Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Stickyk sebzése a távolság növésével csökken (mint a rakétavetõ és a syringe gun)
512 "egységnyi" távolság fölött drasztikusan csökken a stickyk sebzése
Steam Cloud kompatibilissé tették a loadout menüt:
Hibaüzenet fog megjelenni, ha a szerver ahol játszol nem tudja elérni a loadoutot.
A "tf_damage_disablespread" parancs mostmár látható a játékosok számára (be van-e kapcsolva, vagy nincs)
Átnevezték a "mp_stalemate_at_timelimit" parancsot "mp_match_end_at_timelimit"re, hogy jobban lehessen érteni a funkcióját.
Torkolattûz és hüvelykidobálások mostmár nem látszanak, ha ki van kapcsolva a viewmodel
Szerver cimkék mostmár arra is használhatóak, hogy kizárjunk szervereket a keresésbõl
itt-ott magyartalan de a lényeg bennevan.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
http://www.fpsbanana.com/maps/80757
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
UT régen nagy kedvenc volt 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én is csak nemrég vettem meg az O.B.-T de már elég jól nyomom. Igazából próbálj általában elõre gondolkodni(fõleg soldierrel 😛), és mindig maradj mozgásban. Amúgy próbáld heavyvel... Akkor biztos eltalálsz legalább egy embert <#vigyor>#vigyor>
Kezdetnek szerintem a pyro vagy az engineer a jó. Szerintem... Az engineerel akkor nyomd általában ha védetek. Akkor leraksz egy sentryt (gép ami helyetted aprít... 4-es gomb és aztán az 1-es hogyha túl akarnám magyarázni 😊 ) és aratni fogsz. Csak arra figyelj hogy te kitudd lõni az ellent de õ téged vagy az építményeidet ne tudja. Ja és semmiképp ne kezdj demomannal. Nehéz megszokni.
Remélem segítettem valamicskét 😛
Máma vettem meg a CSS után a TF2-t és nagyon bejön...egy kérésem lenne hogy tudnátok tippeket adni,mert nagyon nem tudok lelõni senkit xD
Kösz,csõváz
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord