Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
A mi klánunk csak a játékért van, nincs és nem is lesz szerverünk, csak néha felmegyünk együtt valamilyen szerverre, hogy a kezünkbe vegyünk az irányítást. Bár mostanában ritkábban játszunk. :/

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Ez azért jó, mert mindegyiknek lesz majd szervere, aztán egy idõ után olyan lesz mint a CS:S, hogy több a szerver mint a játékos, és 250 szerverbõl 200 üres, 40-en csak lézeng 1-2 ember, 8 félig van, és 2 tele.
Lacccca
Egyet értek.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

kakaoskalacs
ez engem baromira nem érdekel hogy milyen klán nevet találtal és milyen van már vagy nincs -.-

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hmm..találtam egy ilyen rövidítésû klánt () , de ennek akkor is sincs semmi köze az én klánomhoz. Alapból a nevük az, hogy Team Fortress 2 Fort ...szóval már kilõve. A rövidítés sem hasonlít --> nem egyenlõ -::- -vel. Amúgy meg mit izgat ez téged?

Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case

Én azt sem értem minek ennyi klán lassan több klán van mint amennyi ember , az meg aztán marha jó hogy 1 klán 2-3 emberbõl áll...

Hát nem tudom, honnan veszed, hogy én, azaz mi felhasználnák egy másik klán nevét, mivel ezt a klán nevet már egy jó ideje eldöntöttem fejben. A másik dolog, hogy végig néztem az itthon és a külföldi klánok között, és nem találtam ilyen nevezetût, ezért is maradtunk ennél a névnél. Találtam valami srácot, akinek a neve Team Fortress 2 Fanatic.. de az nem Fanatics, mint ahogy a mi nevünkben is szerepel. A klán neve pedig ez fog maradni, nem áll módomban és szándékomban sem megváltoztatni. Tiltakozni meg lehet a pápánál.

Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case

Rage47
volt olyan is, mikor egyszer tegezett, utána meg magázott😄
Ombika
Mennyire szanalmas atlatszo duma!

Jaj jaj 😄😄😄:
: cs
: kivagy?
V A L V E @ instructor.net: Üdv! Magyar Péter vagyok a magyar steam csoporttól!
: ahaaaa
V A L V E @ instructor.net: A steamen van egy új keylogger
V A L V E @ instructor.net: ami sok steam accountot megfertõzött
V A L V E @ instructor.net: A tiedre is felmehet a hacker
V A L V E @ instructor.net: bármikor ellophatja az accountját!
: és?
V A L V E @ instructor.net: letöröljük az accountjáról a keyloggert
V A L V E @ instructor.net: hogy megtarthassa a továbbiakban is accountját!
: és hogy is ?XD
: gondolom kéne a nevem és a kodom?
V A L V E @ instructor.net is now Offline.

ZseniálisTeknős
Sajnos nem.

urobee
Bocs a dupla post-ért, de elfelejtettem megkérdezni. Több profilt tud kezelni a játék? Úgy mint pl. a cod. Vagy hasonló módon. Gondolom számon tartja a statot. Csak, hogy mondjuk öcsém meg én külön legyünk számon tartva 😊 Vagy megoldható valahogyan ez?

urobee
Köszi a gyors választ. Volt már steam-es játékom, azzal nincs gond, csak jobban mutat a doboz a polcon, mint egy papírfecni 😄

Létezik dobozos verzió is, amit Te linkeltél az az. Gyakorlatilag ennek a CDkulcs a lényege, amivel a stem accodban aktiválhatod a játékot. A CD-t akár ki is dobhatod 😊 Ez után a steam accodban elérhetõ lesz a játék letöltésre. Talán annyi elõnye van még a CDnek, hogy a játék egy részét fel tudod róla installálni és nem kell letölteni az egészet.
Az updatek ingyenesek, automatikusan letöltõdnek mindig, mielõtt játszol.
urobee
Csövi!
Szeretném megvenni a játékot, de lenne elõtte 1-2 kérdésem. Dobozos verzió is létezik vagy csak Steam-en lehet megvenni. Ez pl dobozos? http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35410
Olvastam régebben gamer oldalakon, hogy jöttek mindenféle "update"-k a kasztokhoz, meg úgy általában a játékhoz. Ezeket automatikusan letölti magának a játék vagy ezeket is meg kell vásárolnom?
Asszem így hirtelen ennyi 😊 Elõre is köszi a válaszokat!

sonic syndicate
hát szerintem nem kellene két klánnak ugyanazon a néven játszania...

Ron Ragm
Igazából olykor az SG szerveren is látok hasonlót (azért is szúrtam be a képet), de szoktam járni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
Holnap Nightcups, gyertek nézni/játszani 😊
link
IcE TeE
Join to the SG server !

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Ron Ragm
Az még a jobbik eset, nekem a halálom amikor az orrom elõtt szorítja ki (nem elveszi elõle, szabályosan kilöki) a scout a heavyt
Aztán persze neki volt a legnagyobb arca amikor vesztettünk hogy milyen béna mindenki

IcE TeE
Ez így van, Ron Ragm már beszúrták elõtted is 😊
Igaz, engivel akkor nem kellet volna beengednem elém egy heavy-t egy pyro-t meg egy sódert ^^

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Narxis
😄DDD Mindenki tudja de senkit se érdekel. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ron Ragm
Elnézve a SG szerveren tapasztaltakat (na meg hogy a frissek is okosodjanak) úgy vettem észre nem árt egy kis teleport etikettet beszúrnom amit mostanában találtam, ha másra nem hát megbeszélésre.
(csak linkbe mert nagy)

Twetr0x
Nembaj ott elõbb láttam 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
Bábeli nyelvzavar lesz. 😄

kakaoskalacs
klán broáfság 😄
Én most kulfoldi tagokat keresek 😄 azokkal szeretnék klánt
vanmá egy orosz meg egy francia 😄

IcE TeE
Kösz, te legalább nem publikon írogatod,h tgf ! 😊
- Pozitív

Aquir
1. steam beállítások
2. achievementeket csinálsz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

watto
Hali! Lenne pár kérdésem! 😊 Steamen játszok, 1. nevemet megtudom változtatni vhogy? 2. mikor mibõl és hol tudok új fegyvereket venni?😄D pl pyro flaregun 😊 Elõre is thx

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Jim Morrison
Köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Üdv!

A –::– klán tagfelvételt hirdet, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Az oldal elérhetõsége az alábbi linken található ---> Team Fortress 2 Fanatics
Aki kedvet kapott belépni, a szabályzat elolvasása és figyelembe vétele után csatlakozhat. 😊
Team Fortress 2-vel teli hétvégét mindenkinek.

Aquir
tudom, de az én bajom az, hogy ide tettem be elõször vagyis nincs igazad,másrészt ott is Jeee :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
..eeeee! 😄
probléma ezzel, hogy én l4d tápigot is olvasom, ott meg már beküldted ugyanezt 😄 Tudom én bajom, de akkor is 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
jee

kakaoskalacs
nah jah 😄 ^^

IcE TeE
Folyton van valami amibe beleköthetsz... 😄

armageddon666
jó lett, csak túl hosszú a szöveg 😄

@

IcE TeE
Csak kár,h nem az sg-n vagy 😄

Narxis
Akkor nem hiába tanítottalak. 😊

kakaoskalacs
OFF
Valaki nemtudja mért jár büntipont .png screenshot beszurásáért bizonyos topicokba?:S

kakaoskalacs
végre javuló teljesitmenyt veszek észre ^^ Orange_X-en gyakran vagyok elsõ 😊
a Játék meg zseniális nagyon pöpec 😊 Fav örökre 😄D pár kép 😊

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IcE TeE

Sry...

IcE TeE
Volt egy német gamestar verseny, én ezt küldtem be:

Nitramk
õõõ... hát ja.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Jim Morrison
Én tudtam 😊 {vagy ezt a többieknek mondtad?}

Nitramk
Na jó akkor hogy tisztázzuk a "srác" én vagyok a "srác mögötte" meg egy osztálytársam akinek a tesicuccával ugrottam. 😊

Jim Morrison
Vagy csak nem komplett a srác<#nyes><#idiota>

#6349 <#taps>

Aki meg akarja venni, az most megteheti akciós áron, mindössze 1990HUF-ért Január 18.-ig, KATT! <#smile>

Definitive nem.