30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#10979 #10966
über-ready medic kinyírásáért kapod, mondjuk eleinte csak scout kaphatott "bonus"-t, akkor ezek szerint ezt is áttették minden kasztra, mint az arénás first blood-ot -
#10978 Nekem még egy sapkát se adott :(
De szerintem tuti lesznek más kiegészítök nemcsak sapkák :)
-
xxxpaulxxx #10977 De neeee!:D
Tradet! Sapkákat! Esetleg még más ruhákat is:P
Sőőőt... akár engi, demo, soldi updatek is jöhetnek!XD -
#10976 Szerintem most jócskán lecsökkennek az update-k, a L4D 2-re koncentrálnak. -
#10975 Ha van ismerősöd márpedig vna mert ott vna Borg aki elmagyarázhatja neked hogy pl a PShyo is elég nagy terhelsét bír nyomni a CPU r mikor leszámolja az adatbázist és az csak 1 erver (mondjuk az is igaz hogy így se több mint pár másodperc) de mindezt "real time" ba már nagyobb falat.
Viszont lehet hogy én értetem félre hogy mit szerettél volna mert én a teljesítmény utána rangosodásra gondoltam (szal rendes pontrendszer szerint kioszott dolgok mint úgy általában), de viszont te meg lehet a jelenleg is számon tartott játékidő szerint gondoltad. -
#10974 Trade-ről még mindig semmi hír? Mert most, hogy mindenkinek megvan szinte minden a fejfedőkön kívül nem sok értelmét látom a fegyverek random drop rendszerének. -
#10973 cod4-ben sincs semmi értelme, én pl. csak olyan szerveren játszok ahol hivatalos warmod van felrakva és ilyen hülyeségek ki vannak szedve onnan :)
amugy most hogy fel lett hozva, a steam a profilod-nál a szám mellé miért nem ir már ki vicces rangot? :D -
PunkZoli #10972 nincs nagy igénye, ha belegondolsz, csak egy számhoz kell egy képet rendelni... mint a group profilodban anno, ha emlékszel el volt nevezve az eltöltött játékidő után
na meg a gépeden tárolná az összes képet, a motorral együtt szedné le...és csak a számot kell fel szinkronizálnia, azaz feltötlenie -
#10971 Remélem megvalósítják egyszer, van rá esély. -
#10970 Nem hiszem hogy a közeljövőben ez bekövetkezik.
Kurva nagy erőforrás igénye lenne és így is alig bírja a steam az iramot. -
PunkZoli #10969 én speciel várom már, mikor a community játékok közül rankosodni lehet majd... ez a ziccer annyiva ki van hagyva a steam cloud-ból egyenlőre
mint pl a cod4 ben, sokat dobna szerintem a játék élményen, ha tudnád ki nem nyúlbéla, és nem mellesleg jót is tesz a közérzetnek, ha magadról is azt hiszed, eltöltöttél egy bizonyos időt a játékban, ezért jutalmazva vagy -
#10968 Nos, az biztos nem:) Tegnap csak sniperrel mentem egy fél óráig és kaptam 3 bonust... -
#10967 Asszem ha Scouttal kinyírod a Medicet, akkor kapod. Nem biztos. -
#10966 Na valamit még mindig nem értek :D Mi az a Bonus: a backstabek alatt (TABnál)? -
emprise #10965 Én is felnéztem mostanában, igaz nem túl sokszor :) -
#10964 Hopp a link meg lemarad:
http://rcbot.bots-united.com/ -
#10963 Aki esetleg offline módba is szeretne játszani a TF2 vel annak ajánlom a következő bot addont.
Elviekben nincs más működőképes bot mod, hála a drága Valve-nak mert basznak kiadni egy már rég elkészült SDK változtatást ami ezt elősegítené. -
#10962 fehér lista? :o
amúgy a player skineket engedi, de a fegyverekjét nem :C -
xxxpaulxxx #10961 De attól függetlenül jó kis arány:) -
#10960 Még nem sokat játszottam sgn: :s
Na de majd amint lesz idöm. Amúgy a custom skineket az sg nekem se engedi pedig jó lenne... -
xxxpaulxxx #10959 Hát... nem a legjobb:D
De jó is lenne ha több időm lenne játszani:) -
#10958 Ha pontosak akarunk lenni akkor 2005 óta van a csapat (meg a server/ek) -
#10957 ne kezdjünk bele ki mikor kezdte, mert szerintem sok értelme nincsen -
#10956 max 2 spy? Végülis... -
#10955 Buktad öcsém mert akkor már játszottam :)
Ha ilyen régi időkre nyúlsz vissza akkor kérdezd meg Zso-t akivel jópár éjszakát nyomtunk 1v1-be anno.
Igaz akkoriban még csak ismerkedtem a neten való játszással de valahol el kell kezdeni.
Amúgy milyen néven is játszottál te?
Sztem azért nem emlékszel mert akkor kb naponta találtam ki új nevet (star,szamuráj,szőke-cigány meg isten tudja még milyen név alatt :) ) -
#10954 nem lehet visszafújni a nyilakat -
#10953 Hát elvileg már engedélyezve vannak a player skinek a fehérlistában... -
#10952 nyilat vissza lehet lökni lángszóróval?
guer egyik postja miatt eszembe jutott a régi szép idő amikor még sgszerveren cs:s-eztünk az akkori sg teammel:) kb 2 éve - akkor szőke még tényleg nem volt sehol:P -
#10951 ajjajjajjj :CCC egyébkét én többek közt azért nem járok az SG szeróra mert a custom skinek nincsenek engedélyezve, és nem láthatom a szép fegyóim (8Ð), és már elég rég nem voltam, szal a limithez se tok hosszászólni :P pedig a társaság jó... csak 1 kérdés: miért jó az ha nincsenek szép skinek? :o -
donatus13 #10950 Volt jobb is :D azt hiszem te voltál bont stickyzték felugrott a bomba meg lökte is és pont nem bele esett a lángszóróba XDD -
#10949 Szuper :D, najóccakát! -
#10948 SG Limit Beta bevezetése:
Régen még a Scout frissítés idején, elő álltak egyes emberek a limit bevezetésével. Akkor úgy gondoltuk,hogy elveszíti a varázsát az Update filing azzal ha bevezetjük a korlátozást. Eljött a Sniper & Spy frissítése, újra felröppent a limittel való játszadozás... Ezúttal beadtuk a derekunkat ! Közös megegyezést alapján így soroltuk az egyes kasztok számát:
Sniper,Spy: 2 db/csapat. Engineer: 3 db/csapat
A rendszer koránt sem végleges, a bevezetésre azért volt szükség mert a játék élmény romlásához vezet ha a csapat nagy része egyetlen kasztra tagolodik.
Az SG szerveren TESZT jelleggel be üzemeltük a saját rendszerünket. A teszt időszak júni 8.-ig tart, ezalatt ki lesz téve a szavazó felületre a kérdés. - Maradjon v. Szedjük le...
-
#10947 A nyíl akkora egy makk fegyver, tényleg sok mindent be ad !
- Felhúzom, hírtelen elém ugrik egy scout rántok egyet (kb, le esek a DVD packom) és kopfshluss :D -
#10946 Sose vágtam h ez mire jó... -
#10945 Én is beszállhatok?
Touch this :-) -
#10944 Csúúnya gonosz sticky nagyot robban
Tényleg félelmetes, hogy néha milyen nyilas hedeket bírok kapni. A legjobb eddig az volt, amikor sticky jump közben szedtek le fejlövéssel....valaki biztos a madarakat próbálta lenyilazni, erre eltalált egy demot a levegőben...ahhh.
Én speciel örülök a kasztlimitnek, különösen amikor a két csipa mellett feltűnik egy harmadik, vagy három spy rohangál egymást követve.... -
#10943 ne is mondd, a gondolattól is felmegy a pumpa...:D -
#10942 nekem meg tehetségem van ellenük állni :)
akkora pechszériám van :D ugrálok össze vissza, pont belemegyek nyílba...
ugrálok tök random mintázat alapján, pont ott hever a lábam alatt zseniális egy stickeyje -.- amit már jóval régebben kitett persze, csak ki látja azt az egy darabot, és persze hogy rámegyek xD na meg a nagy hatótávú lángszórók O.o meg a lesprintelő pyrok... meg ilyesmi ^^ -
#10941 ja eccer hallottam h felhúztak:D
de tényleg.. magyar szervereken azért elég jó játékosok játszanak, néha sajnos:) -
#10940 nekem is ez kéne :S majd felveszlek friendsbe és követlek egyszer >.< nagyon ideges vagyok egész héten, szal a pro magyarokkal játszás nem tesz jót az idegeimnek ^^ ezúton is elnézést a káromkodásaimért... bár jórészét mikrofonon kívül mondtam magamba :K de néhány átcsusszant sajna >.< csak ááááááááh.... szal sry ^^ majd jön a nyár, megnyugszom, békés kockulás, nincs suli, és minden fasza lesz :D