30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#11059 Hát valami ilyesmi volt az is, a zombik csak heavyvel lehettek és tiszta sötét volt dustbowlon. -
#11058 az milyen?
nekem csak olyanba volt részem hogy kiad 2-3 playert fertőzöttnek, csak meele és meg kell fertőzni a többit mielőtt elfoglalják a pontot, amugy nem rossz csak nagyon setét:S -
#11057 Lementél a sarki közértbe WC-papírért mert már nem volt otthon de a hascsikarás már fojtogatott -
#11056 hé te, végig kellett volna nézni a videót, ugye nem zavar hogy a végén 1 mp alatt ugrik több mint 20 métert, gyere vissza ha sikerül :DD -
#11055 Szóval lassú léptekkel rohantál :D -
#11054 hát ami abban a játékban a futás az nekem erőltetett séta, sétálva eddig 14 km/h a rekordom amit mértek is -
#11053 és olyan sebességgel ugrálsz mintha futnál? :D
na ne viccelj :) -
#11052 hát ekkora sebességgel te sem... -
#11051 hát ha te nem tudsz folyamatosan az egyik lábasról a másikra ugrálva folyamatosan haladni akkor ÍJ :D -
#11050 és közben fel tudsz gyorsulni utazósebességre mi? -
#11049 nem értem a bunnyhopp miért bug én is képes vagyok úgy ugrálni folyamatosan hogy közben egyenletesen és gyorsan haladok :D -
#11048 Érdekes is lenne a kettö ötvözése :D
Amúgy van zombi mód tf2ben csak elvileg írtó bugos szóval nem sok helyen használják... -
#11047 A végén kiderül hogy eredetileg a TF2 zombi modjának szánták de rájöttek hogy így több pénzt húzhatnak le róla. -
Neoncsoves #11046 nagy nigga az egy heavy, a fehér kisember a scout... -
#11045 Nem tudom de amikor először megláttam rögtön a TF2 "rajzos" grafikája villant be és nem a L4D-é. -
#11044 Elöször nekem se, fel se tünik, de ha jobban megnézi az ember, van benne valami. -
#11043 nekem eszembe sem jutott, hogy hasonlitanak a tf2 karakterekhez
de ennyiből a l4d1 karakterei is hasonlithatnak link -
#11042 Majd kiadás elött bejelentik hogy ez most egy tf2 update lesz, és nem l4d 2 :) -
#11041 jaja, az egyik csávó nagyon hasonlit egy scoutra :) -
#11040 Ja ez részben igaz.
Azt akartam mondni hogy olvasgass utána hogy mennyire szabvány az a DX10 és rájössz hogy az csak parasztvakítás, hiába lehet bekapcsolni nem teljes értékű sőt....
Grafikai motorokkal kapcsolatban észrevettétek hogy a L4D 2 grafja mintha kicsit közelítene a Ttf2 höz?
Legalábbis a karaktereken látni nagyon. -
#11039 OGC Domination: 78.24.190.103:27029
24 slotos szerver, custom mapokkal, tárt karokkal vár mindenkit -
#11038 lol wtf -
\o/   
0      -|-
/ \      /\ -
#11036 Elolvastam többször is nehogy félreértsem, de ezek szerint nem megy a fogalmazás vagy mi? Csak mert nem azt írtad akkor amit szerettél volna :) -
donatus13 #11035 -
#11034 uncsi vagy (kancsó powa xd) -
#11033 Kicsikét olvass utána ne csak "write only"-ba nyomd köszi. -
Neoncsoves #11032 -
#11031 Pistikét irodalomórán a tanárnéni megszólítja:
– Pistike! A Mikszáth-ot véletlenül X-szel írtad!
– Dehogyis Tanárnő! Az DirectX. :| -
#11030 Bocs, lusta vagyok pmet írni:
Nos, Assassin's Creedben van DX10 (tudom hiszen így játszottam vele) a menüben belehet kapcsolni... szóval nem tudom honnan veszed hogy nincs. -
#11029 bezony -
donatus13 #11028 Hagyjuk már abba a diretx es barom vitát nem itt kell megvitatni a hülyeséget ez TF fórum és nem nv vs ati. -
#11027 Azt én is tudom hogy mint játék nem nagy szám hála a szar kezelhetőségének.
Amúgy te gondolom kipróbáltad a mellet hogy fikázod.
Azért is mert jelen pillanatban ez az egyik legfejlettebb DX10.1-es grafikus motor ami elérhető a játékok közül.
De régebbi nevekből PL az ASSASIN'S CREED is hasonló lett volna ha akkor már nem él az NV és UBI közötti szerződés aminek köszönhetően a végleges változatba nem került bele a DX10 támogatás és még későbbi patchben is töröltek pár eljárást ami belassította az NV-t de +adott a DX10 es ATI-k nak..
A technológia viszont első osztályú ami a grafikus motort illeti de ez tényleg OFF továbbiakat inkább PÜ-be írjátok nekem, már ha van még hozzáfűzni való. -
#11026 De ugye csak viccelsz, hogy pont a Stormrise-t veszed összehasonlítási alapnak? :D -
#11025 Rasszista -
xxxpaulxxx #11024 Nekem is szar... azért highon volt minden mert "akkor jó ha szép"
Aztán besokalltam hogy néha a legrosszabbkor akadt be... ok csak 1 mp-re de épp elég arra hogy ne tudjak megfordulni pyroval vagy mittomén... lejjebb vettem a grafot, ok nem olyan szép de kit érdekel, ha élvezetesebb a játék?:D -
#11023 wtf bazd xd
amúgy ma irtottam a niggával 8Ð (demo :P) rájöttem tökjó vok :P de nemszeretem mert nigga lolol, csomó ERSÁTot is csintam mint a nagy prók -
#11022 lol
-
#11021 pedig milyen jó is volt :')
-
#11020 tényleg bonyolult dolog egy szerver cfg-be beirni a max 250 fps-t....
amugy meg az engine fos nem pedig a játék...nem mintha a cs-nek nem lennének hibái(pl. nem tudom van-e még, de pl. a bunnyhop-olás elég vicces volt :D)