Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
na összefarmoltam az összes szutykot :C
-Új puska:
na a legértelmesebb... fasza lett 😊
-Sandman:
imba nagyon :\ marhára lehet vele darálni... Sniper, Heavy, Medic, Soldier ellen mindenképp... meg sima scout ellen is, csak ott már nehezebb eltalálni... de am marhára hátrányban van :S
-Energiaital:
na szerencsére nem lehet lõni a használata közben... még ez is jópofa cucc...

Sandmannek kéne valami gyengítés... double jumpot vissza lehetne adni, úgy hogy ha elõvesszük akkor nem lehet, de ha más van a kezünkben igen, viszont überesre mondjuk nem lehetne használni, illetve még valami gyengítés... most nem tudom mik vannak rajta.

@

jozing
lehet hogy jön majd heavynek meg soldiernek sisak vagy páncél. stun ellen.

amúgy ha nagyon felburul az egyensúly úgyis jönnek updatek. bár most sízni voltam, szóval 1 hete nem is ültem gépnél. ma megnézem hogy is van ez.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Ron Ragm
Pyro mint lassabb cast? Heh.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

kéne a heavynek meg soldiernek valami speedkupak amit föltolnak a seggükbe és gyorsak lesznek xD

Ugyan így jártam ma én is, vicc ez az egész stunos szar valamilyen lassabb emberrel mész pl,solder ,heavy vagy pyro szét szivatnak.

kurvára idegesítõ az, hogy megyek heavyvel mert mindenki scouttal buzul az ellenségnek meg van sentryje, nagy nehezen összeszedek egy medicet erre bazdmeg sok homoscout megfog és stunol -.-

Nem muszáj ,én pl nem foglalkozom ezzel az update el mert scoutal sosem játszom, szóval nem szedek egy achievmentet sem ,mert tök felesleges ,ma beléptem leütöttek labdával meg ilyesmi és nagyon elundorodtam az egész játéktól ,úgy elcseszték ezzel ahogy van.

Viktor99
Összefoglalva már megint nagyot alakítottak az updattel kapcsolatban... -.-
Ron Ragm
Nem azt mondom hogy rossz ötlet, de már azzal is szépen vissza lehetett fogni egy übert ha elég jól tudod használni (és akkor sem teljesen).
Most meg? Csak dobd el a labdát és várj amíg a sentryk elvégzik a dolguk...

armageddon666
Airblast kurvajó ötlet szerintem, és pont hogy emiatt lett kicsit taktikusabb a pyro és nem W+M1...
Natashanak csak a hangja jó amúgy nem nagyon tudtam még használni :\
Sandman meg külsõ szemlélõként imba... meg úgy az egész új scout... és valahogy már update másnapján mindenki azokkal a cuccokkal rohangált szal kénytelen vagyok én is farmolni achievement szerókkal vagy haverokkal vagy valami :\ ez most el lett kúrva szerintem... korábbi updatek jobbak voltak.

@

Ron Ragm
Airblast.

jozing
most láttam valamelyik újságban hogy akciósa 2990 froncsi. ha annyit nem adsz ki érte (mert bõven megéri, még válságban is) akkor ne is játssz vele.

ron ragm: mi az a poofer?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Ron Ragm
Emlékeztek amikor még a Valve nem akarta elvenni a játékosoktól az irányítást? Aztán jött a Poofer, Natasha, most meg a Sandman... Következõ mi lesz?

sonic syndicate
jó lenne valóban, csak sandman miatt kicsit overpowered lett, már kezd átmenni wow-ba a játék - stun, hogy kerül fps-be?

Twetr0x
Nekem tetszik az ápdét. FaNnal eszméletlen nagyokat lehet ugrani ;D

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
ne itt warezolj kthxbye

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
El kell hogy mondjam, hogy a Scout update nagyon jóra sikerült! Élveztem, jól csinálták meg :]

És az a legnagyobb hülye aki esetleg siettette a dolgot spec. szerveren. Amikor 1 intelligence bevitele volt hátra (az utolsónak maradt achiból), azt is úgy csináltam hogy tökmindegy milyen a helyzet, majd lesz olyan lehetõség amikor még beviszem. Magának rontja el aki nem bírja ki, de hát meg van a böjtje, hamarabb is un rá 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hello én leszedtem a non steam Team Fortres 2õt és hogy tudok tört serora menni kell valami patch ?
És ha lehetne dobjatok non steam sero ipt thx
trident
Nekem azért volt szimpatikus a scout update, mert nem lettek túl erõsek az új tárgyak/fegyverek. Akik szeretik a scoutot és jók, kaptak új lehetõségeket, hogy még furmányos-fifikás játékot nyújtsanak.😊
A pályákat nem kommentálom, szerintem találhattak volna illõbbet is.

re Narxis: Sajnos a demó élvezeti értéke csökkent... Egy jó update esetleg még segíthet...

re kakaoskalacs: update napján kedvenc nagylétszámú angol pub szerveremen éltem át, pl_badwater, sok lámabéka rohangál mint veszett jószág, égtek mint a rongy (nem tudtam megállni, hogy néha ne váltsak én is néha pyrora, egyszerûen gyönyör volt.^^
Ha pedig az ismerõsök is fenn voltak, akkor védõként klietzel söpörtük tisztára a terepet, támadóként sem volt nehéz, ugye sg farm helyett mindenki scout-olt.
Úgy toltuk a csillét, hogy öröm volt nézni.😄

Az igazi pyro õrület viszont spy update esetén lesz. A kormot úgy kell majd levakarni a monitorról.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakaoskalacs
énmeg imadom ahogy pyrolval felégetem az egesz bandat 😄 (a Scoutokat)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Narxis
Én ezeken a pályákon még nem voltam, úgyhogy el vagyok egy darabig velük, viszont a skót elég imba lett. Azt utálom amikor a Force-A-Nature-rel lelöknek a hídról vagy a pontról.

valahogy nekem sem bejövõs ez a mostani update 😞 meg a pályák is gyengusok lettek
Narxis
😄DD

Viktor99
MERT SZAR AZ UPDATE! ÉS SOK AZ OGC-N MEG MINDENHOL A SCOUT! És már unom hogy nem took normálisan játszani... Gondoltam egy hétig nem tolom mert akkor talán visszaáll mindenki, de mineg kell tf-znem 😄
aha

Akkor is ha a shoti van nálam és a fa bezbol ütõ csak be van rakva?

Viktor99
Ha a fa bézboll ütõ van nálad akkor nem tudsz... Ez van, szar, de ez van :S
Sziasztok mér nem tudok duplát ugrani scouttal?ezt az update után kezdte el csinálni

Rage47
így van sajnos
Lacccca
Hát ja legfõképpen a szerver modokat tudja tönkretenni...
De a valve csak arra figyel hogy sok játékos csalogató updatet csináljon és server oldalt nem támogatja mivel abból neki nincs direkt bevétele.
csak azt felejti el hogy senki nem venné meg a játékot ha nem lennének hozzá szerverek amiket nem is õ tart fent hanem mások fizetnek érte.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Rage47
hát elég gázos lehet az updatelés mert mindig okoz vmi bonyodalmat:/
balee4
újabb update?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rohatt updaterrel mar nem kicsit tele van a faszom... nemigaz hogy evek utan se birjak megoldani hogy mukodjon, es rohadtul naponta kell kezzel frissitenem ezt a SZART, ami raadasul orakba telik, mert olyan kiraly content szervereik vannak...
Narxis
- Removed the damage reduction against non-stunned enemies on the new bat

LOL, most már csak a duplaugrást kell visszaadniuk. 😄

The required update for Team Fortress 2 is now available. Please run hldsupdatetool to receive it. The specific changes include:

Gameplay changes:
- Removed the damage reduction against non-stunned enemies on the new bat
- Players with full health can now pick up dropped sandviches

Fixes:
- Reverted the change that treated chat text starting with / as a command instead of passing it through as chat
- Fixed a crash related to baseball impacts
- Fixed the Heavy's hands disappearing when he's stunned while wearing the KGB
- Fixed the BONK! particles appearing in the air when the bat's taunt kill is used on a target
- Fixed Force-A-Nature description not fitting inside the item window
- Fixed the Axtinguisher

Jason
Narxis
Update esetén az emberek elmennek más szerverre ahol nincs limit, nem lesznek csak azért pl. Medic-el, hogy "harmónia" legyen. Mindenki gyorsan akarja az új fegyvereket. Még ha nincs is update én pl. elõnyben részesítem azokat a szervereket ahol semmilyen limit, nocrit és egyéb olyan dolog van bevezetve ami korlátozza a játékot. Ahogy a Valve megalkotta, úgy tökéletes ez a játék.

DJ bigpapa
Hát én úgy vettem észre, hogy inkább megteremti a kellõ harmóniát (a jó classlimit) és nem megy el az egész játék sniperek meg spyok csatájába (lásd: Argo szerver)! A legnagyobb haszna pedig kétségkívül akkor van amikor kiadnak egy class updatetet. Ugyanis nem lehet rendesen játszani, ha az adott pályán a 10-12 emberbõl 8-9 scouttal rohangál emellett akik achievmenteket akarnak gyûjteni azok sem tudnak, mert nincsen meg rá a lehetõségük a temérdek scout miatt!

IcE TeE
Ha nagyon sokan akarják akkor rakhatunk, de szerintem nagyon rossz ötlet. "Népesség ölõ"

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Narxis
kasztlimit rossz

sonic syndicate
szavazást a scout update-rõl!!

ez idevág

ice, nem lehetne kasztlimitet rakni?

Jim Morrison
szerintem nem baj, hogy a sandman elveszi a dupla ugrast, mert az uj soretes akkorat rug vissza, hogy aki ugyes, az siman eljuthat ulyan helyere amikhez csak dupla ugrassal lehetne eljutni 😊 nekem sikerult

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

az, kicsit felbasz agyilag csak mikor bindel a kis geci és nem lehet lelõni
Nivea
hát srácok nem akarlak elkeseriteni beneteket de a scout update egy fos!:S és monjduk ki öszintén! BONK!

Viktor99
Lol 😄
IcE TeE
Na hazaértem, és mit látok tele az SG scoutokkal xD
Elõvettem a pyrot, gondoltam aratok egyet, de egybõl kiszedtek mondom mi a halál 😮
Eltáltak egy labdával, azt inkább beálltam medicnek 😊

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Aquir
talán azért mert magát az updatet csinálták? <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ron Ragm
Eh, újabb update Meet the team nélkül.
Legalább a spyt frissítették...

Nem nem adtam ki senkinek, caps lock sincs benyomva. Vártam egy kicsit, és most úgy tûnik, hogy mûködnek dolgok, de most meg tfet nem frissíti le, és kiírja, hogy lejárt valamilyen felhasználói jegyem, kéri újra a jelszavam, különben kikapcsolja a steamet. Amúgy szerintem megint a sok update miatt csinálja ezeket a baromságokat, és bízok benne, hogy majd megyógyul.
Már régebben is szívtam, volt, hogy egyik játékot sem indította el, meg egyéb nyalánkságok.

Az a gáz, hogy a sok update-el csak még bugosabb lesz ez az amúgy sem tökéletes kliens, és szerencsétlen felhasználó meg szívhatja a vastag f.-t

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Narxis
Caps Lock? 😄