30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#11622 honnan a narancssárga szín? ki küldte? amúgy csak fél munkát végeztél/végzett -
#11621 gépkarabély is:) -
#11620 és ilyen lenne a rózsaszín..... :P
-
#11619 engine fájlokat -
#11618 mit piszkáltok a játékban hogy más színű lesz? -
#11617 nagyon ütős, volt map ahol fél órát is gondolkodtam hogy jussak tovább:) -
#11616 SMG - Submachine Gun - Géppisztoly -
#11615 Ez a Braid nagyon tunya egy játék xD Szőrcsomókon kell ugrálni amik idétlenül nyögnek egyet és egy-egy pályán akár 100x is megölheted akkor is a fejedre tud ugrani egy xD -
#11614 ilyen lenne a fehér
-
#11613 -
#11612 -
#11611 AZ ELSŐ UPDATE LISTA KAMU
VALÓJÁBAN CSAK A DEMOMAN FRO-JÁT NÖVELTÉK MEG
különben is, az update csak ~140 kB volt -
#11610 ó bazdmeg -
#11609 izé. Azt hittem benyomtam a válasz erre gombot :( -
#11608 #11574-et és #11576-ot senki nem olvasta el? :D
FAIL -
#11607 #11569 -
#11606 Akkor ezért töltött le a tf2 :p Valve mostanában ninja update-okat csinál, nehogy észrvegye a nép :D
És akkor vélemények
* Decreased the Huntsman's damage by 15% - ok
* Increased the revolver's ammo reserve to 32 - ok
* Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow - ok
* Increased the splash radius for the Demoman's grenades - spam, de ok
* Increased the Backburner's critical hit detection window - nem szeretem, de ok
* Decreased the Jarate's splash radius - yay, ok!
* Fixed a bug where the Backburner would crit normally - yay, ok
* Fixed an exploit where players could use violence_gibs to override party mods and censors. - németek
* Fixed a bug where the Spy could taunt whilst the Dead Ringer was active
NEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#11605 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#11604 megyek gyorsan beszólok, énis kérek tripla -
#11603 Pyro kaphatna valami nerfet... Mondjuk az egész lángszóróját :D -
#11602 Azért ez így nem teljesen jó, mert Medic egyrészt így is kevés van, másrészt a pontjai 90%-ban assistok... szal ha megy és mindig arra nyomja a healt aki épp öl, akkor úgy rengeteg pontot szerez...
Heavy meg olyan hogy csak Medickel imba, egyébként annyira nem :)
Pyro esetleg kaphatna valami nerfet... de milyet? :) kisebb DOT talán?
meglepő hogy Soldier/Demoman a legbalanszoltabb :D vajon nerf előtt hol voltak a listában? :)
Scoutnak fölös a buff :C aki jól ugrál azt nehezen lövik el :) full skillre épít a kaszt, úgy jó ahogy van :D
Engineer a gyenge szerintem... Illetve snipert most majd meglátjuk update után -.- -
#11601 úgytudom ezek max géppisztolyok :S -
#11600 Bruteforce hoz még annyit hogy már van belőle VGA hoz való is sőt elég régóta.Asszem 1 éve volt 12 teszt hogy az akkor legerősebb Quad CPU jelszófeltörési idejének csak a töredéke szükségeltetik ha a VGA-n futtatjuk.
Azóta elég erősen nőtt a számítási teljesítménye a VGA-nak is így nem elképzelhetetlen egy 4-5 karakteres jelszó feltörése 1-1,5 hét alatt. -
#11599 De van triplabüntid :DD -
#11598 Én nem tudok triplapostolni :"( -
#11597 havonta
cserélni
jeszót???????? -
#11596 Nem nagyon járod totall4d-re ezért ez nekem új... :|
Mi vagyunk koczkák? -
#11595 géppuska is lehet. (már ha ügyetlenül fogalmazol) :p -
#11594 Jaa :DDD
(triplepost powaa :P) -
#11593 o.O?? -
#11592 Snper rifle = puska, mert egyesével lő
SMG = autómata gépfegyver (talán? :/) -
Neoncsoves #11591 Kéne új pyro fegyó...
BLACKBURNER
+101% crit chance on Demoman
-20% damage to any other class -
#11590 csak ennyi volt? :DDD
még hivatalos update-be se irták bele
amugy mennyivel lett nagyobb nincs vmi összehasonlito kép? :) -
Neoncsoves #11589 a medic az tényleg nagyon über kaszt :P -
Pio #11588 A sniper a steam statistics szerint a 3 leggyengébb kaszt egyike, szóval szerintem is igazán ráfér a duplanerf ;-)
Csináltam is nekik update tutorialt:
-
#11587 alap szabály: ha valakit nem ismersz, ne vedd fel MSN-re. nekem is van msn-en netes haverom, de megbízok benne és előtte fél évet maileztünk. ráadásul azt se tudja mi az a steam. csak hardverben utazik :D
írj VALVe-nak azonnal, mihelyst ellopták az accot. minél több időt adsz neki, annál nagyobb az esélye, hogy megússza. ha azonnal írsz, még hamar megfoghatják.
ne pánikolj! tudom ez elég szar tanács, én is szoktam pánikloni (de nagyon) de általában kapkodás lesz a vége, ami még ronthat is a helyzeten.
haggyad, a bruteforce nem megy... ha van a jelszódban 2 szám, egy különleges karakter és kis/nagy betű, akkor évekbe tellik feltörni egy 128/265 bites titksítást. sztem a VALVenál gondoltak erre. de az is lehet h már évek óta dolgozik ilyen procival a gyerek ;) ja és nem árt pár havonta cserélni a jelszót.
biztos nem adtad meg a jelszót? esetleg nem találhatta ki? mindenesetre sztem azonnal írj a supportnak. és minden infót az accodról, mikor csinltad, mivel vetted (ha nem steamen akkor mehet a CD kulcs, ha ott akkor kártyaszám/típus), stb stb... -
#11586 :D -
Neoncsoves #11585 omg.
SMG az nem puska..
puska = sniper rifle (rifle=puska)
capiche? -
#11584 puska: smg-re gondolsz? mert akkor LOL sokkal erősebb a nyíl xD -
#11583 Decreased the Huntsman's damage by 15%
- MIÉRT?! Így is gyengébb volt már mint a puska :\
Increased the revolver's ammo reserve to 32
- Fölösleges megint :\ de ok
Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow
- Ez jó
Increased the splash radius for the Demoman's grenades
- Ez... hát a sok nerf után jó, bár láttam már jópár imba demomant :S
Increased the Backburner's critical hit detection window
- Mikor kijött akkor Backburnereztem egy keveset, de nagyon ritkán adta be a hátbakritet... most talán használhatóbb lesz :)
Decreased the Jarate's splash radius
- M-I-É-R-T??? faszé kell nerfelni? eddig jó volt -.-