30108
  • Rage47
    Valaki megkapta már a Spy milestoneokat? Én csak eddig a Sniper milestoneokat láttam :O
  • Viktor99
    Nekem egyiket sem jeleniti meg :D
  • terribad
    én jobbat
  • Nandris94
    aha... sazl nemígykell :C pls töröld a #10694-et :D
  • Nandris94
    beszarás mit találtam xD
  • xxxpaulxxx
    aha... és nyílván meg lehet csinálni az összes achit:|
  • Nandris94
    am lehetne milestone 4, ami oan h az összes achi kell a kaszton belül, ésah ez megvan akk a sapit ad :D jó lenne... :P csak ahoz gyorsan bekéne fejezni a többi kaszt updatet... am tökjó, mostmár 3 huntsmanem és 3 C&D-m van... (vagyis volt, mert kitörölem minmden triplát/duplát D:) csak a trade jönne már ki...
  • Twetr0x
    Na, már csak egy trading system kell. Vagy adja meg az összes sapkát poénból. Most.
  • xxxpaulxxx
    fasza... kapunk milestonokat... megszereztem mind a 6 új fegyót... erre csak úgy esik még 1 razorback... egész eddig nem jött a drop, de mostmár tudXD
  • Viktor99
    Jó a logód... Ma 5-kor láttalak az OGC-n, fel is akartam menni, de aztán kifagytam és inkább kikapcsoltam a gépt. :)
  • Ron Ragm
    Hát nekem heavy a legkevesebbet játszott de az a fránya KGB csak nem akart jönni már. pedig hiányzik.
  • chooselee
    Akkor a trade már csak sitykákkal lesz értelmes, vagy ha lesz még másféle item, akkor azokkal. Esetleg akit hidegen hagynak az achik akkor azok "ócsón" hozzájutnak majd a fegyverekhez! :)
  • armageddon666
    valszeg már megvan mindenkinek minden hogy visszarakták a milestonekat...
  • bence19940611
    Punkzoli nekem is ez volt csak még előtte megkaptam a 4ik force naturet meg a másdik natschát ha lesz trade akk szóljatok ha kjell forcenature vagy natscha.PM-be légyszíves
  • Lacccca
    nekem pl SPy ba van 15 percem. (legnagyobb a 16 óra mint Scout)
    És már tervezem a vár építését a sok Nataschaból :)
  • Szega87
    na megyek is gyorsan TF2özni :d
  • PunkZoli
    mondjuk én eleinte arra gyanakodtam, hogy azok a tárgyak esnek gyakrabban, amelyik kaszttal a legkevesebbet játszunk...
    ez mondjuk így lett volna fasza ugye , mert így növelik a játékidejét, hogy kipróbálják az új szarokat
  • armageddon666
    na akkor majd ha ma találkozunk szerón és előjön sikítsatok... megnézem már...
  • IcE TeE
    Jól teszed :D
  • Legenwaitforit
    :) nagyon durva, hogy most dobták ezt ki mikor tegnap már megkaptam az ambvassadoron kivül meg sisakokon kivül mindent. :) ENgie sisakoot! (amugy most megyek bicikliturára de vasárnap este felmegyek SG-re aprítani:)
  • PunkZoli

May 29, 2009 - Team Fortress 2 Update Released

Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
  • trident
    Most direkt, az előbb véletlen nyomtam a válasz erre gombra. Elnézést a duplapostért is.^^
  • trident
    A Valve ebbe úgy látom belehúzott. Szimplán lehet jobban járt volna mindenki, ha maradt volna az achivement rendszer, de
    a; házi szerveren nem lehet ach-t szerezni (kikapcsolják és cső)
    b; bot esetén nincs ach (kikapcsolják és cső)
    c; szerintem meg lehetne oldani, ha lenne egy "pályaellenőrző rutin": ha egy pályán túl közel van a két spawn pont vagy van cp és táska is akkor szintén nem lehetne achievementet elérni.

A drop rendszer meg maradna, de csak kalapoknál, sapkáknál, de nem idő alapján...

Így a játékosnak célja, hogy gyakoroljon, kipróbáljon más kasztot is, próbálja meg korlátait döntögetni...

Kipróbáltam én már ach., idle szervert, csináltam meg jópár ach.-t local szerveren, de kissé meguntam: leginkább játszani akarok kultúrált közösségben, kikapcsolódás céljából, meg hogy együtt tudjak szórakozni azzal a pár emberrel, akikkel eddig is.

(ugyanakkor már unom, hogy a 11. tárgy esik pyronak, van hat klietzkriegem -mielőtt bárki beszól: idle szerveren kb 3-4 tágyat kaptam-. Számomra a jarate+huntsman volt csak érdekes és jó, de ez is csak bizonyos pályán, helyzetekben, oldalon. Elvégre sohasem voltam jó csipa semmilyen játékban, de vannak olyan helyzetek, amikor tudom hogy effektív vagyok és nagyon szórakoztató is.:) )

Összességében a spy + sniper update kreatív és jó is volt. Használható, jó cuccokat kaptak, mindegyiknek van azért hátránya... A Dead Ringer-el nem találkoztam sokat, az ambassador tényleg erős, de én nem sajnálom senkitől sem a játékélményt.
    A pipeline jó csapattársakkal fasza, de azt nem szeretem amikor kurvakempbe sül a játék.
  • Viktor99
    :D
  • xxxpaulxxx
    nagyon jók ezek az új fegyók... mostmár én is együtt érezhetek azokkal, akik megszerezték őket:)
  • Zomil
    elő a pyrokkal :DDDD
  • Viktor99
    Kezdek ráérezni az ambira... Amikor spyal mentem foglalni, és aláztam két huntsmanes csipát, az felemelő érzés volt. De amikor kiabálhattam volna h "YOU ARE OWNED" LE CSITEREZTEK... -_- Csak emrt jobban nyomtam mint ők...
    Attól még tetszik a dead ringer.
  • Ron Ragm
    Hurrá, az eddigi 3-4 sniper/spy helyett most lesz 6-8.
    Asszem elkerülöm az sg-t amíg eltűnedeznek a farmolók, élljen a class limiter c:
  • xxxpaulxxx
    Nah ezaz! Reseteltem egyet és rögtön hallom a hangot hogy készen vannak a dolgok:D
    Ez a legkirályabb dolog... végre nekem is van jóság:D Köszönjük Valve, hogy végre beadtad a derekad és köszönjük Zomil, hogy felhívtad erre a figyelmünket:)
  • xxxpaulxxx
    én is erre gondoltam, sikerült is, de fegyót még nem kaptamXD
  • Viktor99
    LoL ennél ujra kapsz minden fegyót,... )
  • Rage47
    nem frissítették a szervert
  • Viktor99
    Disconnect: Server uses different class tables! - Ez miez?
  • Rage47
    29 spy achim van, megvannak a milestone-k, viszont az egyetlen hiányzó fegyót (cloak†) nem kaptam meg
  • Viktor99
    Lol 5, 11 és 17nél van fegyó :D
  • Viktor99
    :3
  • Zomil
    én megöltem 1 embert és máris megkaptam az acsikat szoval valszeg 1 halál v bármi ami modositja a stat-odat elég
  • xxxpaulxxx
    kis naívXD
  • Viktor99
    Nemszóltam... Most látom hogy már szedi is! :D
    DEAD RINGER... JÖVŐŐK! :D
  • Viktor99
    Ja hogy milestoneok lesznek! :D AZ JÓ! Mikor jön az up azt irták?