30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
xxxpaulxxx #10658 Amúgy tök jó.... kész van elvileg a spynál a milestone 1,2 snipernál meg az 1... mégse kaptam még semmit... illetve az ikonja sem lett színes az achinak...:D -
#10657 szerintem igen -
#10656 Akkor most mit kaptunk? -
xxxpaulxxx #10655 de ettől függetlenül még megmarad a random drop rendszer is? -
#10654 update uj achik :)) jeee iylenkor este valve power -
#10653 hoppá elkéstem :D
kisirni? inkább alap dolognak kellett volna lennie -
#10652 "Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
"
hehe :D -
#10651 Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
sikerült kisírni -
#10650 Jéé... Mire akardtam! :D -
#10649 És olyat hogy kell? :D -
#10648 nem csoda mivel a demo cliens oldalon csak azt veszi fel amit te éppen látsz :) -
#10647 megerősítem havernek+nekem is feltünt, h olyankor nem lehet a számokkal váltani :S -
#10646 Ahhoz sourcetv demo kell. -
#10645 Valaki tudna segíteni a konzolban? Olyat szeretnék hogy felvettem egy demot és abban össze vissza menni mint specben. Eddig levettem a hudot meg a fovot 0-ra. De ezek a spec_mode / spec_player / spec_next semmire nem jó :S... Tudnátok segíteni? -
#10644 Pedig nem csak nekem csinálja, havernál is volt és először nem tudtuk mitől van, aztán nézegetve hogy mikor meg el feltűnt hogy mindig olyankor. -
#10643 használj görgőt -
#10642 ??? mikor pályaváltás szavazás van esetleg akkor... de akkor maninál is... mikor aktuális pályát/időt ír... még nem tűnt fel... pedig jóideje járok SMes szerverre és szoktam fegyvert váltogatni O.o -
#10641 Amúgy srácok, gazán kezdhetnétek valamit ezzel az SM moddal ami a szerveren fut, mert amíg bal középen kiírja az aktuális páylát/időt/etc addig nem lehet számokkal fegyvert váltani. -
xxxpaulxxx #10640 egyesek már teljesítették -
#10639 mármint dolgozol photoshoppal? átlagffelhasználót nem úhgy értettem hogy user1.2... -
#10638 Vagy megkeresi a Logómühely nevü topikot itt az SG-n.
(nem is kell keresni,csak KATT) :) -
donatus13 #10637 nem átlagfelhasználó vagyok jó a photoshop de sok a felesleg. -
#10636 Én PS-t használok, gimpet nem próbáltam még. -
#10635 én is gimp-et használok nem volt kedvem tört ps után kutatni(nem mintha nehéz lenne), aztán megkedveltem :) -
#10634 -
#10633 nana, átlagfelhasználónak felesleges szarral :) -
donatus13 #10632 Ki mit , hogy tud használni photoshop teli van sok felesleges szarral. -
#10631 Én jobban bírom gimpet. -
#10630 ajánlom én is ha a Photoshopra nincs pénz, vagy vállalod a kockázatot hogy megkúrnak a warezért (nem fognak ha otthon használod :) 0,000000000001%)... sokkal jobb mint a GIMP szerintem... talán nem tud annyit de könnyebben kezelhető, jobban kézre áll... bár annyit nem foglalkoztam egyikkel sem... Photoshop rulz >.< -
#10629 Szerintem a topicra gondolt :D (vagy nem?) -
#10628 ajánlom még az ingyenes paint.net-et -
#10627 csinálsz képszerkesztővel egy 120x20 pixeles képet. akár paint is lehet, de ha komolyabbat akarsz/nem akarsz sokat kínlódni, akkor gimp 2 (ez freeware, sok tutorial van) vagy valami professzionális (photoshop pölö). szimplán megcsinálod majd a beállításoknál feltöltöd
SG-re várunk, mostanáa én is fel-felnézek és ha nem 6-an vagyunk maradok is. -
#10626 többet fogok asszem SG szerverre járni, nagyon tetszett a hangulat hogy az emberek nem néma csendben tolják XD kár hogy nincs mikrofonom. (OFF: Sg-re ilyen fejléceket hogyan tudok csinálni? valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm) -
#10625 LOL :D
#10614: Igaza van. Mindenhol ez van, hogy ha megölted, vagy jobb cuccod van mint, neki... Akkor "k*rvnyádtkcsgfsszopó"... és még folytathatnám mert én kb 7-ben meguntam a single-s játékokat. Azóta csak multisokkal nyomom szóval tudom mi az hogy "k*rva anyád kemperlow" -
#10624 Sok pojénzsák van tfben is. Mindjárt megkeresem a szabigyereket aztán irritálom kicsit. -
#10623 ezt megcsinálom :D -
#10622 nekem tetszik, már régebbóta ismerem, de névről nem tudatm melyik. nem a pálya miatt mentem el. -
#10621 sokan kiléptek cranetopról :S nem tetszik a pálya? -
#10620 látom SG majdnem tele van. helyes-helyes. én is megyek, de a netem most 5 percenként elfogy. nagyon jó... a szerencsémet ismerve, felmegyek és 2 perc múlva leáll 6 órára :D -
#10619 biztos meg merészelted ölni :o am én az ieneket ált. jól dominálom és elüldözöm a szeróról :P csakmer aki ianeket mond az dumbass (ráadásul a pyrozás is :O)