Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
a waitesek már olyanok hogy nem fairek... pl. burst :\ vagy autoswap AWPnél... utóbbit majdnem olyan hatékonysággal el lehet érni mint scripttel, burstöt viszont lehet állítani hogy milyen gyorsan lõjön (wait idejét átállítva) és így faszán lehet olyat hogy gyorsabban lõ mintha nyomkodnád a gombot, lassabban mint ha nyomva tartanád rövid ideig, viszont 2 közötti a pontosság :\ és ez az ami nem fair... és nem véletlen hogy normális szerveren tiltott a wait parancs...
másrészrõl buyscript pl, esetleg olyan hogy bombaszedésnél bemondja hogy szedem a bombát meg hasonlók már olyanok hogy nem juttatnak elõnyhöz :\ ezek tényleg kényelmességre mennek...
TF2ben nemtom hogy van a script, de ahogy észrevettem a pisztolynak eléggé nincs vagy éppen nagyon minimális a delay a 2 lövés között... ergo görgõre rakva, vagy scriptet használva sokkal gyorsabban lõsz, mint átlagplayer balgombbal :\ vagy mint egy parkinzonos >.<
szal biza "majdnemcheat" :\
@
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és nem is leszek
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amúgy CSS-be is terveznek achit. de nem látom értelmét, hiszen semmi újat nem kapsz... pl portaléba se meg Ep1-2-be se látom értelmét...portaléba max annyi, hogy szenvedj az adavanced meg challange mapokkal.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az az update jó, ami új lehetõséget nyit a konstruktív játékosnak, nem szimplán csak erõsít-gyengít. =)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
---
Ugye emlékszik mindenki arra, hogy a heavynél a forráskódban ott volt minden heavy achievement neve (pl. tf_heavy_fire_lots.png) A valve most sem hagyta üresen a forrást 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nektek volt, van olyan, hogy a heavy fegyvereket nem tudjátok használni? már amiket unlokkoltatok?
mert nekem minden karakteré beválasztható, csak a hevi bugzódik :\
ti meg mondjátok hogy csíter vagyok. oké, az vagyok. leszarom, hogy pár ember legnagyobb problémája az, hogy nekem a mouse3-ra van egy bindem. és még én vagyok a kocka...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
First Blood - make the first kill on the arena
First Blood pt.2 - kill 5 enemies using "First blood" bonus.
Quick Hook - kill an enemy on the Well before the round starts
A Year to Remember - kill 2004 enemies
The Cycle - kill enemy while in air, on the ground and underwater, all during one life
Closer - destroy 25 teleporters
If You Build It - destroy 25 buildings while they are being constructed
Gun Down - destroy 5 sentries using pistol only
Doctoring the Ball - Kill 3 enemies while ubered
Dodgers 1, Giants 0 - Kill heavy and get his sandwich
Stealing Home - Start capping the point as soon as it becomes possible
The Big Hurt - Stun 25 ubered enemies
Batting the Doctor - Kill 10 fully charged medics
Beanball - Stun scout with his own ball
Artful Dodger - Get 1000 "missed" damage during 1 life
Strike Zone - Kill 50 stunned enemies
Out of the Park - Bat the enemy so he flies 25 meters
Triple Play - Cap 3 points in 1 round without dying
Triple Steal - Steal intel 3 times during 1 round
Round Tripper - Steal intel 250 times
Belittled Beleauger - Kill the enemy carrying your intel while you are carrying theirs
Fall Classic - Make 1000 double jumps
I'm Bat Man - Endure 500 damage in 1 life
Batter Up - Kill 100 enemies while double-jumping
Foul Territory - Cause enemy's death by stunning him
Pop Fly - Die because of double-barreled shotgun's recoil
Brushback - Stun 50 capping/pushing enemies
Moon Shot - Stun 25 enemies for a maximum time
Retire Runner - Kill 10 slowed down Scouts
Caught Napping - Kill 50 enemies by shooting them in the back with doublebarreled shotgun
Side Retired - Capture the last point
Set the Table - Start 50 succesful point captures
Block the Plate - Defend the point 100 times
No Hitter - Steal and cap intel without shooting
Race for the Pennant - Run 25 kilometers
továbbra is: nem véletlenül tiltott mindenonnan. learn2play
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Új fegyver
Scattergun
Energia ital + achiviementek 😊)VÉÉGRE:😊)
http://facebook.com/musicleander
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"