30108
  • jackcsabi
    Hát valami ilyesmi volt az is, a zombik csak heavyvel lehettek és tiszta sötét volt dustbowlon.
  • z99999
    az milyen?

nekem csak olyanba volt részem hogy kiad 2-3 playert fertőzöttnek, csak meele és meg kell fertőzni a többit mielőtt elfoglalják a pontot, amugy nem rossz csak nagyon setét:S
  • Lacccca
    Lementél a sarki közértbe WC-papírért mert már nem volt otthon de a hascsikarás már fojtogatott
  • Aquir
    hé te, végig kellett volna nézni a videót, ugye nem zavar hogy a végén 1 mp alatt ugrik több mint 20 métert, gyere vissza ha sikerül :DD
  • Viktor99
    Szóval lassú léptekkel rohantál :D
  • Metalmilitiakid
    hát ami abban a játékban a futás az nekem erőltetett séta, sétálva eddig 14 km/h a rekordom amit mértek is
  • Zomil
    és olyan sebességgel ugrálsz mintha futnál? :D
    na ne viccelj :)
  • armageddon666
    hát ekkora sebességgel te sem...
  • Metalmilitiakid
    hát ha te nem tudsz folyamatosan az egyik lábasról a másikra ugrálva folyamatosan haladni akkor ÍJ :D
  • Aquir
    és közben fel tudsz gyorsulni utazósebességre mi?
  • Metalmilitiakid
    nem értem a bunnyhopp miért bug én is képes vagyok úgy ugrálni folyamatosan hogy közben egyenletesen és gyorsan haladok :D
  • jackcsabi
    Érdekes is lenne a kettö ötvözése :D
    Amúgy van zombi mód tf2ben csak elvileg írtó bugos szóval nem sok helyen használják...
  • Lacccca
    A végén kiderül hogy eredetileg a TF2 zombi modjának szánták de rájöttek hogy így több pénzt húzhatnak le róla.
  • Neoncsoves
    nagy nigga az egy heavy, a fehér kisember a scout...
  • Lacccca
    Nem tudom de amikor először megláttam rögtön a TF2 "rajzos" grafikája villant be és nem a L4D-é.
  • jackcsabi
    Elöször nekem se, fel se tünik, de ha jobban megnézi az ember, van benne valami.
  • Rage47
    nekem eszembe sem jutott, hogy hasonlitanak a tf2 karakterekhez
    de ennyiből a l4d1 karakterei is hasonlithatnak link
  • jackcsabi
    Majd kiadás elött bejelentik hogy ez most egy tf2 update lesz, és nem l4d 2 :)
  • Zomil
    jaja, az egyik csávó nagyon hasonlit egy scoutra :)
  • Lacccca
    Ja ez részben igaz.
    Azt akartam mondni hogy olvasgass utána hogy mennyire szabvány az a DX10 és rájössz hogy az csak parasztvakítás, hiába lehet bekapcsolni nem teljes értékű sőt....

Grafikai motorokkal kapcsolatban észrevettétek hogy a L4D 2 grafja mintha kicsit közelítene a Ttf2 höz?
    Legalábbis a karaktereken látni nagyon.
  • sonic syndicate
    OGC Domination: 78.24.190.103:27029

24 slotos szerver, custom mapokkal, tárt karokkal vár mindenkit
  • Nandris94
    lol wtf
  • Aquir

\o/   
    0      -|-
    / \      /\
  • jackcsabi
    Elolvastam többször is nehogy félreértsem, de ezek szerint nem megy a fogalmazás vagy mi? Csak mert nem azt írtad akkor amit szerettél volna :)
  • donatus13
  • Nandris94
    uncsi vagy (kancsó powa xd)
  • Lacccca
    Kicsikét olvass utána ne csak "write only"-ba nyomd köszi.
  • Neoncsoves
  • Aquir
    Pistikét irodalomórán a tanárnéni megszólítja:
    – Pistike! A Mikszáth-ot véletlenül X-szel írtad!

– Dehogyis Tanárnő! Az DirectX. :|
  • jackcsabi
    Bocs, lusta vagyok pmet írni:
    Nos, Assassin's Creedben van DX10 (tudom hiszen így játszottam vele) a menüben belehet kapcsolni... szóval nem tudom honnan veszed hogy nincs.
  • Nandris94
    bezony
  • donatus13
    Hagyjuk már abba a diretx es barom vitát nem itt kell megvitatni a hülyeséget ez TF fórum és nem nv vs ati.
  • Lacccca
    Azt én is tudom hogy mint játék nem nagy szám hála a szar kezelhetőségének.
    Amúgy te gondolom kipróbáltad a mellet hogy fikázod.
    Azért is mert jelen pillanatban ez az egyik legfejlettebb DX10.1-es grafikus motor ami elérhető a játékok közül.
    De régebbi nevekből PL az ASSASIN'S CREED is hasonló lett volna ha akkor már nem él az NV és UBI közötti szerződés aminek köszönhetően a végleges változatba nem került bele a DX10 támogatás és még későbbi patchben is töröltek pár eljárást ami belassította az NV-t de +adott a DX10 es ATI-k nak..

A technológia viszont első osztályú ami a grafikus motort illeti de ez tényleg OFF továbbiakat inkább PÜ-be írjátok nekem, már ha van még hozzáfűzni való.
  • Phoenix007
    De ugye csak viccelsz, hogy pont a Stormrise-t veszed összehasonlítási alapnak? :D
  • Viktor99
    Rasszista
  • xxxpaulxxx
    Nekem is szar... azért highon volt minden mert "akkor jó ha szép"
    Aztán besokalltam hogy néha a legrosszabbkor akadt be... ok csak 1 mp-re de épp elég arra hogy ne tudjak megfordulni pyroval vagy mittomén... lejjebb vettem a grafot, ok nem olyan szép de kit érdekel, ha élvezetesebb a játék?:D
  • Nandris94
    wtf bazd xd

amúgy ma irtottam a niggával 8Ð (demo :P) rájöttem tökjó vok :P de nemszeretem mert nigga lolol, csomó ERSÁTot is csintam mint a nagy prók
  • Aquir
    lol

• terribad
    pedig milyen jó is volt :')

• Zomil
    tényleg bonyolult dolog egy szerver cfg-be beirni a max 250 fps-t....

amugy meg az engine fos nem pedig a játék...nem mintha a cs-nek nem lennének hibái(pl. nem tudom van-e még, de pl. a bunnyhop-olás elég vicces volt :D)