Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
picit olvass vissza

bordy
nem is figyeltem hogy itt is te vagy az Ízéke. 😊
amúgy meg jha, akár azt is.

Ability
Hmm, fel is vehetnénk egymást Steam-en, aztán felelevenítjük a régi FarCry-os idõket. 😄
bordy
pont múlthéten szemezgettem evvel, de akkor még 5k-volt, de most így nem volt kérdéses a dolog féláron. tõlem 2413 huf-ot vontak le, ha érdekel valakit. kivi vagyok milyen lesz maga a game mert a graf az nekem bejön. max 2x kevesebbszer megyek mekibe 😊

Aquir

ez is olyan mint a plüss Sticky bomb xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jozing
hát ez az update eléggé különös lett. demot nagyion legyengítették. sngi úl erõs lett, fõleg azzal a dispivel. teleportnak több értelme van. sok engi nem rakott, de így talán lesz keletje.

csak neekm tûnik úgy, h a rocket jump könyebb lett és magasabbra repülök?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

z99999
én szeretnék, de hogy?

Pszt.

Guer
Tagfelvétel még tart hétfõig aki még szeretne jelentkezni használja ki a lehetõséget.

Ombika
Este izzitom a bankkarimat, es jovohetre jon meg uj vga a mostani bexart helyett aztan go! 😊

Guer
nosza!

jer SG-re várunk sok szeretettel 😊

Ombika
Akkor nem habozok, ennyit siman meger meg , ha keves idom is lesz ra!

Guer
támogatja a 1366 és a fullHD-t is asszem
én most 32" tv nyomom 1366x768-ban és gyönyörû 😊

Ombika
Igen egyetertek, h netrol siman jo csak kerdeztem! 1 vmi tantorit el, h en mar 46" lcd tv-t hasznalok(meguntem, h tv es monitor kulon) es ezen mennyire lehetne ezt a gammat jol nyomatni?! 😮

Guer
igyis ugyis apropénz tessék megvenni 😊

Lacccca
12$ áfával együtt ergo 12*210= 2520.
Nem pénz egy ilyen gémért.
És miért is jobb a dobozos? Mert drágább? Mert ugyanaz meg lehet kapni olcsóbban? Mert nyerészkedik rajta a bolt?
ha most ellenérvkét azt hoznátok fel hogy ha nincs nettkapcsolat akkor nem ér semmit (ergo az egész játék értelmét veszti hiszen multis gém) de akkor is lehet hasznalni offline steam el. Sõt elég 1x letölteni és kimenteni a fileokat dvd-re és már késõbb a telepítéséhez se kel la net.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Ombika
3600ft , amott meg 10x210ft ,nemsok kulonbseg van!

IcE TeE
Igen, fenn van a szerón 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Nivea
igen de itt 3000 ftocska! ot meg gondolom egy 10es...

Ombika
Ami az 576-ban az dobozos valtozat ez meg csak letoltheto ugye?

Guer
jaja aki tervezte megvásárolni az használja ki a hétvégét csak 10 dolcsi

már láttam <#eljen><#eplus2>

Lacccca
Ja Ice Tea ha még nem tetted meg akkor a Metamodból törüld a cs hez és l4d hez tartozó .so fájlokat mivel nincs rájuk szükséged. Illetve ugynazt megteheted a sourcemod extennsionoknál is.

Lacccca
Na mst hogy feleannyiba került a TF2 adtam neki még1 esélyt.
Este felnézek serverre is :-)

Lacccca
Ezt a mappot néztétek már?
Jónak tûnik.
http://www.fpsbanana.com/maps/73575

IcE TeE
http://videa.hu/videok/vicces/a-bukas-dozer-utolso-napjai-1.6-ancients-bmx-RiZyHZFmuewV7Jjg

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Twetr0x
nem volt az akkora hentelés <#vigyor1>
De komolyan, messzirõl észre lehet venni egy álcázott spy-t. HP, sebesség, fegyver, etc.etc. A disguise szinte már csak a sentryk ellen jó. Egyetlen eszköze az ellenfél mögé kerüléshez a cloak maradt, amit szerencsére fel is buffoltak. Mondjuk egy backstab javításnak jobban örültem volna, de legalább egy kicsit odafigyel a valve a kedvenc kasztomra :p

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

IcE TeE
SG TF2 - Várunk minden kedves játékost !

Valve frissített ezért úgy döntöttünk, mi is ezt tesszük !

- Steam-en elérhetõvé tettünk 2 nyilvános SG Community-t
- Tagfelvételt meghosszabbítottuk
- Lekerült a szerverrõl a Birtyday mod, és a respawn plugin ami 10 sec-re lekorlátozta a születést
- Töröltük az összes "orange" jellegû mapot

További bejelentések :

- A honlap frissítési nyers gõzerõ helyett, átváltottunk generátorokra így felgyorsult a munka.
- Team Fortress 2 mappack frissült, hamarosan a honlapon is !
- 2008.12.13-án 18:00-tól mapteszt lesz, mindenki jöjjön fel és teszteljen (hívj haverokat) !
- Bugokat, észrevételeket kérünk ide a fórumba !

sonic syndicate
4-tõl már a heavy is meghal, jó esetben már 3-tól

sonic syndicate
ez hamis állítás, max 2 pipe elég a scoutnak, van hogy 1-tõl is meghal, még ha full hp-ja is van

Jah és épp ezért tiszteletemet tettem egy ilyen videoval 😊
link
a minõség nem lett jó majd megnézem miért lett ilyen

Mivel sikerült totálisan tönkrebashnijuk a demomant (ugye ívesen lõjjél, számold ki mennyivel célozz feljebb, + a köcsög scoutok simán elugranak a pipebombok elõl, ha eltalálom õket akkor is 4 kell beléjük belõle) fõleg a stickyt... eddig simán bestickyztem egy ajtót jött a scout megfogtam és simán rárobbantottam. most mi lesz? pisztollyal fog rohangálni mind és lövöldözni fogják kifele a stickyket...

armageddon666
hmmm most nézem azt a hírt... enginet updatelni akarják? :S updateljék a CSben az enginet, de TF2nél most perpill egész jó... úgy vagyok vele hogy ami mûködik azt ne piszkáljuk... de biztos tudják ^^ scout updatet várom 😄

szegény demomanek 😞 pont mikor elkezdtem néha jáccani velük...

@

trident
A játék egy jó eleme a kõ-papír-olló, egy update lehetõségeket adjon amit egy jó játékos ki tud használni, ne pedig (esetleg túlzott) tuningot!

Mert itt válik el a szar a víztõl, a kreatív az agyatlantól.

Majd vasárnap kipróbálom, most csak elindítottam egy szervert, mi hogy néz ki, etc.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
ja és azért nem semmi ez basszus majd kipróbálom xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
végülis ha hátrál pyro elõl akár így is tud még valamit tenni "még" xD

Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
és nem 😄 most nézem tényleg 😄 de dúrva 😄
demo stickeyt meg most rendesen szét lehet lõni? nem csak odébb lõni? O.o

@

armageddon666
mi a geci felnézek már 😄 április 1 van? 😄 szopattok vagy mi? XDDDD
stickeyt amúgy eddig is szét lehetett lõni O.o

@

Jim Morrison
Az biztos. Most imádtam meg igazan csak a spy-t 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Pffff, baszki. 😄 Nem hittem volna, hogy te fogod beírn. Csak úgy hentelted a népet kartelen spy-al. 😛

Twetr0x
Spy megérdemelt már egy kis buffot.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
Aha, geci jól néz ki, nagyon gyorsan visszatölti az életed és gyorsabban termeli a vasat, de úgy érzem, hogy a critek is sûrûbbek lettek. :/ A Teleport ugyanúgy néz ki ha lvl3-ra kalapálod, 200 vas szintenként, viszont utána nem az elejérõl tölt a csík vissza hanem kb. 3/4-rõl és azt is gyorsabban. Összeségében jó lett az update, demoman-nel ritkábban játszom, szóval nem zavar, hogy szét lehet lõni a stickyjeit mindennel. Spy viszont elég durva lett. Végig lehet cloak-ban menni a pályán, igaz az látszódik amikor vasat vesz fel.

armageddon666
lvl3 disp?????

@

Lassan vissza kellene állnom erre is! 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

sonic syndicate
hát ezt elk*rták finoman szólva

demonak csak az üvege maradt - pipe visszafújható, sztiki szétlõhetõ, és már csak egy iszákos maradt, tényleg T_T
-engineert erõsíteték és pont "egyeneságú" ellenségét, demomant gyengítették
engineert így már csak sniper tudja kiszedni, überdemo sztikijeit is szétlövi azonnal

2 lvl3-as dispenser meg felér 2 privát medickel - baromság

és hát a kritgyilok felirat elüt

rohadt valve, így már nem ér a kedvenc kasztom semmit

Jim Morrison
Megyek és kipróbálom<#hehe>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Lol, nem semmi. Scouthoz semmi ötletem nincs, de azért rendesek, hogy meghallgatják a játékosokat.

Ez viszont durva:

Spies will be able to recharge their cloaking ability by picking up ammo off of the ground.

A tf2 szerver updatel, csak azért off most.
A valvetõl megszokott módon a rohamot nem bírják a content szerverek, így minusz 1-es sebességgel jön a cucc...
sonic syndicate
"Habár Robin Walker-ék azt "ígérték", hogy idén már nem lesz több update, ha egy nagy frissítés nem is, valami kicsi úgy tûnik mégis belefért. Nem "nagy" update, de majdnem elmehetne olyannak, ráadásul több kaszt is érintett, elég rendesen."

tf2 frissítés
angolul

Narxis
Na alakul az SG Team?