Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jozing
nem volt szerencsém. csak okosan kell ikszelgetni hogy mit hogyan takarítson 😉

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Rage47
Patcheket magától letölti.
Nitramk
Kell steam, és le kell tölteni a partcheket

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

hali megrendeltem a játékot(még csak most..) és majd valamelyik nap meg is jön, az lenne a kérdésem, hogy le kell töltenem cuccokat hozzá, hogy multizzak? vagy kell steam? vagy akármi ha kell pls írjátok le
thx

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

Lacccca
Elég régóta használom de még sose törölte a szervereket nekem.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Narxis
Szerencséd volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
pont tegnap futattam én is CCleanert és megmaradtak a szerverek.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Morphin
kedvenceknél?? nem...tegnap még megvolt mind...ma meg már csak 1..és a többit sem engedi felvenni...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Nitramk
Nekem is csinált ilyen dolgokat régen. Aztán azóta mûködik. Nemtudom mi lehetett a baj. Nem jelöltél be valami filtert?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Morphin
eltûnt a kedvencek közül az összes szerverem,kivéve az OGC-t...próbálom hozzáadni a KartelKocsmát meg az SG szervert...és nem csinál semmit..mitõl lehet?? reggel futtattam le egy CCleanert.az törölt volna ki dolgokat??máskor is csináltam mégsem történt ilyesmi...valakinek ötlet??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

IcE TeE

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

IcE TeE
Hamarabb vége lenne, azért kompenzálták így,mert csak 1 táska van és nem 3 v. több !

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Nitramk
BUÉK!

Aquir
wow 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jozing
igen az is jó elképzelés. esetleg a pontok meghoszabbítják az idõt. de én úgy képzeltem el, hogy bekell tolni. mert pl ha a pont körül tologatják 2 métert a kocsit akkor nagyon sok pont lenne (tehát 2 méteren ingázik a kocsi). esteleg még úgy, hogy a kocsi nem végig megy a pályán, hanem ha az egyik pontot elfoglalja (badlandsan pl a spirál alatt lévõ hídat eléri) akkor az utolsó CP foglalhatóvá válik.

armageddon666
jó elképzelés... úgy látnám megvalósíthatónak hogy mindkét oldalon lennének ilyen "checkpointok", amiken ha átmegy a kocsi, a csapat pontot kap... persze aztán vissza lehet rajta tolni, nem fogja meg... és idõ lejártánál az nyer akinek több pontja van... egyszerûbb alternatíva hogy idõ lejártánál akinek a térfelén van, az veszít. vagy ha valakinél teljesen betolják.

SG-n volt fenn valami hasonló pálya. mondjuk ott körben volt a sín és ahogy ment a kocsi úgy szerezték a pontokat a kocsit tolók 😊 mondjuk elég kidolgozatlannak tûnt...

IceTee, azt a plcp-st kipróbálhatnánk majd mikor sokan vannak 😄

Am valszeg megvalósítható lenne... hisz van olyan map is ahol egy táska van középen és azt kell bevinni az ellenfél bázisára ^^ sztem jó az elképzelés csak a map túl nagy.... illetve nem elég pörgõs. talán ha kevesebb ideig maradna a táska az egyik oldalnál elejtés után.

@

IcE TeE
Ezekre már van probálkozás ! 😊 Fenn is volt a szerón, de elég primitiv volt -.-'
Viszont van egy baromi jó pl map fenn ! A végén egy CP-t kell elfoglalni,h betudjad tolni, nagyon állat ! 😊

jozing
tegnap szilveszterem olyan lapos, volt, hogy megvilágosodásom volt.
egy új játékmód. szerintetek lenne értelme/jövõje és kivitelezhetõ?

payload. szimmetrikus pályákon játszható, például badlandsan. a payload sínek mindkét téfél végére vezetnek. a középsõ CP-n van a taliga. mindkét fél tolhatja mindkét irányba, az nyer aki a másik térfelére kûzdi. sztem érthetõ, mégha nem is írtam le pontosan, mindenki elképzeli hogy nézhet ki.

két dolog miatt aggódom:
-nem lehet megcsinálni. vagy nehéz SDK-val.
-sok lenne a stalemate, mert a végét nehéz lenne védeni. bár ennek megelõzésére van ötletem: minnél jobban távolódik középrõl annál gyorsabban tolható.

és úgy csúszik visszafele a kocsi, hogy pl a pirosak lrtek bele utoljára, akkor 30s múlva a pirosak felé fog tolódni. ez ösztönzi a pirosakat hogy újra érjenek bele.

vélemények?

Rage47
Hát mivel ez TF2 topik...😊
IcE TeE
Akkor tudom már mi lesz a 10. karakter !
- Hableány/Habfiú XDDDDDDDD

IcE TeE
Ez tf, css vagy mihez ?

Rage47
huh ez nagyon durva<#wow1>
Lacccca
NA ez jónak ígérkezik:
http://www.fpsbanana.com/wips/screens/26682?img=http://image.fpsbanana.com/ss/wips/59013.jpg

Aquir
buék <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

IcE TeE
Ismét egy terrorista hanyatlik a sírba,
Nézhetünk utána XD-zve vagy sírva.
Sokan biz skillesen búcsúznak el tõle,
Azt várják, hogy különb lesz a követõje.
Itt állok magam is, azt óhajtom itten,
Jobb frageket kérünk, mint az elmúlt évben.
A mapokon áldást, a lerakókon békét,
Az CT-és a T-k szívében boldog egyetértést.
Ezért fohászkodunk, ezért ver a fegyverünk,
Adjon az Úr Isten Boldog,Fragekben és Zombikban Gazdag Újesztendõt nékünk.

BUÉK

sonic syndicate
buék

jozing
ááá. nézzetek josibárátot. az is van ilyen szintû 😛 bár lehet hogy aláver, még nem láttam.

új szavazás mikor lesz?

Narxis
Neeeeeeeeeeee, ezt itt kell folytatni, ne unatkozzunk!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
bár én még valszeg felnézek ide, hogy ne felejtsem el:
Boldog új évet kívánok mindenkinek.

trident
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, szebb jövõt!😊

(és updateket!)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Guer
BUÉK!

jozing
igen igazad van, teljesen.

Jól gondoltad , senkit sem érdekel az idiotaságotok és annak örülnék(lehet hogy nénk) a legjobban a modi úgy ahogy van az összes hszt a baromságotoktól kezdve törölné...

jozing
mentek privátba a válaszok. sztem a többieket nem érdekli miket írogatunk. ha van eszetek nem válaszoltok. úgyis csak egy olvasás majd del gomb erejéig futná a körmölésetek.

Lacccca
Találkozhatunk valahol mukikám?
Kíváncsi vagyok hogy személyesen is ekkora a pofád és akkor is ennyire felnõttnek érzed magad.

Amúgy hogy én mennyire szeretem hogy minden fórumnak megvan az ilyen saját kis pöcs arca.

Arma: Le kel szarni az ilyen kis senkiházikat, ezek abban lelik örömüket hogy okoskodnak és mindenbe beleütik az orrukat. kettõtök közt az a különbség hogy te beletartozol az értelmes fiatalságba õ meg nem ennyi. Aki meg ennyire mondogatja hogy hányszor jártad az általánost tuti bukott már mert így tör felszínre belõle az elfojtott szánalom amit maga iránt érez..

armageddon666
mellesleg szándékosan írtam hogy "valahol" mert nem 1 helyen 😊 bocsáss meg hogy nem kerestem fel mindenhol... mondjuk az a része nem is neked ment...
kollekció balfékekrõl? gyerekkori fényképalbum? <#idiota>

@

armageddon666
hát ez nem jött össze 😊 FAIL 😊 fõleg hogy abszolut no offense volt de mind1 😄 rossz embernek címezted 😊 azért grat 😄

@

jozing
tudom hogy gyerek vagyok. nem is akarok felnõni. mármint persze felakarok, de azért mindig aztmondják, hogy visszafogom én még sírni a szép gyerek éveket... igazuk van.

na szerintem ne vitázzunk.

sonic syndicate
angliában 21 a korhatár, usában 17 (14 évesen már lehet jogsid is, de csak szülõi felügyelettel vezethetsz)

ollie
16 évesen még nagyon gyerek vagy. Majd 10 év múlva, visszatekintve rájössz.

ollie
Az USA-ban sem 18 év. Vagy 21, vagy 24 év a felnõttkorúság.

ollie
mindenképpen jelentsd a valve-nek!!!

Zomil
én tuti megfenyegetném és mondanám neki h akkor mindjárt bukni is fogja az uj l4d-jét 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Angliában 21 a felnõtté válás korhatára... USA-ban 17-18 😊

Aquir
lol...

csokalaci
LOL most akaták ellopni az accom ezt figyeljétek:

« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : cs
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : bocs de kivagy?
HUN-V.A.C Security: Üdvözlöm
HUN-V.A.C Security: a steam magyar cég dolgozoja vagyok
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : Igen?
HUN-V.A.C Security: és a gyökér cég küldött egy e-mailt miszerint az ön fiókja lopott
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : lol de szar próbálkozás 😄
HUN-V.A.C Security: xD
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : Béna vagy...
HUN-V.A.C Security: jah
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : 😄
HUN-V.A.C Security: várjá most nézem nincs is l4d-ed
HUN-V.A.C Security: bazd meg xD
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : 😄 ez nem jött össze 😛
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : 😄😄😄
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : nah szerintem add fel és vedd meg
HUN-V.A.C Security: haveromnak kell csak ö nem akarja megvenni
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : én is megfogom
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : hát akkor mond meg neki hogy így semmi esélye nincs mert kevés hülye emnber van aki ezt beveszi
HUN-V.A.C Security: én most vettem mer van rá 25% kedvezmény
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : 😄
HUN-V.A.C Security: 10 évesek beveszik
HUN-V.A.C Security: xD
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : jah bocs azok megérdemlik
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : 10 évesen Tony Hawk's oztam
« Ѳ nY(Ṱṍ Ñ¡😉 : nah meek cs
HUN-V.A.C Security: cs

http://facebook.com/musicleander

jozing
az ország neve USA. tudod ott a nagy vizen túl. mondom 10 alatt lett meg az általános. bár a földrajzodat felfrissíthetnéd 😛 még álmosan is illik kinyögni amerika nevét.

szõke, armageddon: imádom az ilyeneket mint ti. olyan jókat lehet röhögni az ilyeneken. de nem csak én... hanem nekem van egy ilyen kollekcióm internet balfékjei címen. haveroknak néha körbemutogatom (a 12 évestõl elkezdve a 30 évesig) a 12 éves haervak meg a 25 éves havernak ugyanúgy.

ja meg amúgy mire verrtem magam? úgy látom te kötöttél belém ezzel az óodás szöveggel. kicsit nézz vissza mukikám <#banplz>

armageddon666
hát ha elfelejtetted az accountodat amire megvetted.... akkor igen. ha meg nem felejtetted el és abba lépsz be akkor ott kell lennie a játéknak.

@

Tavaly,amikor megjelent megvettem az Orange Box-ot. Azóta gépet cseréltem,és nem is nagyon jétszottam. Most felraktam a steamet,de nem találom a játékot. Ujra meg kell venni?

Triathlon for life