Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
k

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

az is volt régen
Aquir
annyit tudok hogy ha láthatatlan vagy akkor biztos hogy nincs

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mé, nincs már trail a spy alatt ha teleportál?
Aquir
amikor a teleportot nézi nézi amíg odaérsz és az orrod elõtt megy be a scout xD

Rage47
ettõl szép a public^^
sonic syndicate
de akkor is kéne tudni a kasztok prioritását...amit a pubosok nagy része még mindig nem tud

FTF2mg
Sikerült! 😊

a tûzfal volt a hibás 😊

Aquir
xD

3-as szintûnél már bátran mehet mindenki ha nincs nagy tömeg :]

FTF2mg
Ha még van itt valaki légyzsi segítsetek,

Most próbálom a steamen keresztül megvásárolni a TF2öt,

Visa kártya meg minden oké látszólag. A vásárlás mégis kudarba fullad, a banki értesítõ smsben pedig az áll hogy a steam games 1HUF-t akar levonni a számláról, sikertelenül...

valaki tapasztalat VISA kártyával?

Nitramk
Ki van írva a videónál 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sonic syndicate

jozing
ismered az AUC-t? ez meglepõ 😛

sonic syndicate: igen, aki 13 éves kor alatt játszik az kapjon vac bant. sõt, a kékszemû, 160cm alatti barna hosszúhajúak is kapjanak. vagy aki pyrozik, mert nOOb. az összes újonc kapjon, mert fingja sincs a játékról. meg a lámerek is. a cspák is, mit kempelnek. meg az engik. spy hátbatámad... a medic meg tápos kaszt.

amúgy ha oylan szereverekre jársz, ahol iylen hekkerek vanna elég low-endek lehetnek. karteélen még nem is láttam csalót.

sõt, a legjob az lenne, ha mindenki kapna egy TF2 bant, és akkor nincs is gond a játékkal <#zavart1>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Twetr0x
Mivan, nem vagyok itt 2 napig és mindenki flamel? <#idiota>
Engineerrel támadni kell, ráadásul 2fort egy szar, ott nyugodtan menjen mindenki az ellenfél inteléhez engie-vel.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Az "elnézéses" kollégád nem miskolci egyetemista volt? 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Guer
Odafogunk rá figyelni (nézd ezt el még csak most indult a server nemrég)

Narxis
rsx jó arc. xd

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ZseniálisTeknős
Bakker, pedig az egyik pályát csak akkor láttam elõször, én csak keringtem mint gólyafos a levegõben (elárulom, a többiek is) <#circling>

Csapatkeverés tényleg jó ötlet, csak támogatni tudom.

Én is játszottam olyan pályán egy másik magyar szerón, hogy 11-0 kapott ki a csapatom....(lehet így harmincon túl ez nem okozott törést piciny lelkem bimbódzó leveleiben).

Peace! Off off!

IcE TeE
Köszi, de most az lesz sztem,h 2 pályarész váltásakor lesz egy csapatkeverés !
Bevallom tegnap engem is felidegesítettetek, 2-3 mapon keresztül csak ti nyertetek, ennek nem volt túl sok értelme <#email>

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Nitramk
Hétvégén 2fort szerver, hétköznap normális 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

IcE TeE
AUC Team 😄
Ejnye 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

ZseniálisTeknős
Hali!

Köszi Ice, én is így gondoltam, és becsülöm, hogy leírtad az igazat, respect + nagy pirospont neked!

Egyik kollégám szerint az elnézés azt jelenti - és nem többet -, hogy amikor hátulról k****ed a szamarat, elnézel a csacsi két füle között.... <#guluszem1>

Komolyra fordítva a szót majdnem két évig voltam egy nagy magyar CS:S klán tagjaként admin, de soha, leírom még egyszer, soha nem kickeltem senkit azért, mert jobban játszott nálam... Vagy ki kellett volna vágnom Kodit, mert 34-1 kd,. aránnyal lehentelte egymaga az egész csapatot? Örültem hogy játszhattam vele, és tanulhattam tõle.

Amúgy meg rohadtul nem vagyok prõõõõõõõ, ezt inkább ne írja senki, nálam sokkal jobb játékosok vannak a magyar szervereken is <#banplz>

Egyetlen elõnyöm van, hogy elkészítettem egy leírásszerûséget, és ez alapján játék közben sebzést számolva matekolva gyilkolászom az emberkéket <#vigyor2>

Esethez visszatérve nem csak engem, hanem egyik klántársamat (Face33) is kickelte egy admin, õ is meglepõdött rajta rendesen. Mindebbõl levonva a konklúziót az adminok válogatását-szûrését a felvételüket követõen is el lehet végezni, de ez csak egy jótanács tõlem...

És hogy építõ jellegû dolgokat is írjak, ettõl az esettõl eltekintve eleddig jól éreztem magam a szerveren, magam is meglepõdtem, milyen jól eltalált custom mapokat pakoltatok fel. Ha pedig a fenti eset nem fordul elõ, akkor továbbra is rendszeres látogató leszek nálatuk (nálunk?), és hozom magammal nem még egy, hanem több friendbe felvett ismerõsöm is.

Huá.

Nitramk
Te tényleg hülye vagy. Akkor már bannoljunk téged is mert ilyen fasza ötleteid vannak.

armageddon666
ez a ctf_spacebase_b1a cucc tiszta bug :\ ûrhajó egy baszott nagy láthatatlan téglatest... elakarok lõni 2szárny közt erre meghalok... meg többször elõfordul hogy a levegõben felrobban a raksi... meg Pyro átlõ a cuccon de sentry nem...

@

sonic syndicate
akkormár bannolja az olyanokat, akik tönkreteszik a játékot, 8-13 éves kis ....., rsx és hasonlók<#banplz><#gonosz2>

sonic syndicate
mellesleg ogc-n múltkor bannoltattunk adminnal egy snipert, mert aimezett

sonic syndicate
és az ban, nem bann

sonic syndicate
van videó

sonic syndicate
blablabla, tudom mire való a vac ban, de ha még azt sem bannolja, aki csal(nyílt hétvégén sniper aim, wh, speedhack)?

jozing
te elvagy tévedve öreg! a VAC bann nem azért van, mert valaki MÁSHOGY játszik, kempel, tönkerteszi a másik játékát, ahnem mert csal. érted, csal. wh, sh, aim, hp hekk meg ezek. attól h a béna ellent megszívatja és flawless nyer miért kéne vac bannolni? gondolkozz!

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

sonic syndicate
videóval kapcsolatban annyit, hogy az ellenfél nagyon béna volt, egy demo hátulról, és vége a kempelésnek....

Nitramk
Ja így már értem 😄

Nitramk
Na, azért itt már kicsit messzire mentünk. De a lényeg annyi hogy kempelni jó 😄

sonic syndicate
úgylátszik nem jött át, azt mondtam, hogyha van 4 engi és beálll 5.-nek az új játékos, na az *bííííp*, bõven elég 1 minden pályára, max 2, viszont szimmetrikusra kell a halálnak, inkább legyen normális támadó, sentryt egy überrel kiszedni, nem ér semmit, múltkor is badlandsen 2 sniper, 2 spy 1 engineer és én voltam az egyetlen demo - és foglaljak, mi?

Nitramk
na de ha ilyen balf*sz az ellenfél csapata akkor meg is érdemlik. Ááá nem feltûnõ hogy 3 engi libasorban lemegy az intelbe. Egyébként is: LINK.

armageddon666
ezaz... bannoljunk minden engit ^^ (nemám)

@

sonic syndicate
nos igen, erre mondják, hogy n00b engi lámák, miattuk nem lehet rendesen játszani, mivel van egy támadó ember, a többi engi, pyro netán 3 spy, és a másik csapat ellen nem tud egyedül szembeszállni - az ilyeneket kéne VAC-banolni, csak hazavágják a játékélményt - mi a jó a turtlingben?

Aquir
én a szemközti sarokban kezdtem el, aztán a többiek meg úgy gondolták egymás mellé, legelõször azzal foglalkoztam hogy a sajátom legyen kész 😊
velük együtt meg jött az egész csapat a teleporton át

IcE TeE
Ezt úgy kell,h mind a 4 sarokba egy sentry + disp.

Aquir
este milyet játszottam engivel xD (pedig aszittem nagy meglepetést nem tud már okozni). nem hittem volna hogy ilyen jól tudunk taktikázni 2forton. Most volt több engi, aztán egyre nyomultunk elõre egymást fedezve, de valami rohattjól, egyik sg-je mögé a másik dispensere állt, úgy kavartunk mint az isten, végül már 4-en voltunk az intel roomban (kép) xD

Guer
ennyi 😊

Guer
nincs akkor különbség mint cssben (hogy rontaná a játékélményt)

armageddon666
szerintem meg Teknõs nem pro... átlagon felüli az biztos, bár ez a gyenge átlag miatt van sztem 😄 szal ahogy én vettem észre azért csapatmunkában meg úgy egyénileg is jól tolja, de nem PRAU... szal kicket azt bizony rosszul tette Sword, de igen, nézzétek el neki.

Nem sokat játszottam Teknõssel de mikor igen akkor azt állapítottam meg hogy jó ellenfél, de még jobb társ 😄

@

Így van én vagyok a pro medic páower😄

Narxis
Hát azért Kartelen pl. DON vagy Szasza elég jól tolja, én még nem láttam õket rossz passzban, amelyik csapatba állnak az sokkal nagyobb eséllyel nyer. Annyiban más a TF2, hogy a kasztok miatt hangsúlyosabb a team work. De ugyanúgy vannak prok.

Guer
uristen ezt most nem mondtad komolyan ugye?

ez tf2 hello! nem css

itt elmosodnak a határok nincs is olyan hogy pro - bárkit ki lehet fingatni 😊

sonic syndicate
de akkor ne kickelje, hanem, szójon neki, hoy líveljen(<#idiota>), mivel túl prau

Narxis
Szerintem nem biztos, hogy rosszul tette, az SG CS-be is a kevésbé jól játszók szervere, gondolom azért mert fun klán, itt is vissza kell fogni a prokat.

Guer
de miért mindig azt találja be akit nem kéne?

Teknõssel eddig még sose volt probléma (soxor láttam máshol is)

Narxis
😄