30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10858 Szóval csak "civilianek legyenek" -
#10857 szerintem senki ne tudjon ölni, mert valaki még sírvafakadhat ha netán dominálják :| -
Neoncsoves #10856 demomannek ne legyen sticky, a spynak kése, soldiernek rakétája... snipernek machetaja...scout csak 1et tudjon ugrani, és ne legyen shotija.heavynek ne legyen minigunja, csak boxkesztyűje -
Neoncsoves #10855 utállak! nehogy pyrot kapjál!
mindig a legrosszabbkor pyrozol le xD -
#10854 sztem medic kaszt ne is lehessen, minek über és kritzkrieg, sokkal izgalmasabb lenne nélkülük a játék :) -
donatus13 #10853 Jó akkor a VIP pyro helyét vállalom :D -
#10852 Ezt támogatom, és persze tesconak a pyro ötletét is :) -
donatus13 #10851 Betiltani ? az teszi nehézzé ? mindig forogni kell ,hogy háta mögé kerülj ez teszi technikássá. -
#10850 szerintem tiltsuk be mindkét lángszórót -
xxxpaulxxx #10849 Miért kéne ezeket tiltani? -
#10848 imho -
#10847 max 1 pyro, és backburnert tiltani pluginnal, ahogy sandmant is lehetne -
#10846 egyébként limitálást akkor nem szeretem mikor azt mondják valamire hogy túl erős, és ezért korlátozzák le, közben azok pattognak emiatt akik bénák a korlátozott dologban, vagy éppen mindig azzal alázzák őket...
ebben az esetben viszont a csapatelosztás balansza volt a cél... kell a változatosság a csapatokba... 12 heavy elmegy, de 12 csipa már gáz... -
#10845 de akkor már 3 spy is lehetne... és akkor a fél csapat spy meg sniper...
---
sudden death nemtom miért nincs :S szóltam icenak hogy legyen, de akkor gondolom nem rakta be >.< majd piszkálom vele :P
egyébként most úgy néz ki a limit hogy
2 csipa
2 kém
3 engi
felmerült hogy pyrokat is lehetne, meg akkor esetleg a többit is, de aztán mégsem... nem szeretik az emberek ha korlátozzák őket a szabadságukban (lásd Zomil), elején én sem támogattam, de aztán rájöttem hogy szükséges, és tapasztaltam hogy hasznos... -
#10844 omg zomil -
#10843 12 embernél sztem 2 sniper kevés -.-
3 lenne a jó -
#10842 mert akkor nincs kasztlimit, ez van kartel kocsma esetében is, vagy ez, vagy az -
#10841 Amúgy más: hogyhogy nincs a szerveren sudden death? -
#10840 Már ne haragudj, de ha képes lennél bemenni a negyedik snipernek a három kém és a három scout mellé miközben szétszedik a csapatot akkor nem sajnálom. -
#10839 ahogy elnézem sg-re is be lett vezetve a kaszt korlát....
szavazás nem volt rola? azt hiszem jóval kevesebbet fogok feljárni :S -
#10838 Vagyis Hack... -
#10837 most is jó volt sg. jó lenne, ha így maradna a játékoszám, ami sztem tökéletes. így mindig van 1-2 üres slot (nem úgy mint kartelnél, ahol 6 óra míg felszabadul egy). király szeró lett!
és megvan a 3ik razorom is! :D -
#10836 hát nemtom, de nekem csak akkor megy az F5 ha már joinoltam :Cnade nembaj, majd csinok úgy, csak akkor hosszabb ideig fog tartani :S -
#10835 érdekes. én mindkettővel tudok képet készíteni :) -
chooselee #10834 Köszi a gyors választ. -
#10833 Az amikor jogtalan előnyhöz juttatja magát(csal). Ezt szokták Haxnak hívni, mivel némileg módosítani kell ehhez az eredeti játékot.
Az egy dolog, hogy nem tudnak játszani, de ez hogy nyújthat nekik örömet??! Én nem tudnám ennyire átvágni magam.. Egy biztos, a tisztességes emberek játékát tönkreteszik. -
chooselee #10832 Bocsássátok meg tudatlanságom, de mi az a hax?Mi az ha valaki haxol? :D -
#10831 Nem tudnak játszani. -
#10830 na ma jót jáccottam a kedvanc 2fortos szerómon :P volt aimbotos angink, meg speedhaxor heavynk... szal megovlt a csapat... nemértem am ezeket, minek haxolnak? O.o -
#10829 ízlések és pofonok :)
szvsz jobb mint a smartasses -
#10828 nagyon fasza dolog ez hogy spy-jal lehet használni az ellenfél teleportját :D Hülye engi a saját bázisára építette az exitet :P -
Pio #10827 Ezek szerintem elég gagyik, de vagy velem van a baj, vagy dolgozik a cenzúra, mert a kommentekben mindenki oda meg vissza van értük :) Látszik, hogy sok munka volt vele, meg minden és általában vágom is, hogy melyik bevágásban mi a vicc, de nagyon gyengék a poénok... szerintem. -
#10826 képet nemtok mer a printscreen nem jegyzi meg F5 meg nem megy :C -
#10825 Ááá... Ezeken beszarok! :D -
#10824 meet the dumbass 11 -
#10823 "Válasz erre" FAIL -
#10822 basszus, ez hihetetlen XD most így reggel majd leestem a székről ettől a viditől XD :D -
#10821 Hehe ez jó :P -
#10820 Nagyon nagy :D
i am going to f*.... :D -
#10819 meet the colorblind soldier lool xD