Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Fall Classic - Valakit meglõsz FaN-nal és belehal a zuhanásba / felrobbantja magát
First Blood, Part 2 - Aréna módban, ha te ölsz elõször, akkor 5 másodpercig 100% crited van. Ez alatt kell ölni ötöt (NEM egy élet alatt)
Out of the Park - Sandman tauntkillje.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
2. Esztet nemtom
3.Asszem az update miatt van olyan hogy a first kill CRITET ad. Na az amíg tart addig öjjé le 5 ellent.
4.Ha megvan a fa bézbollütõ akkor szépen odamész az ellenhez és megnyomod a tauntot... És addig próbálkozol amíg 25-métrnél messzebb nem repíti ami kis basebollos büszkeségünk.
2) le kell "fújnod", ja
3) mint a kritzkrieg
4) le kell ütnöd 25 méterrõl, sztem az új tauntnak nincs olyan hatótávja, talán csak eltalálod labdával
Dodgers 1, Giants 0: Kill an enemy Heavy and take his Sandvich.: Ezt gondolom az új taunt-tal kell, amikor a heavy eszik ugye?
Fall Classic: Cause an environmental death or suicide using the Force-A-Nature's knockback: Most itt valakit a shoti visszarugásával kell megölni,lelökni valahonnan,hogy meghaljon, ilyesmi?
First Blood, Part 2: Kill 5 enemies with the First Blood crit buff.: Mi ez a First Blood crit buff?
Out of the Park: Bat an enemy 25 meters.: ezt is az új taunttal kell?
Egyenlõre ennyi!!Elõre is köszi a segítséget!
A 2 különbözõ steam id az nem azért lehet mert törtes? Habár ha jól tudom az SG nem törtes így ez kilõve 😞
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
L 12/04/2005 - 16:22:30: "ViErMyR----X<3 -sKc-<3546><STEAM_0:0:7555777><>" connected, address "85.166.250.142:59915"
L 12/04/2005 - 16:22:31: "ViErMyR----X<3 -sKc-<3546><STEAM_0:1:7582751><>" STEAM USERID validated
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Az a paraméter csak ahhoz kell, hogy ssh-n át lássam a konzolban is a dolgokat.
L 02/28/2009 - 12:15:04: ".:F@ce:. Szoke<69><STEAM_0:0:14751><>" connected, address "195.56.16.77:27005"
L 02/28/2009 - 12:15:05: ".:F@ce:. Szoke<69><STEAM_0:0:14751483><>" STEAM USERID validated
Amint látható, connection-kor egy töredék steamID-t ír ki, míg validálás után már a teljest. Ezzel végülis semmi más gond nincs, csak hogy a psychostat belegabalyodik, és a 2 steamid miatt 2 felé loggol egy usert...
Hozzáteszem, ugyanolyan beállítássokkal megy mint a CSS, és abban semmi ilyen gond nincs.. same box.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://www.youtube.com/watch?v=E3jLBiB6dzI
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
megyek is játszani lol =O XD
nekem medickel van 40 killem :C meleezgettünk xD
@
Lenne egy érdekes kérdésem: hogyan lehet "reset"-elni a pálya töltésekor megjelenõ ablakot (legtöbb pont egy körben, legtöbb idõt melyik kaszttal játszottam...stb), mert (én hülye...) felmentem egy olyan szerverre ahol achievmenteket lehetett farmolgatni...gyorsan =P ...de nem éri meg...ne menjetek oda...jobban megéri szenvedni...szóval hogyan lehet az egészet nullázni? nem baj ha az összes megszerzett achi eltûnik...csak tök szar h pl pyronál ottvan h 50et megöltem egy körben...lol...szoval ez gáz...
azon gondolkoztam hogy ha letörlöm a steamról a tf2-t és csinálok egy másik steam-es accot és ferakom oda az mûködni fog e?
...légyszi valami megoldást ha tud valaki dobjon ide...elõre is köszönöm
szeva!
má nem tudom hol voltam de megszakadt a kapcsolat azért nem 1000 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kivéve, talán ha nem steam kapcsolattal rendelkezõ szerveren vagy. Néhány achievementet "saját" szerveren csináltam meg, ott volt, hogy kiírta, nincs kapcsolat, nem kapok sütit.😊
Sok sikert, remélem megoldódik.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Nem tudom direkt vagy bug, sajnos nálam is így mûködik, ha fegyvert/tárgyat akarok cserélni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
@
meg akkora a különbség az uppos meg sima scout között 😞
@
mert különben elõbb ráunsz... #7191.
Nem tudom egy kisebb nehézség (igazából, nem is az, kihívás) miért akadályoz meg embereket hogy élvezzék a dolgokat. Igen király helyzetek jöttek össze amikor teljesítettem azt ami az adott helyzetben teljesíthetõ volt, rohadt jó volt amikor az adott pillanatban csak egy két, vagy több dologra hajtasz és közben dolgozik a fejed hogy melyik helyzetre van nyitott ajtód (és egy csomó van ami magától összejön) én nagyon élveztem.