30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10899 .dem kiterjesztést hogyan játszak le?:S -
#10898 Mi köszönjünk , viszlát. ;)
(team topikba kilett tárgyalva dolog mi - miért, amúgy) -
#10897 Dehoogy.. :) -
#10896 8Ð kösz -
#10895 De hüle vagy te! :D
(nicsak, tesco végre válaszolgat, igaz a saját módján de hát kinek kell az a hülye Válasz erre gomb? :P) -
#10894 lol #1 D: és még itt is vitatkoznak... -
#10893 #10881
erre is van megoldás, pár szerveren láttam már,egy plugin, ami nem enged sniper/spy kasztba állni, amíg nincs nehéz kaszt -
#10892 Igen, amikor nem írt senki -
#10891 Kaszt limit jó (főleg updatek után), bár ennek van egy hátulütője. Prő gyerek feljön, azt se tudja mi van de már mondja is hogy "ájjá ki sznájperből ha nem tucc vele jáccani b+!!44!!!"
Én úgy állok hozzá ha valahol megakad a csapat (innen a név TEAM Fortress) akkor átállok és spamolom a random konzervet vagy healelek vagy ami kell. Csak akkor nem megyek kartel kocsmába ha fullon van, nagyrészt értelmes emberek járkálnak. Dopti out -
xxxpaulxxx #10890 és tényleg van ilyenXD -
#10889 Highlander -
#10888 Most őszintén aki beáll szerencsétlenkedni Sniperba vagy Spyba az majd ha más kasztal lesz nagyobb csapatjátékra lesz képes?
A válasz nem... ugyanúgy baszni fog a csapatjátékra és ugyanúgy bukni fogja miatta a csapat a köröket.
Aki meg csapatjátékos az meg belátja mire van szüksége a csapatnak.
Egyenes irányba haladunk a kommunista elvek felé.... hogy majd ők megmondják neked hogy te mivel játsszál vagy különben el lehet menni...
Már nem azért de egy szervernek lehetőséget kell adni a játékra és nem megszabni hogy hogy játsszál, főleg az ilyen nem specifikus szervere esetében.
Fogják már fel az iylen "de én nem veszteni járok fel" mentalitású emberek hogy ez PUBLIC azaz nem high prő war edzett játékosokkal van teli, ne várjátok már el mindenkitől hogy egyből értse a dolgát.
Illetve mivel a játék Kompetitív így benne van a lehetőség a Nyerésre és a Vesztésre is.
Habár gondolom a legtöbb itt nagy pofával fórumozó egyén szemrebbenés nélkül átállna a győzelemre álló csapatba ha lenne rá lehetősége. És még ők pofáznak csapatjátékról.
Arra meg hogy "csak 1 embert veszítünk".
Elgondolkoznék hogy hány ember csatlakozik friends listából szemezgetve.
De hogy nehogy fájjo na gondolkodás megsúgom kb a játékosok 60-70%-a -
xxxpaulxxx #10887 komolyan mondom... lehet az lenne a legjobb, ha minden kasztból csak 1 lenne.... 9/9 fős csapatok... akkor nem lenne vita
(viccel de valahol sztem igaza van) -
#10886 ja és (duplapost powa) ha már a spy limit 2, akkor a pyro limitet is 2re kéne venni, ugyanis msot 2 spy VS 5 pyro? aha... csak mert a pyro a spy ki1ensúlyozására van, legalábbis sztem :P -
#10885 am tök jó, de volt már itt valaha olyan nap amikor nem volt veszekedés? 8Ð -
#10884 ez igy van, de engem attol még zavar, h ha van 2spy, 2 sniper, 3 engi, és ezek a kedvenc kasztjaim egyikkel se lehetek :S -
donatus13 #10883 ASDFASFD na a lényeg az hogy nem volt kedvem végig olvasni a sok hablatyot ezért rá térek a lényegre ,játszok a szerón ,egész jól ment, kikaptunk ránézek a csapatra van kb vagy 5 sniper meg vagy 3 spy ? 8 együtt összesen nincs 30 pont . lol? ha nektek az a jó ,hogy egyfolytába kikaptok akkor hurrá de nem mindenki veszíteni jár föl ha meg nem tudsz a többi kaszttal játszani akkor így jártál. Ha korlátoznák a pyrot akkor se rinyálnék mert akkor ICE-TEE-t nem leégetném hanem lerobbantanám mondjuk soldier el :)) de úgy látom most is sok ember van a szerón. Szóval nem sok vizet kavart a limit , meg most egy ember ide vagy oda... -
#10882 #10880
ó de kár :(
na most, te példádból kiindulva Zomil, van 3 sniper, aki nem tud játszani vele, de te beállsz 4.-nek, mert, hogy te tudsz vele lőni. te sem vagy normális. inkább hagynád őket békén és segítenél a frontvonalon soldierrel/demoval/medickel, vagy beszéld rá őket, hogy váltsanak kasztot, többet érnél, mint mégegy(3+1) sniper a pl 12 fős csapatban, ergó a harcolók lennének a sniperek nélkül 8-an (12-4), de még tuti van 1-2 engi és spy
max nem lesz pontjuk, de a csapatnak megvan az esélye a javításra -
#10881 Kasztlimittel kapcsolatban... Pl soldier meg medic soha senki nem akar lenni. Aztán valahogy mindig én szoktam ezeket betölteni. -_- Érdekes. Erre a két kasztra nem hat a limit. -
#10880 eddig ahányszor sg-n voltam sosem zavart a sok spy/sniper(sztem egyáltalán nem volt sok), most meg szeretem a spy-t is snipert is engi-t is, és mivel nem is tölt be elsöként a gépem kb. tök esélytelen h az egyikkel legyek...
ráadásul most meg még rosszabb, mert vérpistike befoglalja a csipa helyet h hú de vagány, de löni meg nem tud vele, semmit nem tesz a csapatjátékhoz, aki meg tudna játszani a kasztal annak meg mással kell mennie. ez jobb? sztem nem
pár haverom és én valszeg egy darabig elkerüljük az sg szervert -
#10879 Sztem nem anyáztam hanem kifejtettem a véleményem és azt is hogy miért ez.
Talán neked kellene gondolkodnod mielőtt írsz.
Sztem meg pont te hozod a nagyon gyönyörű magyar mentalitást. Ellenkező véleményen vagyunk és egyből durrogsz... magad minősíted. Semmi értelmes dologgal nem támasztod alá amit mondasz csak hogy te szerinted ez így jó és az amit te gondolsz azt tuti mindenki úgy gondolja, de nem.
Képzeld tudom hogy van más kaszt is és be is álltam de nem ez számít én amúgy se szoktam Spy vagy sniperbe állni.
Továbbra is, amit leírtam az a személyes magánvéleményem és ennyi nem több, csupán egy jelzés a staff felé. Az hogy ki van mellette és ellene az már más tészta de aki vitatkozik legalább érveljen rendesen nem úgy mint te.
Arma:
én csak példát írtam arra hogy ha valaki nem tud védekezni valami ellen és nem arról írtam hogy ki döntött így. Hidd el nekem nagyon is jól tudom kikhez tartozik a Tf2 rész Sg-n belül. -
#10878 26 fős szerver 2/2 limittel és senki sem panaszkodik. -
#10877 én olyanokat láttam többjében ahol 3-ra van állítva pár kaszt -
#10876 Only Heavy Only Fist Only Taunt -
#10875 érdekes, ahova én járok ott van class limit, mégis konstans tele vannak
ja hogy az nem magyar szerver? hupsz. -
#10874 kasztlimitről annyit, hogy többen járnak kartelre mint argóra, pedig elvileg ott is lehetne 10 csipa 2 spy felállás....
ez meg úgy hiszem jól jellemzi a random rendszert :D
-
#10873 Borgnak speciel a TF részhez semmi köze :) A döntést közösen hoztuk meg, és az emberek többségének megfelelt. Ha nem tudunk védekezni valami ellen... Ebben az esetben nem a sniper vagy a spy erejének nagysága volt nem megfelelő, hanem az emberi hülyeség mértéke... Mert azt ugyan mond meg, hogy a láma társak ellen, akik beállnak snipernek, holott kurvára nincs rájuk szükség, és még játszani sem tudnak kaszttal, de nekik azzal kell menni, mert az milyen vagány, mert hú láthatatlan, hogyan védekezel? Átállsz a másik csapatba? Nem tudsz mert autobalance van... akkor szedjük ki azt? Hisz korlátoz a szabad csapatválasztásban... Esetleg scramble teams? Ha jól tudom 50% szavazat kell hozzá, hogy megtörténjen... Na most az előnyösebb helyzetben levő csapat tagjai megkockáztatják, hogy esetleg bekerülnek a sok láma csipa közé?
Később normalizálódni fog a helyzet, és mint írtam, később lehet ki is vesszük a limitet, de ezen már átsiklottál... -
#10872 éppaz. le a játékiparral -
#10871 dehogy fogunk :D a mostani classlimit is a játszhatóság miatt lett berakva... lehet hogy majd ha lecsengett ez az egész update, akkor majd ki is lesz véve... de most rengeteg volt a csipa meg spy, gyakorlatilag hazavágta a játékot, szükséges volt...
Az meg hogy ha gyökér a csapat veszítsen... sajna elég 4 gyökér és akkor már szívás keményen... 12v8? :)
és az ilyen balfaszjóskákat nem tudod meggyőzni olyan észérvekkel hogy "téged minek szartak ki te istenlámája, maradtál volna apádban, ha ekkora gecibuta vagy!!!!!!4", de még olyan csúnya dolgokkal sem hogy "lennél szíves kasztot váltani? mert jól látszik, hogy ezzel nem tudsz érvényesülni a pálya ezen részén, és hátráltatod a csapatot vele, ezzel tönkretéve a játékát másik 10 embernek"... szal ennyi van a classlimit mögött... -
#10870 4 sniper
3 spy
4 scout
védő oldal
sok szerencsét
Szerintem gondolkozz mielőtt elkezded a jó magyar agytalan anyázást csak mert neked nem tetszik valami.
Amúgy meg nem muszáj demonak menned mert arra rakott be, az meg hogy ne megy a kaszt rossz duma, én is ritkaszar vagyok soldierrel mégis tanulgatom mostanában mert az is a játék része, vagy akkor még mindig lehet menni medicként, nem olyan rossz kaszt az (főleg hogy azt vettem észre hogy sg-n valamiért senki sem hajlandó medicnek menni). -
Neoncsoves #10869 nem sapkát dobna a random... hanem csúnyabeszéd filtert xD -
#10868 Amúgy ez a kaszt limit is csak azoknak jut eszébeakik nem tudnak mit kezdne az egyes kasztokkla vagy nagyonalázzák őket.
pl SG temaből Guer vagy Borg > nem tudok védekezni ellen akkor szüntessük meg. JA nem lehet megszüntetni akkor csökkentsük minimálisra.
Az meg hoyg a csapatba nagy az aránytalanság az egyenlőre még az update miatt van, később normalizálódik sőt már most is látszik.
Ezzel a limittel egy dolgot fogtok elérni hogy hosszú távon leürül a seró mert nem fognak oylan kasztal játszani amivel nem megy nekik vagy nem tetszik, inkább lépnek. -
#10867 Az a poén ha boldogan kaphatsz ki, minthogy boldogtalanul győzz -
#10866 Asszem én mostantól hanyagolom a Serót ez a class limit sztem nagy baromság.
Ma kaptam 1 íjat mivel eddig nem volt mondom kipróbálom erre átrak másik csapatba ráadásként demomanbe amivel nem tok jól játszani.
Spy nem szerettem volna lenni engi viszont igen de már az is tele volt.
Nekem ez így nem poén, de köszönöm az eddigieket. -
#10864 akkor meg azért fog meghalni valaki sokkos állapotban, mert másnak 1 sapkával több lett aznap :|
szerintem nem csak a játékot kellene véglegesen eltörölni, hanem minden csíráját is a róla való anyázó beszélgetésekről. Kezdve ezzel a fórummal -
Neoncsoves #10863 Flame Fortress 2 -
xxxpaulxxx #10862 Szerintem senkinek ne legyen semmi, még meele-je sem... csak sétálni lehessen és beszélgetni egymással és/vagy anyázni egymást mert az olyan jó:) -
#10861 ha ezekt tiltod sikeresen lenullázod az SG szervert... már a kasztlimit is necces nálam, elvégre hát a csapat majd megbeszéli, ha gyökerek veszítsenek. amúgy a 2 csipa/2 spy sztem elmegy. na most mek filmezni ugyh Ave! holnapig.
ui: kérlek SG-sek, nehogy valami fegyót korlátozzatok! -
#10860 az fasza egy játék lenne :D -
Neoncsoves #10859 azok se!
only spectator