Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zozyk
7bõl 5 megvan.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

zozyk

Jim Morrison
Elsõ a legjobb 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
haha jóak xD
Aquir

heavy darabokban 😊

most aztán nézhetsz...

Spyland

4db sentry 2forton ellenségéknél

szép kék

Ugra bugra

DANCE 1

DANCE 2

Boo
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
hogy mér oda töltötök...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Jóak
Twetr0x
hát persze hogy sárgabéka... Tehát ahogy mondtam: kép megjelenítése, ? a végére.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Ha sárgabéka akkor jobbklikk, kép megjelenítése, tegyél a végére egy ?-et.

Jim Morrison
A második képen csak egy kötél hiányzik a demo hátából és olyan lenne, mint a Mission Impossible-ben amikor TC ereszkedik le 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison
Ezek nagyon jók 😄
Én csak egy scoreboardot tudtam most feltölteni, mert a többi elveszett valahová a win reinstallnál :S
majd elõkerítem azokat is, addig itt van ez a kép, ami hétvégén készült az argo szerveren:

Rage47

asszem kartelen volt 😄
Viktor99
Aki már rég TF-zik az tudja mi a csel benne, aki meg nem annak elárulom, hogy ez egy olyasmi mint a killcam (itt freezecam) és megmutatja h ki ölt meg. Gondolom a mögötte lévõ spy-t nem kell magyarázni 😄
Jim Morrison
Szerintem hogy ne csak offoljunk, mindenki berakhatna pár képet a játékból amire büszke vagy meg szeretné valakivel osztani, úgy értem DOMINATINGolt valakit, aki nagyon, nagyon nehéz, vagy a Scoreboardot mert marha jó statja van vagy õ az elsõ, a körben õ szerezte a legtöbb pontot stb...

Jim Morrison
Nekem ez a fordított Youtube nagyon bejön 😄

Viktor99
Ajánlom, hogy ez csak április miatt legyen... -.-
Twetr0x
úgy néz ki nem csak az átbaszás megy: double payload videó

jackcsabi
😄DDDDDDD

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Csodás... Rakhatom ujra ezt a szart!
Nitramk
'nyád csipája, én meg itt telepítek, zenét hallgatok, eg egyebeket csinálok, megnyitom, visszaváltok amíg betölti, nézem a fórumot... mi ez a zaj? megnézem az oldalt, hát nem a bácsi az? 😄DD

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sonic syndicate
opera rulz

Viktor99
Uhh... -.-
Nandris94
te jó ég mivan itt :F
április 1 rulz nesztök xd

Crabby

jackcsabi
tudtad, hogy xfiren minden videó david hasselhoffosra lett cserélve?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Tudom én is irtam a humorosba 😛
Twetr0x
xfire meg minden videót David Hasselhoffra cserélt.
ezt pedig látni kell

Viktor99
Twetr0x
nem azért írtam, mert neked emlékezned kéne. Csak nekem eszembe jutott 😊

csokalaci
óóó baz bocs hogy a 2000 hsz. elõzõ kommentre nem emlékszem 😞 És most már tényleg meg sem szólalok. bocsi

http://facebook.com/musicleander

Aquir
száguldozhatsz összevissza benne! és oldalt csak az a kis keskeny hozzászólásoszlop zavar :|

Zomil
mit lehet ezen élvezni :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
inkább fogd a görgõd és élvezd ezt a nagy helyet :|

Zomil
legalább azt a hsz-t kitörölhetnéd amelyik szétb*sza a fórumot :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Még mindig
jackcsabi
érdekli a téma <#hamm>

Aquir
már megin'? <#wow3>

Twetr0x
lól #6928

jackcsabi
<#vigyor2>

Viktor99
Hát ha már úgy is elmenekültek a pasik... 😛
csokalaci
beszélgessünk a hüvelygombáról<#idiota>

http://facebook.com/musicleander

jackcsabi
alakíccsúk átfele!

Ability
Látom elvagytok. Néha emlegetitek a nevem, hogy tegyek rendet, de én úgy gondolom, hogy a játékról annyira sokmindent nem lehet beszélni, nem egy nagyon forgalmas hely ez, és amúgy is már egy törzsközösség van itt, szerintem alakítsátok úgy a témát ahogy akarjátok...
sonic syndicate
nincs mákod 😄

a felcsigázás, is ételnek minõsül(ld. franciakonyha), vagy nem?)

zozyk
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy késõbb megrépázd, de az is lehet, hogy õ meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belõled, ezt általában elõre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kb. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van...

Aquir
tetszik! 😊

a nyelvvel kapcsolatban pedig... 😊

Gyimóthy Gábor : Nyelvlecke
( Firenze 1984. X. 12. )

Egyik olaszóra során,
Ím a kérdés felmerült:
Hogy milyen nyelv ez a magyar,
Európába hogy került?

Elmeséltem, ahogy tudtam,
Mire képes a magyar.
Elmondtam, hogy sok, sok rag van,
S hogy némelyik mit takar,

És a szókincsben mi rejlik,
A rengeteg árnyalat,
Példaként vegyük csak itt:
Ember, állat hogy halad?

Elmondtam, hogy mikor járunk,
Mikor mondom, hogy megyek.
Részeg, hogy dülöngél nálunk,
S milyen, ha csak lépdelek.

Miért mondom, hogy botorkál
Gyalogol, vagy kódorog,
S a sétáló szerelmes pár,
Miért éppen andalog?

A vaddisznó, hogy ha rohan,
Nem üget, de csörtet – és
Bár alakra majdnem olyan
Miért más a törtetés?

Mondtam volna még azt is hát,
Aki fut, miért nem lohol?
Miért nem vág, ki mezõn átvág,
De tán vágtat valahol.

Aki tipeg, miért nem libeg,
S ez épp úgy nem lebegés, –
Minthogy nem csak sánta biceg,
S hebegés nem rebegés!

Mit tesz a ló, ha poroszkál,
Vagy pedig, ha vágtázik?
És a kuvasz, ha somfordál,
Avagy akár bóklászik.

Lábát szedi, aki kitér,
A riadt õz elszökell.
Nem ront be az, aki betér. . .
Más nyelven, hogy mondjam el?

Jó lett volna szemléltetni,
Botladozó, mint halad,
Avagy milyen õgyelegni?
Egy szó – egy kép – egy zamat!

Aki „slattyog”, miért nem „lófrál”?
Száguldó hová szalad?
Ki vánszorog, miért nem kószál?
S aki kullog, hol marad?

Bandukoló miért nem baktat?
És ha motyog, mit kotyog,
Aki koslat, avagy kaptat,
Avagy császkál és totyog?

Nem csak árnyék, aki suhan,
S nem csak a jármû robog,
Nem csak az áradat rohan,
S nem csak a kocsi kocog.

Aki cselleng, nem csatangol,
Ki „beslisszol” elinal,
Nem „battyog” az, ki bitangol,
Ha mégis: a mese csal!

Hogy a kutya lopakodik,
Sompolyog, majd meglapul,
S ha ráförmedsz, elkotródik.
Hogy mondjam ezt olaszul?

Másik, erre settenkedik,
Sündörög, majd elterül.
Ráripakodsz, elódalog,
Hogy mondjam ezt németül?

Egy csavargó itt kóborol,
Lézeng, õdöng, csavarog,
Lõdörög, majd elvándorol,
S többé már nem zavarog.

Ám egy másik itt tekereg,
– Elárulja kósza nesz –
Itt kóvályog, itt ténfereg. . .
Franciául, hogy van ez?

S hogy a tömeg miért özönlik,
Mikor tódul, vagy vonul,
Vagy hömpölyög, s még sem ömlik,
Hogy mondjam ezt angolul?

Aki surran, miért nem oson,
Vagy miért nem lépeget?
Mindezt csak magyarul tudom,
S tán csak magyarul lehet. . .!

jackcsabi
a busman igenis szép <#banplz>

Lacccca
Én azért a bantu meg a maszály és egyéb hasonló bushman nyelvet nem sorolnám a szépek közé<#idiota>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Zomil
mindegyik szép kivéve a németet(ezt 10év német tanulás után mondom) 😄DDDD

Rage47
Szerintem a magyarban sem lehet mindent össze-vissza rakosgatni, mert más lesz a jelentése a mondatnak, mást emelünk ki...
Egyébként minden nyelv szép szvsz😊