30108
  • Pio
    Nem vagyok itt 2 napig és még mindig itt tartunk? :S
  • Nandris94
    hogy néznek már ki :P ezeket a maiakat nagyon túlcsicsázzák, a régi nekem jobban teccik... ( az 1. képen lévő pl)
  • Julius Caesar
    nekem meg érdekes, hogy valahogy a kameraállás se jó sztem. ha balkézben fogja akkor azért nem jó, ha jobb kézben azért. de sztem ezen felesleges fennakadni. huntsman egyébként jó kis fegyver, bár sztem aki jó céllövő annak sima jobban fekszik. mostanában váltogatom őket, nagyon balanced fegyver sztem.

ui: megvan a 3ik übersawm!
  • Szabi DEMON
    Az íjas témához, hogy tisztázzuk:

Remélem nem húzza szét, ha mégis törlöm ez esetben url:
    íj1
    íj2
    Tehét rosszul fogja!
  • donatus13
    egyik kaszt sem könnyű ,mindenki mondja pyro noob stb, pyrot pl a soldier is simán szét szedi meg a scout is és egyáltalán nem könny,ű a pyro sem, mert elég fontos ,hogy gyorsan szedjél embereket ezért hátukba kell kerülnöd szóval ,tudni kell vele forogni rendesen ,meg egyáltalán nem olyan nehéz kiszedni , én a Demomant találom nehéznek egy kezdőnek összes többi sima ügy a spy az más tészta az teljesen más játék stílust kép visel láthatatlanság miatt is.
    Ui:demomanok szedik ki a legkönnyebben a pyrot.
  • armageddon666
    meg kell szokni :) jól kell használni a knockbackjét amit ad... és akkor fasza lesz :D
  • Julius Caesar
    régen utltam scoutot, talán mert nem is tudtam vele gammálni. de most megszerettem, és sztem kicsit fejlődök is vele.

ja meg meglett a milstone 1 (v 2?) scoutnál, és megkaptam a FaN-t (bonk!-ot random dobta) de nekem valahogy nem jön be. de lehet csak megkell szokni.

amúgy több pipline-t nyomjatok, nagyon jó kis map + mód!
  • Zomil
    haverral szórakozunk néha igy :D

a kedvencem mikor gyógyitom a spy-t befutunk a tömegbe(persze ő ellenséges spy ruháját veszi fel :D ) és mindenki elgondolkodik :D

multkor pl. az volt, h berohantunk egy medikhez és a medic engem kezdett el üldözni, közben meg kapta a backstab-et :DDDDD

amugy én zO.Om néven szoktam játszani
  • wednes
    Az a baj, hogy nagy hype a Sniper meg talán a Spy körül is. Ezek a nehéz kasztok és ha ezzel nyomul valaki az akkor májer. Legalábbis sokan így érezhetik. Természetesen nem a jó és csapatban dolgozó játékosokról beszélek.

Ron Ragom: Szerintem jó a hevy kezdőknek is, csak támogatni kell őket, ne egyedül rontson 3 scout meg pryo közé. De ez szinte igaz a többi kasztra is, támogatás kell mindenkinek. Talán a Sniper meg a Spy lóg ki valamelyest ebből a sorból. Lehet azért ilyen népszerű, nem tom. :)
  • Viktor99
    Tegnap tényleg jó volt. Már nem is tudom ki healelt engem. De az vicces volt amikor egy pyro medicet hívott. Mondom, biztos spy. Oda lőttem egy rakétát és megntem tovább miközben ő cafatokra hullott! :D Ez van, megérzés... (Barbarian volt a spy =D )
    És Gigi alias az atomtámadás :P tényleg jól nyomja.
  • Ron Ragm
    Kiegészíteném: kezdőknek heavyt se ajánlom nagyon. Lehet hogy lassú meg annyira nem kell célozni vele, de főleg most a sok update alatt annyiféleképpen szétszedhetik szegényt hogy az valami hihetetlen, ráadásul szép nagy célpont is, tehát ha nem akarsz percenként respawnolni nem árt ha tudod mit csinálsz.
  • donatus13
    tegnap láttam a legjobbat :D über spyXD
  • Ron Ragm
    Na ja, a kedvencem amikor van 4 sniper és azok sírnak hogy menjen valaki medicnek.
  • xxxpaulxxx
    Jöjjön le valaki sgről!
    Szerenék játszaniXD
  • donatus13
    Mindegyik kaszt könnyű csak a stílusát kell ismerni...
  • armageddon666
    sajnos nem váltanak... biztatás meg nem jó mert kilépnek :(
    persze hogy van joga kipróbálni, próbálja, és mikor látja hogy a csapat kétségbe van esve hogy fele annyi hasznos ember van mint a túloldalon, és finoman célozgatnak a low sniperek mindenféle felmenőire, akkor érezzen már késztetést megnyomni a kasztváltó gombot, és váltson valami másra...

legyen soldier, csak lő a tömegbe és már ott a damage és kaphatja az assistot, demomannal szintúgy... csak spammolja a gránátot... nagyon hasznos tud lenni... vagy stickeyt... ezek területre hatók, lehet makkolni velük... vagy ott a pyro... valahogy minden kaszttal jobban megy már mint anno pyroval, de kezdésnek nagyon jó... van sikerélmény... csak körbe kell menni, befutni hátulról a tömegbe, és a jó pillanatban rátenyerelni a gombra... heavyvel álljon be dispenser mellé, vagy payload mellé és nyomja a gombot és lőjön mindenre ami mozog... vagy menjen medickel és healelje azt aki kiabál... még csak übert sem kell nyomnia, már sokkal hasznosabb mint csipával volt...

szal van lehetőség... ki lehet próbálni, de kezdőknek nem ajánlom sem snipert, sem spyt, sem engineert, sem scoutot...
  • wednes
    Ha nem jól csipáznak az kiderül, erre azért érzékeny egy csapat. Csak váltanak ha azt látják nem megy nekik. Vagy pedig majd kapják "biztatást". :)
    Mondjuk az is igaz, ez egy játék és mindenkinek joga van kipróbálni vagy azzal játszani, amivel akar, úgyhogy nehéz dolog. Én kipróbálnám a Snipert,(bár sose lenne kedvenc kaszt) de szerintem sose fogom, mert abból mindig túljelentkezés van és én akarom felborítani a csapat összeállítást.
  • armageddon666
    igen... limitet 2/2/3-ra kéne rakni :S (2csipa, 2spy, 3engi) szerintem...
    na és igen... a legrosszabb... van 4 csipa... mondom fölösleges 4 csipa... ÉS VALAMELYIK KASZTOT VÁLT! na melyik? hát persze a toplista 2. helyezetje akik 84%-os pontossággal darálja az ellenséget jó pozícióból... a másik 3 lámpa persze legalul van, van 7 pontjuk (mármint ha összeadod őket), azok is csak assistból, leghátul állnak, tök előnytelen helyen, és.... na jólvan :) szal az ilyen kész...

és ennyi miatt tartok a limittől, mert esetleg az ilyen lowkák elvennék a normális sniperek elől a helyet :\ igaz akkor is 3 fölösleges helyett csak 2 lenne :) de mégis :(

• donatus13
    AZ volt a baj tegnap is sokszor mentem előre mint állat erre senki velem ,nézem mi van? erre van vagy 4 csipa meg 3 és ilyen 10 pont alatt ez még kb ha szólok ,hogy váltani kéne vagy bukta akkor meg magyaráznak nem értik a csapat játék lényegét:D de amint megjelenik a csapat játék akkor már lehet nyerni.De az is jó amikor elindul a játék jó a csapat össze állítás van medic minden és mindenki össze vissza kezd rohangálni :D és egyesével mennek a pontra , na az az igazi engi paradicsom.
  • Aquir
    nézd már meg hogy JOBB kézben tartja xD A jobbkezesek tartanák csak Bal kézben. Nem vízszintesen lövünk az íjjal! Ezért mondtam hogy inkább függőlegesen kell tartani, minthogy fektetve és jóval inkább balra döntve mint jobbra, mint ahogy mondtad
  • armageddon666
    :( fagyott...

Scramble nem mindig jó egyébként. Nem feltétlen balancol... pl. most is volt scramble és semmivel nem lett jobb :D mind2 oldalon olyan volt mintha egyedül lennék ... pedig voltak egész jók mind2 oldalon...
  • Julius Caesar
    most is jót gammáltam, azért ha 5-6 ember rajta van akkor már több magyar is rácsatlakozik. előbb utóbb csak odaszoknak. ma délután is megyek majd fel, legyünk minél többen ;)
  • z99999
    az íjat bal kézben tartja, és nem függőlegesen kell tartani mert jobban fárad tőle az ember keze.
    mint mondtam, ellentétes irányban átlósan kell tartani, könnyebb rá felhúzni a nyilat
  • donatus13
    én sem tudom miért neked címeztem
  • terribad
    Zsiga-Szeró Kerékpárszerviz & Kerékpárszaküzlet, Kerékpárbolt, Marcali ?
  • donatus13
    Szeróra szerintem ráférne a folyamatos scramble am mert tegnap is sokszor volt hogy pl ilyen 50-60 pont al elhúzott az egyik csapat és nálunk utolsónak volt kb 20-27 pontja ott az elsőnek 37 szóval ez nem valami jó.
  • donatus13
    Szerintem akkor jó egy szerver ha jön rá külföldi is rendszeresen mert akkor az azt jelenti ,hogy jól terjed a szerver és nem unják meg úgy és ők is szeretik a társaságot, én szeretem ha ugatnak tegnap pl azért lettem leoltva mert hogy a pyro csicska 1 gombos hiába mondtam neki hogy minden kaszt bal gombbal lő csak azért is mondta a magáét :P (bár néha gonoszul leégettem őket:(( pont meg lett a über én meg pont arra jártam és hátul jöttem pont és CRIT:( )
  • wednes
    Ha tehetem én is SG-re megyek, tegnap és tegnapelőtt nagyon jó kis meccsek voltak. Általában nyertünk is, főleg, mert rendes vegyes összeállítású csapat volt. Nem is nagyon volt kommunikáció egyszerűen mindenki tette a dolgát.
    Akkor kaptunk ki mikor hirtelen a 8 játékosból 6 sniper-re váltott. El is kentek 2 perc alatt minket.
    Általában Pryo vagyok, fekszik nekem az a kaszt. ez alatt az 1 hét alatt mióta játszom. :)
  • Rage47
    Rogueses
  • ZseniálisTeknős
    Gigi barátom k*rva jól játszik, nézzétek el neki, tényleg nem ma kezdte. Amúgy magyar, és valóban a Rogues klán tagja. Pislantsátok meg az avatarját a játékban, aki kitalálja kit ábrázol, virtuális hátbaveregetésben részesítem

Külföldieket tessék megbecsülni ha nem balhéznak, elvégre mi is járunk idegen szerverekre....
  • armageddon666
    na ha gyűlünk megyek én is :) ctf van úgy is :D az kevés emberrel is játszható tud lenni >.< bár inkább versenyfutás :D
  • jackcsabi
    Én is azt vettem észre hogy éledezik a szerver, most fel is megyek pár perc múlva, megnézem mi a helyzet :)
    Amúgy engem Heffi néven találtok meg.
  • Julius Caesar
    én igen. Julius Caesar és a mellszobra a steamen a képem. szóval ha őt látod az én vagyok.
    dodzylla: az a sublancer muki múltkor egy hihetetlen szar helyre építette a sentryjét és az egész csapatot lebaszta hogy mé nem segítünk meg milyen szarok vagyunk.
    a barbarian gyereket múltkor én is láttam, jól tolta, meg nem volt vele gond. ha külföldi jön és nem szabotál (angolul/németül beszél, bár csak az angolt értem sajna, akkor jöhet), meg betud illeszkedni akkor miért ne jöjjön?
    a gigi la trottola ő nem rogues klán-tag? (ha még van ilyen klán, mert régen láttam ilyen klán-taget) én amikor kezdtem a tf2-őt már akkor is überprő volt. de érdekes ,hogy aki jól gammál, sose rinyál. csak ezek a műbalhés, maguknak prók szoktak mindig nyavalyogni meg lownoobozni...

amúgy nagyon jó volt elmúlt napokban SG szerver, még felmegyünk rá, ti is gyertek, majd mi terjesztjük az igét

arma: oda kell csapni a bides külkinek
  • donatus13
    Engem khorn meg sublancher fáraszt agyon :D
  • armageddon666
    Baj az ha jönnek külföldiek? Vannak playerek, lehet játszani... Van az a Barbarian csávó. Szerintem róla beszéltetek pár oldallal korábban :) jó arcnak tűnik, és tényleg taktikusan játszik >.< Szal ha ilyen színvonalas külföldiek jönnek: legyen...

Volt fenn valami Gigi la Trottola >.< húúú de szidtam >.< nagyon jól tolta a demomant :D szal grat >.< ha jelen van itt fórumon ^^ valahogy minden gránát betalált xD aztán lehet hogy csak azért mert lefárasztott a 8 kis kölyök a zajongásával öcsém áthívta osztálytársait x.x
  • wednes
    Én például nem. :)
    Inhaler néven játszom. Szerintem nem baj, ha jönnek a külföldiek is, jó kis meccsek szoktak lenni.
  • Phoenix007
    Az jó nekünk, ha jönnek a külföldiek? Amúgy játékban nagyjából mindenki azt a nevet használja, amit itt is?
  • donatus13
    Tegnap este hatalmas játék volt az sg-n, nagyon jó szerver kezd lenni főleg mert végre elhagyta azt ,hogy kevés pálya van kb 3-4 mint sok más szerón és sok a külföldi is aki jön :) csak így tovább.Pályákat meg ezerrel.
  • Aquir
    az íjat inkább függőlegesen kell tartani :) dől, és akkor is balra (ó.j. ellentétes irányban) mert jobb kézben tartja
  • Viktor99
    Már nekem sem! :D Biztos bebuggolt :)