30108
  • ZseniálisTeknős
    23 óra játék után (poénból húzom a strigulát, így számolom):

-1 Sandman
    -1 Bonk
    -1 Razorback (ez még nem volt eddig meg)

Legalább valami rendszer lehetne benne, mert így soha nem lesz meg az íjam....másoknak meg ott egy rakat, kínomban már csak röhögni tudok. FUCK Valve!
  • Lacccca
    Ismétlem nem BUG volt.
    Semmilyen bug nem volt a random rendszerben.
    És ha minden igaz ezzel a csalással mást is megkárosítottak mivel a többiektől vették el az "item drop-"ot.
    Mivel ez a rendszer X mennyiségű itemet dob X idő alatt X mennyiségű embernek. Mivel ezzel az exploital erőltetik az item dobást a rendszer valahol bepótolja a hiányt, ergo mástól veszi el a lehetőséget.
  • Julius Caesar
    nem értem mi a gond a custom mapokkal, nekem az a gajom hogy 1 éves pályafutásom alatt a magyar közösségek még mindig a dustbowl-golsrush-gravelpit bűvös háromszögében mozognak. semmi gond nincs, szeretem ezeket a mapokat (pl goldrush egyik kedvencem), de amikor van egy szavazás és dustbowl 70%-ot kap 3x, azért az más szánalmas. ja meg azt is szeretem amikor megszavaznak (véletlen) egy új mapot, be se lépünk de már rtv meg nominate. nem ismerem = szar, nem játszok.

könyörgök... hoodoo eddig custom volt, most hogy hivatalos lett hajlandó leszel vele játszani, hirtelen szuper lett? nagyon sok jobb custom map van, mint official.

őszintén: ha badwaterbasinről mapról nem mondják el hogy custom, észreveszed? én is 5-6 hónap múlva lettem felhomályosítva, hogy fastlane nem offical map, hanem custom. pedig azt is elég sokszor nyomják.

nem lehet hogy az a bajod, hogy a neted lassan szedi le őket?
  • PunkZoli
    én speciel gtfo szerverekre járok, és 32fős szerverekre, mert szerintem ez a game annál jobb, minél többen nyomják egy idejüleg... (hja és alap mappokra)
    vanilla szpón ! :)
  • donatus13
    Tököm tele van már ezzel a szar játékkal :@@@@@@@@@@ sehol sincs már jó szeró ahol menne a sok hivatalos map mind ilyen rohadt szar béna custom map 0 színvonallal sg meg teli:((((((((
  • donatus13
    én is unom, 3 huntsman egy nap semmi más...
  • Neoncsoves
    épp ezaz amit meguntam.
  • Julius Caesar
    nekem nem ezzel van a gondom, hanem azzal, hogy igazságtalanul dob. valakinek egy nap alatt lesz 623151234 új itemje, nekem meg semmit nem dob szinte. csak szimplán szar látni, hogy más boldogan lobogtatja a 8 sisakot, te meg megkapod a 68ik kritzedet.
  • Neoncsoves
    Esküszöm, ha nem lenne más játék steam accountomon, rég eladtam volna a tf2-t... annyira unom, hogy mindenki huntsmannel megy és simán kinyírnak, én még esélyt se kapok arra, hogy megszerezzem a fegyót, mert 2 napja nem dob semmit a random :)
  • foxpal
    lol ez mi és hogy?:D
  • Julius Caesar
    nemtom de aki linkelte a képet a sok iteméről (asszem zomil?), arra reagálva:
    a faszkivan. ennyi. ne értse félre az, aki megkapta a cuccokat, nem sajnálom tőlük, nem irigylem, de ez KIBASZÁS. már lassan egy éve játszok, és nem érdemlek még egy kis farmot sem? fizettem a játékért, orange box + CSS, és nem azt kapom, amit vettem. ez kb olyan mitnha veszek egy kiló parizert és mire hazaérek sajt lesz belőle. ha? valve ennyit tud? "majd ha nem tetszik a közönségnek höh, kor visszavonjuk" képzeld valve, akármerre megyek anyáznak. ez általában a nem tetszés kifejezése.... lehet rájöttek hogy félrefogtak, lett egy "bug" ami pár száz-ezer embernek adott itemet hogy valaki támogassa is? mostmár bármit elképzelek.

és még egyszer! akik itemet kapnak, nem ellenük irányul, mert engem is választhatott volna a random kód, nem tehetnek erről. na de azért kéremszépen, ez pofátlanság... fél életemet lemedicekztem és még egy szaros prussian pickelhaube-t se dob (most az kéne a legjobban)... még képességet se ad.

meg ez is mi? fw-es haverom mondta, h belépett első szerverre és egy meccs alatt 3 (három!) itemet kapott. 3? én az 5 délután kaptam annyit. milyen rendszer ez? trade milyen lesz? berakok egy itemet és a másiknak random dob ki valamit? esetleg a köv updatet is random kapjuk meg? valakinek 5-ikén meglesz, valakinek csak 8ikán? na menjenek a vasútállomásra és nyalják ki a tányért.

rage: most MÁR szerintem nem hülyeség megkérdezni: ez fan-made vagy official next-update preview. már bármit kinézek ezek után.
  • Szega87
    To earn weapon drops you currently have to be signed into the Friends Network on Steam.

If you are not receiving weapon drops please ensure that you're signed in.

Steam > Friends > Sign In!
  • Szega87
    támogatom!
  • Lacccca
    Aki csalt attól nem csak az az 1 játékot bannolnám le hanem az egész acountjáát letiltanám.

Aki ilyen exploitokat használ annak meg pont azt tiltanám le véglegesen amit megszerzett vele.
  • xxxpaulxxx
  • Narxxis
    Szólj csak, legalább nem csak én nézlek majd hülyének.
  • Fenrir
    Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ez az egész random itemdobálás és trade-hez van valami köze a Battlefield Heroes-nak, abban lesznek elég keményen rpg elemek.

Btw tegnap játszottam vagy 5 órát 1 szerveren és kaptam egy sandman-t meg KGB-t. Most ezek után ne menjek idle-szerverre?
  • xxxpaulxxx
    1 éjszaka eltöltve idle szerveren... eredmény=semmi

mindjárt szólok a valve-nak, hogy bannolják azokat, akiknek adnak cuccokat
  • Narxxis
    Én az acc-át venném el a csitereknek.

A map bugok nem exploitok. Az exploit olyan játék hiba aminek kihasználásával előnyhöz jutsz a többi játékossal szemben.

Az meg, hogy Valve nem bannolt oké, nyilván adni akartak egy esélyt, nem pedig egyből megszabadulni sok játékostól, de láthatod, hogy bűntették azt amiről én beszéltem. Aztán pedig kijavították egy update-ben.
  • sonic syndicate
    de itt csak elvették, nem bannolták

amúgy a kérdésenm neked szólt volt, TE mit adnál az aimernek, wh-snak, ha már ezért vacbant adnál? főbelőnéd? felakasztanád? végleges eltiltás géptől?

és melyik exploitért adtak bant? mert én úgy emlékszem, engem még nem bannoltak pl goldrushon, a 2. stage, kék spawnjánál lévő ajtón keresztül szerzett fejesekért, setup alatt, vagy akár az engineer jumpokért
  • Ron Ragm
    viszont egy NWN szerű spinoff simán jöhetne c:
  • xxxpaulxxx
    akármennyire is iszonyatosan istencsászárul néz ki... ilyet NEM szeretnék látni, mert akkor az tényleg az el mmorpg-sedést jelentenéXD
  • Rage47
  • xxxpaulxxx
    még jó hogy nem az ilyenek vannak a valve-nél:D
  • xxxpaulxxx
    sztem csak szimplán irigy
  • Lacccca
    Ennyi.
    Én simán letiltottam volna tőlük véglegesen az összes itemet.
  • Narxxis
    http://www.teamfortress.com/post.php?id=2262
  • jackcsabi
    Nos, megnéztem a filmet, közben kaptam egy Dead Ringert. Az elöbb gyorsan kipróbáltam pár percben, hát mit mondjak, nagyon jól ellett találva, mindenki bedölt neki kivéve a pyrot mert felgyujtott láthatatlanul :S
    Ha nem lenne az a hang a cloak végénél akkor imbal enne kicsit :D
  • Narxxis
    Volt már exploit kihasználásért ban. Az aimernek, wh-snak most is ban jár ha VAC detektálja, de szólj ha változás történt.
  • sonic syndicate
    na most ha a "trükközők"nek vac bant adnál, mit adnál az aimernek, wh-snak, stb..?

am vac nem azt nézi, hogy expoit volt-e, akkor kb harmada lenne a közösség a mostanit nézve, és ez biztos
  • Narxxis
    Igazából költői kérdés volt, de bassza a csőröm akkor is ha csak a sapkákról van szó, hiába nem adnak nekik semmi előnyt, a tudat, hogy ő 5 perc alatt kapott több olyat amit más jó ha 1 hónap alatt kap (1-et) eléggé játékélmény romboló. Mondom ezt úgy, hogy nekem már hétfő reggel óta megvan az összes fegyver, sőt van egy sapkám is, de akkor is gecire zavaró. Ha köcsög vagyok azért mert szóvá teszem, vállalom.
  • Narxxis
    Mint írtam is(gondolom gyorsan olvastad el) ha a Valve hibája akkor korrigálják majd ők maguk. Ha viszont ők(a játékosok) trükköztek(akár valamilyen bug kihasználásával, szándékosan, exploitnak hívják) valahogy akkor jogosnak tartanám a ban-t.
  • Twetr0x
    Valve szintén, mivel ők baszták el.
    (doublepost is fun)
  • Lacccca
    Sztem nem.
    Teljesen jogos.
  • Twetr0x
    Még jó hogy a VAC nem bannol játékhibákért...
  • Narxxis
    Mert köcsög vagyok?
  • Guer
    fenntvan az összes alapmap is de van még 1 rakat custom is majd megritkítjuk kicsit (rengeteg jó van azok maradnak)

amugy Team HQ-n statnál megtudod nézni az összes mapot ami fenntvan....
  • xxxpaulxxx
    békás:/
  • Rage47
    MMO :D
  • Zomil
    nem a sapkákért játszok(unlock-ok közül is csak a huntsman és a dead ringer érdekel), ha meg visszavesznek mindent hát legyen :)

VAC bant meg csak ugy nem osztogat a valve, de szolj csak nekik nyugodtan :)