Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Mondjátok, mit kell engedélyezni, és megoldom.
"We were you AFK too long"
Ezt miért?
Viszont azt én is észrevettem hogy TF2 ben sokkal nehezebben dobja ki a server listát mint CSS ben pl.
CSS ben pillanatok alatt kidob 500-600 servert it meg várni kell és akkor is csak keveset és abból is a legtöbbre van vagy 200-300 as latencym. Mindezt egy 8/0,5 megás ADSL kapcsolattal.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Ilyen üzeneteket látni csak, bárhová is akarok belépni. Mellesleg igen karcsú a választék, amit a neten kidob a steam. Nehezen hihetõ, hogy az egész világon csak 5-6 szerver fut... márpedig csak ennyit jelenít meg.
"Connection failed after 4 retries"
és
"Server is not responding"
?
Segítsetek pls.
1. Steam. A Favorites szerverek listájára felveszek pár magyar szervert. Meg is jelenik a Favorites-ben, ám egy idõ múlva eltûnik onnan. Egyedül a Kartel Kocsma található meg nálam, az összes többi valahogy eltûnt, és újra meg hiába akarom felvenni, semmit nem csinál. Ez miért van? Ezek szerint valahova lementette, mert újra már nem lehet hozzáadni, de akkor meg miért nem látni?
2. A különbözõ oldalakon, ahol real-time mutatja a szerverek állapotát, több magyar szerver is van, jelenleg is látok a tucat közül 3-at, amiben van is élet, több játékost is mutat. Mégis, ha csatlakozni akarok hozzá, akkor csak valami "not available", nem elérhetõ módban van. Egyedül a Kartel-re tudok csatlakozni, már ha nincs épp tele 😊.
Tudnátok adni pár olyan szervercímet, ami mûködik is, és szoktak is lenni rajtaa idõnként, ne adj isten noob-okat sem nézik ki? 😊
A Kedvencek listájával meg mi a rákot csináljak, hogy megmaradjanak a címeim?
Spyjump <#vigyor>#vigyor>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szerintem az alsó medic a legjobb 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szerintem medic-kollegina xD
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
December 15, 2008, 5:24 pm - Jason Ruymen
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Team Fortress 2
* Fixed overheal particle effect showing up incorrectly on disguised or cloaked spies
* Changed the achievement tracker to only be available in Team Fortress 2
* Added new teleporter sounds for upgrade levels 2 and 3
* Fixed engineers being able to upgrade the bomb cart's dispenser found in Payload levels
* Fixed bomb cart's dispenser being solid to players and projectiles
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
am nincs olyan, hogy pro Mo-n, cR is csak mid-nek számít világviszonylatban
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
De elég jó volt most látni,h vannak fenn 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Viszont nem tudom miért de TF2 bõl sokkal kevesebb 100 as latency alatt lévõ server találok mint CS-ben pl, nem tudom miért van ez de jó lenne ha egyre több seró lenne a közelben.
Amúgy nekem addig tetszi ka dolog míg 5v5 a felállás az olyan jó hangulatos kényelmes gémelés. Utána már káosz.
Arénát meg tudom mi, elviekben van valami SM e s mod a létszámmal kapcsolatban csak nem tudom már mi az.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@Rage
szerintem igen, demo jumpok, soldier célzás és rocketjump, scouttal is lehet gyakorolni, centizni az ugrásokat
ilyen custom szmájlikat honnan lehet elõszedni <#lama>#lama>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
De a lényeg annyi az arénának,h kiválaszt a játék pár-pár embert és azok játszanak :/
Így a többi spec-bõl nézheti -.-' És csak egy pont van, amit bekell foglalni.