30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
xxxpaulxxx #11542 Nah itt az egész beszélgetés:
Never tell your password to anyone.
Koppany: Hello! Te ki vagy?
hyc^^Antikrisztus: szia!!
hyc^^Antikrisztus: Sas unokatesója vagyok!
Koppany: jah ok Hello!:D
hyc^^Antikrisztus: :)
hyc^^Antikrisztus: Ő kért meg engem hogy vegyelek fel téged azt mondta nagyon jóba vagytok ,mert mindig nyaggatom hogy adja kölcsön a cs sourceját és most nincs otthon
hyc^^Antikrisztus: és egy szivességet szeretnék tőled kérni Koppany
hyc^^Antikrisztus: ezügyben mivel fontos meccsem lenne
Koppany: ?
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot maximum 15-20 percre? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom neked az enyémet addig játszhatsz vele van rajta TF2 jó játék! css miatt kellene warra nagyon fontosba :P
Koppany: nekem is van tf2m
Koppany: meg mindenem:D
hyc^^Antikrisztus: ja :(
hyc^^Antikrisztus: jó neked :(
hyc^^Antikrisztus: mondta sas hogy megvan neked a cs source is
hyc^^Antikrisztus: na az kéne énnekem!
Koppany: és ne haragudj... 2 napja van cs-m végre... sajátom és nem haverét kell használnom... még unokatesómat is letiltottam erről az accról mert eddig ő használta
hyc^^Antikrisztus: légyszi... nekem csak 20 percre kell utána átirod a jelszavad aztán annyi többet nem is látom csak kurva fontos meccsem lenne :-(
Koppany: ha olyan nagyon fontos meccsed lenne... neked miért nincs csd?:D
Koppany: honnan tudod akkor hogy meccsed lenne?
hyc^^Antikrisztus: mert lassacskán át térek rá de pénzem még nincsen
hyc^^Antikrisztus: rá
hyc^^Antikrisztus: és ilyenkor sastól szoktam elkérni de ő a kanyarba nincsen és erre mondott téged hogy helyettesitsd csak most az egyszer 20 percre
Koppany: meg tudnád mondani sasnak a keresztnevét?
hyc^^Antikrisztus: ismered őt nem? de egyébként az accom felh nevét és jelszavát meg tudom neked adni elvégre énis pénzért vettem
hyc^^Antikrisztus: ha nem akarsz bennem bizni semmiképp vagy félted tőlem
Koppany: kérdésre nem kérdéssel válaszolunk
Koppany: nevét mond meg és odaadom az accom
hyc^^Antikrisztus: de én kérdésre mindig kérdéssel válaszolok
hyc^^Antikrisztus: mert imádok
hyc^^Antikrisztus: a zsigerembe van
Koppany: ok
Koppany: szüljél sünt -
xxxpaulxxx #11541 Felvesz egy figura...
megnézem a profilját... komment:
"Jó hogy vannak ilyen kis lámák mint TE, akik mástól akarják behúzni az accountot. "
Aztán beszélgetés:
Koppany: Hello! Te ki vagy?
hyc^^Antikrisztus: szia!!
hyc^^Antikrisztus: Sas unokatesója vagyok!
Koppany: jah ok Hello!:D
hyc^^Antikrisztus: :)
hyc^^Antikrisztus: Ő kért meg engem hogy vegyelek fel téged azt mondta nagyon jóba vagytok ,mert mindig nyaggatom hogy adja kölcsön a cs sourceját és most nincs otthon
hyc^^Antikrisztus: és egy szivességet szeretnék tőled kérni Koppany
hyc^^Antikrisztus: ezügyben mivel fontos meccsem lenne
Koppany: ?
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot maximum 15-20 percre? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom neked az enyémet addig játszhatsz vele van rajta TF2 jó játék! css miatt kellene warra nagyon fontosba :P
Koppany: nekem is van tf2m
Koppany: meg mindenem:D
hyc^^Antikrisztus: ja :(
hyc^^Antikrisztus: jó neked :( -
#11540 Most készül az acclopóknak egy jó kis videó :D Majd belinkelem ide is... Hangfalakat lejjebb halkítani... -
#11539 (#11533) Elbirnám bizonyám verni mert ő csak a gép mögött nagy...(Sajnos netes kocka)
(#11532) Nem
De megvana kép hogy feltörte akár berakhatom. -
#11538 te vagy Sora3100 a toall4d-ről? -
#11537 elveri ha nem kétszer akkora mint ő ^^ -
#11536 lol -
#11535 Haverod? Akkor mit izgulsz? Elvered.
(Ha netes haver akkor gáz van :S ) -
#11534 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366 -
#11533 basszus hülye haverom fel hekkelte az accountom:S
hol lehet az ilyenért irni? msn mutatta webcamon hogy belépett a burgonya -
#11532 Fakk nemenged be a steam accom pedig megvan a kódom és nemenged be :S
valaki segitség :S -
#11531 Ezazz legyen még lowabb a pyro -
#11530 medic sugaránál is vagy 5-8 változó van -
#11529 ugyanúgy, mint a színek változtatását -
Neoncsoves #11528 ezt hogy? :P -
#11527 -
#11526 -
#11525 amugy a kép cime lehetne cukipyro :D -
#11524 beteg...:D -
#11523 unatkoztam :DDDDD
-
#11522 hokka... meg is utáltam a gyereket. de ő is engem ( a kritjeim miatt) :D -
#11521 oh yeah vannak a szerveren ^^ én meg elfáradtam :C volt fenn egy már nemtomhogyhívják külföldi csávó... nagyon jól tolta O.o este még megyek fel :) remélem ti is :D -
#11520 azt tudod hogy előzőleg mire válaszoltál nem? :) -
#11519 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -
#11518 és milyen játékbeállításokról beszélsz? cloud? -
#11517 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=850135&highlight=favorites+file -
#11516 ezen mintha csak szerverek lennének, hol vannak benne a játékbeállítások? -
#11515 steam tört dll-lel megpeccselve/felülírva asszem -
#11514 ez a pacz/undead steam mi a fene? nem akarok warezolni, meg halottam havertól hogy single gammákat lehet rajta futtani, de mi ez? -
xxxpaulxxx #11513 igen erre én is gondoltam, csak mégis könnyebb lenne ha csak 1 fájlt, + játékok beállításfájlait mozgatnám:D -
Csokis #11512 Átnevezed a Steam mappát mondjuk SteamOld-ra és elteszed más partícióra/vinyóra. Újrateszed a Win-t, majd feltelepíted a Steam-et, de nem indítod el. Utána a SteamOld mappa tartalmát bemásolod az új Steam mappába, felüliratva az összes file-t és máris indíthatod a Steam-et. Ugyan az lesz, mint volt az "öregecske" Win alatt. Én így szoktam. -
xxxpaulxxx #11511 köszi:D -
#11510 vagy ne tedd újra vindózt -
#11509 serverbrowser.vdf -
xxxpaulxxx #11508 Más megoldás?:D -
#11507 hát egyszerű: steamet ne töröld le -
xxxpaulxxx #11506 Meg tudnátok mondani melyik steam fájlról kell biztonsági másolatot készíteni, hogy ne vesszen el a favorites illetve a játékok beállításai, ha újrarakom a winfost -
#11505 nálam jó a ventri 2.14 -
Neoncsoves #11504 Nekünk tökéletesen működik a TS. -
PunkZoli #11503 késik a hang, és beakad, egy csomo feltorlódik, majd egyszerre lejátsssza, és ez nem egy fajta hangkarival volt, hanem mindenkinél nálunk, aki win7elt, 3-4 embernél(természetesen csak a ventri2.14 nél)