Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Új puska:
na a legértelmesebb... fasza lett 😊
-Sandman:
imba nagyon :\ marhára lehet vele darálni... Sniper, Heavy, Medic, Soldier ellen mindenképp... meg sima scout ellen is, csak ott már nehezebb eltalálni... de am marhára hátrányban van :S
-Energiaital:
na szerencsére nem lehet lõni a használata közben... még ez is jópofa cucc...
Sandmannek kéne valami gyengítés... double jumpot vissza lehetne adni, úgy hogy ha elõvesszük akkor nem lehet, de ha más van a kezünkben igen, viszont überesre mondjuk nem lehetne használni, illetve még valami gyengítés... most nem tudom mik vannak rajta.
@
amúgy ha nagyon felburul az egyensúly úgyis jönnek updatek. bár most sízni voltam, szóval 1 hete nem is ültem gépnél. ma megnézem hogy is van ez.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Most meg? Csak dobd el a labdát és várj amíg a sentryk elvégzik a dolguk...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Natashanak csak a hangja jó amúgy nem nagyon tudtam még használni :\
Sandman meg külsõ szemlélõként imba... meg úgy az egész új scout... és valahogy már update másnapján mindenki azokkal a cuccokkal rohangált szal kénytelen vagyok én is farmolni achievement szerókkal vagy haverokkal vagy valami :\ ez most el lett kúrva szerintem... korábbi updatek jobbak voltak.
@
ron ragm: mi az a poofer?
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
És az a legnagyobb hülye aki esetleg siettette a dolgot spec. szerveren. Amikor 1 intelligence bevitele volt hátra (az utolsónak maradt achiból), azt is úgy csináltam hogy tökmindegy milyen a helyzet, majd lesz olyan lehetõség amikor még beviszem. Magának rontja el aki nem bírja ki, de hát meg van a böjtje, hamarabb is un rá 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
És ha lehetne dobjatok non steam sero ipt thx
A pályákat nem kommentálom, szerintem találhattak volna illõbbet is.
re Narxis: Sajnos a demó élvezeti értéke csökkent... Egy jó update esetleg még segíthet...
re kakaoskalacs: update napján kedvenc nagylétszámú angol pub szerveremen éltem át, pl_badwater, sok lámabéka rohangál mint veszett jószág, égtek mint a rongy (nem tudtam megállni, hogy néha ne váltsak én is néha pyrora, egyszerûen gyönyör volt.^^
Ha pedig az ismerõsök is fenn voltak, akkor védõként klietzel söpörtük tisztára a terepet, támadóként sem volt nehéz, ugye sg farm helyett mindenki scout-olt.
Úgy toltuk a csillét, hogy öröm volt nézni.😄
Az igazi pyro õrület viszont spy update esetén lesz. A kormot úgy kell majd levakarni a monitorról.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De a valve csak arra figyel hogy sok játékos csalogató updatet csináljon és server oldalt nem támogatja mivel abból neki nincs direkt bevétele.
csak azt felejti el hogy senki nem venné meg a játékot ha nem lennének hozzá szerverek amiket nem is õ tart fent hanem mások fizetnek érte.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
LOL, most már csak a duplaugrást kell visszaadniuk. 😄
Gameplay changes:
- Removed the damage reduction against non-stunned enemies on the new bat
- Players with full health can now pick up dropped sandviches
Fixes:
- Reverted the change that treated chat text starting with / as a command instead of passing it through as chat
- Fixed a crash related to baseball impacts
- Fixed the Heavy's hands disappearing when he's stunned while wearing the KGB
- Fixed the BONK! particles appearing in the air when the bat's taunt kill is used on a target
- Fixed Force-A-Nature description not fitting inside the item window
- Fixed the Axtinguisher
Jason
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elõvettem a pyrot, gondoltam aratok egyet, de egybõl kiszedtek mondom mi a halál 😮
Eltáltak egy labdával, azt inkább beálltam medicnek 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Legalább a spyt frissítették...
Már régebben is szívtam, volt, hogy egyik játékot sem indította el, meg egyéb nyalánkságok.
Az a gáz, hogy a sok update-el csak még bugosabb lesz ez az amúgy sem tökéletes kliens, és szerencsétlen felhasználó meg szívhatja a vastag f.-t
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax