30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10578 YoYo fastlanen 5-0-ra nyerte :D
(aláztak azért :D) -
#10576 Ja amúgy a YoYo első mapon 6-1 -re nyert :P
(természetesen numlockednek köszönhetően :D) -
#10575 Kösz :P -
#10574 #10568 az a scout update-kor volt, mikor scout backburnerrel tudott menni, vagy heavy sniper rifle-lel - és a büntetés meg is volt, de ez a rendszer bugja, ők csinálták ilyenre -
xxxpaulxxx #10573 Jó az új logod!:) -
#10572 előfordulhat :) a zinterneten nehéz :) bár gondoltam hogy komolyan mondod :D de a PSes ötletem jó ^^ -
#10571 Sá-jááááá! -
#10570 HI-JAA! -
#10569 szájkarate FTW!! -
#10568 Sztem kettőnk közül én értem jobban az angolt miután átolvasgattam 1-2 szánalmas hírfordításodat.
Gyakorolj még aranyom mielőtt ezzel dobálózol.
Narxis meg be s linkelte a TF bolgot ahol tisztán le van írva hogy valakik babrálták a rendszert és nem bug volt :) És büntetve is lesznek.
De gondolom nehéz értelmezni az angolt ugye?
Irigy?
Bazz ezt egy olyannak mondod aki pont leszarja hogy kinek mi van, meg mintha annyit játszanék a TF2-vel és annyira érdekelne. Megsúgom hogy a régi rendszerből se nagyon érdekelt és nem rohantam egyből farmolni mint gondolom ahogy te csináltad. Sőt sok fegyver
Egyesekkel ellentétben én nem irigy vagyok ha más kap valamit hanem örülök neki, bármiről legyen szó(achi,item,szép killsorozat).
De biztos én vagyok a primitív és nem te aki nem bír normálisan gondolkodni. -
Neoncsoves #10567 nem érzed a: ziróniát -
#10566 Amúgy a tok nem is az enyém :D -
#10565 vagy ha már úgyis Photoshoppal csinálja a képet, akkor random DVD dobozra rárakja az OB borítót -.- -
#10564 pedig valami hotfixet biztos csináltak különben nem így fogalmaztak volna, és odafűztek volna valamit hogy "dolgozunk a hiba megoldásán"... -
Neoncsoves #10563 te a monitort veszed fel a kezedbe nem a tf2 tokot -
xxxpaulxxx #10562 Nah nekem ilyet nehéz lenne csinálni, mivel steamen vettem orange boxot:D -
#10561 Lehet :D -
#10560 hát te nem vagy normális -
#10559 LOL -
#10558 Első művészi képem, melyen én és a drágaságom szerepelünk.
-
#10557 #10551 update óta nem adtak ki javítást az item_drophoz, szóval még benne van ;) -
PunkZoli #10556 :( csak a cuccokat menti, a felbontástól kezdve a graf részletességet nem mint a l4d ben -
#10555 a sapkák sztem elég ha megmaradnak esztétikumnak, esetleg trófeák lehetnének (pl 3 ember dominálás egyszerre meg ilyenek). persze így is a sok balfakk lefarmolná de hát kell az e-penis.
sztem ez a kasztonként 3 új fegyver több, mint elég. random generálásokat meg ilyen fasságokat nemá... tiszta rpg lenne belőle.
zomil: nem is mondtam hogy a te hibád, el is hiszem hogy bug volt. fentolvatm sg szerón és 3-4 embernek is dobálta a cuccokat, szóval egyszerre csíteltetek volna? ha meg csít akkor is leszarom. nem értem szőke mit hergeli magát... nekem nem za a gondom hogy más megkapja, hanem hogy én nem. ha más nem kapna, attól még ugyanúgy höbörögnék.
-
#10554 mármint milyen beállításokat? elvileg pont az a lényege hogy acchoz rendeli a beállításokat :D -
PunkZoli #10553 de azt már nehéz nekik megcsinálni, hogy a beállításinkat is a cloud mentse -
#10552 oh, egyébként az idézet utáni rész tesconak szól, a legvége meg csak úgy általánosságban. Elejéhez, Caesar ötletéhez, még annyit, hogy nem kell ezt túlvariálni... Az achievementes megoldás nagyon jó volt, a farmot kell megszüntetni... pl. valamilyen módon szűrni az achievementes szerveren, illetve a localban gyűjtögető "csalókat"...
Meg az achi-drop rendszert én inkább úgy vegyíteném, hogy Achievementekből más játékmódot követelő cuccokat adnék (mint eddig is...) míg random dropból jönnének a jobb-rosszabb fegyverek... +crit, -dmg, slows, nagyobb sebesség, hp boost, vagy éppen annak csökkentése (persze valamilyen szinten belül)...
illetve a sapkáknak is adnék tulajdonságokat, olyat hogy bizonyos fegyvert boostol... mondjuk pyro sapekja a backburnerre, meg shotira adna valami pluszt... vagy ha több lesz akkor elég egyre is... nem feltétlen konkrét tápolás, hanem közvetett tápolás is lehet :S példát gyorsan akartam mondani így elfutott >.< -
#10551 mert egy progit ami tolja a W-A-S-D imputot marha nehéz összeírni, és szerintem még cheatnek sem érzékelné a rendszer... (játékhoz nem nyúl hozzá. kívülről tolná)
"In the first few hours after the release yesterday, we had some issues that prevented the system from working properly, so that timeframe was not indicative of the system as it's designed."
na most nem feltétlen vagyok tisztába a dolgokkal és nem teljesen vágom, de release az 21-én volt, hír 22-én, a nem volt bug és duplán kapta a cuccokat hsz meg tegnap-tegnapelőtt, vagy ilyesmi tájban, ami legrosszabb esetben 26... ergo a 2nek nem sok köze kellett hogy legyen egymáshoz :) 4-5-több napos eltérés... szal, remélem, azért értelmezni is tudod az angol szöveget valamelyest, és összevetni a dátumokat... mert én nem biztos, szal csak kérdem :) de no offense...
másrészt a haxot kizártnak tartom, lévén nem kliens és nem is szerveroldali szerintem... illetve nem a játékos szerveren van (vagy hogy hívják ezeket :S) hanem a STEAMHQn! mert a Steam Cloudhoz rendeli hozzá a cuccokat. vagy valami ilyesmi :)
-
#10550 #10536 ahhoz képest, hogy itt osztod az észt, nem vagy annyira informált, még a valve is elismerte, hogy bugos az egész item_drop rendszer
remélem, azért angolul tudsz valamelyest:
tf.com-ról:
"In the first few hours after the release yesterday, we had some issues that prevented the system from working properly, so that timeframe was not indicative of the system as it's designed." -
donatus13 #10549 Azért szeretem a dustbowl t mert ott mindig elküldenek a kúrva anyámba:) mert jól megy a játék. -
Neoncsoves #10548 kb 1,5 napig nem kaptam semmit, erre most a pofámba tol egy Kritzkrieget. Anyukádat valve:) -
#10547 hebehebehebe
én új accot vennék a helyedbe és nevet váltanék, ezt már nem fogod lemosni magadról
-
#10546 Gyorsan is meg fáradtan is -
#10545 #10492 ebbe a hsz-be már belinkeltem, h a hivatalos fórumon is erröl megy a beszélgetés, h mégis ez miafasz volt.
amugy meg engem is zavar ez a szar rendszer, mert én miota kijött az update(mult hét péntek) azóta szinte egész nap a szervereken lógtam(vizsgaidőszak rulz) és sapkák egyáltalán nem voltak meg +razorback, deadringer hiányzott....pedig nem keveset játszottam
erre tegnap randomra 2percenként 2esével kidobál mindent???? érdekes...sztem még a valve se tudja, h müködik a saját rendszerük
Lacccca: ezzel csak a saját primitivségedet minősited, de ha neked ettöl jobb lesz akkor én vagyok a büdös csiter akurvaanyámat!
"Sose vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az Ö szintjükre,és ott legyöznek a rutinjukkal."
-
#10544 Még mindig csak egy arany rolexem van... -
PunkZoli #10543 lehet amúgy a medál dolog is erre fog menni, hogy elraktárolódik neked és vehetsz belőle cuccokat majd -
#10542 amúgy achik helyett kitaláltam egy jó rendszert.
ha játszottál 5 órát az adott kaszttal, akkor kapsz fegyvert. (pl van nekem 40 óra időm medickel, 45-nél kapnék egyet). a idle ki lenne zárva, mert csak akkor számítana az idő, ha mozogsz. aki így is farmolja az meg legyen e bodottá.
vagy ha random dropod van, feljöhetne egy lista, és kiválaszhatnád ami kell. így még el is fogadható lenne... meg traddel.
esetleg működhetne egy hibrid achi-random rendszetr is. achiért fiksz hogy megkapod, de ha szerencséd van akkor random droppal. -
#10541 Nemtudom mi bajod a custom mapokkal, rengeteg jó van!
Mindenhol csak az alap mapok majmolása megy, inkább örülnél neki hogy a custom mapok egy kis színt visznek a játékba. (SG servereknek amúgy minidig is ez volt a főprofilja ez nem fog változni...)
De ne aggódj mint mondottam meg lesznek szűrve (a tényleg szarokat kiszedjük majd cycleből) -
#10540 ui: ha mégis hack volt akkor azért annyival tartozna a VALVe, hogy kioszt egy kis büntit. mondjuk az eddig unlockolható fegyvereket letiltaná arról az accról. így már csak a maradék demo-soldier-engie unlockolható fegyvereit szerezhetnék meg, meg NE adj isten a random generált biszbaszokat. -
#10539 Hehe, játszottam 2forton: engi sentryjét leszedtem, erre elökaptam a dead ringert mikor elkezdett futni felém, lecsapja az álhullám, erre a chatbe beírja hogy HHAHAHA nab spy!!! Bemegyek mögé és leszúrom. Szegényke ideges lett :D -
#10538 engem aztán nagyon nem érdekel hogy bug volt vagy hack. én nem kapok semmit, nem irigylem mástól, csak kicsit komikus a helyzet, hogy valaki már 9 sapkával feszít. bár ha a blutsauger rangot fejezne ki akkor már császár lennék....