Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
skóóóót ápdétet máááár

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
klánommal waroznánk, ha valaki akar, PÜ-ben jelezze nekem. bárki ellen megyünk. ja és kizárólag tét-nélküli meccsre.

AuC

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

csokalaci
igem? :o

http://facebook.com/musicleander

a többi is hétfõre esett meg szerdára

csokalaci
igen erre már én is gondoltam csak az nem hétvégére esik
<#szomoru1>

http://facebook.com/musicleander

Guer
menjunk

Narxis
😄DDDDDDDDDD

Van egy rossz megérzésem. Az összes kimondottan CLASS UPDATE 19én jött ki. a legutolsó a heavy update ami augusztus (8. hónap). Októberben nem kaptunk semmit (10. hónap), Decemberben se (12.hónap) Február 12.éig eddig kisebb updateket. 19-én scout update? :\

Valve bekaphatja 😞
hol a faszba van az updateünk???

Lacccca
Este ki TF2 a serón?
Mondjuk 20-tól felmászunk páran és utána már jön a nép.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

jozing
miért is ne? egyedül a demot becézem.

tényleg, a demo update az már fullverzió lesz? csak mert mindenki demomannal van.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Aquir
Szoldi
Pájri
Medikuci!
Szpájka
denyó
Sznájperka
heví
szkáutka
enzsike 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
nem :c csak én így hívom a kasztokat ^^ nemmajd szoldzsör meg pájró -.-

@

jozing
most ez fonetikus leírás akart lenni?

armageddon666
a Sóder is ugyanúgy becézés :\ a Skótos az biztos tudott angolul -.-

Szpáj
Endzsi
Piró
Medik
Hevi
Sóder
Demó
Skót
Csipa

^^

az pedig akkor sem "ró" amit írtál :\ ott linkeled, tök másképp néz ki XD
Szigma... szóvégi :C

@

Aquir
π ς times new romannal. Egyébként is nehéz lett volna kitalálni 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
amúgy /agree twetroxszal

sonic syndicate
meg hevi, meg pájró, meg medik, meg sznájper, meg szpáj, meg endzsiner és demomen 😄

Twetr0x
de a demoman skót. Scout az Scout (Szkáut) Soldier meg Soldier (Szöldzsör)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

jozing
mert a skót egy becézés, a sóder meg valaki nem tudott angolul. vagy nemtom. nem tetszik na 😄

Nitramk
TT az pí

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
Pi sigma? O.o vagy nemtok görögül 😄 (nemtudok XD)

@

armageddon666
azt nem értem hogyha a skót nem zavar akkor a sóder miért :\

@

jozing
a TTs (vagy az a jel a görög ró?) mi akar lenni? a skót nem zavar.

Aquir
hát még a πς 😛

armageddon666
SKÓT meg SÓDER tökre bejönnek újonnan... hát majd még update után 😊

@

jozing
mi? én a sóder kifejezsét utálom 😄 de amúgy skót meg medic a kedvenc!

Narxis
ok xD

Aquir
nem xD

Narxis
vitatkozz még velem :-)

Magh
Nekem az új critrendszerrel semmi bajom, de az új damage eloszlás viccnek is rossz, a critbugokat (hevi, sniper) meg nem javították. Érdekes dolgok történnek.

Aquir
többi kasztot is említetted, másrészt nemváltoztat a lényegen😊
na, /off

Narxis
demo crit miatt

Aquir
tökmindegy a két szó, hiszen ugyanúgy a nemtetszésed fejezed ki. Nem a demóval szemben, hanem a crit miatt, amit mondtál xD

Narxis
nem kellENE, lehet, hogy lemaradt mikor írtam, elég ideges voltam 😛 Szerintem most a kasztok egy része elõnyben van, többet tudnak egyszerre sebezni, ergo többet critelnek. Nem arról van szó, hogy nem szeretem a demot, imádom, jó körbe stickyzni a spawnpointukat, vagy végigrepülni a pályát stickyjumppal, de ha egy kaszttal szeretnék játszani akkor inkább CS-znék. Ja az se mellékes, hogy a skót a kedvencem(igen így írom, jozing kedvéért😛), imádom a dumáit. No, seriously, you ALL SUCK! 😄

Aquir
de igen. mert szerinted nem kell hogy a demó jobb legyen 😛

Narxis
Hiába írják, hogy csökkentették összeségében a critet és teljesítményfüggõ lett, csak akkor igaz ha ugyanazok a kasztok játszanak a mapon, de ilyen nincs. Szerintem szar lett. Elég csak beleolvasni a visszajelzésekbe.

Narxis
Nem mondtam az ellenkezõjét!!<#buck>

"An additional bonus, which is based on the amount of damage you've done to enemies in the last 20 seconds. This bonus linearly scales with damage up to a maximum of 10%."

Ezért sebeznek többet azok a kasztok amelyekkel egyszerre több embert tudsz sebezni, ezért van az mostanában, hogy demok elsõ ütésre leütnek a piás üvegükkel, vagy a heavy szanaszét criteli a pályát ha elkezd lõni a minigun-nal.

Azért ez is érdekes:

The sniper rifle and spy knife only score critical hits on headshots and backstabs respectively. They never roll for critical hits.

Aquir
hogy még jobb legyen a demo? hiszen épp az ellenkezõjét mondtad!?! <#buck> (hiába, a scoutot nem így kell ejteni) annak ott a bat

Narxis
Nem is a sniperrel van a gond hanem, hogy heavyvel, demoval, pyroval szanaszét critelnek, még a melee fegyvereikkel is. Nagyon jónak kell lennie annak a skót updatenek...

Aquir
a sniperrel nincs gond. a scout update meg mindjárt jön <#buck>

Narxis
heavyvel, demoval, pyroval biztos. De én szeretnék kicsit scoutozni meg sniperezni. Lépten-nyomon lecsapott és crittelt a köcsög demo a szaros üvegével.

Rage47
sokkal jobb sztem :p
Narxis
Annyira szar lett ez az új critrendszer....

sonic syndicate
@Aquir

az kémmel jó 😄 backstab, eltûnés, backstab, eltûnés, backstab, eltûnés xD

sonic syndicate
pyroként SEHOGY nem tudod sebezni a csapattársat, még friendlyfire-ben sem

amúgy meg van néhány szerver, ahol a kör vége után bekapcsolódik a friendly fire, ami után csak egymás lõhetõ, de az ellenfél nem

IcE TeE
Az nem véletlenül:
sv_cheats 1
noclip

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Narxis
jaja!<#gun>

namostmár a héten jöjjön kia az a kibaszottpeccs!