30108
  • Guer
    teljesen random
  • Narxxis
    Tök random az egész.
  • GregSB
    Hmm, én 12,7 órát játszottam ezen a héten és még nem kaptam semmit. Mondjuk régen, 2008-ban játszottam utoljára a játékkal, de azért adhatna már valamit :)

Egyébként mindig olyan cuccokat dob be, amilyen kaszttal éppen vagyok (tehát ha pl sniperrel vagyok akkor nem fog Dead Ringert adni), vagy ez is tök random?
  • Guer
    ahozképest amennyit játszottam eddig vele...
  • jackcsabi
    Bemutattad a spy tudásod :P (nem piszkálásból :O)
  • Guer
    felmentem olyan 1 körül a serverre fél óra alatt tele lett ;)
  • Julius Caesar
    nekem 2 nap alatt 3 c&d-t tolt. de egy sapkát vagy ambassaddort se a rohadék.

pio: ez így van. a noscope lövés fejre max egy scoutot öl meg, de egy medicet se szed le. bár most kapott célzót a csipa, így már a földi halandóknak is egyszerűbb a noscope (kereszt nélkül eddig lőttem 2 faszmakk noscope-ot, updates célkereszt óta meg volt is vele vagy 8-10 killem).

• jackcsabi
  • Neoncsoves
    szemétláda!

• Viktor99
    VÉGRE! Csak megérte bekapcsolva hagyni amig nem voltam itthon :D!
    v3ktor has found : Cloak and dagger
  • Aquir
    de akkor nem tudom eltenni a TÖBBIT xD szóval törölni kell majd
  • Neoncsoves
    ja csak laggzik a hajó, tehát max guggolva tudsz csipázni
  • foxpal
    64.251.19.22:27016 ballon race v2
    85.236.100.241:27015 ballon race v1
    Gyertek ezek tök fun szerók:D
  • Phoenix007
    Nana, várjál, ne törölgess, jó lesz az még valamire! :)
  • Aquir
    bazz 47 tárgyam van, lassan törölni kell:)
  • Aquir
    nemigaz. Jaratéval egyedül is halálos tudsz lenni a távcsövessel jókat osztottam vele. Ha meg nem tudsz jól célozni még mindig assistelsz ha a többiek lelövik, és a nyíl is elég erős
  • Aquir
    egyébként jobban megszerettem ezekkel az órákkal a spy-t, a többi class így néha olyan egyszerűnek tűnik xD
  • Aquir
    tegnap elnéztem jump meg surf szerverekre (ez utóbbinál gyorslövés és minden crit találat volt, szóval elég viccesen nézett ki, amikor a sniper SMG gyorsasággal lőtte a távcsövest, a Soldiert meg nem lehetett látni critfelhőtől ha elkezdte ellőni a rakétáit xD

megkaptam a 6. BONKomat
  • jackcsabi
    Tudom én, én is szinte mindet lecsapom olyankor. De mikor én vagyok a spy ritkán csapnak le, inkább én késelem öket... érdekes...
  • Ron Ragm
    Én elhiszem, csak sniperként (és medicként is) az az ellenséges kém aki észrevétel után késsel hadonászott 90%-ban a sarokban végezte.
  • jackcsabi
    Na azért nincs teljesen igazad :) Én mindig késsel megyek közelröl az ellennek, vannak persze kivételek mikor futni kell és közben revolverrel adni neki. És hidd el ha késsel mész neki biztos hogy megfog fordulni ha már kevesebb lesz a HPja, ha csak egy másodpercre is megfordul már belecsaphatsz a hátába... ilyen egyszerü...
  • Ron Ragm
    Szerintem nem olyan rossz, ugyan az van velem int a fannal - teljesen más játékstílust követel, persze hogy a puskát jobbnak érzi az ember amikor már ahhoz szokott.
  • Magh
    Én ezt nem is mondtam, csak szerintem a kiszolgáltatottság, amit a fegyvert megkövetel nem áll arányban az előnyeivel. Mi több, én pár extrém körülményt leszámítva sehol nem tartom jobbnak a puskánál.
  • Ron Ragm
    Scout ellen alapból nem is kellene lennie sok esélyednek, nem arra van a kaszt hogy scoutokat öljön közelharcból - max ha sikerül úgy beszorítanii hogy szétszedd a kukrival.
  • Pio
    Igaz, de a nagyobb nem mindegy, hogy mihez képest és mennyivel... :D A lényeg, hogy így se ér semmit.
    Az meg, hogy kiszedsz egy láthatatlan spyt hát... előfordult többször velem is, de ez bármilyen fegyverrel előfordulhat, nem az íj különlegessége.
  • Magh
    Nekem a fő bajom az íjjal, hogy random. Néha sebez 130-at, néha nem. Ha egyből nem ölöd meg a Scoutot, nincs idő második lövésre, középtávról meg alig lehet vele valakit eltalálni (kivéve, ha nem lát és egyenesen fut, de a jobbak úgyis látnak), még egy engi is leszed pisztollyal. A fő cél nyilván egy offenzív sniper fegyver kialakítása volt, de szerintem ennek a célnak nem felel meg, továbbra is védtelen vagy szinte mindenkivel szemben, közelre még mindig az SMG a legjobb, távolra meg a puska.

A noscope durrogtatás meg szinte semmit nem ér, még ha fejre is megy.
  • Zomil
    szvsz az ijjal nagyobb esélyed van megnyerni egy közelharcot mint egy sniper-rel

föleg a kedvencem mikor elöttem probál elmenni egy láthatatlan kém és pont fejbe lövöm :DDDD
  • Ron Ragm
    Arról nem is beszélve hogy egy huntsmanes sniper kb egy erősen nerfelt soldierral egyezik meg.
  • Metalmilitiakid
    ez de rossz főleg hogy ismerem az eredetit :D
  • Narxxis
  • Pio
    Ez a "nyomogatod a lövést" elég necces tekintve a kábé 1-2 másodperces újratöltési időt. Elég balf*sz ellent kell kikapni ahhoz, hogy testközelből hatékony legyél íjjal ellene.
    Ugyan ezt tudom mondani a mesterlövészpuskára. Lehet, hogy Te nagyon durva vagy vele és közvetlen közelről bárkit instant fejbelősz, de az átlag földi halandók nem ilyenek, ők általában vesztesként kerülnek ki egy közelharcból, amiben a mesterlövészpuskát használják. Cserébe viszont a mesterlövészpuska a játék leghalálosabb fegyvere nagyon nagy távokra.
    Az íj szerintem közelharcra egyáltalán nem hatékony, nagy távolságra közepes. Közepes távolságra hatékony, arra viszont maga a kaszt kevéssé alkalmas a 125 HP miatt.
    De ahogy korábban írtam engem ez nem zavar, én jól elvagyok vele és kész.
    Viszont azt javaslom, hogy hiába vagy Te pró és "noscope" irtod a núbokat, azért a játékosok erős többsége (mondjuk 99%a) nem ilyen szinten játszik, szóval próbáld meg ezeket a dolgokat mindig úgy végiggondolni, hogy nem csak a Te tudásszintednek megfelelő játékosok játszanak vele, sőt...
  • Pio
    Vissza is vonom, mert most kiteszteltem és tényleg csak sok célratartás után hord mellé. Legalábbis 100 próba alapján :) Nem tudom, hogy miért hittem másképp, biztos a csata hevében nem vettem észre, hogy már 10 másodperce felhúztam a fegyvert... :)
  • Pio
    Észrevettem én is, hogy remeg a keze, de őszintén szólva volt, amikor fél seccel a feltöltődés után ellőt lövedék is fél kilométerrel arrébb ment és volt, amikor egy 10 másodperce tartott íjból is milliméteres pontossággal lőttem....
  • Viktor99
    MOST OLVASOM vissza! Minihudba van disgi jeee :D
  • Viktor99
    Nincs benne trade?
  • Dopti
    Inspector Bonk jobb ha már itt tartunk
  • Ron Ragm
    Semmi baja nincs a huntsmannak, ahhoz hogy épkézláb használni lehessen a snipernek igen is bele kell mennie a csata közepébe ami a maga szerény hp mennyiségével nem túl egészséges.
  • Ron Ragm
    Ha szétesett a razorbacked akkor elvileg vissza kéne állnia a sebességnek nem? Mivel ugye nincs rajtad. Spy ellen meg igenis Kukrival kell menni, ha nem éred el és csak smg-zni tudod amíg ő revolverezik akkor már 8ból 10szer vesztettél.
  • Ron Ragm
    Huntsmanhoz: amíg baloldalt alul a csík töltődik, 100% pontosan lősz (eltekintve ugye a röppályától), viszont utána először lassan, majd fokozatosan növekszik a fegyver szórása (ha nagyon sokáig tartod az íjat felhúzva még a keze is elkezd remegni)
  • Zomil
    kijött egy frissités:
    The Ambassador now does full critical hits on headshots, instead of mini crits

The Cloak & Dagger now fully drains the cloak meter, even if the Spy leaves cloak early

Fixed Spy disguise menu not being visible in HUD minimal mode