Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
És késõbb mikor új géped lesz, csak simán belépsz az accountoddal, és letöltöd steamrõl a játékokat.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Én úgy tudom ahogy leírtam,egy kulcs, egyszeri felhasználás és hozzárendelõdik az accod-hoz.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Morphin
még nincs meg, honnan tudjam? 😄 majd jön vmi okosabb ebben a témában aztán csak megmondja...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

De egy kulcs csak egyszer használható fel nem?És akkor végül is egy acc-hoz lesz hozzárendelve,mint a letöltõs verzió.

Narxis
Ott voltam. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
te is ott voltál? OGCn?
azért mi csapatunkban is voltak aranyosak... kb 4 embert lemuteoltam mert spammolták a hülye hangokat >.<

--------

2Fort jó ^^ csak ott nem lehet ráülni a kocsira és taposni a minigunt <_<

@

Nitramk
Nincs jobb egy 24/7 2Fort szervernél. Ott aztán vanak n00bok. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
Hülyültünk, volt egy kezdõ és én neki magyaráztam, meg mutogattam, hogy mi mire való, meg volt 3 nyomorék akik állandóan énekeltek meg röhögtek. Komolytalan volt az egész de jót szórakoztunk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
húúú gecc 😄 játszottam kicsit 😄 nincs jobb annál mint Payload mapokon támadó oldalon heavyvel felülni a kocsira és ráfeküdni a gombra XDDD kicsit daráltam ^^ mondjuk ha nem low az ellenfél akkor könnyen kiszednek :C de azok voltak ^^

@

Morphin
de szed...legalábbis ismerõsöm szokott fizetni egy mmo-ba és 2-3ezer ft-nál levettek 100ft-ot elvileg...vmit tuti szednek, mibõl élnének akkor. igaz ha keveset is de tuti szed

Rage47
nem szed semmilyen jutalékot
regelésnél kér 400ft-t ha jól emléxem
Morphin
tudom...meg simán kártyával is lehet,nem kötelezõ paypal
paypal mennyi jutalékot szed amúgy? tudja valaki??

zomgzerg
steamen is lehet paypallal fizetni

jozing
hát mi már évek óta vásárolunk neten CD-tõl elkezdve könyveken át játékot és csak jó tapasztalataink vannak. meghát persze egyszerûbb dobozost bizonyítani ha elveszne, na de vigyázni kell accra, ha meg elveszik nem fosni és akkor visszalehet kaparintani.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

motyodlee
lol
ajánljuk hozzá: Santa Ride 1&2
XD

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Morphin
ok köszi, sajna még így friss bankkaresz tulaj, nem nagyon bízok még a netes vásárlásban, pedig apu paypal-jával vettem/vettünk már sok mindent,minden bökkenõ nélkül <#szomoru1>

Jani21
Én arra gondoltam, hogy talán a sok frissítés betehet a játéknak. A heavy update-et azért jegyeztem meg, mert fórumokon sok problémát tapasztaltak utána és sorra jöttek a tapaszok és a heavy update-ig nem volt ilyen gondom. Nekem miután újra letöltöttem a legfrissebb verziót megszûnt az ilyen jellegû probléma. Látom ezek szerint nem vagy annyira "régi motoros" :-), ezért nem hiszem, hogy sok frissítést kaptál. Ilyenkor jön a sablonos szöveg: próbáld ki a steam funkciót, melyek ellenõrzik a játék fájljainak épségét és töredezettségét. (Jobb klikk a játékon -> Properties)

Morphin: Ha a Steam acc-hoz rendelik hozzá azt is tudod bizonyítani, hiszen a rendszerükben megvannak a tranzakció adatai és ezeket kérdezhetik, ha valami történik az acc-al. Szóval a Steam-es vásárlás is rendben van, az pedig más kérdés, hogy melyik éri meg jobban :-D

Morphin
sztem hétfõn megyek is érte...

Morphin

Rage47
4k? linket pls
Morphin
hmm 576ban 4k...dobozos. ha azt nézem akkor olcsóbb mint a steam, a mostani árakat nézve. ehhez meg kulcs is van,nemcsak hozzárendelik a steam acc-hoz., tehát ha vmi történik a steam acc-ommal akkor nem para,mert ott a kulcs...

Aquir
a pyrot tudom egyik legjobban ölni demoval ha nem 0 méterre bukkan fel a sarkon, az csak rohan felém (ez az egyetlen esélye ellenem), aztán lövök egy stickyt mögém sarokra amikor menekülni kell akkor meg belefut. Demo updatet! xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
azt mondtam csak hogy "kicsit" érzem annak 😊 2. legnagyobb életerõ, legerõsebb fegyver. Kis résen akár egy pillanatra kikukkantva a legerõsebb lövedéket teljesen becélozva tudja lõni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ja ne már hogy félreértelmezted 😊 na akkor ez visszafele sült el
ugyanabban a gondolatmenetben írtam mint te. hogy jó lenne mi, ha úgy lenne? 😊

Ez nem konkrétan a heavy update miatt van szerintem,mert azóta volt már egy pár update...
Nem tudom mitõl lehet.De ezt az update dolgot ne úgy értsd mint egy patchet egy olyan játékhoz amihez kiadnak félévente valamit.Steames játéknál kb hetente van javítás,ha sok a gond->hetente update.
De nem tudom mi lehet vele.Megpróbálhatod újra rakni,hátha segít.

éss mi lehet ebben a heavy update ben ha ettöl akadhat a játék? vagy csak az update csesz el valamit vagy mitöl lehet mert hogy voltak már ien gondok azt olvastam meg, jani21 nek is iesmi gondja volt. és valahogy ez halálidegesítõ hogy ien 1 percenként 3-4 másodpercre megfagy..
sonic syndicate
soldier-rel is tudni kell játszani, a nerf elõtt meg csak lövöldözés volt, hátha eltalálom alapon, 40 rakétát vitt egyszerre magával és 10 volt a rakétában, ugyanígy demonál, de nála látszik is, mivel a tárba 6 pipe fért és már csak csõ van, ergó egymás után 6-ot lõtt a nerf elõtt
most már pontosabban kell lõni/célozni
imho pyro az update miatt lett "n00b-abb", az airblast miatt, már csak alá lõhetsz, de még azokat is vissza tudja fordítani ha jól csinálja, demo meg esélytelen közelharcban ellene, mivel mindegyiket vissza tudja lõni (pipe, stickey) - (D)EMO Update-et akarunk!!

Nem, amikor felrakod, vagy csak simán indítod másnap akkor ha van update,akkor updateli,ha nincs akkor nem.Egyszer updateli egy alkalommal (és ez automatikus) és akkor felrak minden hiányzó cuccot.A heavy update az meg csak annak az updatenek a neve volt amikor a heavy cuccait adták ki.Ugyanígy volt pyro update, vagy medic update.

Nitramk
Nem értek ezzel egyet, Soldier egyáltalán nem noob kaszt. Ennyi erõvel bármelyikre mondhatnánk hogy az: Spy azért mert hátulról támad, sniper mert messzirõl, medic mert csak ül és gyógyít, engi mert kempel, heavy mert túl erõs és csak meg és lõ, demo mertcsak, pyro mert w+m1, és scout mert gyors...

a heavy update az amikor inditom és update? mert nekem csak 1* updatel... mikor felteszem és inditom akkor egy jó másfél óráig. utána meg megy a gém... vagy máshol is kell esetleg updatelni?
hát én még csak nemrég vettem meg dee nem stamrol, hanem dobozosan
akkor elvileg ha leszedem felteszem ujjra, updateli, mikor inditom, utána indit és elvileg ennek meg kellene oldania?
Ron Ragm
(a szarkazmus mint olyan ismerõs?)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Jani21
Nekem is volt, hogy megakadt (a heavy update után). A játék letörlése, majd újbóli feltelepítése megoldotta. Ha steam-rõl töltötted le és nem akarod megvárni míg újra lejön, akkor próbáld meg úgy, hogy használod a steam backup funkcióját és errõl telepíted újra. Bár ez utóbbi nem biztos, hogy megoldja...

Aquir
azt az elég kevés életet ugye rosszul látom a hozzászólásodban 😊
nem érdekel hogy közelre kell mennie, mert azt meg a fegyver kompenzálja. (sok embert lángra tud gyújtani 1 idõben, ráadásul halála után is sebez), ráadásul mediccel a legjobb fegyver sentry meg mindenki ellen😊

Aquir
mikor ér oda? hát még jó is hogy egy kicsit lassan megy, különben mindenki rögtön elbújhatna! legalább már azzal is távol tud tartani embereket hogy ugrálnak a rakéta elõl 😛

a szegény pyronak meg csak ilyen a fegyvere, de a soldier mondjuk lõ egy erõsebb védelemnél egyetlen critet, az már több embert tud taccsra tenni full hpról, így akár engit is ki tudja szedni sentry mögül ha jól céloz

Rage47
Sztem elég h*lye felfogás ez a pyro = noobclass. Ugyanúgy kell a pyroval is taktikázni, mint a többi kaszttal, hiszen elég kevés az élete, és nem lehet csak úgy belerohanni az ellenfélbe...
Aquir
magyarul bazierõs lövedék, maximális hatótávolsággal így figyelemfelketõbb ugye? 😊

armageddon666
nyílegyenesen odamegy... de mikor ér oda? 😛 W+M1 Pyro sokkal inkább noobclass...

@

hy all! valaki nem tudna segíteni? a játékba ien szabaálytalan idöközökben beakad, pár másodpercre de elég idegesítõ, a gép elvileg bõven elég neki, eten sem megy más ienkor, a grafikát is lejebb huztam, de hiába állítgattam semmi, ugyanugy megmarad. drivert is frisiitettem dee nem oldotta meg. nem tudja valaki mi lehet? mert eléggé idegesítõ, legtöbbször kihalok miatta.
léci ah valakinek van ötlete irjon!
elõre is köszi
RatBaG
"Meg ugye nyílegyenesen odamegy az erõs lövedék ahova céloz"

hát hogy menjen OMG 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
én mostanában értem el komótosan a 100 óra játékidõt elsõként a Demomannal 😊 olyan multifunkcionálisnak érzem xD

Aquir
Jó lenne mi? xD
Statisztikailag a mapokon okozott összes Damage 20%-kát a rakétavetõ uralja, a már szinte "igazságtalanul" erõs critjeivel együtt. Meg ugye nyílegyenesen odamegy az erõs lövedék ahova céloz, kicsit olyan noob classnak érzem 😊

zomgzerg
most sajnos több munkanapot kell várni, nagyon sok esetük lehet elnézve csak azt hogy a magyar oldalakon mennyit írnak errõl

zomgzerg
nem emailt kell nekik irni, mert nem foglalkoznak vele. direkt van erre egy support oldaluk.

jó, közbe rájöttem, hogy volt vmi gixer, valszeg hétfõre meg lesz az accja
Nitramk
Demo meg soldier a legjobb.

sõt még a hivatalos szuppport oldalon is írtunk reportot...
és egyikre se válaszoltak még...
régen ez max 2 napos volt, de volt olyan is ,hogy a gyerek már aznap délután visszakapta a cuccot
armageddon666
no igen, ez volt a másik ötletem XD

@

jozing
sztem a demonak kéne 6 töltény a gránátbigyzlájába, mert van 6 dob és 4-et lõ. érdekes...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

armageddon666
amiket én mondtam attól még simán nem lenne imba :\ meg ugye valami hátrány is járna mellé ami ezt az elõnyt kompenzálja (mint minden új fegyónál...)

@