30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#11582 Igen valami ilyesmi,nekem wow accountomat törték ráaásul kétszer egymás után:P
szerencsére ott a support azért már rá van készülve az ilyemire és azért vissza lehet szerezni könnyen:) -
Neoncsoves #11581 így is keveset sebzett... -
#11580 Egy trójai általában két programból áll. Egy "server" nevű meg login vagy mi. Na, és a servert ell kell küldeni az alanynak, aki legtöbbször megnyitja. Azt szokták mondani milyen tök jó nézd meg, megnézi erre hibaüzenet. Ezután mondják hogy: kár hogy hibás pedig tök jó blablabla... A program viszont FAKE hibaüzenetet hoz ki, de elindul. Ezek után bármihez hozzáférnek amig nem bontod a kapcsolatot. Azt hiszem. -
#11579 Álltalában valami spéci trójaival törik az accountokat,ha feltelepül egy ilyen tökmindegy milyen generált vagy Ctrl+v beillesztéssel adod meg a jelszót ugyis hozzáférnek!
ha jól tudom belépésnél 1 csomagot küldesz valamilyen a loginserver felé amivel belépsz na mármost a trójaival a hacker felé is elküldüd egy ilyet!
-
#11578 /OFF
milyen beteg smiley-t találtam :D
/ON
Ha funnolni szeretnétek gyertek a szerverünkre:
87.229.26.68:28100
Illetve a Hold Your Color (hyc^^) Clan Szerverére:
91.120.21.173:27084 -
#11577 ilyenkor miért nem téped ki azonnala afalbol a utp-t? és röhögsz h haha most törd fel buzikám!:D -
#11576 csak megnövelték a FRO-t -
#11575 nemártana elkezdeni antivirus scannereket futtatni a gépeden. -
#11574 kamu volt -
#11573 a FAN bezzeg megtud, nah mind1 :D -
#11572 így a huntman már nem tud megölni egy 125 hp-s kasztot egy lövéssel ÁMEN -
#11571 * Decreased the Huntsman's damage by 15%
ennek nem sok értelmét látom :)
a többi elmegy, bár sztem a backburnerhez se kéne nyulni :D -
#11570 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=8opyQ2NahhY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fviktor949&feature=player_profilepage]Mocskos acclopók, sáláláláá ^^[/URL]
(hangfal le) -
#11569 update:
egyelőre a "nemhivatalos lista"
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
* Decreased the Huntsman's damage by 15%
* Increased the revolver's ammo reserve to 32
* Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow
* Increased the splash radius for the Demoman's grenades
* Increased the Backburner's critical hit detection window
* Decreased the Jarate's splash radius
* Fixed a bug where the Spy could taunt whilst the Dead Ringer was active
* Fixed a bug where the Backburner would crit normally
* Fixed an exploit where players could use violence_gibs to override party mods and censors. -
xxxpaulxxx #11568 nem lesz... -
#11567 erről beszéltem, ami megmutatja a "csillagokat" -
#11566 Az viszont gáz akkor most lehet hogy email meg ilyen váltás lesz.. -
#11565 én csak ezt ismerem, de ehhez ott kell ülnie a géped elött, amugy ftp jelszavak/email jelszavak elfelejtésénél hasznos :)
bár sajna csak windows-os progik kodolását ismeri, megnéztem steam-nél nem müködik -
#11564 de am lehet keylogger, ami gyűjti az adataidat, meg hogy mit ütöttél le -
#11563 na, azért ezt a die hard 4 cáfolta -
#11562 Én még nemis beszéltem róla hogy van steamom meg ilyenek ..
De szerintem amit küldött msn-n vírusos mert jelzett csak nemvettem szerintem figyelembe:S
Én a gyerekkel nemsokat dumáltam csak ő ir rám.. -
Neoncsoves #11561 de azért engem úgy felbasznak az ilyen überkockák, hogy verik a faszukat, hogy hacker meg eszemfaszom de életben meg ráversz 2-t és meghal -
#11560 66 karakter van, amit általában egy jelszóban használnak (kis-, nagybetűk és számok)
ez is, ha 4 karakteres a jelszó, asszem 66^4, ami 18 974 736 lehetséges variáció -
#11559 ha 4 karakteres a jelszava speciális karakterek nélkül elég "hamar" megvan :) -
Neoncsoves #11558 jah...
na mind1, annyit tudok mondani, írjál a valvenek h adják vissza az accod -
#11557 am eseteg olyan van, ami a beírt csillagokat mutatja meg, de ahhoz is be kel írni a jelszót, pl beírod, te csak csillagokat látsz, de a program meg megmutatja, hogy milyen karakterek a csillagok -
#11556 hát 7-8 karakteresnél én ugy melékszek, h már több hét a végigprobálgatás
amugy is ha jól tudom, kb. 5 probálkozás után a steam letilt egy kis idöre -
Neoncsoves #11555 hmmm... :\ -
#11554 brute-force a legjobb jelszótörö, de nem 5-6 óra, tavaly volt egy adat, windows jelszót is a legmodernebb core2quaddal évekbe telne feltörni - szval ez esélytelen, szerintem csak megadtad -
Ilyen géppel neki menni fog ^^
Amúgy a kamerán mutatta csak úgy csuszta lefele a számok meg minden aztán bejelentkezett -
Neoncsoves #11552 pontos részleteket nem tudok... de biztos van sokkal profibb mint a linkrekattolós izé -
xxxpaulxxx #11551 de gondolom ez csak úgy működik, ha rákattintasz valami linkre nem? -
Neoncsoves #11550 vannak jelszó kipörgető progik... sok ram meg proci kell hozzá... de akkor is legjobb esetben 5-6 óra egy jelszó kipörgetése, ha hosszabb a jelszó, akkor még több ... -
xxxpaulxxx #11549 és nem fáj nekI?:|
Amúgy hogy a rákba tudnák feltörni az accát az embernek? Anélkül hogy kiejtené neki a jelszót? -
Neoncsoves #11548 pfffff -
#11547 Megkérdeztem mi a neve meg hogy hol él de a neve : rákostejfölös punci és állítólag anyámba él -
PunkZoli #11546 verd már ki -
Neoncsoves #11545 verd már meg -
Megkérdeztem hogy nem ő hekkelt el mert aznap küldött valamit aztmondta nézzem meg..
Ezzel baztam el utána web camon mutatta hogy töri fel...hüly bunkó kockája.. -
Neoncsoves #11543 "szüljél sünt"
D:ASF:_S?F:ASFFASDS