30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#11662 That Demoman Spy is a Spy! -
#11661 Jó hát hadseregben is azt mondták anno rá, amikor se kaliberben se csőhosszban semmi köze a géppisztolyokhoz
Az M16 korai változata tudott teljes autot, később lett kivéve tehát simán mehet rá gépkarabély -
#11660 A nagy Spy vs. Sniper updatevel jött... de örülök hogy észrevetted :D -
#11659 Nemrég volt egy frissítés ahol kémnek álcázva kapsz áldisguiset. -
xxxpaulxxx #11658 hmm... ez eddig is így volt?
Találkoztam egy spy-al, aki a saját csapatom spy-aként volt disguiselve DE volt rajta papírmaszk (disguiselve volt)... eddig azt hittem ha ilyet látok az csakis csapattárs lehet... aztán meg lehet félrenéztem:P -
xxxpaulxxx #11657 Nem is off... gondolj csak vissza... az egész a snipertől indult kiXD -
#11656 /ON/ Ezennel
Vicceltem /OFF/ -
#11655 én AK47-t legtöbb helyen géppisztolynak láttam írva... SMG viszont a kisebb fegyverekre vonatkozik, ilyen MP5, Mac10, etc. M16 meg AK47 pedig nem ugyanaz a kategória, mert tudtommal M16 nem képes automata üzemmódra. (valamelyik változata, M16A3, talán már igen :S nem tudom, javítsatok ki ha tévedek:))
másrészről... NEMTÖKMIND1? :D ez annyira offtopic :D -
#11654 mint ahogy az új left4dead 2 trélerben mutatták -
#11653 SMG az géppisztoly ahogy írva volt, M16/AK47 inkább rohamkarabély mivel köztes lőszert használ, automatic rifle inkább sima automata puskára használatos mint az FN FAL
Rile simán lehet még puska is
Többi stimmel, mondjuk weapon még egy palacsintasütő is lehet ha fegyvernek használod -
Neoncsoves #11652 Bocsánat, Accszopók. -
Neoncsoves #11651 Engem csak ritkán találnak meg az acclopók :) -
#11650 HL2DM lesz rajta meg peggle extreme :D -
#11649 -
#11648 Steam acc-ot ingyen adok én bármennyit,játék 1 darab se lesz benne,de az acc a tied lehet. :) -
#11647 Bajod van a híremmel ? x)
Ezek amcsi felmérések, nem magyar :) -
xxxpaulxxx #11646 Téged is betalált?XD
Érdekes tegnap még azt mondta, hogy cs acc kell és szívesen kölcsönadja az accát tf2vel:O -
#11645 mondasz egy steam accot elkérem én tőled szivesen, te meg odaadhatod :) -
#11644 basszus, múlt héten rámért csak afk voltam :/
fene, pedig jól elcsevegtem volna vele :D -
#11643 ENGEM MIÉRT NEM TALÁLNAK MEEEEEEEEEEG? -
#11642 Never tell your password to anyone.
hyc^^Antikrisztus: cs
SerpaSG: cs
hyc^^Antikrisztus: tudsz nekem segíteni? nagyon fontos lenne
SerpaSG: mond
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot 1 warra? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom szivesen az enyémet is addig akár! nagyon kellene most nekem TF2 acc warra kölcsön
SerpaSG: loál
-
#11641 látom odairtad, nem vettem észre FAIL :D -
#11640 submachine-gun: SMG :) -
#11639 mp5 pl egy sub-machine gun -
#11638 nagyjából összeszedtem legjobb tudásom szerint, de ha valamit rontottam jelezzetek. remélem így tisztázódik a kép.
rifle = karabély
assault rifle = roham karabély. (pl KA47, M16)
atomatic rifle = gépkarabély/géppisztoly <- bár ez lehet az SMg-re illik (pl M16, AK47)
machinegun = géppuska (pl MG42)
submachine-gun: na ezt nemtom lefordítani... igazából ez olyan mint a sima automatakarabély, de pisztolyméretű lőszert hazsnál (pl 19x9milis para, nem egy 5,56x45-ös ) (pl. MP5)
gun = bármiféle lőfegyver
weapon = bármiféle fegyver, akár íj is lehet
meele = utő fegyver, francia szóból ered
cannon = ágyú
pistol = pisztoly
bolt-action rifle: felhúzós karabély (pl lee-enfield)
lever-action rifle: ez a hátultöltős puska, mint a vadnyugati vadászoké
semi-automatic rifle: félatomata karabély (pl m1 garand) -
xxxpaulxxx #11637 Köszi, akkor jól értelmeztem:D
#11634 Én azoktól szívbajt kaptamXD -
#11636 hát előről szembejön vki és axetinguishel :P -
#11635 backburnerrel?:D én azt max air blasttal együtt tudom elképzelni -
#11634 nekem a kevenceim a macskahangu nyuszik :D -
#11633 és aki profin axetinguish-el? -
#11632 és akkor 0% ammo csak hogy fair legyen -
#11631 szerintem is, úgysem használják semmire, csak kamikaze minden BB-s pyro >.< -
#11630 én a random fegyvereket várom :p       közel 100%crit hmm.. -
#11629 esetleg nem akarod beállítani hogy mindenki világítson? esetleg falon át is? :p -
#11628 és a géppuska? -
#11627 bőven jó így a bb, még sok is, nyugodtan lehetne az, hogy 50 hp-ja a pyronak, ha BB-zik -
#11626 Az inkább az Assault Rifle. -
#11625 má montam: ilyeneket itt :P urbandictionary.com -
xxxpaulxxx #11624 Mi az a nerf? (de nagyjából értem azért)
Amúgy sztem is bugos nagyon a pyro backburnere... ha már pár fokkal nem a hátára célzol (de még mindig a hátát látod azért) akkor rohadtul nem ad critet -
#11623 ezt gyors medic beállással épp most screenshotoltam, bármilyen hiba az ALT-TAB eredménye :p