Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
Én nem élek ilyen szerekkel 😉 Én csak simán ninja vagyok

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Köszi szépen mindenkinek a segítséget! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
Látod? Mi BONK energia italt használunk és ezért gyorsabbak vagyunk... 😄
Twetr0x
whoa, lekéstem

Twetr0x
Dodgers 1, Giants 0 - Ha látsz egy heavy-t akinél sandvich van, öld meg és vedd fel a szenyát.
Fall Classic - Valakit meglõsz FaN-nal és belehal a zuhanásba / felrobbantja magát
First Blood, Part 2 - Aréna módban, ha te ölsz elõször, akkor 5 másodpercig 100% crited van. Ez alatt kell ölni ötöt (NEM egy élet alatt)
Out of the Park - Sandman tauntkillje.

Viktor99
1. Meg kell ölni egy heavyt, s miután elejtette a szendvicsét fel kell venni... (csak rámész)
2. Esztet nemtom
3.Asszem az update miatt van olyan hogy a first kill CRITET ad. Na az amíg tart addig öjjé le 5 ellent.
4.Ha megvan a fa bézbollütõ akkor szépen odamész az ellenhez és megnyomod a tauntot... És addig próbálkozol amíg 25-métrnél messzebb nem repíti ami kis basebollos büszkeségünk.
sonic syndicate
tévedtem, az out of the park tisztán tauntkill

sonic syndicate
az elsõ kérdésedre, nem kell taunt, csak simán megölöd evés közben.
2) le kell "fújnod", ja
3) mint a kritzkrieg
4) le kell ütnöd 25 méterrõl, sztem az új tauntnak nincs olyan hatótávja, talán csak eltalálod labdával

Néhány achi nem tiszta,tudnátok segíteni légyszi?
Dodgers 1, Giants 0: Kill an enemy Heavy and take his Sandvich.: Ezt gondolom az új taunt-tal kell, amikor a heavy eszik ugye?
Fall Classic: Cause an environmental death or suicide using the Force-A-Nature's knockback: Most itt valakit a shoti visszarugásával kell megölni,lelökni valahonnan,hogy meghaljon, ilyesmi?
First Blood, Part 2: Kill 5 enemies with the First Blood crit buff.: Mi ez a First Blood crit buff?
Out of the Park: Bat an enemy 25 meters.: ezt is az új taunttal kell?
Egyenlõre ennyi!!Elõre is köszi a segítséget!

Lacccca
Minden esetre egy próbát megérhet kikapcsolni.

A 2 különbözõ steam id az nem azért lehet mert törtes? Habár ha jól tudom az SG nem törtes így ez kilõve 😞

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Na várj ez nem ugyanaz, mert itt a másik userhez tök más steamid-t rendelt.
IcE TeE
Nem új keletû a hiba 😞

L 12/04/2005 - 16:22:30: "ViErMyR----X<3 -sKc-<3546><STEAM_0:0:7555777><>" connected, address "85.166.250.142:59915"
L 12/04/2005 - 16:22:31: "ViErMyR----X<3 -sKc-<3546><STEAM_0:1:7582751><>" STEAM USERID validated

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Érzem, hogy valamit mondani szeretnél 😊
><>
Nem valószínû, mert a CSS is úgy megy, és ott semmi gond.
Az a paraméter csak ahhoz kell, hogy ssh-n át lássam a konzolban is a dolgokat.
Lacccca
nem lehet hogy a log echo zavar be?

Jövök egy sörrel következõ talin annak, aki megmondja miért loggol így a TF2 szerver:

L 02/28/2009 - 12:15:04: ".:F@ce:. Szoke<69><STEAM_0:0:14751><>" connected, address "195.56.16.77:27005"
L 02/28/2009 - 12:15:05: ".:F@ce:. Szoke<69><STEAM_0:0:14751483><>" STEAM USERID validated

Amint látható, connection-kor egy töredék steamID-t ír ki, míg validálás után már a teljest. Ezzel végülis semmi más gond nincs, csak hogy a psychostat belegabalyodik, és a 2 steamid miatt 2 felé loggol egy usert...
Hozzáteszem, ugyanolyan beállítássokkal megy mint a CSS, és abban semmi ilyen gond nincs.. same box.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IcE TeE
Hát ez kész XD

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Jim Morrison
<#taps><#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rhazid
😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Narxis
lol

elképzeltem ahogy sg szerón(jegyzem meg, hogy nem járok oda, mert kevés a 20on akárhány fõ) 7-8ig karaoke óra van 😄 és az egyik admin szolgáltatja a zenét😄:
Viktor99
Ezek az artikulátlan bemutált magas hangok... 😄
sonic syndicate
ja igen, mondjuk már elég régi, de jó pofa 😊 esetleg ilyet itthon is lehetne csinálni ^^

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacccca
Elmebetegek:
http://www.youtube.com/watch?v=E3jLBiB6dzI

Proview
Ma, 1 nap múlva megadta 😊 Azért köszi

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

jozing
egyáltalán lehet törölni accot? mert ki az a barom aki törölné? <#rolleyes>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
lol

ajjj de kár...azért köszi szépen a sok segítséget 😄
megyek is játszani lol =O XD
zomgzerg
nem lehet nullázni, se törölni az accodról, az ottmarad. szard le, vagy csinálj minden kasszttal 1024 killt vmi fast respawn botos serveren és akkor nem lesznek kiugró oszlopok 😊

Ha az accod törlöd annyi a játéknak, meg kell venned megint és beregelni az újat az új accodra.

armageddon666
régebben úgy rémlik webfelületen volt egy gomb neki hogy reset, de már nem tudom hol :S de az is lehet hogy ingame <_<

nekem medickel van 40 killem :C meleezgettünk xD

@

halo!
Lenne egy érdekes kérdésem: hogyan lehet "reset"-elni a pálya töltésekor megjelenõ ablakot (legtöbb pont egy körben, legtöbb idõt melyik kaszttal játszottam...stb), mert (én hülye...) felmentem egy olyan szerverre ahol achievmenteket lehetett farmolgatni...gyorsan =P ...de nem éri meg...ne menjetek oda...jobban megéri szenvedni...szóval hogyan lehet az egészet nullázni? nem baj ha az összes megszerzett achi eltûnik...csak tök szar h pl pyronál ottvan h 50et megöltem egy körben...lol...szoval ez gáz...
azon gondolkoztam hogy ha letörlöm a steamról a tf2-t és csinálok egy másik steam-es accot és ferakom oda az mûködni fog e?
...légyszi valami megoldást ha tud valaki dobjon ide...elõre is köszönöm
szeva!
armageddon666
aham... véletlen nem latency és 1000nél megszakadt? <#idiota>

@

Aquir
ez az ingame scoreszámláló. igen, ennyit :S

má nem tudom hol voltam de megszakadt a kapcsolat azért nem 1000 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

trident
M-mel kiválasztod, más slotos fegyver legyen nálad, nekifutsz a szekrénynek, elvileg csak ennyi.

Kivéve, talán ha nem steam kapcsolattal rendelkezõ szerveren vagy. Néhány achievementet "saját" szerveren csináltam meg, ott volt, hogy kiírta, nincs kapcsolat, nem kapok sütit.😊

Sok sikert, remélem megoldódik.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Proview
Már kézben is az alu baseballütõ marad. Amikor megkaptam választhatónak ütöttem vagy kettõt vele, utána másik serverre mentem, azóta nem megy.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

trident
Ha ugyanarra gondolunk, akkor válaszd ki, majd a respawnon menj a hp/ammo szekrényhez, akkor fog átváltani.

Nem tudom direkt vagy bug, sajnos nálam is így mûködik, ha fegyvert/tárgyat akarok cserélni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Proview
Ha megvan a milestone2, és nem cseréli a játék a Sandmanre ,(pedig választható) az miért van?

Aquir
egyébként tetszik hogy megjegyzi az életek között hogy melyik 2 fegyvert váltogassa ide-oda, meg hogy a kézbõl mennyi rész látszódjon (ezt amikor megnéztem pl. a pyro fejszéjénél hát nagyon hülyén állnak a kezei (más szögben ugye mint eredetileg xD)), meg a spy végre más fegyót is láttathat a kezében😊

armageddon666
akkor lehet hogy nem is olyan imba csak sokat hagytam ki, és itt nincs meg a rutin mint CSben hogy visszamegyek azt megy 2 kör után >.<

@

Én ma faszlow hagymát aprítottam és elég jól ment. Heavyvel bemész am vagy pyroval azzal most elég jól lehet menni.

Aquir
épp azért nem kell doublejump a sandmanhez mert ez az ára! Így nem tud összevissza ugrálni a scout és arra ösztönzi az embereket hogy inkább csapatban mozogjanak.

Lacccca
Hát én alap scouttal aprítottam ma a sok tuningos faszlow scoutot.

Aquir
csak semmi ":\" meg "😞" képzeld én egy rakás ilyen scouttal találkoztam csak. és mégis jó volt 😊

armageddon666
eddigiekkel én is így voltam :\ de amilyenek scoutnak vannak...
meg akkora a különbség az uppos meg sima scout között 😞

@

Aquir
nagyon rövid idõ alatt meg tudod csinálni úgy is, egyszerûen csak magadnak rontod el ha sietteted, nekem is rohangáltak ilyenekkel de simán megcsináltam
mert különben elõbb ráunsz... #7191.

Nem tudom egy kisebb nehézség (igazából, nem is az, kihívás) miért akadályoz meg embereket hogy élvezzék a dolgokat. Igen király helyzetek jöttek össze amikor teljesítettem azt ami az adott helyzetben teljesíthetõ volt, rohadt jó volt amikor az adott pillanatban csak egy két, vagy több dologra hajtasz és közben dolgozik a fejed hogy melyik helyzetre van nyitott ajtód (és egy csomó van ami magától összejön) én nagyon élveztem.