30108
  • Pyotr
    Igen valami ilyesmi,nekem wow accountomat törték ráaásul kétszer egymás után:P
    szerencsére ott a support azért már rá van készülve az ilyemire és azért vissza lehet szerezni könnyen:)
  • Neoncsoves
    így is keveset sebzett...
  • Viktor99
    Egy trójai általában két programból áll. Egy "server" nevű meg login vagy mi. Na, és a servert ell kell küldeni az alanynak, aki legtöbbször megnyitja. Azt szokták mondani milyen tök jó nézd meg, megnézi erre hibaüzenet. Ezután mondják hogy: kár hogy hibás pedig tök jó blablabla... A program viszont FAKE hibaüzenetet hoz ki, de elindul. Ezek után bármihez hozzáférnek amig nem bontod a kapcsolatot. Azt hiszem.
  • Pyotr
    Álltalában valami spéci trójaival törik az accountokat,ha feltelepül egy ilyen tökmindegy milyen generált vagy Ctrl+v beillesztéssel adod meg a jelszót ugyis hozzáférnek!
    ha jól tudom belépésnél 1 csomagot küldesz valamilyen a loginserver felé amivel belépsz na mármost a trójaival a hacker felé is elküldüd egy ilyet!
  • csokalaci
    /OFF
    milyen beteg smiley-t találtam :D

/ON

Ha funnolni szeretnétek gyertek a szerverünkre:
    87.229.26.68:28100
    Illetve a Hold Your Color (hyc^^) Clan Szerverére:
    91.120.21.173:27084
  • Nivea
    ilyenkor miért nem téped ki azonnala afalbol a utp-t? és röhögsz h haha most törd fel buzikám!:D
  • sonic syndicate
    csak megnövelték a FRO-t
  • werkfilm
    nemártana elkezdeni antivirus scannereket futtatni a gépeden.
  • sonic syndicate
    kamu volt
  • Zomil
    a FAN bezzeg megtud, nah mind1 :D
  • sonic syndicate
    így a huntman már nem tud megölni egy 125 hp-s kasztot egy lövéssel ÁMEN
  • Zomil
    * Decreased the Huntsman's damage by 15%

ennek nem sok értelmét látom :)

a többi elmegy, bár sztem a backburnerhez se kéne nyulni :D
  • Viktor99
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=8opyQ2NahhY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fviktor949&feature=player_profilepage]Mocskos acclopók, sáláláláá ^^[/URL]
    (hangfal le)
  • sonic syndicate
    update:
    egyelőre a "nemhivatalos lista"

Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

* Decreased the Huntsman's damage by 15%
    * Increased the revolver's ammo reserve to 32
    * Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow
    * Increased the splash radius for the Demoman's grenades
    * Increased the Backburner's critical hit detection window
    * Decreased the Jarate's splash radius
    * Fixed a bug where the Spy could taunt whilst the Dead Ringer was active
    * Fixed a bug where the Backburner would crit normally
    * Fixed an exploit where players could use violence_gibs to override party mods and censors.
  • xxxpaulxxx
    nem lesz...
  • sonic syndicate
    erről beszéltem, ami megmutatja a "csillagokat"
  • foxpal
    Az viszont gáz akkor most lehet hogy email meg ilyen váltás lesz..
  • Zomil
    én csak ezt ismerem, de ehhez ott kell ülnie a géped elött, amugy ftp jelszavak/email jelszavak elfelejtésénél hasznos :)
    bár sajna csak windows-os progik kodolását ismeri, megnéztem steam-nél nem müködik
  • sonic syndicate
    de am lehet keylogger, ami gyűjti az adataidat, meg hogy mit ütöttél le
  • sonic syndicate
    na, azért ezt a die hard 4 cáfolta
  • foxpal
    Én még nemis beszéltem róla hogy van steamom meg ilyenek ..
    De szerintem amit küldött msn-n vírusos mert jelzett csak nemvettem szerintem figyelembe:S
    Én a gyerekkel nemsokat dumáltam csak ő ir rám..
  • Neoncsoves
    de azért engem úgy felbasznak az ilyen überkockák, hogy verik a faszukat, hogy hacker meg eszemfaszom de életben meg ráversz 2-t és meghal
  • sonic syndicate
    66 karakter van, amit általában egy jelszóban használnak (kis-, nagybetűk és számok)
    ez is, ha 4 karakteres a jelszó, asszem 66^4, ami 18 974 736 lehetséges variáció
  • Zomil
    ha 4 karakteres a jelszava speciális karakterek nélkül elég "hamar" megvan :)
  • Neoncsoves
    jah...

na mind1, annyit tudok mondani, írjál a valvenek h adják vissza az accod
  • sonic syndicate
    am eseteg olyan van, ami a beírt csillagokat mutatja meg, de ahhoz is be kel írni a jelszót, pl beírod, te csak csillagokat látsz, de a program meg megmutatja, hogy milyen karakterek a csillagok
  • Zomil
    hát 7-8 karakteresnél én ugy melékszek, h már több hét a végigprobálgatás

amugy is ha jól tudom, kb. 5 probálkozás után a steam letilt egy kis idöre
  • Neoncsoves
    hmmm... :\
  • sonic syndicate
    brute-force a legjobb jelszótörö, de nem 5-6 óra, tavaly volt egy adat, windows jelszót is a legmodernebb core2quaddal évekbe telne feltörni - szval ez esélytelen, szerintem csak megadtad
  • foxpal

Ilyen géppel neki menni fog ^^
    Amúgy a kamerán mutatta csak úgy csuszta lefele a számok meg minden aztán bejelentkezett
  • Neoncsoves
    pontos részleteket nem tudok... de biztos van sokkal profibb mint a linkrekattolós izé
  • xxxpaulxxx
    de gondolom ez csak úgy működik, ha rákattintasz valami linkre nem?
  • Neoncsoves
    vannak jelszó kipörgető progik... sok ram meg proci kell hozzá... de akkor is legjobb esetben 5-6 óra egy jelszó kipörgetése, ha hosszabb a jelszó, akkor még több ...
  • xxxpaulxxx
    és nem fáj nekI?:|

Amúgy hogy a rákba tudnák feltörni az accát az embernek? Anélkül hogy kiejtené neki a jelszót?
  • Neoncsoves
    pfffff
  • foxpal
    Megkérdeztem mi a neve meg hogy hol él de a neve : rákostejfölös punci és állítólag anyámba él
  • PunkZoli
    verd már ki
  • Neoncsoves
    verd már meg
  • foxpal

Megkérdeztem hogy nem ő hekkelt el mert aznap küldött valamit aztmondta nézzem meg..
    Ezzel baztam el utána web camon mutatta hogy töri fel...hüly bunkó kockája..
  • Neoncsoves
    "szüljél sünt"
    D:ASF:_S?F:ASFFASDS