Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Valami nincs rendben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
lol

Szerintem jól néz ki a pálya 😊 nekem egész megtetszett lehetne olyan update is hogy csak mapokat tesznek a játékba csak jó sokat .

ez vmi godzilla szám volt, nekem nagyon bejött 😄 dzsemirokváj😄

amúgy meg dögöljön meg az összes csíter náci
trident
Éljen az egérélettartam növelése.^^

Amúgy az az A4tech egér feature nem ugyanaz, mintha "csak" 3x gyomnád meg a bal gombot?
De igazad van, az a fair, amit te tudsz nyújtani.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sonic syndicate
csak a demo jönne már.. <#vigyor2><#szomoru1>

Unbaised
Miért is? 😊 Szerintem kezd szánalmas lenni ez az update, nem mintha annyira érdekelt...

motyodlee
lol. serious sam jutott róla eszembe 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Narxis
Ez zsír.

csokalaci
jeee 😄

http://facebook.com/musicleander

omg lol

Twetr0x
Na NE. CP_EGYPT
............................. -.- ..................................

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Viktor99
Néha én is gondolok ilyesmikre...
Narxis
Úgy érzem, hogy most a scout achikat achi serverek ellen csinálták volna. Nem elég ezt vagy azt elérni hanem meg kell ismételni sokszor.

Viktor99
Ja megiszod, gyorsabban futsz és követ 3 tauren warrior és ütnek, te meg csak MISS-eled az ütéseiket 😛
armageddon666
Ez most akkor mi is lesz? Megiszom és gyors leszek? Vagy megiszom és látják majd az emberek a sok "Miss!"-t mint WoWban? 😄

@

armageddon666
Korral tényleg ne gyere mint indok plz :S nem meghatározó... maximum ha élettapasztalatról van szó.
Meg mióta ment fel a 12 16-ra? 😄 Eddig mindig 12 évvel piszkálták az embereket :\ újonnan egyre többet látom a 16ot -.-

@

Twetr0x
Számokban eltér, de betalált a hl2.ru. jeeeee

armageddon666
omg... a pisztolynál ha folyamatosan nyomod a gombot lõ? nem... ergo arra találták ki hogy félautomata legyen... ha te írsz egy scriptet rá hogy megkerüld akkor az csalás :\ nem olyan szinten mint egy aim meg wh...

de akkor hozok egy jó példát (ismét CSbõl, bocs de az áll ide legközelebb >.<😉
skinek... ugye nem lesz senki sem szomorúbb ha m4 helyett golyószóróval tolod... azonban van olyan is hogy scoutnak lézerfénye van... tádámm, van célkereszt a scouthoz zoom nélkül... ami amúgy pontos és 2hit killes cucc, szal az így elég imba így már középtávra is 😊 VAC nem banol érte, játék része hogy cserélheted a skint, akkor nem csalás? ennek a durvább formája a skincserés WH... poros téglafal helyett üvegtextúrát raksz be :\ a játék részét képezi hogy szépítheted... VAC nem dob ki... máris nem csalás ugye? ezeket mondjuk ki lehet többnyire szûrni sv_pureral :\ ahogy a scripteket is a wait parancs tiltásával... (CSSben sztem mindenhol tiltva van)

Amúgy egeremen van egy hármaslövés gomb 😊 nem szoktam használni... pedig megtehetném... és megháromszorozná az egerem élettartamát x)

@

Lacccca
Húúúúú a 16 éves keményen megmondja....
No comment.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

jozing
megelõztél... épp most néztem meg. asszem jók twet jóslatai.
http://www.teamfortress.com/scoutupdate/energydrink.htm

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Ron Ragm
Kinn vannak az achievment leírások amúgy

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
10 =/= 16. a te komikus szarságaidra nem térnék ki. az hogy lecsalózol és a korommal érvelsz számomra semmit nem jelent. ennyi erõvel te meg tata 70 éves vagy.

arma: de a szkript nem tiltott. a wh igen. ezen mit nehéz felfogni? ja és ez az ismét megmutattad a formád duma 6x is nagyon üt. ezt kpozd be worbe mentsd el, és küldözgesd nekem az emailemre. és akkor többször nem kell ide irogatnod. seggfej.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

trident
A #6928-ra akart menni. Sajnálom. Nem tudok inni munkahelyen alkoholt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
4 nõbõl már háromnak volt.
Volt olyan nyár, hogy mindhárommal találkoztam.😄

Viktor99
Am vannak az sg- szerón ugyhogy... 😊
Viktor99
Kuss én go TF2-zni mert már felnyomjátok az agyam...
Nitramk
Éppaz. nemtudom milyen lehet de nem próbálnám ki.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Twetr0x
beszélgessünk a hüvelygombáról

Lacccca
Ott a pont.

Dzsozi:

Amúgy nem tudom hogy te milyen vitatkozásról beszélsz?
É csak azt látom hogy ágaskodik és nyávog egy 10- éves kis kis senki nekem, röviden és tömören.

És ismét megmutattad a formád<#lama>

armageddon666
Ezzel annyi a gond hogy aimot meg wht is megszerezheted 😊
(ez csupán konkrétan a kijelentésedre volt reagálás. nem kell hogy script játék része míg aimwh külsõ progi, etcetc)

@

Narxis
😄DDDDDDDDDDD

Viktor99
Najó de azért senkivel nem akarnék túl lenni a barátságon <#banplz>
Narxis
<#wow2>

akkor <#puszi>

Nitramk
"És igen a scripterek azok csalók, tisztességtelen elõnyhöz jutnak"

Miért, te nem szerezheted meg a scriptet?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Viktor99
Hagyjátok már szegényt... Vígasztaljon az hogy én mindenkit szeretek innen... <#puszi><#idiota>
jozing
vicces, hogy már régóta leszarom hogy vitatkozunk... meg úgy az egészet. csak már kicsit unalmas, hogy mások rágják a szart hogy a szkriptem mármajdnemcsalásdeéppenhogynemazdeazértutálunk....

köszi, megvan, de mintha többszörösen lassan játszaná le a hangot a játékban...
pedig 16bit 11kHz és mono a hang <#szomoru1>
motyodlee
ne veszekedjetek, mikor verekedni is lehet<#gonosz1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ron Ragm
Vicces hogy lebaszod hogy nem tud vitatkozni, majd egybõl utána személyeskedsz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
DZSOZI WINS! FLAWLESS VICTORY!

ROUND 2.

Narxis
FIGHT!

ROUND 1

jozing
én meg szimplán leszarlak. a férgesével nem kell foglalkozni.

apropó, ha már érvelés. én felhoztam érveket, te hányat? egyet sem. ennyi vagy. még vitatkozni se tudsz normálisan. seggfej.

Rage47
Biztos van aki beveszi 😄
Lacccca
Má nem azért de ilyet ki vesz be?

Rage47
Rage47
(Darth Revan: 18:52 - <..ЅλІωο..>.G.€.Ð.K.o.K.: nemm1: csá van 1 gyerek "most épp NOREAL néven" és azzal lopkod accokat h bevesz 1 klánba és nézd meg a klánweboldalt ahova a steamaccneveddel és a pw-vel kell regisztrálni ... ezt add tovább minél több ismerõsödnek)
Help.

A játékban szeretnék saját hangot betenni.
Hová kell rakni? wav-ban jó?
és melyik gombbal játszható le, alapban a játékban?

köszi
Lacccca
Nagyon rosszul érvelsz de hát mit is várnánk tõled.
Ismét hozod a szinted.

És igen a scripterek azok csalók, tisztességtelen elõnyhöz jutnak(hasonlóan mint aCSS ben görgõs dualozás és egyéb glitchek).
De tudod hogy a bûnösök mindig ártatlannak vallják magukat.