Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
szal (konkrét példa és utalás nélkül) én spec nem szeretem az ilyen "prokat" pubon... annyira elvannak szállva maguktól, azt ha betéved egy kezdõ a csapatba annak simán elmegy egy életre a kedve a játéktól, mert nem segít neki csak leugatja hogy mekkora faszláma... :\ ezt én így nem tartom színvonalnak...
de ez csak úgy általánosságban ^^ sok ilyet láttam...
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
hallottam még valami ARGO szerverrõl, asszem fel is néztem egyszer de akkor nem tetszett a társaság... (mondjuk elõször az OGCs sem de aztán vagy megváltoztak vagy csak jobb napom volt vagy csak jobb embereket fogtam ki és odaszoktam 😄)
@
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
To everyone that thinks the close range headshots arent headshots - Its the hitboxes.
Close range the hitbox issues are MUCH more noticable, and once you get comfortable with cq sniping you realise that you dont need to aim at where they are - its kinda hard to explain, i dont know if im aiming ahead or infront, but i know where to aim. So, no, they are not hitting their head all of the time, but they ARE hitting what they are aiming for.
well its only when you are in your own server, and you turn off lag compensation where shooting the "hitbox" makes a drastic difference in where you shoot the lagged hitbox to get that head shot, but other than that... In a real server they will always have lag compensation on, so hitting the hitbox doesnt really make that much of a difference, a person still has to shoot the head on the sniper class model. Just that, they sweep snipe, so the crosshair doesnt look like its going to the head.
csinálj saját szervert és a konzolból hívd elõ a hitboxokat és látni fogod, hogy nem is akkora, amekkora a karakter
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
---
Auto-Aim: olyan hitboxok vannak benne O.o tökre odébb lõ, meg már fal mögött van mikor lõ... de amúgy jól tolja 😄
@
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Klikk
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
(majd valamikor engem is beesz a fene, ha már nem éjszakázom, meg lesznek egy páran a szerveren)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sok b**i-nak nincs jobb dolga -.-'
Nem lesz ezzel semmi gond, összeállítunk egy jó kis tf2 teamet adminokkal, aztán onnantól már adódik a szerver népessége. CSS is olyan, hogyha a tagok aktívak a szerveren, akkor a többiek már maguktól jönnek.
😄 én már láttam ilyen szopatást 😄 aztán visszaírtam ugyanígy szép kéken ^^ aztán töröltem az illetõt...
@
15:20 - (1) :Hello, Steam Automated Support has detected multiple ip usage on this steam account. This
account is in danger of being shut down unless immediate actions are taken. For verification
and full control over this account please state your Account Name/Password. Thank you, and
for any questions please refer to steampowered.com
Please format the information as : Username/Password
15:20 - (1) 😛lease Note: Not Verifying Account Information, Your Account will be shut down within 24 Hours.
jah és kék színnel írt, amit nem tudom hogy csinált