Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van valami ötletetek, hogy miért csinálja, légyszi írjatok! Amúgy elég érdekes, hogy most az update körül romlott el az egész cucc.
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-FAN: borzalmas a szórása így kizárólag közvetlen közelrõl használható, ahonnan eddig vígan Scattereztem, ez semmit nem ér; FAN-jump inkább plusz távolságot ad, mint magasságot, elég jól használható; most szinte mindenki scout, akiket nehéz eltalálni, minden más ellen durva, de én nem pont erre számítottam
-Sandman: 1 labdát kapsz, ami lassan töltõdik újra vagy fel is szedheted, elég jól célozható, én a Flaregunnál jobbnak érzem; a stun olyan 1-1.5 sec (távolról 3 körül), ami alatt az ütõvel agyon is verheted a többséget, viszont nem-kába elenfelekre 50%-ot sebez csak; a doublejump hiánya bizonyos mapeken kevésbé zavaró, plusz egyes classok ellen sokkal többet ér a stun, szerintem az eddigi legjobb melee fegyver (másik 3 classé elég must-have, ez meg valódi döntéshelyzetet teremt); tauntkill van
-Energiaital: 1 darab ebbõl is, se nem instant (majdnem 1 sec, míg megissza) se nem lõhetsz közben, ráadásul átváltasz külsõ nézetbe, elég irritáló, ugyanakkor gyakorlatilag sebezhetetlen vagy; pisztolynál mindenképpen jobb
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mi lett az új játékmóddal?
(mi csináltunk anno 😄)
És én vagyok a fasz ha játék közbe próbálom megszerezni õket és csak hentelem õket...
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
New features:
- Added The Force-A-Nature, The Sandman, and Bonk!
- Added 35 new Scout achievements.
- Added crit boosted on/off sound effects.
- Added new sounds for upgraded teleporters.
- Added new sound for a fully charged medic dying.
- Add bonus points section to scores.
- Scouts earn a bonus point for killing Medics who are actively healing a target.
- Added several new speech concepts, mostly hooked up to new Scout lines.
- Added new "Remember last weapon between lives" option to the Multiplayer Advanced dialog.
- Spies can now control which weapon the enemy team sees them holding. Hitting the "last disguise" key while disguised updates the disguise to show the Spy's currently held weapon.
- Added several new Arena mode announcer speech events.
- Added "First Blood" to Arena mode.
- Removed 2x item respawn times in arena.
- Changed backstab handling to fix facestabs.
- Spies disguised as enemy team can now see player IDs for enemies.
New maps:
- Added community maps: cp_egypt, arena_watchtower, and cp_junction.
- Updated cp_fastlane with Arttu's new version.
Mapmaker requests:
- Added new input for forward speed modifier to FuncTrainTrain.
- Added TeleportToPathTrack input to func_tracktrain.
Bugfixes:
- Fixed a bug where players would sometimes gib from non-gib damage kills.
- Fixed stat screen showing an entry for a class called "map."
- Fixed item model panels not using team skins.
- Fixed obscure bug where spectators were able to carry the flag.
Jason
http://facebook.com/musicleander
All Achievements 132/170
General Achievements 17/55 !!! <--itt vannak a scout achik 😛
Medic Achievements 39/39
Pyro Achievements 38/38
Heavy Achievements 38/38
Hát az energia ital lesz meg legelõször 😄 BONK!
Inkább megyek aludni és majd 6 után megnézem akkor biztos lesz már
btw én filmezek, de tegnap reggel még semmi nem volt a hétfõibõl 8 kor
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.