Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zomgzerg

Aquir
régen játszottam már a shadow warriorral de elég hasonló néhány fegyver 😊

Grenade Launcher

Sticky Bomb (még a felépítése is ugyanaz, van még játék ahol ugyanígy néz ki? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zomgzerg
a vámra nincs meghatározott összeg vagy százalék, a terméktõl, annak fajtájától és értékétõl függ, egy külön foglalkozás megállapítani a mértékét.
az áfa ilyen esetben mindig 20%. amikor 25% volt, annyi volt a steamen is évekkel ezelõtt.

amúgy VAT = Value added TAX, csak ott egyszerûsítik, mert ingatlanadót csak nem jelenthet 😊

ollie
Sõt, most meg is néztem direkt, a TAX szót használja, ami a VÁM. Az ÁFA angolul VAT.

ollie
Az VÁM. Ugyanis már eleve ÁFÁ-s árak vannak a Steam-en, ha USA-ban laksz, nincs semmi extra kiadás.

Aquir
nem, de állat 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
megcsináltad?<#taps><#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir

jozing
ezt akkor ezt elmondom, mert sztem így van:
VAC-cheat: ha cheatelsz ehy VAC secure szerveren és bannolnak akkor valszeg az összes játékod megkapja a VAC bannt. nézzétek meg a steam ID profilnál a VAC stausotokat. vagy tiltva vagy vagy nem, és az mindenre kihat.

warez: a steam elvileg kutakodhat a gépedben (mikor regeltél aláírtad, ez van <#falbav> ), de a valóságban a saját könyvtárán kivüli dolgokat békénhagyja. haveromnak van warezos VALVe cucca meg csak simán steames játékja, és a steam nem veszi észre. fõleg ha miközbe játszol és lenyomod a steamet, akkor annak az esélye h kiszúrják és bannt kapsz szinte zéró (az más kérdés h kábé 2 kört ment vele). az egésznek annyi a titka, hogy vannak jól megtört verziók (non-steam verziók) meg keta verziók, amiket kiszúrhat. sosem chetaeltem, meg ezen a gépen nem is volt warezolt cuccom, de ezek a tömeges banánok warez miatt nagyon megalapozottak, vagy tényleg nagy galibát okoztak. ha vigyázol magadra és mindent ésszel csinálsz nem lehet baj.

árak: amikor megveszed a steamen a gémedet akkor mindig a dollárárfolyamhoz igazodik az ár (ezért örülök h a válság lõtt vettem CSS-t) és országonként függõen változik az adó (VAT), ami nálunk 20%, ez mindenképp rájön az árra, mindegy mivel fizetsz.

okosnak érzem maga, úgyh van kérdés?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Morphin
576 elmegy a picsába^^ összes pesti boltban alig van...d.plaza,westend és pólusban sincs...11kor végeztem suliba, 1ig vártam de nem jött a futáruk...szal holnap feleslegesen mehetek be a városba zsír...sebaj ha már bemegyek elintézek még ezt-azt

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Az afat kell kifizetni, vam nincsen, mondjuk a lenyeget tekintve mindegy, +20%. De ez is kikerulheto, ha paypalon keresztul fizetsz es a kartyadhoz egy amerikai cimet regisztralsz.
zomgzerg
ez csak az áfa. ha vám is lenne nagyokat néznénk, de az csak akkor lehet ha küldenek is vmit 😛

ollie
A VÁM Mayarországnak lesz kifizetve.

De amúgy Rage47nek van igaza, mindenki azt csinál, amit akar, mi csak szóltunk, hogy lehet ám így is járni. Még elhinni se fontos, nemhogy megfogadni. ^^
Velem olyan 3-4 éve esett meg a dolog, én se tudtam, miért bannoltak, eszembe se jutott volna a dolog, úgyhogy megspammeltem õket levéllel, amiben aztán tájékoztattak az ígyjárás okáról, ami illegális Valve játékszoftver használata volt. Lehet, hogy azóta változott a rendszer, de akkoriban ez így volt, erre akár nagyobb összegben is mernék fogadni.

Az Audiosurföt amúgy nem a Valve fejlesztette, szóval ilyen szempontból nincs túl nagy összefüggés a kettõ között. A Valve akkor bannol, ha Valve játékod van warezos nem akkor, ha más játékod van, ami amúgy steamen is beszerezhetõ.
Narxis
Van valami moddolt steam amivel vásárlás nélkül szedheted a játékokat, ha ott olyan accal lépsz be amin értékes játékaid vannak akkor 100%, hogy kapod a bant, illetve Steam könyvtárát is érdemes békén hagyni warezzal, cheatekkel egyetemben mert VAC azt ellenõrzi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
Hát, ti tudjátok... <#hehe>
Ombika
Szerintem is baromsag,h ha van a gepeden hackelt steames jatek, akkor letiljak! BEhatolnak a gepedbe vagy regfajlba vagy mi?! 😊

Zomil
hát nekem elég sokáig volt warez audiosurf a gépen mégse tiltották le, pedig még online be is jelentkeztem ugyhogy nem hiszem h gnod lehet ez 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Mindig az adott ország adója jön a rá a Steamen vett játékokra, tök mindegy, hogy átjön a határon vagy sem. Nálunk ez +20% de országonként változhat.

és nem karcolódik! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Morphin
én nemis mondtam h nincs,végülis...akkor steam lehúz ilyen szempontból<#hehe>
dehát végülis nem drága annyira, és még megmozdulni sem kell ahhoz h megvedd a játékokat rajta...vmit vmiért.(kb ott vagy mintha házhoz kérnéd itthon a dobozos game-t, csak ahhoz van cd is ugye<#vigyor2><#wow3>)

Rage47
Minden game-re a Steamen van 20% TAX. Ez tuti, nézd meg...
Nem tudom mennyi az adó,de van, mert ha veszel játékot steam-en akkor a végén hozzácsapja az árhoz.De leírja szépen világosan mi mennyi és hogy jön ki a végeredmény.

Morphin
namost ez azt jelenti hogyha steamen venném,akkor 20+4dollár mert nálunk 20% a vám??
amerikában ilyen 5-9dollár az adó (tax)

Ombika
Miert ,ha mar hl2 volt a gepemen vagy ,ha van kiszurja? 😊 Nem maszkal o a gepemen! : )

Nalam is van kornyeken 576 kbyte, beugrok erte!

Hát vám az van tuti,miért nem tudom.De végül is átjön a határon, csak nem fizikailag,de itthon már fizikai formát ölt ha kiírod a backup-ot.

Morphin
hát érdekes...20%vám csak akkor van szvsz ha fizikai dolgot veszel...ami átjön ténylegesen a határon.játszok egy koreai mmo-val. a Silkroad-al, és hát lehet venni játékbeli dolgokat igazi pénzért.ahhoz kell venned silk-et.namost ezen semmi 20%os vám nincs, pedig eu-n kivüli a cég,és annak székhelye is.

Ez amúgy csak valve játékokra vonatkozik, vagy mindenre, amit steamen meglehet venni? Szóval ha pl warezolt audiosurföt felteszek, azt kiszúrhatja?
ollie
A PayPal nem tõled szed jutalékot, hanem az eladótól. Viszont ha az EU-n kívûlrõl vásárolsz (a Steam/valve) központja nem az EU-ban van, tehát bármit veszel Steam-en keresztül, EU-n kívül vásárolod), akkor kell fizetned 20% vámot.

ollie
chipset meg hangkari drivert is frissíts

Narxis
<#eplus2>

Morphin
én megrendeltem, de személyesen veszem át, úgyis ott megyek el mindennap...
házhozszállítással 3,6k + 1k hogy kihozzák...szal 4,6ba van hogyha házhoz küldeted...annyi boltjuk van már h nekem megéri az életembõl azt az 5percet a 600FT ^^<#eplus2>

Nitramk
De warezos valve játékokkal ne játsz, steam kiszúrja.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Ombika
Koszi a csalas engem ugyse erint, mert ruhellem minden jateknal! Tehat nyugdtam megvehetem 4K-ert! 😊 Vagy megrendelve 3600 ft-ert! 😊

Steamre meg majd regelek!

Nekem szimplán azért lõtték le a steam accomat, mert feltettem a gépemre warezolt HL2-t anno... 😊
rhazid
egyik osztálytársam tesója wh-zott egy vac-secured szerveren és bannolták is az accját,oszttársam vett még 1 accot azt is elcseszte a tesója és vett még 1etaz mostmár mûködik rendesen neki egy ideje. elsõ acc lopás után én tutira nem engedtem volna oda a géphez😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Nitramk
Vagy cheatel, vagy ellopják.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Ability
Kérdésre a válasz: Minden Valve játék (újabban) Steam-en keresztül mûködik. Ha veszel egy dobozos játékot, akkor azt is csak Steam segítségével tudod használni. Steam-en megadod a kulcsot, és a játékot hozzárendelik a felhasználódhoz. A DVD-s tartalom meg csak azért jöhet jól, mert akkor nem 0-ról kezdi el letölteni, hanem csak az aztóta kijött frissítéseket szedi le a program. Amúgy meg onnantól kezdve a kulcsod értéktelen, Steam-en nem használhatod fel újra, viszont ugye a játékot rögzítik a felhasználódhoz, szóval bárhonnan belépve, bármikor le tudod tölteni újra...
Ability
Sok oka lehet, pl úgy tudom, hogy ha csalsz a játékba, akkor globális VAC ban-t is kaphatsz, ami azt jelenti, hogy más játékban sem enged fel VAC-os szerverre. De amennyire én tudom nem szokták kivetni más játékokra a szankciókat, csak úgy hallottam elõfordult már. De pl. olyan tudom hogy volt, amikor bejöttek a hekkelt Steam kliensek, akkor sokan csinálták, hogy volt már egy account-juk, amin voltak játékok, majd késõbb a fake klienssel illegálisan szereztek be játékokat ingyen. A Valve ki tudta nyomozni, hogy kik azok akik használták ezeket, és nekik törölték a felhasználójukat, és ha volt rajta eredeti játék, akkor azokat is bukták.
Ombika
DE mivolt az oka?

Tehat , ha most megveszem 576-nal kapok 1 kodot amit a steamen keresztul beregelek es mar nyomhatom is?

Ability
Én hallottam már olyat, hogy valaki bukta a teljes acc-ját az összes játékkal együtt.
Narxis
Mert egyszerûbb ha helyettem keresed ki. 😊

Ombika
Miert szoktak tiltani?

Aquir

Narxis
Az meg ki?😄

jozing
igen, kevin mittnick óra tudjuk hogy a leggyengébb láncszem azt emberi tényezõ! egy felmérés szerint az emberek 80% kiadná jelszavait egy tábla csokiért. és kevin mittnick se volt egy zseni, csak kidumálta a jelszavat az emberekbõl. pl kiadta magát adminnak vagy rendõrnek.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Morphin
tudom tudom ezeket...csak mivel most a dollár 200ft fölött van igy 4500körül jönne ki a neten véve, de 576ban meg stabil 4k forint, én csak ezért írtam h dobozosan veszem meg.
és igen értem a steam-es dolgokat...mielõtt beregelem a kulcsomat csinálok egy értelmes accountot sztem.bár a mostani sem egyszerû...routerben van tûzfal azon át nemjön semmi, nod meg nálam még nem hibázott 3év alatt szal én annyira nem félek a "feltöréstõl"

Ability
Dobozos verzió is Steam-el mûködik. Meg kell adni a CD kulcsot, hozzárendelik az ACC-hoz, és onnantól kezdve használható. Ugyan az, mintha Steam-en vennéd, ugyan úgy kelleni fog hozzá a Steam, és ugyan úgy hozzárendelik a játékot az acc-hoz. Ha tiltanak, akkor ugyan úgy veszik a játék az accal együtt. Amúgy nem tudom miért paráztok, tök ésszerû szabályok vannak, nem fognak titeket csak úgy tiltani, ellopni egy Steam accot meg szinte lehetetlen ha van egy normális jelszavatok. Lopni általában úgy szoktak, hogy a gazda kiadja a jelszavát....
Morphin
ahah, sucks ez a része a dolognak<#szomoru1>
sebaj hnap megyek 576ba,este meg kockulás,meg kedden elõadások sincsenek suliban^^ szal itthon vagyok<#eplus2>
további ban és lopás mentes steam acc-ot kívánok mindenkinek<#zavart1>