30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
xxxpaulxxx #12502 nehogy lekopogd!
Reméljük nem így lesz:D -
#12501 Dö gémsz imidzs isz -
xxxpaulxxx #12500 nem, nem kell MMO
Nem kell a 11 éves ragyászacsis vérpisti, aki veri a nyálát, hogy húúú neki ultra junik backburnere van, ami +3-mat ad a cooking skillre
Legalább ennek a játéknak az egyediségét ne basszák el:D -
#12499 Egyértelmü, hogy nem bug... készül az MMO, szépen lassan adogatják be a dolgokat :) -
xxxpaulxxx #12498 és a lvl 0 super epicfail blutsaugerem mire lesz jó?:P
Szívesen elcserélném:D
De amúgy mi ez már, hogy "bug"
ha a valve szerint az, akkor miért nem javítják ki?:D -
#12497 mert a lvl 80as "Flamethrower of a 1000 n00bs" epic primary weapon erősebb mint a lvl 75ös "Brutal Soldier's Rocket Launcher" szintén epic prim weapon :) -
#12496 valve szerint bug, de az elmmmosodás jele -
#12495 Minek van a fegyvernek szintje?:D vagy majd később lesz nagyobb jelentősége? -
#12494 <3 :D -
xxxpaulxxx #12493 Magyar szinkron?:D
"nyuszi vagy MCfly!" -
#12492 "Térdre csirkék, itt az Isten!" -
xxxpaulxxx #12491 Killing spree^^ -
#12490 "Double Kill, Multi Kill, Ultra Kill, Monster Kill"
nekem UT/Quake cuccokból ennyi tetszett, azt itt ki is fújt :) -
#12489 egyik legjobb kicsit hülyén hangzik, de kéretik jól érteni :)
Szóval kategóriája egyik legjobbja. -
#12488 Bárki bármit mond, az UT a széria legjobbja mindmáig.
És az egyik legjobb játék is.
Istenem, még most is hallom a fejemben. Double Kill, Multi Kill, Ultra Kill, Monster Kill :D -
#12487 Látom te azt hiszed hogy csak az SG fórum a világ....meg ami hirt itt látsz.
Kicsit szétnézhetnél, bőven van még server mind az össze UT részhez és sok az aktív játékos is.
UT3 nál is meglepően sok a full 30 slottos szeró de nem ritka az ettől nagyobb sem.
Persze csak keresni kell tudni.... -
#12486 Azért nem mondanám hogy meghalt mindegyik közössége, q3-mal meg gotyval még ma is több ezren játszanak. -
#12485 régen lehetett vitatkozni, most hogy mindegyik közössége meghalt és csak a quake live van már nem erdemes :) -
#12484 Ah, a régi Q3 vs UT viták. -
#12483 Annyit azért most nem szeretnék fizetni, inkább beszerzem rapidról :) -
#12482 Lehet fel is rakom GOTY-t. :D -
#12481 ui: nagyon jó a single (mivel csak az van, de rövid) de nagy gép kell hozzá. a grafika néhol gyönyörű, néhol meg ocsmány, szóval nem értem miért akad néha még egy atomerőművön- állítólag nincs PC-re optimalizálva gyakorlatilag. -
#12480 nem. de egy svéd botrány oldalon már 2 hete fent van. elvileg csak hó végén jelenik meg asszem. -
#12479 UT GOTY csak 10 ójró -
#12478 Milyen jól el is szórakoztam a régi sima UTvel, kár hogy nincs meg már :/ -
#12477 én az évszámos UT-kat nagyon nem is tekintem igazi UT-nak, számomra mind felejthető volt, egyáltalán nem hozták a 99-es rész hangulatát, de az ut3 teljesen visszaadja a régi hangulatot, nekem nagyon bejön :) -
xxxpaulxxx #12476 van még a 2003 de az mondhatni a 2004 "demoja":D -
xxxpaulxxx #12475 én se tudtam a Trineről amikor kb 1 hete már megjelent... sokszor van ez így, hogy warezba előbb kerül be mint a tisztességes, fizető játékos kezébe:D -
#12474 Én is azzal a kettövel játszottam (UT és 2004). Hát szerintem mindkettö nagyon hangulatos volt :) -
xxxpaulxxx #12473 Szerintem is unalmas, nem tudom miért szeretik annyian... havernál toltam vele és kb már ott meguntam 2 óra után:D
ut3 meg biztos jó lehet.... az előtte levő részek is nagyon bejöttek... az UT és UT2004 között ha választanom kéne, hogy melyik a jobb... akkor nem tudnék:D -
#12472 már megjelent? gyó jó lenne néha értesülni a hírekről. -
#12471 nekem ut3 nem jött be annyira, gowot nem próbáltam. ettől függetlenül lehet vkinek bejön, de történelmet biztos nem írtak velük. mondjuk az biztos, h nagy nevek, de azért nem godlike!
most ghostbusters jön be nagyon. single odavasz, nagyon hangulatos (bár elég rövid), kár h multi nincs, mert co-opban nagyon ütős lenne szellemekkel fogócskázni meg haverokkal dobálni a csapdákat. -
#12470 én jeleztem egyéni véleményem a "szerintemmel"... MÁS felejtette ezt el #12461-ben... illetve #12459-ben :) -
#12469 worms armageddon a lekjopp és kész. ha nem a heroes 2. -
#12468 l4d addig szórakoztató amíg végigviszed haverral a 4 kampányt, onnantól kezdve kifúlt, talán a versus mód érne valamit ha nem lenne ilyen szar a community. -
#12467 sztem meg l4d egy rakás unalom, szóval ez egyénfüggő, és így csak egyéni véleményt alkothatsz -
#12466 sztem coopban is ugyan olyan unalmas mint egyedül :) Left4Dead akkor már jobb :\ ott még értelme is van coopnak... -
#12465 de hát én nem is arra mondtam
amúgy meg tényleg szubjektív, de attól még szar marad. :) -
#12464 Hát, én pl. kifejezetten szeretem UT3-mat, szóval érdekes de ez szubjektív. -
#12463 érdekes, nem.