30108
  • jackcsabi
    Szabi BWM-t láttam jó párszor már, folyton csak pyrozik, látszik mennyire futja az agykapacitása :)
  • Julius Caesar
    áááá, nem. cséztem is, na ott minden voltam már, éppen csak a napra nem dobtak el.

de ez a faszi kitűnik a tömegből, és megkapja a "szokatlanul kreatív" plecsnit tőlem, ugyansi 100-ból 98-nak még az alpáriskodás se megy, az egyszerú kuanycigányzsidó szövegnél tovább nem jut. ez olyan nem is tom, üde folt volt a palettában.

(érdekes megjegyezni, hogy szerintük caesar és kleopátra közt volt kapcsolat. ez nem kizárt, de nem antonius volt az egyiptomi triumvir és kleopátra fő szerelmese?)
  • armageddon666
    gyere SGre ott nem buziznak :D
  • armageddon666
    #10614? :)
    ezzel jár :D
  • terribad
    ez az első online akciójátékod?
  • Julius Caesar
    mondom muteollak:
    ">TwB< Wade : muteolj mert egy ilyen szánalom ne is halljon engem"

ki ez a kis pojén szütyimütyikécske?
  • Julius Caesar
    most kaptam fél perce szt korna szerveren:
    ">TwB< Wade : látod mondom meleg
    Szabi BMW : szóval ott tartottunk h free anal sex for everybody
    (Voice) Sjay [PBoo]: MEDIC!
    A£ieò <3 rsx privat medic! was moved to the other team for game balance
    Szabi BMW : cézár vezérletével
    Player _Kacsaláb.* has joined the game"

egyszer csak lebuziztak. hát itt tart a magyar ész. minitor mödül könnyű lebuzizni valakit.

sztem a megfejtés: a 200'000 + 1 szdsz szavazóhoz tartozik ez a két Taigetosz pozitív retardált, nyomorék. ezek ebben élik ki magukat vagy mi? de mondjuk nekik biztos szabad, mert valami menű klánhoz tartoznak, na az azt jelenti, hogy akkor ők publicon másokat basztatnak és nem játszanak.

ha ilyen leejtőn megy lefele a fiatalság, nem csodálom h a mai dolgozók aggódnak: ki fizeti majd a nyugdíjukat?!
  • sonic syndicate
    mármint én nem, csak láttam
  • sonic syndicate
    igen, scoutokét egész gyakran dobja
  • Legenwaitforit
    van itt valaki aki kapott már satyót? mármint nem egyszerre mindet, csak egyet ...
  • sonic syndicate
    ilyen gépe van...mégis jobban játszik, mint akármelyik magyar játékos
  • terribad
    paplanlenne ha a fossourceban nem nagyobb fps függvényében csökkenne a fegyverek szórása
  • Julius Caesar
    júj bazeg milyen grafika. gold SRC engine rulZ! nem vagyok a grafikra érzékeny ember, de azért a jóízlés határait tartsa már be.
    zomil: jaja, csében is mindig meg a "nagyon jó cfg-m van, tuti fps és jobban adja..." sztem 99%-ban placebo hatású inkább. meg értelme sincs nagyon. bár kinek a pap, kinek a pap-LAN.

szőke: szerintem állítsd le magad, vagy provoben beszéljétek meg, de ez a szájkarate kezd vicces lenni. lehet neked van igazad, lehet hogy nem, de attól még kit érdekes, tesco már rég leszarja, nincs értelme erőlködni.
    ja és ha nem irigyled őket, akkor mit érdekel hogy csaltak-e vagy sem? ha csaltak majd megbüntetik őket, azaz fölösleges hergelned magad. ha meg bug volt, akkor meg miről tehetnek? az egész rendszer egy szar, de azért amit csinálsz mér enyhén a bizonyos ló túloldalán van.
  • Jim Morrison
  • Viktor99
    Ha nekem irtad akkor tudom, viszont én Zomilnak küldtem a képet, mivel szerintem nem azért állítja át valaki mert mennyire "próságos"...
  • csokalaci
    a consoleban ezzel tudod változtatni:
    viewmodel_fov x
    999 vicces :D
  • Nandris94
    xD őrült
  • Viktor99
    Vigyázat, csúnyabeszéd! :D
    Random drop achievement
  • Viktor99
    Hát én kérek elnézést
  • Szega87
    mond meg neki!
  • Zomil
    én spec. elég viccesnek tartom, h ha vki "pronak" tartja magát akkor az első dolga szarrá szerkeszteni a cfg-t...
    pedig ilyenek nélkül is lehet nyerni kupát, nem ettöl lesz vki pro, h beirja h fov 500 és hudekirály vagyok :)
  • RatBaG #10597
    hát némely fegyver esetében így még többet takar. lehet jól néz ki, hogy látszik az egész modell, de nekem furcsa volt...
  • xxxpaulxxx
    XD

Amúgy tegnap mekkora poén volt... felmentem egy ilyenre, láttam, hogy épített egy engi egy teleportot a saját szobájukba... hát... spyként disguiselve átruccantam és halomra backstabbeltem az ellent:D teljesült is néhány achievementem... másra mondjuk nem jó ez az egész mint így baromkodni:P
  • Rage47
    Aki még nem látta volna az idle szervereket:

sztem vicces.. :D
    /tesco küldte/
  • terribad
    pro style, legalább látni vmit
  • Rage47
    hát van baja:D
  • Zomil
    omg, de ronda az a fov :D
  • Nandris94
    na! én letesztltem és körülbelül 5x annyit tudsz megtenni gugolva mint futva :D jaés a levegőn meg a vízben nagyongyorsan csökken :P és mglé1 kérdés: h tudtok ti mozgó képet? :O mer nekem mlg sohase sikerült, pedig szerettem volna sokszor... :C
  • Viktor99
    Amúgy rájöttem, hogy gugolva nem fogy kevésbé mint állva. Mivel ez egy megtett távon belül fogy. Szóval, Futva 5m az pl 2 egység. Ezt pl 5 mp alatt. Gugolva 5m az is 2 egység, de azt pl 10mp alatt teszed meg, vagy ilyesmi. Igazából nem teszteltem le de gondolom van valami ilyesmi a dologban... :|
  • Nandris94
    azt tudum, csakhogy a felénél volt a cloak O.O am azt télleg látni :P de egyébként kira :D
  • Twetr0x
    És ez független attól, hogy guggolsz-e vagy sem. ;D
  • Twetr0x
    ha ki vagy fogyva, akkor nem leszel teljesen látható, csak félig. Látható HUD-on.
  • Viktor99
    A következőn kép sem lesz :D
  • Nandris94
    ez h néz már ki jézusom... :P

@Viktor99: sztem is jó logo, még véletlenül se árulja el h k vagy :O xD

@mindenki más: a C&D az látható vhogy mikor gugolsz? csak mert a sniperek mindig de MINDIG kiszúrnak ha gugolva megyeg vele :S és nem véletlenül mer headshotolnak és zoommal :C szal pls
  • Jim Morrison
    Meglett a razorback is. Most már két új fegyóm van...
  • sonic syndicate
  • Rage47
    mit töröljek?
  • Viktor99
    Haggyad, ha valaki meg szeretné nézni majd 2* kattint rá.. :)
  • sonic syndicate
    áh nem megy...
  • sonic syndicate
    numlocked: