30108
  • armageddon666
    Akkor sokszor láttalak :D
  • Rage47
    én mikor megunom a pro magyarokat akkor keresek vmi külföldi szervert ahol kedvemre backstabbelhetek:)
  • Julius Caesar
    én is az utóbbi időben csak sg-n voltam (ha nem férünk fel haverokkal akkor vmi noob 2fort szeró).
  • Zomil
    hihi :)
  • Zomil
    öhm lehet, h hülyeség, de nem arról volt szó lentebb, h a kaszt limit miatt nem lehet sudden death?
  • IcE TeE
    http://game.konzol.net/psycho-tf2/player.php?id=3Öhöm... :)
  • Lacccca
    Asszem én elmondhatom magamról hogy sokat játszottam fent.

http://game.konzol.net/psycho-tf2/player.php?id=247

Azt meg hogy ez én vagyok pl Arma is tanúsíthatja.
  • Rage47
    nevem előtt egyébként "uss." van kiírva a l4d klánom miatt.
    bár most hogy kijön a L4D 2 nemtom mi lesz... azon kívül hogy fél évig nem lesz tf2 update
  • donatus13
    Akkor bocs :D tulok voltam azt nem figyeltem akkor most már te is a célkereszten vagy :) csak egy maradhat.
  • Rage47
    Én viszont láttam már Armageddont és Dodzyllát is játékban:) Múlt héten kb minden nap láttam Armageddont..
  • Viktor99
    Szivatás POWAA :D
  • Ron Ragm
    Mostani update valahogy elbaszta a scriptjét (legalábbis ahová szoktam járni), szal egy sima is jó egyelőre
  • jackcsabi
    Azt ám! Ha lesz akkor tuti többet leszek a szerón, az only meele sudden death a jó :D
  • Ron Ragm
    Amúgymeg sudden deathot a népnek! (igen, én még mindig itt tartok)
  • Ron Ragm
    Amúgy ez olyan vicces hogy folyton ezt hallani tőled hogy ki fog halni az sg szervere amikor pont azt veszem észre hogy egyre többzör és többször van majdnem tele mint úgy kb fél éve ha nem több.
  • Neoncsoves
    én voltam tegnap este az anyjával!
  • jackcsabi
    Pont ebben a pillanatban jelentkezett a 45ödik acclopó:
    Never tell your password to anyone.
    game for free: www.steampowered.prv.co.il STEAM LOTTERY sign in to get your ticket, games being raffled : CS,CS:S GTA:IV TF2 and more
    Hêffî :S [Zöld nap]: hey
    Hêffî :S [Zöld nap]: its absolutely free?
    game for free: Yes i
    Hêffî :S [Zöld nap]: oh thats awesome
    Hêffî :S [Zöld nap]: i try it out
    Hêffî :S [Zöld nap]: thankls
    Hêffî :S [Zöld nap]: and thanks to your mother for the yesterday night
    Hêffî :S [Zöld nap]: you fuckin asshole
    Hêffî :S [Zöld nap]: blocked*
    Hêffî :S [Zöld nap]: :)
    Hêffî :S [Zöld nap]: bye

Szegény...
  • jackcsabi
    Én csak átpörgetem ezeket a vita postokat :)
  • Julius Caesar
    meg rage rage néven is játszik, nem?
  • donatus13
    "akik igenis tettek a csapatért" Itt biztos hogy rám gondoltál , én mindig visítok ha 5 sniper van meg 3 spy :) :D:D:D:D
  • armageddon666
    pedig többször volt már fenn :) sztem RAGEt is láttam már, de abban már nem vagyok biztos...
  • Guer
    Hát kedves Laci, valóban nem ismerlek csak eddigi megnyilvánulásaid alapján, ami azt mutatja hogy te kurvára okosabb vagy mindenkinél. (mindig, minden esetben)
    Igazából én ezt leszarom elismerem neked nagyobb az E-penised, de még1x mondom olyan dolgokról ne magyarázz amire közel sincs teljes rálátásod mert sértő lehet olyan emebrekre nézve akik igenis tettek a csapatért (itt most nem feltétlen magamra gondolok, hisz a lentebb felsoroltakon kivül teszerinted mindenki más lofaszt se csinál/csinált)
    Csak a tisztánlátás kedvéért.
  • armageddon666
    persze... achievementek észre sem vettem és jöttek tök gyorsan, aztán visszarakták milestonekat, egyből meglett minden... egyébként is csak huntsman hiányzott... btw miután megkaptam randomdropból jött még 2 -.-
  • chooselee
    Hogy leült a trade-s szipogás! :) Mindenkinek meg van minden? :)
  • donatus13
    Te figyeljé má na :D Mi az ingame neved ? mert még egyszer nem láttalak fent... rage t se meg még jó pár embert, akkor honnan tudod ,hogy pl én vagy még jó néhány ember ,hogy játszik ?:P:D(sg szerver)
  • z99999
    thx azoknak akik válaszoltak
  • xxxpaulxxx
    vita - veszekedés nem ugyan az :D
    A vitát én is bírom:)
  • Rage47
    legalább van téma:D bizonyos keretek között nem árt a vita:)
  • Viktor99
    Pff... én nem a szeróra hanem ide nem fogok feljönni ha állandóan veszekedtek... :(
  • xxxpaulxxx
    figyelj... volt a te álláspontod... és volt a másé... nem oltott senki, csak elmondták a véleményüket... persze ha már belelendülsz akkor ők is bele fognak

legalábbis én így figyeltem meg
  • Julius Caesar
    sztem ilyen attitűddel te ne akarj sg tag lenni. vagyis az elődeidet sértenéd, az ő munkájukat gyaláznád...

múltkor is egy dps IMI gyerek ott pofázott sg szerveren, egy fickónak hogy ő tuti csíter, és mivel haverja az egyik sg-s tag, ezért azt banoltat akit akar. na az ilyentől hányok, amikor a haverom haverjának a haverjával végeztetem el a melót, meg span és ő a király. kit érdekel? te nem tudod megoldani? ha igen miért kell haverral fenyegetőzn? és még mielőtt félreérted ezt most nem neked címeztem, meg nem célzok senkire, de még ez a faj is létezik. csak tudjátok
  • xxxpaulxxx
    amúgy a kasztlimit dolog kapcsán... most nem vicceskedve:
    Bár mostanában nincs időm játszani... ha van is akkor is vagy tele az sg vagy tök üres... de semmi gond nincs sztem a kasztlimites dolgokkal... igaz hogy ott van másik 600 szeró amiből bőven válogathat az ember... tegnap játszottam... nagyon rosszul ment, nem találtam a helyem, végül már engi voltam...az ment...beálltam a másik 3hoz... hát mondhatni meg se közelítették a bázisunkat (2fort)...
    Hogy volt-e benne élvezet? nekünk lehet, de a másik csapatnak hogy lett volna? bejönnek és sentry... ha meg jön egy spy és sappeli, a másik 3-4 engi már veri is szét (a sapet és a spy-t is)... nah itt jól jött volna a cast limit... illetve az meg is volt de kb csak snipernél (mert különben mindenki ott állna a "teraszon" és lődözne a másik területére...
    Szóval amelyik szerveren van kasztlimit, azon van és kelll és az úgy jó ahogy van... amelyiken meg nincs az meg úgy jó.
  • Lacccca
    Sztem meg nem ismersz.

Olvas kicsit itt is vissza mielőtt vádaskodsz, asszem pont tőled jött elsőnek az 5let és nem azért mert a csapatjáték borult még akkor.

Nem folytatom mert ezt is Flamnek veszi a nagy önérzeted, amikor egy dolgot csinálok észerűen érvelek az álláspontom mellett. ÉS mit kapok? Leoltást mert csak ennyire futja a nagy SG-s tagtól akit kb minden 2. szökőévben lehetett a saját szerverén látni addíg míg nem indult be.

Megmondom őszintén manapság ránézésre nekem ez az SG: ICE,ARMA,DSL,ZSO többiek sehol nincsenek, és az lehet hogy nem voltam ott a kezdetteknél de a végnél ott leszek ;), amit ha így folytatják a kedves tagok akkor nagyon hamar eljön. Pont.
  • Guer
    Pont ezért irtam hogy team topikba levan irva mi - miért (leirtam, és nem ez volt a magyarázat, mint ahogy te állitod) , mert te ezt a dolgot arra akarod kisarkitani hogy mivel én heavy-t(amugy nem csak azt) kedvelem ezért lett limit, pedig közbe te is tudod jól , hogy nem. Amúgy ha ez nagymértékű player csökkenéssel jár majd le lessz véve de elsődeleges szempont szinvonal javitása volt.

És valóban Ice menedzseli a servert (nagy respekt neki), de arról ne megyarázz , hogy eddig ki mit tett a csapatért, hisz te még seholse voltál akkor amikor csapat létrejött... (ergo fingod sincs róla)

U.I.: sztem te vagy nagyképű (mindigis az voltál)
  • armageddon666
    Így végigolvasva annyit fűznék hozzá, hogy köszöntem (én személy szerint legalábbis) a visszajelzést. És remélem hogy a továbbiakban is lesz. Esetleg még azt is, hogy flame nélkül lesz... De azért lehetetlent inkább nem kívánok.
  • Lacccca
    Nem emlékszem rá de asszem vna benne record funkció is.
    Amúgy meg konzol és record "név"
  • Julius Caesar
    szerintem nem hat nagyképűen, egyszerűen pontot akart rakni a vita végére. nemtom a többiek hogy vannak vele, de engem már kezd untatni hogy ha flame van, mindig te vagy az egyik fél. nem tetszik, ne menj az sg-re. van még 60000 másik szerver, miért pont oda kell menni és annak a topikjában osztani az észt (nem a lett, hanem észt!). akinek nem tetszik ne menjen oda, ez nem kommunizmus. ezért szép a szabad vereny. ott a disconnect meg a find servers gomb, hogy használd. gondolom ha az sg-re járók nagyr észét zavarná a limit vagy szólnának, vagy üres lenne.

én speciel örülök a limitnek, annak ellenére, hogy "ha hülye a csapat, veszítsen" c. HSZ-t én írtam. ha van 3 csipa és beállnék visszadob. örülök ennek, eszembe jut, hogy lehhetek hasznos is, beállok scoutba vagy demoba.

más: s shoft+f2-höz hasonlóan van olyan,a mi nem player hanem recorder?
  • Lacccca
    CSS-be SHIFT+F2 volt a demo player billentyű parancsa a játékban, valószínű hogy TF2 ben is maradt.
    Így csak lépj be a játékba majd Shift+F2 a felugró ablakocskánál meg betallózhatod a lejátszani kívánt demófilet.
  • Lacccca
    Olvasgattam is. És pont ezért írtam amit.
    Amúgy ha tudnád hogy ICE-al mennyit szoktunk beszélgetni pont a szerverről meg az ahhoz kapcsolódó dolgokról akkor rájönnél hogy nem csak a levegőbe beszélek.

Az a baj hogy nem csak az ba***za a csőrötöket ha nem megy mert sokan vannak 1 kasztban hanem az hogy te nem állhatsz be X-nek mert akkor meg végképp borul a bili.
    Illetve ahogy Borg is írt a Spy-ról (ami korlátozva lett), hogy nem lehet védekezni ellene stb..te szintén ugyanúgy reagáltál hogy milyen szar már hogy sok a spy és mindig leszúrnak.

Most ha a te szemszögedből nézem akkor egyértelmű... Heavy-t szereted annak meg pont a 2 ellenfele a Sniper és a Spy.

Végül is lényegtelen ti menedzselitek ti döntötök habár inkább ICE szenved vele ti meg csak akkor jelentek meg ha valami siker van.

"Mi köszönjünk , viszlát. ;)"
    Ez elég nagyképűen hat sztem.... remélem akkor is ezt mondod majd ha ne adjisten leürül - Habár ezt végképp nem szeretném mert ICE jó barátom és kb minden érdem az övé a serverrel kapcsolatban és sokat is számít neki -
  • Viktor99
    Steam\SteamApps\neved\team fortress 2\tf -- na ebbe berakod és a játékban a consolba beírod, hogy playdemo és a demo nevét... pl.: playdemo demo1