30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10738 nem a balkezet kéne megváltoztatni hanem ahogy tartja (vmi borzalmas)
rendesen az íjat jobb felé félig fektetve kéne tartania, akkor jó lenne -
#10737 jah -
#10736 Csak nekem van MSZP-s banner vagy mi a TF2 banner alatt? -_- -
#10735 control+bal klikk és úőj lapon nyitja :D am hogyha kell elküldöm a filekat és kipróbálhatod a fegyókat real-gameban is (de hülyén hangzik dx)
-
#10734 íj sztem se olyan erős. sima csipa sztem erősebb, hozzáértő kezekben. -
#10733 igen, sportban is így van. teniszben a balkezesek előnyben vannak. a csigalépcsők is azért mennek az óramutató járásával megegyezően, mert így a jobbkezeseknek balkézben kellet tartaniuk a kardot, különben beakadt volna a csigalépcső gerincébe (persze több jobb kezes volt, mint bal). -
#10732 íj nem is olyan jó mint hittem :( viszont a tauntkill imba :D zsinórban 2szer öltem vele miután vesztettünk xDD nagyon meredek volt :D a kis buta spyok :)
meg olyan 2 fejest makkoltam >.< egy scoutra messziről, egy fordulásból nemtom milyen kasztra :D -
donatus13 #10731 Nekem van itthon ellehet lőni így is úgy is csak pontatlan lesz. -
#10730 nemtudom
Mozilla Firefox topik:) -
#10729 Jav.: "új lapon" :) -
#10728 Nekem mindegy milyen az íj, úgysem használom sokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Délelőtt még meg tudtam azt csinálni hogy ha a firefoxban valamire a görgővel kattintottam, akkor új ablakan nyitotta meg. Aztán most meg nem megy. Tudja valaki miért nem? Kéne mert és sokszor használom, sőt szinte mindíg :S -
#10727 Van olyan teória is hogy a balkezes harcosok előnnyel voltak a jobbkezesekkel szemben, mert ők mindig jobbkezesekkel való harchoz szoktak hozzá, míg a jobbkezesnek meglepetés volt egy balkezes a harcban, ezért is oka lehet hogy fennmaradhatott a balkezesség. -
#10726 meg vannak rejtett balkezesek is. pl valaki jobb kézzel ír, de a golfban már balkezesként üt. vagy teniszben balkézzel tenyeresezik.
én olyan jobbkezes/jobblábas vagyok hogy ihaj. még a karórámat is jobb csuklóra teszem. balkezemre sose raktam és irritál. édesapám is ilyen, jobbkézen hordja az órát, meg mindent jobbkézzel csinál. érdekes dolog ez. -
#10725 lőttél te már nyilat úgy, hogy kívül fekszik a nyíl? nemhiszem.. -
#10724 nekem meg sapkát dobjon má... minden megvan ami kell (dead ringer nem izgat), de fro vagy pickelhaube kell. a többi már nem érdekel. -
#10723 MINDIG is belülről kell feszíteni
Nem tudod hogy jobbkézzel is belül fekszik a nyíl?? :) Nem lehetne ellőni a nyilat különben! -
#10722 Épp ebben a félévben tartottam előadást a balkezességről
Vannak részlegesen balkezesek is. JÓ? :)
Én jobbkezes vagyok, mégsem fognék soha a jobb kezembe kést (max vajazáskor) -
#10721 már meglett tárgyalva a topicban kb. 1 odalon át, h teljesen jól fogja balkezesként az ijat :)
amugy meg honnan tudod, h nem kétkezes? :D -
#10720 ja tényleg kényelmetlen, amikor izomból nekifeszíted a nyilat a torkodnak -
Neoncsoves #10719 csinálj 5 sniper achit és meglesz a huntsman... -
#10718 ma elég sokat voltam fenn, és nem jött Huntsman :/ úgyérzem sose lesz meg :D
UI.: írtam a Battlefield heroes Topicba, aki tud az segítsen létszíves -
donatus13 #10717 Mind a kétféle képen lehet lőni vele csak így valóságban kényelmetlen az egyik és pontatlan. -
#10716 de akkor sem jó a modell, jobb kézben tartja az íjat, de akkor is KÍVÜLRŐL kéne feszíteni, de ehelyett belülről feszíti -
#10715 de nem balkezes, mert a puskát, a kukrit és a jaratét jobb kézben tartja -
#10714 sztem jók és így csak érdekesen néznek ki =) -
#10713 Nekem tetszik! -
#10712 de hát ha balkezes... -
#10711 inkább az íjat kéne átskinezni jobb kézbe -
#10710 na ittvannak a képek, pls véleményezzétek mienek lettek D: alap az fpsbananás skinek, csak sárkányt tettem rá :D
na ittvannak 6an:
http://img35.imageshack.us/gal.php?g=ctf2fort0000i.jpg -
#10709 Nightcup-ra ki megy? :O -
Neoncsoves #10708 Megoldva!
1. Frissítettem hangkártya drivert.
2. Hang > Kommunikáció > Nincs művelet-re átrakni. -
#10707 igen ezt xD
egyébként csináltam 1 tökjó ambassador és kés skint, szép fekete-fehérek és rajtuk fehér sárkány :P majd teszek ki képeket :D -
#10706 azaz kikapcsoltam ezt a funkciót -
#10705 háhá nekem is win7 van és én megoldottam, hogy ne halkuljon le ugyanis ez egy fícsőr -
#10704 win-7em van és nem viszi le a hangot. -
#10703 ezt akartad beszúrni xD benne Fistful of frags pályák -
#10702 havernak windows7 van és neki csak akkor viszi le a hangot mikor elinditja játékot :S
megoldást sajnos nem tudok -
Neoncsoves #10701 Van 1 nagy gondom.
Amint elindítom a játékot, belépek egy szeróra (vagy akár mapchangekor) leviszi a játék hangját meg a teamspeak hangját is, szal ki kell alt+taboznom, hogy keverőben felhúzzam a hangot ismét annyira amennyi volt... (Windows 7) -
xxxpaulxxx #10700 Hát akkor azoknak is kell pedig lenni:) -
#10699 Nekem a spyhoz megvannak.