Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamár ennyire beleélted magad, vedd meg a cs:s-t is ^^
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Korok harca :\ ne kort nézzünk már plz hanem értelmi szintet... láttam már 30 éves balfaszt is 😊 meg meglepõen értelmes 12 évest is...
21 amúgy valahol a felnõtté válás határa (jogilag... fáratt vagyok :\ nem jut eszembe a neve xD) szal azért ott sem kell verni a mellet szerintem 😊
@
Amúgy nem tudom mire veri ennyire magát a ma fiatalság....holott mind1 gén defektes már.
Húúúú miylen nagyfiúúú vagyok már 16 éves vagyok<#wow1>#wow1><#taps>#taps><#mf2>#mf2>
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
és ha nem vetted volna észre ugyanezt mondtam az online-al kapcsoltaban. de én úgy tudtam fizetõs lesz. elvileg valamibõl élni kell.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Igaz nem CSS topik de egy kis helyreigazítás kell.
1. CS: Online
Ázsiaiknak készült, GOLD Source motoros online multi játék. 1.6 tól kicsit jobb a grafikája de csak az efektekben. Nekik ingyenes. Már lassan fél éve kint van és kész.
2. CS: Promod
Külön mod, nem hivatalos valve. Rajongók készítették az EP1-es Source enginnel van megajtva. Lényegében butított változata a CSS nek mivel a pályák le vannak tisztítva (több FPS) és legfõképpen az 1.6 os layoutot használják, fizikában mozásban és lövések terén is inkább az 1.6 hoz hasonít.
Új CS még nincs bejelentve, hivatalosan és nemhivatalosan se.
Viszont 2009 Q1-re tervezik/ígérik az OB enginre való portolását.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Amint lesz idõm, energiám, megpróbálom jól beállítani (+fps-t nézni), mert én is újraraktam pár napja a wint, és érzem, hogy nem ugyanolyan, valami még hiányzik, néha megugrik a pingem külföldi szerveren.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Én eddig tört TF2-vel játszottam de ma vettem 2db TF2-t....
A kérdésem a következõ lenne....Letörlöm a Tört Steam-t és a játékokat... Ha felrakom ugye nemfog zavar lenni majd letiltani a cd kulcsom?
amúgy most visszatértem Tf2-höz. érdekes, ezek szerint CS-nek és TF2-nek is megvan a maga varázsa 😛
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
gali: talán azért az 1.6 ugrik be róla, mert 1.6 motorjára épül. sõt, a CZ egyik remake-je lesz.
Nem tudom már láttatok-e képeket, mindenesetre nekem kapásból az 1.6 ugrott be...
Annyi a különbség hogy 20 féle modell van, mindegyik ázsiai...
Pályákat nem hiszem változtatnák... max 1-2 ázsiai...
Lehet h a fizikán módosítanak, 1.6-ban elég vicces volt a granyó mérete és viselkedése...
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
a core i7... hát aláz. ennyi.
ice tee: lesz új CS. CS online lesz a neve, már béta fázisban van. de csak koreában lesz elérhetõ. havi fizetõs lesz és 1.6 motorjára épül. az ázsiai piacra épül majd. fene se érti a keletieket <#confused>#confused>
hát egen... anno volt botrány abból, h a HL2 ment egy GF mx440-en, de pár update után már egy FX5600-on is akadott. sztem azóta VALVe figyel erre. úgyértem, hogyha vkinek egy DX8-as gépe van, megvette TF-et nem örülne annak, h 1 év után vennie kell egy HD54012GTX-et.
vissza a kérdésemre, sztetek: ezzel a konfiggal maxon (very highon ahol lehet), 1440x900-ben, HDR on 4x AA meg 8xAF-fel a 60-100 közötti FPS megfelelõ? (attól függ mivan éppen a a képernyõn). CPU vagy VGA limitem van?
tény, hogy élsímítással szebb a játék, nagyanyám kétmagos dx10-es laptopján sokkal szebb, de sztem régi gépen sem veszít senki semmit a játékélménybõl....<#idiota>#idiota><#vigyor4>#vigyor4>
Bár szerintem core i7-nel nem tudja majd felvenni a versenyt....
Na akkor itt az idõ egy új Counter-Strike -nak ! Egyébként Tf2 fórum 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Most rakom újra az xp-t, laptopról írok.
- Hát a pyro ha baromi közel van az engihez akkor természetesen arréb tudja lökni ! Más kérdés hogy lekapja e a sentry.
- Tribent : Ez a beállitás a normális ! Tf-be nincs tick 100, csak Tick 66, szóval használhatod ezeket a beállitásokat.
Hamár így leírtátok, akkor.
- AMD x2 4400+ (2.3ghz), Full HD, Very High cumokm ls max élsimitás.120 - 62 fps az ideállis ?
(Ha tömve van a szeró akkor 20 < 9) Szándékozok venni egy új processzort. (Intel E8500) sokat változna ez az érték ?
Narxis:
Szerintem élsimitás nélkül csunya a tf2. És ha betenném DX8-ra akkor milyen lenne ? :/
kb. 1.6 graf x)
@
We're also working on bringing over a variety of engine improvements from Left 4 Dead into the TF2 engine, but it won't be a wholesale replacement of the engine. This means we'll get some of L4D's performance improvements, like the better multicore support, but not all of them. For example, we can't bring over some improvements without dropping support for DX8, which we're not prepared to do.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
achievmentek: a heavynél csak KGB-t használom. nekem a shoti fontosabb a harc hevében mint a szecsó. a centrifuga sztem nem vmi jó... én inkább a brute force híve vagyok. a KGB egész jó, bár amennyit meele-zek (meg vagyok) heavyvel sok hasznát nem veszem.
a pyro achiknak több értelme van. a falergunt nem szeretem. ahhoz kevés dmg-t csinál, hogy távolta ételme legyen, közelre meg akkor inkább shotizok. a backburner/sima léngszóró szituáció illetve ízlés kérdése. mostanába a visszafújás mitta a simát használom (bár nem sokat pyrozok). az axtungisher meg sudden death kivételével elég hasznos cucc.
medic: hát egen. a klánban is a medic az én profilom, úgyh ezzel kapcsolatba sok tapasztalatom van.
blutsauger igen jó cucc. ha meghal a társaid egész jó visszavonuló fegyver, vagy ha kell egy kis HP akkor belelõsz a tömegbe és kész. hasznos, ezt használom!
kritz: arénában kritz. hamar feltölti és mivel ha bekapcsolod nem élik túl, nyertél. arénában kötelezõ darab. szeretem. esetleg még egy ügyes társsal normális játékban is használható, de igazából ott überrel vagyok. fõleg ha sentry(ket) kell kioperálni. nem akkora hülyeség, mint elsõnek tûnt. fõleg miután kijött az aréna, aazóta megkedveltem.
übersaw: az összes achi közül sztem a legjobb cucc. szeretem amikor pl kémeket üldözök vele, belefut a HP.-ba és emiatt megvan az überem. nemegyszer sikerült 3 percen belül 2-3 übert nyomnom miatta. egszerûen zseniális.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
@
Toljad fel 30K ra minimum.
Igaz css de nálunk most van teszten a min30K max60K de elég hatékonyan megszünteti a choke-ot.
Más server is használhatná. ÉS ha nincs choke akkor a tick sem esik a serón.
Ugyanez a helyzet a HL2DM ben is ami viszotn már OB engi szal itt is mûködhet.
Tea mondtad ma hogy csokis a szeró, sztem érdemes megpróbálni a min 30 max 60 at.
steampowered fórumról:
Normál esetben:
2-es kapcsolóval:
Ez a konzolparancs ugyan nagyon nem izgat, de belinkeltem, lehet van akit érdekel és kipróbálja. Egyes fórumokon is változóak a tapasztalatok.
Ami biztosan érdekel az egy jó hálózati parancs beállítás. De gondolom ez másnak is fontos.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
re: armageddon: minden medic cucc kell. A syren gun rengetegszer húzott ki a csávából, az ubersaw-al ha ügyes vagy akkor szintén elõnyre teszel szert.
A klietzkrig változó. Nincs sok idõm, mostanában egy angol pub pl_badwaterre járok, nem egy arc köszönte meg hogy javítottam a rekordját így...😄
....
A cfg buhera nem érdekel, de az alacsony ping igen, ezeket érdemes használni?
rate "25000"
cl_cmdrate "67"
cl_updaterate "67"
illetve nem tudom, próbálta-e már valaki aki
core 2 duo-t használ?
(nem otthon vagyok, nem tudom most kipróbálni)
http://www.fpsbanana.com/maps/75297
Elég jónak tûnik igaz még béta.