30108
  • xxxpaulxxx
    Amúgy tök jó.... kész van elvileg a spynál a milestone 1,2 snipernál meg az 1... mégse kaptam még semmit... illetve az ikonja sem lett színes az achinak...:D
  • Zomil
    szerintem igen
  • Viktor99
    Akkor most mit kaptunk?
  • xxxpaulxxx
    de ettől függetlenül még megmarad a random drop rendszer is?
  • kakaoskalacs
    update uj achik :)) jeee iylenkor este valve power
  • Zomil
    hoppá elkéstem :D

kisirni? inkább alap dolognak kellett volna lennie
  • Zomil
    "Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
    "
    hehe :D
  • terribad
    Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables

sikerült kisírni
  • Viktor99
    Jéé... Mire akardtam! :D
  • Viktor99
    És olyat hogy kell? :D
  • Zomil
    nem csoda mivel a demo cliens oldalon csak azt veszi fel amit te éppen látsz :)
  • Zomil
    megerősítem havernek+nekem is feltünt, h olyankor nem lehet a számokkal váltani :S
  • terribad
    Ahhoz sourcetv demo kell.
  • Viktor99
    Valaki tudna segíteni a konzolban? Olyat szeretnék hogy felvettem egy demot és abban össze vissza menni mint specben. Eddig levettem a hudot meg a fovot 0-ra. De ezek a spec_mode / spec_player / spec_next semmire nem jó :S... Tudnátok segíteni?
  • Ron Ragm
    Pedig nem csak nekem csinálja, havernál is volt és először nem tudtuk mitől van, aztán nézegetve hogy mikor meg el feltűnt hogy mindig olyankor.
  • sonic syndicate
    használj görgőt
  • armageddon666
    ??? mikor pályaváltás szavazás van esetleg akkor... de akkor maninál is... mikor aktuális pályát/időt ír... még nem tűnt fel... pedig jóideje járok SMes szerverre és szoktam fegyvert váltogatni O.o
  • Ron Ragm
    Amúgy srácok, gazán kezdhetnétek valamit ezzel az SM moddal ami a szerveren fut, mert amíg bal középen kiírja az aktuális páylát/időt/etc addig nem lehet számokkal fegyvert váltani.
  • xxxpaulxxx
    egyesek már teljesítették
  • armageddon666
    mármint dolgozol photoshoppal? átlagffelhasználót nem úhgy értettem hogy user1.2...
  • zozyk
    Vagy megkeresi a Logómühely nevü topikot itt az SG-n.

(nem is kell keresni,csak KATT) :)
  • donatus13
    nem átlagfelhasználó vagyok jó a photoshop de sok a felesleg.
  • jackcsabi
    Én PS-t használok, gimpet nem próbáltam még.
  • Zomil
    én is gimp-et használok nem volt kedvem tört ps után kutatni(nem mintha nehéz lenne), aztán megkedveltem :)
  • sonic syndicate
  • armageddon666
    nana, átlagfelhasználónak felesleges szarral :)
  • donatus13
    Ki mit , hogy tud használni photoshop teli van sok felesleges szarral.
  • Nitramk
    Én jobban bírom gimpet.
  • armageddon666
    ajánlom én is ha a Photoshopra nincs pénz, vagy vállalod a kockázatot hogy megkúrnak a warezért (nem fognak ha otthon használod :) 0,000000000001%)... sokkal jobb mint a GIMP szerintem... talán nem tud annyit de könnyebben kezelhető, jobban kézre áll... bár annyit nem foglalkoztam egyikkel sem... Photoshop rulz >.<
  • Viktor99
    Szerintem a topicra gondolt :D (vagy nem?)
  • Rage47
    ajánlom még az ingyenes paint.net-et
  • Julius Caesar
    csinálsz képszerkesztővel egy 120x20 pixeles képet. akár paint is lehet, de ha komolyabbat akarsz/nem akarsz sokat kínlódni, akkor gimp 2 (ez freeware, sok tutorial van) vagy valami professzionális (photoshop pölö). szimplán megcsinálod majd a beállításoknál feltöltöd

SG-re várunk, mostanáa én is fel-felnézek és ha nem 6-an vagyunk maradok is.
  • Legenwaitforit
    többet fogok asszem SG szerverre járni, nagyon tetszett a hangulat hogy az emberek nem néma csendben tolják XD kár hogy nincs mikrofonom. (OFF: Sg-re ilyen fejléceket hogyan tudok csinálni? valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm)
  • Viktor99
    LOL :D
    #10614: Igaza van. Mindenhol ez van, hogy ha megölted, vagy jobb cuccod van mint, neki... Akkor "k*rvnyádtkcsgfsszopó"... és még folytathatnám mert én kb 7-ben meguntam a single-s játékokat. Azóta csak multisokkal nyomom szóval tudom mi az hogy "k*rva anyád kemperlow"
  • Nitramk
    Sok pojénzsák van tfben is. Mindjárt megkeresem a szabigyereket aztán irritálom kicsit.
  • Jim Morrison
    ezt megcsinálom :D
  • Julius Caesar
    nekem tetszik, már régebbóta ismerem, de névről nem tudatm melyik. nem a pálya miatt mentem el.
  • armageddon666
    sokan kiléptek cranetopról :S nem tetszik a pálya?
  • Julius Caesar
    látom SG majdnem tele van. helyes-helyes. én is megyek, de a netem most 5 percenként elfogy. nagyon jó... a szerencsémet ismerve, felmegyek és 2 perc múlva leáll 6 órára :D
  • Nandris94
    biztos meg merészelted ölni :o am én az ieneket ált. jól dominálom és elüldözöm a szeróról :P csakmer aki ianeket mond az dumbass (ráadásul a pyrozás is :O)