Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grenade Launcher
Sticky Bomb (még a felépítése is ugyanaz, van még játék ahol ugyanígy néz ki? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az áfa ilyen esetben mindig 20%. amikor 25% volt, annyi volt a steamen is évekkel ezelõtt.
amúgy VAT = Value added TAX, csak ott egyszerûsítik, mert ingatlanadót csak nem jelenthet 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
VAC-cheat: ha cheatelsz ehy VAC secure szerveren és bannolnak akkor valszeg az összes játékod megkapja a VAC bannt. nézzétek meg a steam ID profilnál a VAC stausotokat. vagy tiltva vagy vagy nem, és az mindenre kihat.
warez: a steam elvileg kutakodhat a gépedben (mikor regeltél aláírtad, ez van <#falbav>#falbav> ), de a valóságban a saját könyvtárán kivüli dolgokat békénhagyja. haveromnak van warezos VALVe cucca meg csak simán steames játékja, és a steam nem veszi észre. fõleg ha miközbe játszol és lenyomod a steamet, akkor annak az esélye h kiszúrják és bannt kapsz szinte zéró (az más kérdés h kábé 2 kört ment vele). az egésznek annyi a titka, hogy vannak jól megtört verziók (non-steam verziók) meg keta verziók, amiket kiszúrhat. sosem chetaeltem, meg ezen a gépen nem is volt warezolt cuccom, de ezek a tömeges banánok warez miatt nagyon megalapozottak, vagy tényleg nagy galibát okoztak. ha vigyázol magadra és mindent ésszel csinálsz nem lehet baj.
árak: amikor megveszed a steamen a gémedet akkor mindig a dollárárfolyamhoz igazodik az ár (ezért örülök h a válság lõtt vettem CSS-t) és országonként függõen változik az adó (VAT), ami nálunk 20%, ez mindenképp rájön az árra, mindegy mivel fizetsz.
okosnak érzem maga, úgyh van kérdés?
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az Audiosurföt amúgy nem a Valve fejlesztette, szóval ilyen szempontból nincs túl nagy összefüggés a kettõ között. A Valve akkor bannol, ha Valve játékod van warezos nem akkor, ha más játékod van, ami amúgy steamen is beszerezhetõ.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
dehát végülis nem drága annyira, és még megmozdulni sem kell ahhoz h megvedd a játékokat rajta...vmit vmiért.(kb ott vagy mintha házhoz kérnéd itthon a dobozos game-t, csak ahhoz van cd is ugye<#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3>)
amerikában ilyen 5-9dollár az adó (tax)
Nalam is van kornyeken 576 kbyte, beugrok erte!
házhozszállítással 3,6k + 1k hogy kihozzák...szal 4,6ba van hogyha házhoz küldeted...annyi boltjuk van már h nekem megéri az életembõl azt az 5percet a 600FT ^^<#eplus2>#eplus2>
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Steamre meg majd regelek!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Tehat , ha most megveszem 576-nal kapok 1 kodot amit a steamen keresztul beregelek es mar nyomhatom is?
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
és igen értem a steam-es dolgokat...mielõtt beregelem a kulcsomat csinálok egy értelmes accountot sztem.bár a mostani sem egyszerû...routerben van tûzfal azon át nemjön semmi, nod meg nálam még nem hibázott 3év alatt szal én annyira nem félek a "feltöréstõl"
sebaj hnap megyek 576ba,este meg kockulás,meg kedden elõadások sincsenek suliban^^ szal itthon vagyok<#eplus2>#eplus2>
további ban és lopás mentes steam acc-ot kívánok mindenkinek<#zavart1>#zavart1>