Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Pszt.
amúgy oylan nekem is rendszeresen van fõleg CSS-be AWP-vel, hogy hallom a saját puskám hangját, de a golyó már nem repül (nem az hogy nem talál, nem is lövök).
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Apropó azt tudtátok, hogy a "Ráknépség" kifejezést felismeri értelmes szóként a firefox helyesírás-ellenõrzõje és az office is? O_o
Nyilván FPSekben ez sokkal kevésbé lehet jelen, hisz itt nagyon fontos minden tizedmásodperc, de azért gondolom 100%osan itt se lehet ezt kiküszöbölni (látni azért néha olyat, hogy mintha az a rakéta elõtte ment volna el mégis "telibekapta") és pont a lángszórónál ez ilyen erõsen visszahathat az érzetre.
Esetleg a perspektíva megváltozása is okozhatja azt az érzést, hogy neki messzebbrõl hat, mint Neked. Illetve talán érzelmi okai is lehetnek, ha Te vagy a pyroval és nem Te jössz ki nyertesen egy helyzetbõl, akkor úgy érzed, hogy a lángszóró hibája, ha nem Te vagy és a pyro nyer akkor pedig azzal magyarázod meg saját Magadnak, hogy milyen messzirõl felgyújt (és tényleg így is érzed annak ellenére, hogy nem így van).
Volt nálunk LANpartikon egy srác, akit már csak úgy neveztünk, hogy a "Már nyomtam a gombooot! srác", mert mindig ha meghalt azt mondta, hogy nem érti mi történt, mert õ már nyomta a gombot, szar a szerver. 😊
...és persze simán lehet az is, hogy a játék úgy van programozva, hogy a magyar IPrõl játszóknak kisebb a lángszóró-hatósugara... 😊
Én csak azon lepõdök meg hogy ha más használja akkor úgy ahogy mondtátok kilométerekrõl perzsel de ha én használom akkor örülök ha bekap egy kis sebzést 1-2 M-rõl.
Hasonló a demoman sticky-je is nálam én ha 2 méterre vagyok tõle megpusztulok ha viszont én robbantok úgy hogy majdnem rajta áll a csávó vígan rohan tovább.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Nekem is fura, de szerintem nem a játék eladhatóságát célozza, nem hoz nekik pluszbevételt, hogy odaírnak 3-4 pályát, egész egyszerûen reklámot csinálnak az (általuk) igényes(nek ítélt) fanmapoknak.
Semmibõl nem állna a mapok nélkül is 5-6 napig adagolni az újdonságokat, 3 nap 3 fegyver, negyedik nap az achievementek nevei, ötödi nap maguk az achievementek és hatodik nap esetleg valami egyéb fontosabb újítás.
Fura számomra is, hogy az "új" mapok mindig ekkora reklámot kapnak, de szerintem ez játszhat közre, én nem hinném, hogy aki eddig nem vette meg a TF2-t az most hirtelen azért megveszi, mert látja, hogy a kövi updateben lesz egyiptomos pálya.
A fegyvereket meg meglátjuk, milyenek lesznek. Õszintén szólva pont a pyro update óta ritkábban játszok, ezért nem tudom megítélni, hogy tényleg ennyire elcseszte-e a játékegyensúlyt a pyro update, szóval én semmiképp nem jelenteném ki elõre, hogy a scout imba lesz.
Még egyszer: Én várom az updatet, örülök neki, hogy van, de van némi igazsága a panaszkodóknak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
😞
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Az új hivatalos pályáknak - mivel nem cáfolt meg senki - szerintem semmi jelentõssége, van, akinek tetszik, van, akinek nem, egy kis reklám az adott mapnak, semmi több, nem jön el ettõl az apokalipszis és nem lesz update utántól csak egyiptomi map az összes szerveren...
Így van ez általánosságban a játékiparban is. Ha kihoznak egy rókabõr játékot, akkor egy réteg elkezd hisztizni, hogy "húúú ezt már ezerszer láttuk", ha pedig kihoznak valami újszerût, akkor egy másik (illetve szomorú, de sokszor ugyan az) a réteg pedig elkezdi, hogy "úúúú ez felborít minden egyensúlyt, tönkreteszi és sokkal jobb volt a régi rendszer".
Nem azért, de más játékfejlesztõk kiadják a játékukat és kezicsókolom, sõt, van, ahol még havidíjat is kérnek és úgy se jár annyi update, mint a Tf2höz. De ha ennyi lesz a QQ akkor majd a Valve is szépen besokall és nem lesz több update azt nem lesz senkinek kiverve a biztosítéka olyan új feature miatt, amit még nem is látott.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
---
Szerintem az egyes sentry a legjobb. Discuss.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a triplalövéses gomb am annyira nem hasznos >.< mikor meglett az egér próbálgattam, de aztán rájöttem hogy spraycontrol hasznosabb mint a megpróbálom becélozni aztán vagy pont oda lõ a fegyver vagy nem xD nagyon ritkán nyomom meg, akkor is csak annyira jó hogy kis résnél ide oda szaladgál az ember, és így a 3 golyó lassabban megy ki, így nagyobb az esélye hogy pont benne lesz xD 5-t lõnék ki és 2 félremegy >.<
@
nekem is van az A4 Tech glaser egeremen duplalövés gomb. CSS-be AK-nál alkalmazom rendszeresen.
de sztem hagyjuk a témát. szõke már csak no commentel, én már leszarom. arma meg sztem nem akar beszállni 😄
Attól még hogy friss egy ötlet még lehet szar.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
az meg hogy a körítés nincs úgy kidolgozva.. hát mert más játékokon dolgoznak az embereik, nincs külön kis csapat a tf2-n. idén is ki kell valamit adni hogy dõljön a pénz, frissítés+free weekend nem elég már.
a karakterek extrémebb képességei meg a közelgõ ingyenes bf heroes miatt lehet, ott mmo stílusban lesz egy csomó skill amit használhatnak, fel kell venni a versenyt a változatossággal.