangokat >.<
--------
2Fort jó ^^ csak ott nem lehet ráülni a kocsira és taposni a minigunt <_<
@
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@
paypal mennyi jutalékot szed amúgy? tudja valaki??
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
ajánljuk hozzá: Santa Ride 1&2
XD
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Morphin: Ha a Steam acc-hoz rendelik hozzá azt is tudod bizonyítani, hiszen a rendszerükben megvannak a tranzakció adatai és ezeket kérdezhetik, ha valami történik az acc-al. Szóval a Steam-es vásárlás is rendben van, az pedig más kérdés, hogy melyik éri meg jobban :-D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ugyanabban a gondolatmenetben írtam mint te. hogy jó lenne mi, ha úgy lenne? 😊
Nem tudom mitõl lehet.De ezt az update dolgot ne úgy értsd mint egy patchet egy olyan játékhoz amihez kiadnak félévente valamit.Steames játéknál kb hetente van javítás,ha sok a gond->hetente update.
De nem tudom mi lehet vele.Megpróbálhatod újra rakni,hátha segít.
most már pontosabban kell lõni/célozni
imho pyro az update miatt lett "n00b-abb", az airblast miatt, már csak alá lõhetsz, de még azokat is vissza tudja fordítani ha jól csinálja, demo meg esélytelen közelharcban ellene, mivel mindegyiket vissza tudja lõni (pipe, stickey) - (D)EMO Update-et akarunk!!
akkor elvileg ha leszedem felteszem ujjra, updateli, mikor inditom, utána indit és elvileg ennek meg kellene oldania?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
nem érdekel hogy közelre kell mennie, mert azt meg a fegyver kompenzálja. (sok embert lángra tud gyújtani 1 idõben, ráadásul halála után is sebez), ráadásul mediccel a legjobb fegyver sentry meg mindenki ellen😊
a szegény pyronak meg csak ilyen a fegyvere, de a soldier mondjuk lõ egy erõsebb védelemnél egyetlen critet, az már több embert tud taccsra tenni full hpról, így akár engit is ki tudja szedni sentry mögül ha jól céloz
léci ah valakinek van ötlete irjon!
elõre is köszi
hát hogy menjen OMG 😄DDD
Per Aspera Ad Inferi.
Statisztikailag a mapokon okozott összes Damage 20%-kát a rakétavetõ uralja, a már szinte "igazságtalanul" erõs critjeivel együtt. Meg ugye nyílegyenesen odamegy az erõs lövedék ahova céloz, kicsit olyan noob classnak érzem 😊
és egyikre se válaszoltak még...
régen ez max 2 napos volt, de volt olyan is ,hogy a gyerek már aznap délután visszakapta a cuccot
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,