Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én meg nataschaval😄
Narxis
Nagyon zsír, scouttal fogok menni mindig!!!44

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
valami bibi van a scouttal, ugyanis kedden jönne az update, de eddig csütörtökönként jöttek a free weekend miatt, de az eddig nem lett reklámozva sehol...
meg ez így qrvára inba lesz ascout, sõt inkább egy új pyrot kapunk

Jim Morrison
A történetre "mondtam", nem arra, hogy törölte a házigazda 😊 Nem vétettél semmit, marha jó 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
<#szomoru1>Elnézését kérem uram, mert hibáztam...
Jim Morrison
<#mf2><#mf2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IcE TeE
Megmagyarázná,h miért javították a spy-t ^^

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

IcE TeE
Nagyon oltás lenne ! 😄

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Narxis
sanszos XD

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
sztem ütne ha tényleg az lenne 😄 a mostani scout az a maszkos kém xDDD
de amúgy nem olyan rossz ez a scout update :\ vagy nerfelik majd, vagy alapból lesz valami hátulütõje a cuccainak ^^

@

:sajt
mert

kakaoskalacs
nemértem mért lenen spy update 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

akkor is spy update lesz most!! 😄
<#gonosz1>

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Narxis
LOL

Aquir
megnyitod új fülön, és kérdõjel a cím végére, úgy mindig mûködik (sokszor frissítés is elég)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Jólvan csak gyökér vagyok 😛 That comic is a spy!
Viktor99
Én csesztem el valamit h már nemtom megnézni? :S
vagy a heavynek +2000armor-t ad

armageddon666
omg, ez olyan lesz mint a wow 😄 vagy valami más mmo >.<

enginek valami tornya lesz ami aurával rendelkezik 😄 és növeli a közelben állók krit esélyét vagy tûzgyorsaságát vagy valami XD vagy olyan dispenser ami übert rak a közelben állókra >.< de csak rövid idõre 😄

@

Twetr0x
Oroszoktól ez is (akik megjósolták az achievementeket)

Bonk! Atomic Punch!
+ Gives a 66% of dodging bullet type weapons (miniguns,pistols,shotguns,etc)
+ Increases Scout's base speed from 133 -> 166

- After effects wear off you cannot double jump and speed decreases to 110 for 5 seconds
- Has a cooldown time of 2 minutes

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

motyodlee
<#eljen>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Aquir
ááá r*hattjó 😄

armageddon666
ilyenekrõl mindig lemaradok xD majd update után ismét többet leszek >.<

@

Guer
ne nekem mond én csak akkor váltok ha szükséges...

Viktor99
Bocs a méretért..
sonic syndicate
pontosan, párszor voltam fenn, de ha mindig volt fenn egy admin, akkor 100%, hogy elvált egy mapról, ha neki nem tetszik, ma is, turbine-on, 'csapjunk a lecsóba', szavazás, hogy elkerüljünk turbine-ról, pedig azért az nem egy játékostaszító map
attól, hogy admin vagy, még nem kell elváltani egy mapról, ha Neked az nem tetszik (vegye mindenki magára, aki úgy érzi)

Ron Ragm
Nagyon sokan elfelejtik hogy a lángszóró itt tényleg úgy mûködik mint egy lángszóró - ergo nem fix hatótávja van, hanem a mozgásod jelentõsen befolyásolja merre is megy a csóva - nem egyszer jöttem ki pyro párbajból sértetlenül mert hátrálva megnyúlt lánggal épphogy tudtam õt pörkölni de õ meg elõre futva a megrövidült csóvával már nem ért el.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jozing
ja, de egy crites rocketnél ez nem olyan feltûnõ, a splash damage miatt mint CSS-be a fejeseknél. amúgy láttam valahol videót, hogy csipa lõtte a hitboxot, de nem hatott rá a sebzés. a modelbe lõtt és megdöglött. wtf?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Magh
Ja látom, közben már valaki mondta.

Magh
Hax. Egyszerûsítve nevezhetjük mûlagnak, css-ban gyakori volt (ahogy a wh, aim is VAC servereken, gondolom,TF2-ben is van, csak messze nem olyan feltûnõ, lévén vagy 1 darab pontlövõ fegyver és egyáltalán nem számít, ki lõ 5 századmásodperccel késõbb). Magyarul nem ott van a hitbox, ahol te látod, hanem mintha durván lagolna. Ezért nem lehet eltalálni.

armageddon666
na akkor épp nem voltam ott de Ice nekem mondott valamit ventrin hogy gáz van a pluginnel és mapszavazás helyett gravity szavazást indított szal nem kell mindig rosszra gondolni....

@

csokalaci
szerencs hogy akkor én nem voltam fent 😮

http://facebook.com/musicleander

Lacccca
Az ok hogy jól pörgött de még pár ilyen értelmes admin megmozdulás és ki fog ürülni ismét.

PL nyerésre állunk mert a 2 scoutnak sikerült kihoznia a táskát és menekülnénk erre elkezditek baszogatni a gravitit és rittig hogy beszopatnak vele ezek után hol normális volt hol nem (éppen az indított szavazás vagy az admin kénye kedve szerint), majd bebuktuk mert a kilométer magasból érkezõ pyrok meg demok szana szét lõttek miket.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

IcE TeE
*Ne

IcE TeE
Nem scripteljél, valamilyen szinten az is csalás...

sonic syndicate
potosan úgy van ahogy twetrox mondja, a hitbox mindig a karakter elõtt van 1-2 méterrel

sonic syndicate
a spy.cfg-kbe másold be amit akarsz

sonic syndicate
töltsd le ezeket a scripteket és rakd be a cfg-khez, vagy pedig a kódrészletet tedd cfg-be

igazából nem vágom, csak a samurize-hez van scriptem, mához nincs, így tf2-höz se

Viktor99
Nem vágja valaki hogy hova? :Sezeket
Twetr0x
a hiba a source motorral van. hp/sebzés módosító hax? nee...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

sonic syndicate
az a baj, hogy egy csomó n00b jár fel rá, akik csak backburnerrrel tudnak játszani, viszont mások meg nem akarják, hogy megvakarják a hátukat

Guer
most kivételesen énis 😄
Majd még felkkkantok késobb énis asszem...

csokalaci
én voltam fent és arattam 😄
Majd lehet hogy megyek még 😊

http://facebook.com/musicleander

Guer
Egész jól pörög ma a szerver.
Aki még nem látogatta volna meg az sürgõsen pótolja ilyen irányú elmaradásait 😄D

sonic syndicate
van scout, aki egy egész csapatot eltesz láb alól, egyedül, így van rá esély, hogy látott
meg attól is függ, hogy az a 2-3 játékos mennyire játékos :*

Magh
Nem szokásom. Hogy pontosan mit csinálnak, nem tudom, nekem nincs szükségem ilyenekre. Nem napi ingadozásokról van szó, egyazon szerveren ugyanakkor fentlévõ emberek esetében, az egyik pl. egy általam jól ismert, top játékos, másik egy tucatklán tagja. Mindkettõ scout, a top játékost lazán lelövöm, míg a nagyságrendekkel gyengébben mozgó másikba teli tár Scatter kevés. Vagy elfelejtek játszani félperces periódusokban? Kétlem. Te még nem láttál 2-3 játékos össztüzébõl kimenekülõ scoutot? Szerinted reális?