30108
  • z99999
    nem a balkezet kéne megváltoztatni hanem ahogy tartja (vmi borzalmas)
    rendesen az íjat jobb felé félig fektetve kéne tartania, akkor jó lenne
  • z99999
    jah
  • Viktor99
    Csak nekem van MSZP-s banner vagy mi a TF2 banner alatt? -_-
  • Nandris94
    control+bal klikk és úőj lapon nyitja :D am hogyha kell elküldöm a filekat és kipróbálhatod a fegyókat real-gameban is (de hülyén hangzik dx)
  • Julius Caesar
    íj sztem se olyan erős. sima csipa sztem erősebb, hozzáértő kezekben.
  • Julius Caesar
    igen, sportban is így van. teniszben a balkezesek előnyben vannak. a csigalépcsők is azért mennek az óramutató járásával megegyezően, mert így a jobbkezeseknek balkézben kellet tartaniuk a kardot, különben beakadt volna a csigalépcső gerincébe (persze több jobb kezes volt, mint bal).
  • armageddon666
    íj nem is olyan jó mint hittem :( viszont a tauntkill imba :D zsinórban 2szer öltem vele miután vesztettünk xDD nagyon meredek volt :D a kis buta spyok :)

meg olyan 2 fejest makkoltam >.< egy scoutra messziről, egy fordulásból nemtom milyen kasztra :D
  • donatus13
    Nekem van itthon ellehet lőni így is úgy is csak pontatlan lesz.
  • Aquir
    nemtudom
    Mozilla Firefox topik:)
  • Viktor99
    Jav.: "új lapon" :)
  • Viktor99
    Nekem mindegy milyen az íj, úgysem használom sokat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Délelőtt még meg tudtam azt csinálni hogy ha a firefoxban valamire a görgővel kattintottam, akkor új ablakan nyitotta meg. Aztán most meg nem megy. Tudja valaki miért nem? Kéne mert és sokszor használom, sőt szinte mindíg :S
  • Aquir
    Van olyan teória is hogy a balkezes harcosok előnnyel voltak a jobbkezesekkel szemben, mert ők mindig jobbkezesekkel való harchoz szoktak hozzá, míg a jobbkezesnek meglepetés volt egy balkezes a harcban, ezért is oka lehet hogy fennmaradhatott a balkezesség.
  • Julius Caesar
    meg vannak rejtett balkezesek is. pl valaki jobb kézzel ír, de a golfban már balkezesként üt. vagy teniszben balkézzel tenyeresezik.

én olyan jobbkezes/jobblábas vagyok hogy ihaj. még a karórámat is jobb csuklóra teszem. balkezemre sose raktam és irritál. édesapám is ilyen, jobbkézen hordja az órát, meg mindent jobbkézzel csinál. érdekes dolog ez.
  • Aquir
    lőttél te már nyilat úgy, hogy kívül fekszik a nyíl? nemhiszem..
  • Julius Caesar
    nekem meg sapkát dobjon má... minden megvan ami kell (dead ringer nem izgat), de fro vagy pickelhaube kell. a többi már nem érdekel.
  • Aquir
    MINDIG is belülről kell feszíteni
    Nem tudod hogy jobbkézzel is belül fekszik a nyíl?? :) Nem lehetne ellőni a nyilat különben!
  • Aquir
    Épp ebben a félévben tartottam előadást a balkezességről
    Vannak részlegesen balkezesek is. JÓ? :)
    Én jobbkezes vagyok, mégsem fognék soha a jobb kezembe kést (max vajazáskor)
  • Zomil
    már meglett tárgyalva a topicban kb. 1 odalon át, h teljesen jól fogja balkezesként az ijat :)

amugy meg honnan tudod, h nem kétkezes? :D
  • sonic syndicate
    ja tényleg kényelmetlen, amikor izomból nekifeszíted a nyilat a torkodnak
  • Neoncsoves
    csinálj 5 sniper achit és meglesz a huntsman...
  • Rowlend
    ma elég sokat voltam fenn, és nem jött Huntsman :/ úgyérzem sose lesz meg :D

UI.: írtam a Battlefield heroes Topicba, aki tud az segítsen létszíves
  • donatus13
    Mind a kétféle képen lehet lőni vele csak így valóságban kényelmetlen az egyik és pontatlan.
  • sonic syndicate
    de akkor sem jó a modell, jobb kézben tartja az íjat, de akkor is KÍVÜLRŐL kéne feszíteni, de ehelyett belülről feszíti
  • sonic syndicate
    de nem balkezes, mert a puskát, a kukrit és a jaratét jobb kézben tartja
  • Aquir
    sztem jók és így csak érdekesen néznek ki =)
  • Viktor99
    Nekem tetszik!
  • Aquir
    de hát ha balkezes...
  • sonic syndicate
    inkább az íjat kéne átskinezni jobb kézbe
  • Nandris94
    na ittvannak a képek, pls véleményezzétek mienek lettek D: alap az fpsbananás skinek, csak sárkányt tettem rá :D

na ittvannak 6an:
    http://img35.imageshack.us/gal.php?g=ctf2fort0000i.jpg
  • kakaoskalacs
    Nightcup-ra ki megy? :O
  • Neoncsoves
    Megoldva!
    1. Frissítettem hangkártya drivert.
    2. Hang > Kommunikáció > Nincs művelet-re átrakni.
  • Nandris94
    igen ezt xD

egyébként csináltam 1 tökjó ambassador és kés skint, szép fekete-fehérek és rajtuk fehér sárkány :P majd teszek ki képeket :D
  • sonic syndicate
    azaz kikapcsoltam ezt a funkciót
  • sonic syndicate
    háhá nekem is win7 van és én megoldottam, hogy ne halkuljon le ugyanis ez egy fícsőr
  • Rage47
    win-7em van és nem viszi le a hangot.
  • Aquir
    ezt akartad beszúrni xD benne Fistful of frags pályák
  • Zomil
    havernak windows7 van és neki csak akkor viszi le a hangot mikor elinditja játékot :S
    megoldást sajnos nem tudok
  • Neoncsoves
    Van 1 nagy gondom.
    Amint elindítom a játékot, belépek egy szeróra (vagy akár mapchangekor) leviszi a játék hangját meg a teamspeak hangját is, szal ki kell alt+taboznom, hogy keverőben felhúzzam a hangot ismét annyira amennyi volt... (Windows 7)
  • xxxpaulxxx
    Hát akkor azoknak is kell pedig lenni:)
  • Viktor99
    Nekem a spyhoz megvannak.