30108
  • xxxpaulxxx
    printscreen powaXD:)
  • Rage47
    ááá ez nagyon jó :D
  • Rage47
    nekem így dobta be a milestone-okat:D
    29 achim volt, játszottam már 2 kört, de még mindig semmi... majd mikor töltötte a második pályát, bedobta a milestonokat :O
  • Twetr0x
    mert nem classlimites szervereken játszol :p Engem átdobott spy limit 1-nél, medicbe rakott spy helyett alapból, én meg demóra váltottam. Így született ez a mutáns :D
  • Beast Machine
    medicnek műtősmaszkot :D
  • jackcsabi
    Engem nem izgat milyenek, csak kapnék már egyet :D
  • Zomil
    engi-nek heggesztő sisak :P
    sniper-nek semmi jó nem jut az eszembe, a mostani nem egy nagy szám, mert sajnos szinte alig észrevehető, valami olyan kéne amit azért észrevehető :)
  • Ron Ragm
    soldiernak beret, medicnek kerek tükör, pyronak séf sapka, demonak skót sapka ami kötelező.
  • jackcsabi
    De nekem mért nincs soha ilyen bugom?:(
  • Twetr0x
    Nekem ma volt az, hogy demoman voltam, medic kezem volt, és ambassadorral lőttem. Most így 2 a headshot rekordom demomannel :D
  • Julius Caesar
    medicnek john lennonos napszemüveg :D kerek, hasnlít a mostanihoz, csak sötített :)
  • xxxpaulxxx
    A szívemből szóltál:D
  • xxxpaulxxx
    Ha már játékon belüli irrealitásról volna szó:

• Aquir
    én kérek elnézést:)
  • z99999
    jaj tényleg sry nem tudom miért hittem másként :S
  • Aquir
    kép róla? :)
  • Legenwaitforit
    basszus hazajöttem, és SG szerverre mennék játszani de nekem szaggat (pedig 101c-n, meatfactory-n nem, megnéztem meg pénteken SG-vel se volt baj) kínszenvedés egy teleportot vagy sentry-t letenni mert először beszaggat utána van hogy kidob a játék :( nem jó ez így ...

amugy mondták hogy sapkák mellé ugyebár más ilyen speckó kinézetiket is terveznek. (remélhetőleg nem bonuszt adókat) Ti miket tudnátok elképzelni a kedvenc kasztotoknak? Vagy bármelyik másiknakk? :)
  • Nandris94
    na szokáűsos képpen elb***tam... namind1 ittvan másik

http://rapidshare.com/files/239323440/Dragoon_style_red_spy.zip.html
  • Nandris94
    na készenvagyon a sárkányos red spy-al, azaz átskineltem, de csak a RED-et, o(ly)an hogy fekete az egész, és a hátán van egy nagy fehér sárkány D: sztem gyönyörű :P de tessék ittvan minden: (az ezüst óra, az ambassador, a kés és a spy cucc, meg új hang az ambassadornak :P)

http://beam.filebeam.com/download2.php?a=3978f10ed4eea9a3f73c744547822f17&b=88a3e2d8456758197e5974611a8d7e0b
  • Phoenix007
    Hogy kizökkentsem egy kicsit a témát a "hogytartjaakezétegyíjász" irányvonalból :)

Nekem személy szerint semmi bajom a külföldiekkel, az se gond, ha angolul nyomatják, nagyjából megértem, bár ha már válaszolnom is kellene nekik, az nem biztos hogy menne zsigerből. Ellenben, valaki itt írta korábban, hogy ha tudják az emberek a dolgukat, nem is kell kommunikáció, lehet úgy is nyerni. Na nekem valahogy pont nem az a fontos, inkább legyen jó a hangulat, ahhoz meg kötelezően hozzátartozik, hogy közben dumálunk. Ha meg jön egy külföldi, megszólal angolul, akkor meg már sokkal kevésbé dumálnak az emberek, mert mondjuk nem akar "bunkó" lenni a külföldivel, de angolul meg nem tud, vagy mittudomén. Aztán meghal a buli... Szerintem... Ha síri csendben akarnék játszani, akkor mehetnék akármilyen cseh szerverre. De nem akarok.

A neveket meg egyértelmű okokból jó lenne, ha ugyanazt használnánk itt is, mint játékban.
  • Aquir
    Most elképzeltem ahogy az engineer elveszi a megölt spy-tól az órát és onnantól láthatatlanul csapja le a többi kémet... Milyen játékélményromboló lenne akármilyen realitás, nem? :)
  • Ron Ragm
    Most elképzeltem ahogy az Ambassador apró Bonesawakat lő ki.
  • jackcsabi
    A spy kalap nekem is tetszik, illik is a spyhoz, ilyen maffiozósan néz ki benne :D A sniper kalap is jó, krokodil fogak vannak rajta ha jól tudom.
  • Nandris94
    ki nem :D én pl spy és pirót akarok :P azok oan jók
  • Julius Caesar
    meg különben is, ha van egy rakétavetőm és felveszem a pisit hogy lesz bele töltényem? meg egy dobozból hogyan lehet teleportot csinálni? a láthatatlanná tevő óráról ne is beszéljünk... meg a cigiről ami megváltoztatja a külsőd...

ma dobott kegyesen egy sandmant, ugyh egy milestone-nal 3 scout cuccom lett. már csak dead ringer + sütyik kellenek. és sütyit nagyon akarok már.
  • jackcsabi
    Nos, szerintem is jobb ha ilyesmiken folyik a beszélgetés, mint hogy ki milyen jó volt, meg ki milyen béna és le vele.
    A tf2 már csak ilyen marad, nem egy halálosan komoly játék, de épp ezért ilyen jó. Hisz ha olyan lenne mint nagy része a játékoknak (valóságra hajazó, ami nem jön össze nekik), nem hiszem hogy ilyen sokan játszanák. Én elégedett vagyok vele, az se érdekel ha jönnek az újítások és esetleg elönyökhöz jutnak mások. A játék a lényeg és a szórakozás, szerintem.
  • Pio
    A félreértések elkerülése végett teljesen egyet értek Szabi DEMON-nal, szerintem is jó dolgok sülhetnek ki az ilyen témákból, jó, ha ilyen dolgokat tárgyalunk ki ahelyett, hogy mondjuk egymást anyázzuk, mert valaki az erősebbekhez állt a mittudoménmilyen szerveren. A különbség csak az, hogy én ezt poénnak fogom fel más pedig véresen komolyan veszi, hogy ebben a teljesen irreális játékban rosszul fogja a karakter az íjat. De ez így van rendjén :)
  • jackcsabi
    Na ez az amire vártam.
  • Pio
    Egyáltalán nem unalmas a téma, sőt, tettem egy megdöbbentő felfedezést, nem is hinnétek el szerintem, ha nem mutatnám be példákon keresztül, de most feltárom Az Igazságot:

Nézzétek itt vannak revolvertöltények:

Egy kicsit se hasonlítanak erre:

...vagy erre:

Ebben a játékban mégis mind a kettőt lehet használni revolvertöltényként. Szánalmas, dobom is az uninstallt és ugyan ezt javaslom minden jóérzésű embernek. Szánalmas, hogy hogyan próbálja velünk megetetni a hazugságait a Valve!

Azt már meg sem említem, hogy ha a valóságban felgyújtasz egy embert egyáltalán nem alszik el magától néhány másodpercen belül. Az ember- és életellenes Valve meg elhiteti ennek ellenkezőjét, hogy a sok kisgyereket megtévesszék aztán azok felgyújtogassák egymást disznópörzsölővel. Hát köszönöm szépen én nem kérek többet ebből a hazug mocsokból! Le a Valvéval!

Na most AFK, megyek és próbálgatom, hogy a valóságban lehet-e doublejumpolni... a rocket jumpot már kitárgyaltuk, valaki ígért egy ajándék rakétavetőt, annak a tesztelésével megvárom azt :)
  • Zomil
    sztem te meg nem löttél még balkezes ijal :)
    amugy meg ha már itt járunk inkább közepe fele kéne lennie, de akkor meg kitakarná a képernyőt :D
  • Aquir
    Nembaj ugye hogy a balkezes arcától Balra helyezkedik el az íj, a jobb szemét be is csukhatja ekkor mivel a bal szemével céloz :) A játékban nem a "szemhez" igazították a nyilat, mivel ekkor nem is kellene célkereszt, ezért ábrázolták más szögből hogy elférjen a képernyőn. Ezzel együtt az íj és a nyíl elhelyezkedése jó. Kár hogy gondolkozni kéne (vagy legalább nyilazni) mielőtt ilyen hangnemet váltasz :)

Jobbkezes íj nézete: látod ezt? Ha a nézőpont bal oldalán lenne a jobbkezes íj, akkor szegény már nem is tudna vele célozni :) Ezt azért mindenképpen tudnod kellene, ha nyilaznál

• Szabi DEMON
    Ilyen lekezelő stílus attól aki hülyeséget állít azért merész.
    Először is a sniper jobbkezes a játékban, kívülről megnézed a huntsment jobbkezes csipával is jobbkezes, DE tegyük fel hogy íjnál hirtelen balkezes lesz. Nos ez esetben a jobb oldalon kéne lennie az íjnak a képernyőn mert a képen látott jobbkezesekhez hasonlóan az íjat tartó kéznek kellene kívül lennie és a húrt feszítő kéznek belül, azaz nem nyúlhatna át a teste előtt a tartó kézzel. De sebaj, nyilvánvaló, hogy nem lőttél még íjjal (ami egyébként egyáltalán nem baj, nem mindenkinek van rá lehetősége, és nem is mindnekit érdekel) csak azt nem értem, hogy akkor minek ragaszkodsz az "igazadhoz".
    Az meg, hogy mennyire "unalmas"a téma kedves többiek, szerintem sokkal jobb, mint azon vergődni még mindig, hogy "jajj nem dobott semmit..." és hasonlóak, vagy szidni azokat akiket kiválasztott a random rendszer és cheaterezni őket irigységből, de ezek mellett sem hiszem, hogy be kéne ugatni 6. hozzászólóként is ugyanazt, hogy unalmas. Ha az, akkor enm muszáj olvasni legfőképpen hozzászólni.
  • Aquir
    nyugi, van lézerirányzékos íj is xD
  • Rowlend
    nem tök mind1 hogy fogja? mármint tf2-be.. ha a lábújjával és az orrával fogná az se lenne gáz, ez egy ilyen játék, nem kell reálisnak lennie..
  • jackcsabi
    Na szerintem elvan döntve a vita ezzel :D
  • Aquir
    A kameraállás nem hibás, max te nem látod a lényeget a képen. Meg mi ez hogy így se jó úgy se jó? Kétkezesség heló. Jó így is, úgy is

Punktum :)
  • Aquir
    Még mindig nehéz felfogni a balkezességet a képeken lévő jobbkezesekkel szemben igaz? :) Jól fogja
  • Nandris94
    nna sokkal jobb :P
  • donatus13
    de már untig elég volt belőle.
  • armageddon666
    megint