Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
meg spychecknél <#violent>

Jim Morrison
Frendly fire? az sudden death-nél jól jön 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nivea
jegestea! nincs kedved beálitani h legyen ff? és h lehessen blokolni?

Nitramk
Hát akkor nem felezi el? Vagy bedobja spectatorba. <#eplus2>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
Én arra gondoltam, hogy tegnap még simán beállhattam 5v3-nál az 5-ös csapathoz és utána se rakott át senkit sehova, aszittem nincs még autobalance.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
balloon_race_v1, billiards, cp_stag, volleyball, soccer_v2, és esetleg cp_castle3 és 4

az autobalance-ot én sem értem, hülyeség 1-re tenni

Twetr0x
1 ember különbségnél autobalance? Tehát ha páratlanul vannak a szerveren, akkor 5 másodpercenként átdob valakit egyik csapatból a másikba?

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

IcE TeE
Hagyuk már, és lehozza spyal az egészet 😄

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Jim Morrison
bocsi, a kettõ ugyan az

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
http://www.youtube.com/watch?v=ggZBVXNhmiAjó menet

IcE TeE
+ írhatnátok jó mapokat 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

IcE TeE
Mit szólnátok egy map teszthez ?

IcE TeE
Ki, az újal nem ment :S
Mielõtt feltettem az új SM-et elõtte csináltam backup-ot, és arról tettem fel a régi rtv plugint

Aquir
miért, mit is csinálnak a noobok 2forton amit máshol nem? (->közelebb van a respawnjuk?) Kérdezem én aki más pályát szinte nem is látott nyár óta <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Hát magyar szerón fõleg, ha kevesen vagyunk tényleg nem jó, csak ha sokan, sok noob 😄

Nitramk
2fort egy nagyon jó map. Fõleg ha 24/7es szerón, mert lehet írtani a n00bokat <#eplus2>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Jim Morrison
Akkor nem kell ott játszani 😄, vagy csak egyszerûen ki kell törni überrel.

sonic syndicate
2fort és steelrõl azt mondják(xh8), hogy játékostaszító és duel_store3-ról meg van a saját véleményem, ami az, hogy hülye engineer-kemp map...

Lacccca
Gondolom a disabledbõl kitetted õket a pluginek fõ könyvtárába ugye?<#mf1>

Amm. Hajrá fiuk.

P.s Icetea ha kell segítség máskor is állok rendelkezésedre.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Guer
Tagfelvétel az meg lessz hirdetve minden infoval részletesen utána lehet jelentkezni.

IcE TeE
Hiba elhárítva, rdy minden - tessék játszani <#email>

Nagyon fontos lenne,ha leírnátok a véleményeteket egyes mapokról ! Mert amin nem lehet igazán játszani az repül !

Tagfelvétel van jelentkezni Guer -nél.(Aktív - Törzstagoknak) Szabályzat hamarosan...

Narxis kérdésedre válaszolva: autobalance jelenleg is van ! 2 ember különbséggel ezt most átírtam 1-re !

IcE TeE

Megfogadtam szöke tanácsát és felpakoltam így fél 1kor a most megjelõ sm-et és metamod-ot. (Mivel a leírások szerínt stabilabb)

Eredmény -> nincs rtv, nominate :/

IcE TeE
A mostani maplista:
tc_hydro
cp_well
cp_granary
cp_dustbowl
cp_gravelpit
ctf_2fort
ctf_well
cp_badlands
pl_goldrush
cp_fastlane
ctf_turbine
pl_badwater
cp_steel
dm_duel_v2
duel_store_3
cp_orange_x
cp_aqua
cp_arnold_b3
cp_blaststone_silo_b1
cp_castle4
cp_fastlane
cp_granary
cp_labor
cp_steel
ctf_aerospace_b3
ctf_chaos
ctf_convoy_v2
ctf_switchfoot_a1
ctf_turbine
pc_sawmill_b4
pl_cashworks_a3c
pl_grassandcave_a3
cp_420_Orange_Madness_v1
cp_orange_tower
cp_xxx_stolen_x_d
ctf_100yards_final
ctf_badlands
ctf_badlands_classic_b3e
ctf_castlewars_b3
ctf_cellavista_cellshaded_v2
ctf_overdose3
ctf_spacebase_b1a
fb_subway_b6
pl_cave_b6
pl_cranetop_b5
pl_donut_b1
pl_donut_b2
pl_dustbowl_b4
pl_haywood_beta4
tc_atlantic_v1

Zomil
nah majd felnézek én is 😊

remélem azért vannak official mapok is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
maplistát tudnátok írni? 😊 fun mapok vannak?

armageddon666
jaja, jó lesz 😊 csak custom mapokat úgy kéne sztem megválogatni hogy... TF szerûek legyenek 😄 szal ott az az orange map ami amúgy nem rossz (layout) csak annyira nem TF :S

@

Rage47
Szuper, SG szerver ^^. Remélem sok játékos lesz!
Narxis
Jó a szerver és jók ezek a mapok, elütnek a szokásos dustbowl, 2fort, dbheigts körtõl. Lesz majd autobalance?

Sem ujraindulás, sem fagyás nem volt szerver oldalról.
Szerintem csak icetee bütykölt valamit.
Guer
arról én már lemaradtam ugyhogy nemtudom
de még csak most indult csiszolni kell még rajta

Nivea
kellemes volt én is kurva jol éreztem magam😊 fel is hivtama csajom h kések egy kicsit olyan 1 orát😄
csak nem értem annak az egy "fagyásnak" az okát. v ujraindulta szerver?

Guer
Mehet

Ability
Kitegyem a bannerba? Mégiscsak ide tartozik, ki kellene emelni, nem?
Guer
ha rajtam mulik nemlessz 😊

vélemények jöhetnek - akik már voltak fent

remélem ujraélhetjük a régi SG team feelinget (tisztára ugyérzem magam mint mikor a css-t inditottuk be 😊

fix 5 css-ben, nem 1
jozing
1-es pinggel CSS_ben valamiért kickelnek. ott lehet valahogy ezt manipulálni (mmint nem leszel kevésbé laggos, de a szerver X-nek fogja ábrázolni, így pl nem kapsz kicket high ping miatt)

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nivea

hitetlenek-.-

Narxis
Lehet én is benézek, hogy ownoljam párszor Armageddont.<#vigyor>

Ebben az ügyben nem én vagyok az illetékes, nekem meg sincs a tf2 😊 (legalábbis egyelõre)
armageddon666
adom kedvencekhez 😊 remélem van illetve lesz olyan jó mint anno a CSSs SG szeró amit megszerettem ^^
(classlimit meg ilyen hülyeségek ugye nincsenek? :S)

@

87.229.26.68:28050

Lehet bemenni tesztelni 😊
Jim Morrison
3. 😄

Aquir
azért vontam vissza mert eszembe jutott más lehetõség, és nem tudtam melyikre gondolsz: hogy kicsit bénán állították be mondjuk a snipert, vagy bénán néz ki a gitár, vagy béna hogy 1 pontja van xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
naja

Jim Morrison
Kicsit béna 😄

Aquir
na akkor hajrá <#buck>

Narxis
Ajaj.<#eplus2>

Morphin
nah megvettem, már szedi le netrõl...nem értem miért nem rakta fel egy részét a dvd-rõl <#vigyor4>
na mind1 majd csak lejön...még 1-2óra max...aztán lesz nemulass<#eplus2><#hehe>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Jim Morrison
<#taps><#nyes>

Aquir
király