30108
  • Zomil
    ez csak erős idegzetűeknek :DDDD
  • kakaoskalacs
    egy nagy képen megjelenik hogy you won blah blah blah :)
  • GregSB
    Sziasztok!

Az újítások miatt én is elővettem megint a játékot. Ha jól vettem ki az új cuccokat (Dead Ringer, Huntsman stb) random fogja beadni a játék. de pontosan hogyan? Konkrétan meg fog jelenni a pályán és fel kell venni (pl el fogja dobni egy hulla, vagy a pálya egy elrejtett részén lesz?) vagy csask úgy megkapom?
  • Zomil
    ezek szerint nem tünt fel, h ha sokáig felhuzva tartod elkezd remegni a sniper keze :)
    ezért megy teljesen máshova, mint ahova célzol
  • sonic syndicate
    1 fullra töltött lövés az íjjal simán megöl egy 125 hp-s ksaztot, és hát a feltöltődés 1mp, ami rohadtul hamar megvan, közelre meg nyomogatod a lövést, miközben hátrálsz, "sok lúd disznót győz", töltés nélkül fejet lövöd, aztán úgy se kell sok lövés bele

110 órám van sniperral, és az eredetivel is tökéletesen lehet rambózni, közvetlen közelről simán lehet fejest adni, na meg ott van noscope lövés is
  • Pio
    Hát nem tudom, hogy Ti mennyit snipereztek, én gyak. csak sniperezni meg demomanezni szoktam, illetve az update óta csak sniperezni (és be is kockultam nem is kicsit, 18,8 játékóra amiből nagyjából 15 sniper, amiből nagyjából 10-12 íjász), meg is van már a legtöbb achi és szinte azonnal megszereztem az íjat. Persze simán lehet, hogy én vagyok a f*szláma, sőt, biztos, de egyáltalán nem érzem azt, hogy egy picit is erősebb lenne az alapfegyvernél. Inkább azt mondanám, hogy egészen más játékstílust vár el. Na persze ettől függetlenül marha nagy fíling és mindig azzal nyomulok, meg bele is kell tanulni, de ez, hogy nem lehet vele zoomolni, nagy távolságban álló ellenfél röhögve kiléphet a lövedék útjából és nagyjából 4ből 1 lövés teljesen máshová megy, mint ahová célzok (továbbra is fenntartom, hogy nem tudom, hogy ez miért van).
    Kis távolságra használhatatlan az 1 lövés/másodperc miatt, ha valakit testközelben lenyomsz vele, akkor vagy f*szmakker vagy, vagy béna az ellen. Közepes távolságra jól használható, ez tény, tehát egyfajta rambó-sznájperként nagyon jól lehet vele boldogulni.
    Mondhatni teljesen más játékstílust követel és épp ezért zseniális. Én nem magát a fegyvert erősíteném, hanem beadnék hozzá némi pluszHP-t, mert valamilyen szinten tényleg egy agresszívabb "tűzhöz közelebbi" játékstílust vár el a játékostól.
    Így ebben a formájában viszont SZERINTEm egyetlen rutinos sniper se fog tudni hosszú távon annyi fraget kicsikarni belőle, mint a jő öreg mesterlövészpuskából.
    De a Valvénak úgyis vannak erről statisztikái és majd meglátjuk, hogy ők mit lépnek... :)
    Amúgy v. ö. soldier rakétája. Az mindig egyenesen megy, nagyobbat sebez, instant kirepül, jóval sűrűbben lehet kilőni, területre sebez, cserébe viszont jóval lassabb.
  • Rage47
    /agree
    én is éreztem hogy sokkal jobban lehet vele írtani, mint sima fegyóval.
  • sonic syndicate
    smg helyett meg tanulj meg noscope lövéseket adni
  • sonic syndicate
    te el vagy tévedve, huntsman nagyon imba lett: 1 mp alatt akkorát sebez, ha fejre megy, mint snipernél a 4mp-es 100%-os charge -- épp az, hogy nerfelni kéne, de erőteljesen
  • Tirnbo
    remélem tetszeni fog
  • Pio
    Ja, a pisi például töltődhetne gyorsabban. Nem ad semmilyen körülmények között akkora tápot, ami indokolja a nagy CD-t. 1v1 hatékonysága pedig például úgy lehetne megoldható, ha esetleg lassítana is, mert akkor esetleg megcsaphatnád kukrival azt, akit ledobtál, bár akkor már simán indokolt lenne a nagy CD, mert úgy már elég combos anyag lenne. Indokolhatnák azzal, hogy mondjuk nagyon súlyos cukorbeteg a sniper a sok ausztrál gyümölcstől és emiatt ragad a pisije :P
  • Pio
    /agree. Ettől függetlenül a legötletesebb, "hangulatosabb" updatelt kasztnak tartom, mind a három item mestermű, de némi finomhangolás rájuk férne.
    Másrészt meg az így nem ritkán nagyon erősen melléhord... én bénázok el valamit vagy direkt ilyen?
  • Narxxis
    XD
  • Magh
    Szerintem mindhárom sniper upgrade gyenge és buffolni fogják.

-Razorback: a kém is látja, simán lelő; ha épp tömegben állsz, amúgy sem érdemes a backstabet kockáztatnia. Ha mégis beledöf (pl. turnstabel és nem látja), SMG híján nem tudsz védekezni, Kukri kiesik, mert lassú vagy. Az SMG hiánya mások ellen is végzetes.
    -Brunya: ezt is csak az SMG-vel lehetne kihasználni. Tömegbe bevágva nem rossz, de erre ritkán van alkalom.
    -Huntsman: kizárólag azon kevés pályarészen használható a puskánál eredményesebben (bár még ebben sem vagyok biztos), ahol az ellenfél tömegesen közelít kis szögben, plusz a szűk zárt tereken. Egyébként mozgó ellenfelet vele eltalálni hevi kivételével esélytelen, legalábbis a puskához képest, amivel gyakorlatilag szórni lehet a fejeseket.

Szertintem Razorbackről le fogják venni a speed penaltyt, és átrakják a Kukri helyére. Huntsman vagy gyorsabb lesz, vagy nem lassít be felhúzott állapotban.
  • xxxpaulxxx
    csak ne adj nekik tippeket... lehet értenek magyarul és ez a kedvenc fórumjuk:P
  • Ron Ragm
    Inkább az aki pánikba esik/mákra hajaz, a jó spyok előveszik a revolvert és teletöltik ólommal.
  • foxpal
    Na van egy dead ringem huntsmanra csere :D
  • jackcsabi
    A jó spyok :P na mentem aludni, holnap korán kelek :O jóéjt.
  • Benny04
    tegnap volt olyan, hogy építek egy sentry gunt, aztán jött egy ellenség, lelőtte szépen, aztán felém forul, és belém lőtt egyet :SSS le is ment vagy 20 hp-m XD
  • jackcsabi
    ez fail volt :d
  • Twetr0x
    miért, ki harcol 1v1-ben késsel?
  • jackcsabi
    http://knowyourmeme.com/i/239/original/YDFLGGYRQVATYY6JXFOJDJ3SEJZKGYX6.jpg
  • tototto
    ezt most poénból írtad, vagy csak szimplán egy acclopó vagy?
  • jackcsabi
  • Viktor99
  • z99999
  • z99999
    razorbackel az a gond hogy ha mondjuk rush van granary uccsó pontján és irtani kell nehogy befoglalják akkor ugy nem nézi meg az ember igazán, vagy ha pölö gyors visszafordulásból akarsz backstabelni

+ amit jackcsabi mondott
  • jackcsabi
    Jajjaj hiperaktív vagyok és mindenre válaszolok :S No de a kakaó mit tesz.
  • jackcsabi
    Én áltában hallom azért ha valakit megráz, elég jellegzetes hangot ad ki, meg rázkódik kicsit a kép is.
    Meg akkor hasznos mikor már harcolsz a spyal, háttal fordulsz neki beleszúr és lecsapod :P
  • terribad
    Kedves hellgatefan!
    Örömmel olvastuk, hogy megvásárolta egyik termékünket. Amennyiben szeretné az ingyenes hétvége után is folytatni a játékot, kérjük adja meg Steam felhasználó nevét, jelszavát és a 25 karakteres Team Fortress 2 termékkulcsát, amit a játék dobozában talál, hogy mielőbb aktiválhassuk játékát.
    Tisztelettel,
    Steam Magyarország támogatási csoport
  • Rage47
    én is beleszúrtam kétszer, de csak a kíváncsiság miatt:D
    és mind2 alkalommal nem vette észre az illető, hogy eltűnt a pajzsa :|
  • jackcsabi
    Dead Ringer: igenis kiírja neki fent mintha tényleg megölte volna, söt még a TABnál is úgy jelzi mintha halott lenne.
    Razorback: hidd el van sok hülye spy aki azért is beleszúr ^^
  • Legenwaitforit
    (*jah az ellennek kiírja hogy meghalt az ember, most látom egy videon elmagyarázva)
  • hellgatefan
    jó semmi má megvan mi a hiba már megoldottam(csak nem írtam be a steamba az activáló kódot)
  • Legenwaitforit
    A Dead Ringer-ről tudna valaki bővebben nyilatkozni nekem? Láttam már akcióban, de nem tünik olyan jónak. Kidob egy fake testet, dehát ha felül ugyse írja ki az ellennek hogy elintézett (vagy kiírja?) akkor nem tök mindegy? Mert csak tudni fogja hogy láthatatlan lettél és akkor is ki tud nyirni ... a másik amire kiváncsi lennék a razorbacknél hogy ugyebár az ellen is látja hogy az van a sniper hátán és akkor nem okosabb ha meg se próbálja döfni hanem csak szimplán fejen lövi? (elég kezdő vagyok, hátha itt valaki profi válaszol a kérdéseimre)
  • jackcsabi
    Hát az a kód nélkül nehezen tetted fel :D Kéri a kódot, másképp nemmegy.
  • hellgatefan
    tescoba vettem a gémet feltettem nem kért semmi activáló kódot pedig a dobozba volt egy kód
  • hellgatefan
    dobozos
  • jackcsabi
    Szerintem egy ideig még nem kéne fizetni a visszafelé utat =D
  • chooselee
    De csak a kifele utat mi? :D