Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
3-as szintûnél már bátran mehet mindenki ha nincs nagy tömeg :]
Most próbálom a steamen keresztül megvásárolni a TF2öt,
Visa kártya meg minden oké látszólag. A vásárlás mégis kudarba fullad, a banki értesítõ smsben pedig az áll hogy a steam games 1HUF-t akar levonni a számláról, sikertelenül...
valaki tapasztalat VISA kártyával?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
sonic syndicate: igen, aki 13 éves kor alatt játszik az kapjon vac bant. sõt, a kékszemû, 160cm alatti barna hosszúhajúak is kapjanak. vagy aki pyrozik, mert nOOb. az összes újonc kapjon, mert fingja sincs a játékról. meg a lámerek is. a cspák is, mit kempelnek. meg az engik. spy hátbatámad... a medic meg tápos kaszt.
amúgy ha oylan szereverekre jársz, ahol iylen hekkerek vanna elég low-endek lehetnek. karteélen még nem is láttam csalót.
sõt, a legjob az lenne, ha mindenki kapna egy TF2 bant, és akkor nincs is gond a játékkal <#zavart1>#zavart1>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Engineerrel támadni kell, ráadásul 2fort egy szar, ott nyugodtan menjen mindenki az ellenfél inteléhez engie-vel.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Csapatkeverés tényleg jó ötlet, csak támogatni tudom.
Én is játszottam olyan pályán egy másik magyar szerón, hogy 11-0 kapott ki a csapatom....(lehet így harmincon túl ez nem okozott törést piciny lelkem bimbódzó leveleiben).
Peace! Off off!
Bevallom tegnap engem is felidegesítettetek, 2-3 mapon keresztül csak ti nyertetek, ennek nem volt túl sok értelme <#email>#email>
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ejnye 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Köszi Ice, én is így gondoltam, és becsülöm, hogy leírtad az igazat, respect + nagy pirospont neked!
Egyik kollégám szerint az elnézés azt jelenti - és nem többet -, hogy amikor hátulról k****ed a szamarat, elnézel a csacsi két füle között.... <#guluszem1>#guluszem1>
Komolyra fordítva a szót majdnem két évig voltam egy nagy magyar CS:S klán tagjaként admin, de soha, leírom még egyszer, soha nem kickeltem senkit azért, mert jobban játszott nálam... Vagy ki kellett volna vágnom Kodit, mert 34-1 kd,. aránnyal lehentelte egymaga az egész csapatot? Örültem hogy játszhattam vele, és tanulhattam tõle.
Amúgy meg rohadtul nem vagyok prõõõõõõõ, ezt inkább ne írja senki, nálam sokkal jobb játékosok vannak a magyar szervereken is <#banplz>#banplz>
Egyetlen elõnyöm van, hogy elkészítettem egy leírásszerûséget, és ez alapján játék közben sebzést számolva matekolva gyilkolászom az emberkéket <#vigyor2>#vigyor2>
Esethez visszatérve nem csak engem, hanem egyik klántársamat (Face33) is kickelte egy admin, õ is meglepõdött rajta rendesen. Mindebbõl levonva a konklúziót az adminok válogatását-szûrését a felvételüket követõen is el lehet végezni, de ez csak egy jótanács tõlem...
És hogy építõ jellegû dolgokat is írjak, ettõl az esettõl eltekintve eleddig jól éreztem magam a szerveren, magam is meglepõdtem, milyen jól eltalált custom mapokat pakoltatok fel. Ha pedig a fenti eset nem fordul elõ, akkor továbbra is rendszeres látogató leszek nálatuk (nálunk?), és hozom magammal nem még egy, hanem több friendbe felvett ismerõsöm is.
Huá.
@
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
velük együtt meg jött az egész csapat a teleporton át
Nem sokat játszottam Teknõssel de mikor igen akkor azt állapítottam meg hogy jó ellenfél, de még jobb társ 😄
@
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ez tf2 hello! nem css
itt elmosodnak a határok nincs is olyan hogy pro - bárkit ki lehet fingatni 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Teknõssel eddig még sose volt probléma (soxor láttam máshol is)