30108
  • trident
    Itt van egy pár.:)
  • Aquir
    Flak Cannon az UT-ből
  • Aquir
    lol

• sonic syndicate
    http://i564.photobucket.com/albums/ss83/DrROCKZOYEAH/Demoman-Update.jpg
  • jackcsabi
    Ezeket találtam, nemtudom hol lehet sokat találni mert azért ebben a 2 videóban marhasok van(vajon honnan szedte öket :o):

• jackcsabi

• Viktor99
    LOL EZ JÓÓÓÓ! :DDD
  • Aquir
  • Aquir
    az már inkább kickapoo yeah xD
  • jackcsabi
    Az Peekabo :P
  • motyodlee
    vagy esetleg: "Kikaboo!"
  • Neoncsoves
    vagy: "I never really was on your side..."
  • z99999
    majd szétnéz, és látva a lepusztult, lerombolt csaknem megsemmisített világot, ennyit mond: "I've made quite a mess.."
  • jackcsabi
    Majd ep3 úgy fog végzödni hogy befut egy spy, lehúzza a maszkját, meglátjuk hogy az gman és valakit leszúr...
  • z99999
    na ez igaz, lehet hogy ő az :D
  • Ron Ragm
    A Spy meg ugyanúgy igazítja meg a nyakkendőjét mint a Gman.
  • Neoncsoves
    ezt én is megkérdezném
  • Aquir
    a TANK meg ugye a Half-Life 2-es d0g mozgásából van átvéve egy az egyben :) bunnyhoppos propsurfinges HL2 Speedrun rekord videó :)
  • Nivea
    elárulja nekem vki h win7 alatt miért reccseg a voice tf2 ben, de csben nem?
  • Aquir
    hát igen én Quake 3 Defragoztam ott is sokszor kell mondjuk strafe jumpolni is :)
  • Aquir
    Az a baj, hogy a hibái miatt említették meg mint bug amivel fel lehet gyorsulni, és erre a kijelentésre válaszoltál azzal hogy miért bug te is tudsz ugrálni mint ahogy az #11076-ban kifejtették :)
  • werkfilm
    Nagyjából úgy, hogy a konzolos "megfordulni és ugrani, guggolni sem tudok" mozgáshoz igazított változat (2) előtti tf-ekben hasonlóan skillel teli mozgáskultúra volt jellemző, aminek egyik félét a bunny, másik felét a gránátok adták. a 2-ben egy fél sincs. akkor mi van benne? vizeletes palack :]

Sajnos ezt nem lehet eladni manapság, nem mindenki képes az egerét kellőképp megforgatni :)
  • Metalmilitiakid
    igen pontosan ezt mondtam hogy irreális amikor azt mondtam hogy el van túlozva , mivel játék
  • armageddon666
    DE SENKI NEM AZ UGRÁLÁSON AKAD KI TE FOGD MÁR FEL! LE VAN SZARVA HOGY GECIÜGYES VAGY ÉS FOLYAMATOSAN TUDSZ UGRÁLNI, SZVSZ BÁRKI TUD! DE A BUNNYHOP IRREÁLIS FASSÁG, MERT GECIGYORS, ÉS GECINAGY AZ AIRCONTROLL, ÉS BASZOTT NAGY ELŐNY LEHET MERT FELÉR EGY SPEEDHACKKEL!

ennyi...

másrészről, ha meg lehet csinálni a játékban nem értem mi a gond :) aki megtudja az örüljön magának hogy ennyivel jobb a többieknél... ez olyan mint CSben AWPvel a quickswapos újratöltés... ha elég gyors az ember, akkor használja és örüljön hogy ő lő kettőt míg a másik 1t... (a scriptes részét, mikor a kód váltja helyetted, viszont már csalásnak tartom...)
  • csokalaci
    rátapintottál a lényegre :D
  • Metalmilitiakid
    ezt kérdezd a videó linkelőjétől :D
  • sonic syndicate
    jó. és mindez, hogy jön a tf-hez?
  • Metalmilitiakid
    ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, 3 éve cs zek 1.6 ban is meg cs:s ben is és én sem tom megcsinálni (soha nem is próbáltam megtanulni)
  • Zomil
    kérjük az videot amin minden egyes ugrásnál 10métert ugrasz előre :)

amugy ez azért bug, ha nem értenéd, mert alapbol nem lehet igy ugrálni a cs-ben, ezt a bunny-hop-ot nem könnyü megcsinálni(legalábbis nekem nem nagyon ment) és aki használja az olyan helyekre juthat el ahová mások nem, v gyorsan elmehet mások elöl...vagyis elönyt szerez másokkal szemben
  • Metalmilitiakid
    mert egy kúrva játékban mindet eltúloznak bazdmeg fogd már fel ! De az alapelv hogy ugrálva haladsz működik menj ki a kertbe és próbáld ki.
  • Aquir
    igen?
    akkor kanyarodj a levegőben lécci :D nalátod hogy nem
  • Metalmilitiakid
    a nem reális az a 20 méteres ugrás a végén :D a többi lehetséges
  • Phoenix007
    Hát ez a köcsögösláma, ez üt! :D Fogom alkalmazni...

• Aquir
    Na és kitalálod mi a kulcsmondat? ez: Nem erről volt szó, hanem hogy nem tudsz felgyorsulni, pedig ez a bunnyhop lényeges eleme, és ez benne a bug (vagy akkor miért nekem válaszoltál?)
  • Twetr0x
    igen
  • z99999
    másik szerón de ez volt az thx ^^
  • Nivea
    mi aza - console parancs mellé h ne legyen video? -novid?
  • Metalmilitiakid
    vazze nem azt mondtam hogy full real de azért nem is full bug , de az alapmozdulatsor az lehetséges
  • sonic syndicate
    zombie fortress, totaltf szerón volt, heavy, scout és spy lehetett zombi, és a zombik csak meleevel tudtak
  • Jim Morrison
    volt egyszer dps szeron is :)
    vidi