30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#12542 igen, meg azt is a fejedhez vágják ha valami javaslatot teszel (pl hogy kéne teleport, de 6 spy felesleges) hogy mé nem te állsz be (mikor pl egyedül vagy medic). meg a kedvencem amikor nekem van 60 pontom, neki 2 és mondja h nem vagyok hasznos :D -
#12541 Nem tudom valahogy a letöltés állapotát megnézni?
Mert folyton csak azt írja ki, hogy download starting :( -
#12540 mondjuk pont ezt akartam elkerülni, mert sajna vannak ilyen jellegű tapasztalatok magyar szerverekről :(
bár amikor saját szervere van az embernek, akkor annyira élvezetes kidobni a sok szargombócot ^^ -
#12539 akkor akármelyik külföldi :D UK a jóak...
HUN szerón max oltást kapsz hogy mekkora faszlámageci vagy :) persze 12 éves nagypofájú önjelölt próktól :) -
#12538 http://teamfortress.com/post.php?id=2535
http://totaltf.hu/hirek/2009-05-15_a_sejtelem/
és a valve elismerte, hogy addig fojtatódik ez az mmorpg vonal, amíg a fejlesztők szeretik ezeket a játékokat -
#12537 Melyik szerverekre szoktatok járni általában?
Sajnos még mindig update-el
de jó volna, ha majd olyan helyen játszhatnék, ahol olyanok vannak, akikről tudom, hogy segítenek :) -
xxxpaulxxx #12536 de nem lesz mmorpg!!!!
Fogadjunk, hogy ezt csak valaki elkezdte terjeszteni, de a valve egy szóval nem említette:D -
#12535 mióta érdekel bárkit is a szerződés :) elvégre azt is aláíratják veled, hogy belenézhetnek a HDD-be (mondjuk érdekes, felülírják a magyar személyiség jogi örvényeket?) elvileg a biztonsági másolatot is kizárják, pedig az is jogodban áll. a jogokról pedig úgy tudom alkotmányosban bent van, nem lehet lemondani.
persze a valve tudja mit csinál, csak sok cég rimánkodik hogy lewarezolják a játékait. nem véletlenül mellesleg. amiért megéri, fizetek, amiért nem éri meg, azért nem. ennyi. ha eljátsza a bizalmam akkor eljátsza, a kapitalizmusban annyit tudsz tenni, hogy nem veszed meg legközelebb. nem fogok ezen parázni, meg kb telibeszarom, csak utálom ezeket az okosságokat amiket marektingelenek hogy fícsör meg warez meg stb stb...
eh, hagyjuk, písz -
Neoncsoves #12534 RPG elemek közt lesznek az instance_ nevű mapok, ahova 8-10-20-30 ember kell majd, healer, tank, stb. Természetesen bossokat kell majd ölni a heavy lvl80as saschajahoz ami +20% critchance-t ad meg +5% dodge, ja meg akkor ad már +staminát meg +melee damaget -
#12533 Nah, megvettem tegnap a játékot, most van update, csak legyen már vége :) -
#12532 Kár ezen rágódni srácok, úgyis csak akkor derül ki ha már kijött az update ha egyáltalán igaz ez az egész rpg dolog.. -
#12531 túlzol... ez inkább úgy néz ki hogy
nem mindegy hogy veszel egy hűtőt és mire bedugod már hűtő ÉS mosogatógép is lesz egyben...
feature :) nem lesz semmivel sem kevesebb a játék csak több... :) -
#12530 gondolom nem olvastad el a licensz szerződést amikor telepítetted. még a játék elérhetőségét sem garantálják, nemhogy te mivel játszhatsz :) -
#12529 ja hogy még a valve-nak állj feljebb? azthittem azért fizettem ki a játékot, mert szórakozni akarok, nem azért hogy nekik legyen melójuk. tessék csak kiszedni az rpg-s elemeket, nem azért adtam ki pénzt. mit szólnál ahhoz, hogy veszel egy mosógépet, és mire bedugod a konnektorba átalakul hűtővé? igaz h mindkettő ugyanannyit ér pénzben, de te mégis csak mosógépért fizettél. -
#12528 Szimmetria ték :Dű
Egyébként most Nandrissal megyünk még nem tudom melyik szerverre, aki gondolja jöjjön :) -
#12527 Koczka -_- :P -
xxxpaulxxx #12526 figyelj, most megnyugtatlak....
én is max napi 1 órát szoktam játszani mostanság -
xxxpaulxxx #12525 már az 12521 is téknek számít?:D
ha 12321 akkor azt mondom hogy ok:P:D -
#12524 low -_- :D -
#12523 Kösz az együtérzést :D -
#12522 Übergigatéket rontottál most el. -
#12521 XD -
xxxpaulxxx #12520 persze... kifogások, ahelyett, hogy tf2-znélXD:D -
#12519 A fenét! Mostanában se leszek sokat... Nyári meló. Kicsit fárasztó. (Tegnap egész nap féktárcsákat pakoltunk. Hát mit ne mondjak, nem kellett aznap este elringatni.) -
#12518 tudomén? azzal már foglalkozzon az akinek bassza a csőrét az egész "RPGsedés"...
ha tényleg így lesz annyi fog változni, hogy +1 kifogás: jobb fegyvere volt... ami valszeg nem igaz, mert balancera azért figyelnek, szal max más fegyvere lehet az embernek, amit adott szituációban effektívebben lehet alkalmazni, de egy másik esetben te lennél felül az alap lvl1 lángszóróval... -
xxxpaulxxx #12517 amúgy egyáltalán honnan a frászból gondoljátok hogy mmorpg-s lesz a tf2?:D -
#12516 nem írok petíciót, az rég rossz ha erre maguktól nem jöttek rá.
arma: és hogy bojkottálom? ülő sztrájk vagy mi? -
#12515 +1 :D -
#12514 nekem semmi bajom vele :) -
#12513 Ok, de akkor csatlakoznod kell. -
#12512 -
#12511 csináljatok Groupot...
Boycott World of Fortress 2 :) vagy valami :D -
xxxpaulxxx #12510 Én meg már azt hittem, nyaraltál:D -
#12509 írj peticiot :) -
#12508 :DDD -
#12507 VÉGRE! Visszatértem!
10 napra elb@szódik a net erre 241olvasatnal hsz. -_- Dájó nákem. -
#12506 Egyetértek. -
#12505 igen, de amikor én anno kifizettem érte az ezreket nem MMO vagy RPG-értfizettem hanem csapatalapú FPS-ért. lehet hogy lesz akinek tetszeni fog ez az átváltozás, de nekem nem. adjanak ki új mapokat meg új játékmódokat, de a cuccok szintezését meg az ilyen fasságokat hagyják ki. mindig a júzereket basztatják a warez miatt, de el kéne gondolkodni, hogy a játék készítés nem abból áll, hogy kiadom ami nekem tetszik, hanem ami a géjmörnek. ha most mmo lesz előle, akkor a fenét veszem meg a tf3-mat, hiszen a tf2-met is elszarták.
szerintem. -
PunkZoli #12504 nekem semmi bajom nem lenne azzal, ha "mmo" sodna... bár tévedésben éltek mert ez már mmo, a lényeg itt az rpg sedésen van, azaz, hogy szinteződjenek e a cuccok, mint egy szerepjátékban
sosem wowoztam, guild warsoztam vagy egy hónapig, meg diablo2, és úgy mondom, hogy ez feldobná a játékot -
xxxpaulxxx #12503 Amúgy én érzem csak úgy, hogy mostanában gondok vannak a steam szerverkeresőjével?