Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tesco: igen, vannak káromkodásaink. de ez emberfüggõ, azt is mondhatta volna a magyar:
istenem, ez de csudaszép látvány! emit mondtam: kreatívak vagyunk, de rossz helyre megy ez a tudás. a magyar nyelv nagyon szép, higgyétek el. hasonlítsátok össze egy némettel, ahol minden szónak megvan a helye. magyarba meg gyakorlatilag bárhogy összerakhatod. csak pont az ilyen xd-zések meg asdsadsda-ok leépítik ezt a szépségét.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Az asdasd annyit tesz ki, hogy ha megfigyeled, ezek megegyeznek a balra, hátra, jobbra mozgás gombjaival és emiatt írják ezt a 'profik', hogy csak azokat a gombokat ismered. Hülyén, rosszul fogalmaztam meg és nem érthetõen, de remélem kezditek kapirgálni 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerintem meg leszarom. Kár volt egy smiley miatt írni egy fél oldalas fogalmazást ide sg-re, nem tetszik ne használd, úgysem fogod megváltani ezzel a világot.
Meg hát nyelvünk szépségei... xDDDD
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Marad a zalman.
Ugyanígy voltam régen,vettem a párezer ft-os szarokat,aztán 1 hónap után meg ment a kukába.
A régi zalmi 3 évet bírt,nem kevés LAN party,leejtés...stb. után is müködött(egészen tegnapig)
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
- ...Oooh god, it's wonderfuuuuul...
- ...ooo mein Gott, das is wuuuuunderbar...
- ..gospoooodin, eto priekrasnoooojeee...
- .....bazmeg, dekurvafasza...
hát nemt'om..
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szerintem.
az 😄SDAASD mit jelent? <#conf>#conf>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Szomorú hír:ma fájdalmas és gyötrelmes haláltusa után feladta a küzdelmet a zalman 5.1es fülesem.
Szerintetek vegyek ugyanilyet,vagy tudtok olyanról,ami hasonló árkategória és lealázza....
Persze láttam 3szoros áron jókat,de azért annyit nem áldoznék rá,mivel bot fülem van,felesleges pénzkidobás.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Vihogást vagy mit?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
nah ettöl tudok idegbaj kapni, mikor mond vki vmi vicceset(akárhol fórumon, játékban, stb.) és ez a válasz rá....
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
am de mégis...
nem cseszi szét a nyelvet
az ikszdé menõ
érdekes dolgok bántanak xD
@
viszont egyébként a "kocka" definiálását sztem sok helyen keverik. pl egy hardcore CS-set mióta emlegetünk ugyanúgy kockának mint egy lányt, aki napi 16 órát lóg msn-en, mert xd. ha rám aztmondják hogy kocka, nem sértõdök meg, mert többé kevésbé így van. semmivel sem rosszabb mint aki technót hallgat félrészeged bekokózva (persze ezt magyarázni lehet a sok baromnak). arra vagyok megsértõdve, ha az én kockaságomat egyenrangúnak tekinti a 15 éves khm lánykákkal.
akkor már legyek gamer, vagy gémer, vagy telibeszarom mi, csak ne legyen ugyanaz a jelzõnk...
http://facebook.com/musicleander
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
http://facebook.com/musicleander
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyszóval LOL! XD
DE ez a debilek jele, ezzel jelzed, hogy te is egy 10-30 év közötti lúzer vagy, aki még ahhoz is balfasz, hogy valami értelmeset találjon ki, és bepötyögje-ha már arra nincs lehetõség, hogy elmondhassa -az aktuális csetbe, fórumba.
egyszerûbb "odaikszdézni" egyet, jelezve tehát, hogy te is egy debil vagy, aki már azon is halálra röhögi magát, ha leírják neki például azt, hogy:"a fû zöld! értitek xD xD"
példák:
-szerintem a fû zöld xD
-ahha, szerintem is, és hogy jutottál erre a fantasztikus megfigyelésre?
-hát csak úúúúgy xDDD
-ahha, ezek szerint te is egy 21. századi kocka debil vagy.
-igeeen az vaoook xD és élvezem iiiis xD xDDD nagyon durvaaaa xDDDDDDDD
vagy
az XD egy egyszerû szmájli, nem kellene a többi alá rangsorolni.
az xD ugyanolyan smiley, mint a 😊, 😄, vagy akármelyik másik.
ne degradáljátok le. 😞
vagy
A 10-18 éve közötti elkényelmesedett kis picsák agy szüleménye. Általában msn-ezés, vagy blogolás közben felbaszák mások agyát és ezzel jelzik, hogy kurvára örülnek annak, hogy ez nekik jó.
példák:
tök szupcsi volt a napom mert vettem egy pár cipõt és egy új izétxD egy tangát
"Az XD eredeti származási helye és kiinduló pontj a soka ismer South Park c. nagysikerû rajzfilmsorozat egyik arckifejezése...tudatlan barmok-.-""
tévedés, ez az infantilis ostoba animékbõl jött át, és többek között ezeknek a szaroknak a fanjai is elõszeretettel használják mint ahogy látszik rajtad is a mondat végén.
Hogy kicsit informatív is legyek, a jel két összeszorított szemet és egy nevetõ szájat próbál ábrázolni, de ha szereted ha az emberek nem néznek kapásból hülyének akkor kerüld ennek használatát.
Amikor "lol" mellé rakják az a legdurvább.
példák:
"lol XD"
vagy
a lúzerek gyakorta használt kifejezõeszköze. Egy röhögéstõl kereszbe álló szemû embert hivatott ábrázolni, de valójában csak a használója értelmi szintjére enged (nem épp pozitív jelleggel) következtetni.
példák:
faszláma: "haha legyõztelek n00b lol XD"
értelmiségi: "hátrább az agarakkal,még van egy lehetõségem,fiam!" -fejbedobja egy szakszótáral-
vagy
Az XD eredeti származási helye és kiinduló pontj a soka ismer South Park c. nagysikerû rajzfilmsorozat egyik arckifejezése...tudatlan barmok-.-"
vagy
Az xD a mai kor legnépszerûbb hangulatjele. Mindenki használja felnõttek is gyerekek is egyaránt. Azért mert jó kedvre derít. Ez egyáltalán nem a kockák és a lúzerek jele. Hanem az optimista emberek közös nyelve.Hiszen kinek ne kéne nevetni, ha meglátja: xD
vagy
jele: xD a kockák egyik leggyakrabban használt smiley-ja.
ez csak az én megjegyzésem: akkor a fél világ lúzer...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
GhostBusters!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/