Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg dögöljön meg az összes csíter náci
Amúgy az az A4tech egér feature nem ugyanaz, mintha "csak" 3x gyomnád meg a bal gombot?
De igazad van, az a fair, amit te tudsz nyújtani.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
............................. -.- ..................................
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@
Meg mióta ment fel a 12 16-ra? 😄 Eddig mindig 12 évvel piszkálták az embereket :\ újonnan egyre többet látom a 16ot -.-
@
de akkor hozok egy jó példát (ismét CSbõl, bocs de az áll ide legközelebb >.<😉
skinek... ugye nem lesz senki sem szomorúbb ha m4 helyett golyószóróval tolod... azonban van olyan is hogy scoutnak lézerfénye van... tádámm, van célkereszt a scouthoz zoom nélkül... ami amúgy pontos és 2hit killes cucc, szal az így elég imba így már középtávra is 😊 VAC nem banol érte, játék része hogy cserélheted a skint, akkor nem csalás? ennek a durvább formája a skincserés WH... poros téglafal helyett üvegtextúrát raksz be :\ a játék részét képezi hogy szépítheted... VAC nem dob ki... máris nem csalás ugye? ezeket mondjuk ki lehet többnyire szûrni sv_pureral :\ ahogy a scripteket is a wait parancs tiltásával... (CSSben sztem mindenhol tiltva van)
Amúgy egeremen van egy hármaslövés gomb 😊 nem szoktam használni... pedig megtehetném... és megháromszorozná az egerem élettartamát x)
@
No comment.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
http://www.teamfortress.com/scoutupdate/energydrink.htm
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
arma: de a szkript nem tiltott. a wh igen. ezen mit nehéz felfogni? ja és ez az ismét megmutattad a formád duma 6x is nagyon üt. ezt kpozd be worbe mentsd el, és küldözgesd nekem az emailemre. és akkor többször nem kell ide irogatnod. seggfej.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Volt olyan nyár, hogy mindhárommal találkoztam.😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Dzsozi:
Amúgy nem tudom hogy te milyen vitatkozásról beszélsz?
É csak azt látom hogy ágaskodik és nyávog egy 10- éves kis kis senki nekem, röviden és tömören.
És ismét megmutattad a formád<#lama>#lama>
(ez csupán konkrétan a kijelentésedre volt reagálás. nem kell hogy script játék része míg aimwh külsõ progi, etcetc)
@
akkor <#puszi>#puszi>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Miért, te nem szerezheted meg a scriptet?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
pedig 16bit 11kHz és mono a hang <#szomoru1>#szomoru1>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ROUND 2.
apropó, ha már érvelés. én felhoztam érveket, te hányat? egyet sem. ennyi vagy. még vitatkozni se tudsz normálisan. seggfej.
A játékban szeretnék saját hangot betenni.
Hová kell rakni? wav-ban jó?
és melyik gombbal játszható le, alapban a játékban?
köszi
Ismét hozod a szinted.
És igen a scripterek azok csalók, tisztességtelen elõnyhöz jutnak(hasonlóan mint aCSS ben görgõs dualozás és egyéb glitchek).
De tudod hogy a bûnösök mindig ártatlannak vallják magukat.