Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Vegyél egy használt, AGP-s X1950PRO-t szerintem, tegyél még bele 1 giga ramot, és egy jó nagy procit. 😊

Vagy majdnem ugyanennyibõl cseréld le az alaplapod, a procid, a memóriád és a VGA-d (mert ugye eladod a régi cumókat).

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
én ati mobility radeon x700 256MB-al nyomom laptopról xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

trident
Off.
Ugye ez egy AGP-s rendszer?
Esetleg ezen a fronton -ahogy Jozing is mondja-
egy használt vga-n kívül már nagyon nem érdemes nézelõdni.

Amúgy meg tunigbarát s775 c2d+2giga ddr2 ram, belépõszinten 4670 / 9600 széria, a fölött pedig 4830 -de itt ugye platformcsere - jelentõsebb pénzmagkiadás.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jozing
sztem még egy giga ramot vegyél bele, a töltési idõ jelentõsen lerövidül! a kártyád AGP-s vagy PCI-E-s?
ha AGP-s akkor egy hazsnált 7600GT úgygondolom neked elegendõ lenne, ha PCI-S akkor nézhetsz egy HD3650-et. a procid többet úgy se hajtana ki.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Rage47
nekem amd x2 4200+, ati 3850-el, 1.5giga rammal maxon megyeget 1280x1024-ben
Ability
Nincs baj vele, hogy itt is megkérdezted, csak tapasztalatból mondom, hogy itt nem mindig kapsz hiteles és korrekt tanácsot.
plas
Jó értem, csak én kifejezetten ehhez a játékhoz szeretnék venni kártyát, mivel a Crysis, GTA4 és társaik hidegen hagynak. Azért kérdeztem itt, hogy ha valakinek közel azonos gépe van mit ajánl...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Ability
Szerintem jobban járnál, ha átmennél a hardver fórumrészre, és a 'Milyen gépet vegyek?' topikban feltennéd a kérdésedet. Több a hozzáértõ, többen olvassák, szakszerûbb véleményt kapsz. Elmondod hogy nagyságrendileg mennyit tudsz rákölteni, és õk megmondják mi lenne a kézenfekvõ.
plas
Sziasztok, tegnap megvettem a TF2-õt. Segítséget szeretnék kérni tõletek:
Mit javasoltok, hogy egy AMD3000+, 1024MB DDR, és ATIX600 gép esetén a videokártya csere mennyiben javítana a mostani fps hiányon. (minden minimumra véve el-el megy a játék, de egy jelentõsebb akciónál keményen beszaggat) Megnéztem a can you run it oldalon a videokártyát és a procit épp a minimum felé teszi. A proci sebesség ill. a memória mennyisége elegendõ a szerint.

Elõre is Köszi a válaszokat.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

IcE TeE
Jaj, de szeretem ezt a kifejezést xD
Meglepem magamat egy ....

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Guer
Az SG Team tagfelvételt hirdet az újonnan induló Team Fortress 2 és a már meglévõ Counter-Strike: Source csapatába!

---
Tagfelvétel meghosszabbítva 15.- ig.
A vizsgaidõszakra és az ünnepekre tekintettel nem fogunk feladatokat kiosztani a jelentekzõknek, mindössze egy bemutatkozást várunk a PÜ-ben.
---

Beindítottuk a TF2 szerverünket. Újonnan alakuló csapatába és a már régóta aktív CSS teambe keresnénk új tagokat. Lehetõséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erõsítsék.

Hogy miért jó ez neked?

-Saját CSS és TF2 szerver.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít (valamint finanszíroz), amelyek ügyeibõl egyenlõen kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézését/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?

-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a Team Fortress 2 és/vagy Counter-Strike: Source (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél TF2 és/vagy CSS-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Lehetõség szerint nemkihagyni a team sörözést.<#vigyor>
-18 év alsó korhatár.

Mi nem kizáró ok?

-Rendelkezned kell eredeti CSS és/vagy TF2-vel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SGTeam HQ
oldalon lehet megtekinteni.

Jelentkezés menete?

-Jelentkezel Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, életkorod, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív és küldesz egy rövid bemutatkozást. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak meghosszabítva – dec. 15. 24:00 -ig, ez alatt, és ezután 10 nap alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Akinek még bármilyen kérdése lenne az forduljon Guer - hez vagy(halál esetén<#vigyor0>) IcE TeE - hoz az SG Team topikban.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

jozing
sztem ha most advent közepén nem csinálnak freeweekenendet akkor hülyék... sokan meglepnék másokat/magukat egy TF2-vel. csak még nem tudják <#idiota>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
Vagy egyik se.<#buck>

Karácsony elõtt 1-2-3 hónappal kellett volna nyílt hétvégét csinálni, hogy sokan azt kérjék ajándéknak, vagy adják. Karácsony után szokott a vásárlási kedv csökkenni szerintem, mert mindenki megkapja azt amit akart...

Rage47
vagy mindkettõ<#buck>
armageddon666
sztem most L4D lesz karácsonykor.

@

Rage47
gondolom karácsonykor is lesz.
sonic syndicate
nincs, csak úgynevezett ingyen hétvégén lehet kipróbálni, ekkor mindenki játszhat 2-3 napot anélkül, hogy megvenné - már volt 3 ilyen alakom mellesleg

Ombika
Nincs!

Hello, van Team Fortress 2 demó? Neten sok helyen néztem, de nem találtam.....

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

IcE TeE
ovlastam már 😄

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Jim Morrison
Nem rossz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
nem tudom, olvastátok-e, de volt egy engineer vízió a totaltf hasábjain:

http://totaltf.hu/hirek/2008-10-10_engineer_vizio_1/
http://totaltf.hu/hirek/2008-10-10_engineer_vizio_2/

röviden:
-Elektromos pók
Amolyan pisztolyt helyettesítõ szerkezet
-Gõz-nyomású shotgun
Természetesen a shotgun utódja
-Építkezõs/harci csavarkulcsok
Az alap csavarkulcs helyett
-Bob az építõpanel
Ez helyettesítené az építõpanelt.

Jim Morrison
Szerintem kellene neki egy olyan kütyü, ami mutatja a falon át , az ellen pozícióját

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

armageddon666
neeem, aki meghallja az elkezd tauntolni ^^

@

Simán jó lenne engineernek egy magno aminek ez lenne a tauntja:
1.
a másik fajta tauntja meg a közkedvelt rickroll lenne .D és aki hallótávolságban van az meghal😊

Nitramk
Vagy rittyent egy ilyet a szerszámosládából:

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
vagy lehetne oylanis, h ha az engit választod, már eleve megnyerte a csapatod a pályát. <#idiota>

Aquir
vagy inkább már olyan teleport amit lerak, és valamikor egyszercsak váratlanul meghibásodik, minden szikrázik és valahol a map közepén elkezdenek headcrabs-ek teleportálódni és egyéb szörnyek és azokon kell mindenkinek átverekednie magát a másik oldalra, és ott igazi háborús zóna lenne <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Igazából nekem elég lenne a nagyobb hatótávolság a sentryhez másodszintûnek és akkor bõven elég is lenne esetleg kicsi skin módosítás...

jozing
vagy akár lehetne olyan is, hogy nincs fegyvere meg semmi, de ha benyomja a tauntot mindenélõ meghal a másik csapatból. és 2 perc lesz az ellen spawn ideje <#taps>

IcE TeE
Ennyi erõvel, lehetne egy bogarat is építeni és az pásztázná szét az ellenfél területeit 😄

Nitramk
Sõt! akkor már legyen egybõl álcázva is az egész cucmó.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
lol

armageddon666
vagy lehetne szuborbitális ballisztikus termonukleáris rakétakilövõje ^^ lerakja a kilövõt, aztán egy jelzõcuccost is le kell raknia oda ahova ki akarja lõni, és aztán kilövi 😄 mondjuk 2 perc lenne mondjuk míg kilövõdik a rakéta, robban egy marhanagyot aztán sugárzás marad ott ami sebzi az áthaladókat <#idiota>

@

lehetne akár még egy energia pajzsa is 😊 és mondjuk a diszpenzer töltené, ha meg überest lát benyomja 😄
jozing
nekem egy oylan shoti lenne az ötletem, amit nem kell újratölteni, de mondjuk kevesebbet sebez.

RatBaG
ha már engi taunt: akkora jobb horog, hogy a takony menetet vág a célpont nyakán... mindez lemodellezve.
bocs <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Az én elképzelésem:

A sentry jobb hatótávolság vagy mondjuk mesterlövész rész 4 ik pontra ami nagy hatótávolságra lõ de mondjuk 1 percben egyszer.
Dispenser aki a közelében áll nagyobb crit eséllyel lõ.
Teleport gyorsabb szerelhetõség egyszerre két embert is tudjon vinni ha rá állnak és esetleg gyorsabb újratöltési idõ vagy mondjuk ha ezek nem olyan jók akkor miután kijön a teleportból még 20 mp ig tölti az életét vagy mondjuk gyorsabban fut😄.
Fegyverekre gyorsabb és erõsebb shoti, kalapács hmm esetleg több vas mondjuk 350 vassal mehetne, pisztollyal meg nem tudom mit lehetne mondjuk páros tomb raider pistole😄

trident
+sunaszaft diszpenzer.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nitramk
Kétirányú teleport.

Aquir
lol 😄

Twetr0x
olyan sentry, ami méretre és kinézetre olyan mint a lvl1 sentry, csak 150 vasba kerül, nem lehet fejleszteni, kicsit több élete van és többet sebez. Támadó engineer ftw!

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

trident
1; bumeráng csavarkulcs.
2; Spy látó sapkalámpa
3; adrenalin injekciót kilövõ sg update: ha ellenséges scout-ot talál el, az szívrohamot kap, ha baráti heavy-t, akkor az gyorsabban fut.

taunt: egy csavaranyát rádob az ellen nyakára és addig csavarja, míg az meghal.

Narxis
Ez a lángszórós sentry jó lenne, kisebb sebzés, több élet, ugyanúgy égne az ellenség mint pyronál, sentry kinyírása után is. Dispensernél vagy gyorsabb heal és nem adna vasat vagy critet adna a közelében állóknak x ideig. Mondjuk 10másodpercig, aztán el kéne távolodni tõle vagy újra kéne töltõdnie, szóval, hogy ne legyen túl erõs. 😄 Teleportnál meg olyat tudnék elképzelni, hogy mondjuk az upgradelt teleport 2 részbõl állna mikor lerakod, 2 személyt tudna teleportálni, de tovább tartana újratöltõdnie. Jól jönne medic+x kaszt párosításánál.

szerintem kéne valami blokád építõ cucc, amit szét lõhetnek ugyan, fellehetne kalapálni (teleport helyett)
szentri helyett meg valami kis tank 😄DDD
armageddon666
Engi updatet hogy tudnátok elképzelni? ^^
Spyt látó sentry? 😄
masszívabb sentry kisebb sebzéssel?
Only heal dispenser? (persez jobban gyógyítana)
gyorsabb teleport?

@

Nitramk
Most miért? Beépíted sarkokra, onnantól meg már gáz, mert meggyújtja az ellenfele és annak annyi. 😊

armageddon666
jah, mert TF még annyira nem prósodott el....

@

jozing
értelme nem sok lenne, 10 méterrõl leszedi egy scout pisztollyal 😛

ez is prõtõl függ, van aki segít a kezdõknek, van aki nem. sztem CSS-be nehezebb dolga van egy újoncnak, mint TF2-ben