Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mi borsszóró??<#buck>

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Viktor99
Ez igaz, hogy akkor nagyobb az élettartama az egérnek, de mintha én egy egeret sem használtam volna 15 évig. 😛
jozing
sztem meg jó dolog. jó gyorsan lehet vele lõni. és az egerem élttertama 15 évrõl 17-re ugrk, ha nem kell nyomogatnom minn egy idegbeteg.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Jim Morrison
Nekem ezek asszem már megvannak <#szomoru1> A watchTower biztosan...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
haha

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

rhazid
jól néznek ki bár jobb lenne 2 cp pálya az 1cp 1 arena helyett :\

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

jöv hétvégén, szinte biztos!
Rage47
free weekend lesz most?
Twetr0x

Ron Ragm
Még egy másodperc is hatalmas kiesés, fõleg a csatatér kellõs közepén.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Magh
Túlbonyolítjátok. Szerintem simán jobbclick-el instant lövi a labdát, ami a Flaregun lövedékéhez hasonlóan, esetleg nagyobb eséssel repül majd. A stunra olyan másfél-két másodpercet jósolok közepes távról, közelrõl meg talán fél-egy, ehhez vegyük hozzá, hogy pl. a Flaregunt már egy közepes játékos is simán dodgeolja, tehát reális célpont a hevi és a soldier.
Egy doublejump nélküli scoutot bárki bármikor lelõ, nem lehet vele támadni, próbáljatok meg most nélküle offenzíven játszani, kínszenvedés, értelmetlen. Védekezésre meg vannak sokkal jobb módszerek. Harmadik lehetõség a sunyulás, távoli pontokon hátbakapni a gyanútlan ellenfelet, de ilyenkor simán scattergunnal is agyon lehet lõni. Hacsak nem borzasztó gyors és pontos az a labda és nem stunol relatíve hosszú idõre (mindkettõ balance problémákhoz vezethet, így kevés esélyt látok rá), akkor ez a fegyver messze a legnagyobb áldozatot követeli az összes közül.

Jim Morrison
Nem <#hehe><#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Nitramk
Jó. De én is meg Dzsozi is profik vagyunk ebben. 😛 AuC-ben ez alap. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sonic syndicate
a script a rj-hez nem felesleges, ha már rossz ütemben nyomod le, nem 40hp-t buksz, hanem egybõl 80-at, és az ugrás sem sikerül

Viktor99
Hát ja pisztolyhoz script? Van olyan akinek nincs bal egérgombja? 😄
armageddon666
ez az :\ ha már pisztolyhoz scriptet szed le az ember ott gondok vannak >.< elsõ lépés a csalások felé x)

@

Ron Ragm
Hát pisztolylövés nálam script nélkül is elég folyamatos, szal nem értelek minek.

jozing
igen az über használata mindjárt nem lesz olyan erõs. de akkor egyébként a medicet kell kiiktatni, hogy másra ne rakhassa át a cukormázat. amúgy akkor az engiknek haverja is lehet a scout, hiszen ha az engi mellet csücsül egy jó kábítós scout, akkor az über nehezebbé vállik. majd még kialakul!

ron ragm: a sciptek közt sztem van hasznos is (pl a scout meg az engi pisztolylövése folyamatos lesz) meg van oylan is, ami felesleges (pl a rocketjump) amit télleg csak a bénák használnak.

warra várjuk még a jelentkezõket!

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
Ja, zsír lesz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Szerintem ez érdekes, es amikor betör egy heavy-medic páros, a scout fejen dobja egy labdával a heavyt->lebénul, a többi meg kinyírja... Nehezebb lesz behatolni

Ron Ragm
Tekintve hogy a bénítás önmagában baromi erõs dolog függetlenül attól hogy milyen rövid ideig tart, én úgy képzelem el hogy jobb gombra feldobja a labdát és aztán neked kell ballal elütnöd. Legalábbis fasza lenne ha nem csak simán egy gombra elütné (persze tuti második nap lennének rá scriptek, de azokat úgyis csak a faszlámák használják)

Viktor99
Bocs megint én... 😄 Azon gondolkodtam hogy ebben lesz valami turpisság. Hiszen egy labdát nem lehet úgy elütni mint egy lövedéket kilõni. Szóval sztem ez a labda vagy erõs lesz vagy elég ideig lebénítja az ellent, mivel akárhogy üti el vagy fel kell dobnia vagy valami. Szerintem ha dob akkor vagy nem mozoghat vagy nemtudom<#idiota>. De várjunk csak! Mi lesz a sudden deathben? 😄 Elképzelem a 15 elkábított scoutot. 😛
Viktor99
Ez hülyeség... :S
ÉN A RÉGI SCOUTOT SZERETEM!<#rinya><#idiota>
Ron Ragm
Ha beraktad loadoutba akkor bármi van a kézben nincs dupla ugrás. Legalábbis amúgy meg erõs lenne, így pont az a lényege hogy kiváltja az összevisszaugrándozás-futás-lövés-elszaladást kábítás-futás-lövés-elszaladásra.

Érdekes ez Sandman update.
Jól értelmezem, akkor ha eltalál Scout a labdával, akkor x másodpercig kába leszek, õ átvált scatter gunra, kettõt ugrik és simán lelõ közelrõl?
Vagy ha átvált másra akkor megszûnik a hatása?

Twetr0x
achievementek jöhetnének

IcE TeE

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Várom már , heavy vel ott fogom gyapni mindet😄

ma valami map lesz...
amúgy meg a scoutnak lesz egy cipõje, amin szárnyak vannak 😊 , szerintem mint a szendó, ha bekapcsolod, akkor 10 mp ig repülhetsz 😄D
jozing
jajjj neeeeeeeeee. megint ez a rendszer hogy naponta jön egy... megint csak idõhúzás. és remélem valami értelmes meet the team ön ki. medicet meg spyt már hiányoljuk. a sandman meg majd kiderül játékban.

Lacccca
Elég fájdalmas lehet XD

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Jim Morrison
Mint a betonfúró :S Mást nem tudok elképzelni

Twetr0x

Aquir
és az ütés hangja? :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacccca
Scout ápdét:
http://www.fpsbanana.com/skins/screens/59689?img=http://image.hazardstrip.com/ss/skins/80955.jpg<#eplus2><#taps>

Magh
Ez a Sandman érdekes, kíváncsi vagyok, mennyire lehet majd vele célozni mondjuk a Flaregunhoz képest, és hogy meddig tart a stun közepes távolságból lõve. Az ötlet tetszik, fõleg soldier és demo esetén immár stunban agyon lehet verni és nem tud maga alá durrantani. Töteni kell vajon, vagy magától is lõ, ha nincs senki közvetlen elõtted? Nem-public felhasználásra szerintem ennek nem sok értelme lesz, hacsak nem nagyon gyors az a labda.

zomgzerg
Team Fortress 2 Scout Update Coming Next Week
FEBRUARY 17, 2009, 1:26 PM - ALDEN KROLL - PRESS RELEASE

Scout Site Unveiling Release Details

February 17, 2008 — Valve, creators of award-winning games and leading technologies, today announced a set of new releases for Team Fortress 2, the title named Editor's Favorite Game of All Time by PC Gamer (UK). The releases are headline by the Scout Update and will be made available Tuesday, February 24. Between now and then, folks can learn more about what's coming by checking www.tf2.com/scoutupdate each day.

rhazid
😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Rage47
ez durva😄
jozing
twet, lacca meg sonic hozzászólásai nagyot ütöttek. az estémet feldobták <#vigyor0>
Yourself justify it with this! <- alatta technoviking... állati

sonic syndicate

Lacccca
Hehe

Rage47
<#banplz>
Twetr0x
Yourself justify it with this!

Magh
Na, új negatív csúcs, scammer mail, kamu G-mail cím on behalf of Valve 😄
Részlet:

"We declare that more attacks are latter in 2 weeks Steam was worth your account. That assure himself in him, you are the rightful owner of the account, write it in
Steam your user name
and
Steam your password
send a picture prepared by you concerned from the box of your games.
Yourself justify it with this!"

Google translate akcióban.

sonic syndicate
esetleg ugyanaz?

ez a steam cloud dolog ez mi? l4d ben tudom mit csinál, na de itt mit tud?
Twetr0x
Megnéztük tescóval, az számít, hogy milyen messzirõl lövöd ki, tehát ha magad alá rakod, és elmész a spawnotokra, akkor közeli sebzés, ha messzire lövöd, és közel mész hozzá, akkor távoli sebzés.