Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Sentry upgrade <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
Na igen van néhány ilyen eset.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
színvonal alatt nem feltétlen a skillet értem...
szal (konkrét példa és utalás nélkül) én spec nem szeretem az ilyen "prokat" pubon... annyira elvannak szállva maguktól, azt ha betéved egy kezdõ a csapatba annak simán elmegy egy életre a kedve a játéktól, mert nem segít neki csak leugatja hogy mekkora faszláma... :\ ezt én így nem tartom színvonalnak...
de ez csak úgy általánosságban ^^ sok ilyet láttam...

@

Aquir
milyen jelzõvel van az ilyen szerver ellátva?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate

sonic syndicate
nem is azt mondtam, hogy oda kell menni a mezei játékosnak, a színvonalról volt szó^^

És a mezei usernek aki kikapcsolódásra vágyik tf2-ben, miért jó az ha prau klánosok hentelik halomra?
sonic syndicate
a legszínvonalasabb szerver a totaltf2 szerver, ha beindul a forgalom rajta; rogues, cR, msc, tm, argo....volt, hogy csak profi klánosok(értsd magyar scene) játszottak rajta

armageddon666
szerintem is színvonalasabb, csak raktak rá szutyok classlimitet :\ meg mindig tele xD classlimit rajta van még amúgy?

@

jozing
én meg OGC-n kezdtem és áttértem kartelre. nekem az valahogy színvonalasabbnak tûnt. argon sem a társaság, sem a szerver nem tetszik.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Rage47
argo-n nekem azt nem tetszik, hogy állandóan alltalk van, és az egész egy nagy káosz...
armageddon666
nevek, meg esetleg szerver hogy hol játszanak ^^ szal én anno Kartelen kezdtem, aztán átmentem OGCre, aztán most SG-OGC közt ingázom 😄 ha SG beindul egy darabig ott leszek valszeg, aztán lehet hogy visszanézek majd Kartelre xD

hallottam még valami ARGO szerverrõl, asszem fel is néztem egyszer de akkor nem tetszett a társaság... (mondjuk elõször az OGCs sem de aztán vagy megváltoztak vagy csak jobb napom volt vagy csak jobb embereket fogtam ki és odaszoktam 😄)

@

Narxis
Csak a nevek változnak. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
érdekes, hogy kábé 1-2 hete nem TF2õztem úgy istenigazából (néha fel-felmentem 10 percekre), mert inkább CSS-ztem. felmegyek ma meg tegnap kartelre, és alig van ismerõs arc. de tényleg, ez érdekes. ne értsetek félre, nem baj, sõt, jó látni hogy vannak újak is. de ennyire számítanak,e nnyire gyorsan változik a közösség?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Guer
nemkell azt piszkalni eggyaltalan

növeljük miért nincs?😄
ZseniálisTeknős
<#taps>

ZseniálisTeknős
Nem tudom a többiek hogy értelmezték, de én a "maradjon a jelenlegi" lehetõségnél az alap beállításokra szavaztam....

Jim Morrison
<#banplz><#mf1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
nekem ez tetszik 😊

Ability
Szavazással mi legyen? Betegyem újra pontosítva?
ZseniálisTeknős
ollie
Rage47
lol ez dejó :d
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Twetr0x
omgwtf 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Sniper hitscanes, ember mogé kell lõni.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Rage47
sonic syndicate
faxanidu, create your own server from the menu in Tf2, type in console cvarlist, look for the hitboxes command, turn it on. look at how f*ckign big the hitboxes are! the head hitbox is 2x bigger than the size of the character.

sonic syndicate
videó alól:

To everyone that thinks the close range headshots arent headshots - Its the hitboxes.
Close range the hitbox issues are MUCH more noticable, and once you get comfortable with cq sniping you realise that you dont need to aim at where they are - its kinda hard to explain, i dont know if im aiming ahead or infront, but i know where to aim. So, no, they are not hitting their head all of the time, but they ARE hitting what they are aiming for.

well its only when you are in your own server, and you turn off lag compensation where shooting the "hitbox" makes a drastic difference in where you shoot the lagged hitbox to get that head shot, but other than that... In a real server they will always have lag compensation on, so hitting the hitbox doesnt really make that much of a difference, a person still has to shoot the head on the sniper class model. Just that, they sweep snipe, so the crosshair doesnt look like its going to the head.

fogadok van sebessége a tölténynek :\ na ne oltsuk egymást
sonic syndicate
te lõsz és a hitbox akkorra ér oda

ha a hitbox késik miért kell elé lõni?
Narxis
gyertek játszani 1 órát

sonic syndicate
játszottál már sniperral? ha igen, tudnád, hogy a hitboxok késnek, ezáltal mindig elé kell célozni, pl ezért kell a scout elé beszámolni egy métert is kb

csinálj saját szervert és a konzolból hívd elõ a hitboxokat és látni fogod, hogy nem is akkora, amekkora a karakter

Jim Morrison
Biztos nem tûnt fel senkinek, hogy ennyi fejest lõ... nem is ott süti el a fegyvert ahol van a feje...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

armageddon666
sztem többség a jelenlegit az alapnak gondolta XD
---
Auto-Aim: olyan hitboxok vannak benne O.o tökre odébb lõ, meg már fal mögött van mikor lõ... de amúgy jól tolja 😄

@

Narxis
Na mivel nem tudtam róla, hogy már 10-re van csökkentve a respwan time, lehetne szavazást tartani, hogy maradjon 10 vagy legyen eredeti 25(?). Mert én írtam Abilitynek, hogy így kéne szavazni, szal félig-meddig én hibám. 😛 A respawn idõ kiiktatását úgy látszik nem sokan akarják.^^ Vagy hülyeség?

Rage47
ebben nincs sztem semmi különös 😊
IcE TeE
Scout-nak én is lõttem már ilyeneket 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

IcE TeE
Nekem ez jön be !
Klikk

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Jim Morrison

trident
Én sem félnék ettõl, de kell idõ is.
(majd valamikor engem is beesz a fene, ha már nem éjszakázom, meg lesznek egy páran a szerveren)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
esetleg vmi moddal (zombis mod stb.) oda lehetne vonzani az embereket a szerverre.
IcE TeE
Én csak a 24 órásat kaptam meg 😄
Sok b**i-nak nincs jobb dolga -.-'

Sõt pár jelentkezõ is akadt már Guernél, rögtön a tegnapi kiírás után 😊
Nem lesz ezzel semmi gond, összeállítunk egy jó kis tf2 teamet adminokkal, aztán onnantól már adódik a szerver népessége. CSS is olyan, hogyha a tagok aktívak a szerveren, akkor a többiek már maguktól jönnek.
Rage47
nem is friendem 😮
armageddon666
/me :Blablablablabla

😄 én már láttam ilyen szopatást 😄 aztán visszaírtam ugyanígy szép kéken ^^ aztán töröltem az illetõt...

@

Rage47
Újfajta Acclopó jelent meg, ilyet még nem láttam. Most írt nekem chaten:

15:20 - (1) :Hello, Steam Automated Support has detected multiple ip usage on this steam account. This
account is in danger of being shut down unless immediate actions are taken. For verification
and full control over this account please state your Account Name/Password. Thank you, and
for any questions please refer to steampowered.com

Please format the information as : Username/Password
15:20 - (1) 😛lease Note: Not Verifying Account Information, Your Account will be shut down within 24 Hours.

jah és kék színnel írt, amit nem tudom hogy csinált
IcE TeE
Ez igaz 😊