Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
lehalt a friends, ez általában éjfélkor szokott lenn, de akkor minden nap (vagy csak hétvégéken?)
talán, mint írja, karbantartás alatt van (ki gondolta volna)

werkfilm
próbáld késõbb

jozing
communitybe be tudok lépni, jelszót is tudtam cserélni. de pl rámegyek 1 ismerõsöm lapjára és a start chat-nél nem csinál semmit. játszani is tudok bármelyik játékkal. de nem látják hogy online vagyok meg én se látom friends listet. ez mi a fsz?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
tök jó, nem megy steam friends. offline an és azt írja hogy servers are under maintance routine. (tehát hogy karbantartás alatt vannak). de ismerõsömnek mûködik :S nektek megy? vagy mi lehet?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Viktor99
LOL: Youtubon volt...
Tags:
ördögtarisznya csapat erõd team fortress tf2 lohere népmese vegyetek pólót mert rám rohad IHALY CSUHALY
😄DD
Viktor99
Iszonyatosan jó! Grat! 5/5 +fav
(Azt a csapat erõd 2-t te csináltad? :o)
motyodlee
grat hozzá 😄 jó lett

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Narxis
😮

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jackcsabi
Tök jó lett :d

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
grat hogy rájöttél :d
Amúgy ehhez kapcsolódik: megiszod odamész és ezután amikor lejár a pia azonnal újralesz, mert a szekrény kicsit megnövelte a hatását 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rage47
Twetr0x
"The outcome was never really in doubt" 😄DDDDD Szegény elég sok critet kapott elején 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
LOL ha iszok BONK! italt és odamegyek a szekrényhez akkor mindig újratöltõdik, nem jár le a hatása.

Aquir
karaj lett! xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lol 😄DDddddd kurva jó lett!!!

sziasztok, elkészült, enjoy.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Aquir
még mindig <#wow3>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
én!!! és Krissz

Twetr0x
Jó, rsx... Megpróbált letauntkillelni kétszer. Mai 6-ból kettõ õ volt 😄 Szegény nem veszi észre, hogy a tauntkill nem olyan, hogy mindenkinek sorban kell állnia érte, mikor akarja... Sír hogy lelövik taunt közben, merthogy õ "funol"? Megkülönbenis ne lowozzon le mindenkit aki megöli. Fõleg így.

Itt pyroval próbálkozott

Itt meg scouttal

utálom...

Narxis
RSX rulz. 😄

Viktor99
RSX<#eplus2>
Twetr0x
Tauntkillelni rajtam kívül ki szeret?

sonic syndicate
mondtam, hogy külföldön könnyebb kémkedni, nem figyelnek rád annyira

Viktor99
Az elsõ két soron nagyot felnevettem! 😄
Ez külföldin készült és asszem végig spy voltam. Vagy asszem az elején kicsit snipa.
Twetr0x
éppen úgy. Csak billentyûzettel. :3

sonic syndicate
mint a billentyûzet nélküli pyro?<#idiota>

Twetr0x
lol. Vannak ilyenek is, de még mindig nem olyan arányban, mint a pyroknál. Egyszer komolyan kipróbálom, milyen bekötött szemmel pyrozni 😄

jackcsabi
Na hát a pyrok ellen sokmindent nemlehet tenni(csak egy jól irányzott 180fokos szúrást adni neki<#nyes>)... spy fö ellensége, legalábbis az én szemszögemböl az...

sonic syndicate
de ez nem mentség az alábbira

sonic syndicate
a magyar nagyon rászokott a spycheckre pyroápdétkor, ezért itthon nehezebb spykodni, de azért akadnak tehetségek <#idiot>

jackcsabi
Sajnos azt tapasztalom a legtöbb spy még ígyis nagyon balfasz..., nade most komolyan, mais játszottam mit látok, ellenségnél 2 spy, rohannak a sentryhez(álca nélkül full hp-n) egyik késsel másik pisztollyal és leakarják löni a sentryt O.o
Az spy updatet várom, de mosthogy belegondoltam lehet elbaszná mégjobban a dolgot :/

(Ez a saját véleményem,akinek nem tetszik ne vegye magára, de én már mondhatni 1 éve játszok 75%ban spy-t szóval látom ki hogyan bénázik)

sonic syndicate
az downgrade lenne, annyiban, hogy a pötty eltûnne a zoomból is

sonic syndicate
épp az, hogy nem, nem? vagy az csak a skilleseknek kedvezne, olyan mint a csak-fejen-töltõdõ-charge

Twetr0x
Az hol sidegrade? Az egy direkt és egyenes upgrade lenne... Mint az übersaw 😄

Jim Morrison
én a riflet úgy képzelem el, hogy ugyan olyan lesz mint most, csak pont nélkül ami nem mutatja hova célzunk

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Twetr0x
Igen, pont ettõl félek. Az lesz megint, mint a pyroval: Update elõtt egy teljesen jó kaszt volt... Kevesen játszották, de azok jól, viszont update után úgy "megjavították", hogy ha valaki meglát egy pyrot akkor rögtön "OMGNOOBPYROTAKARODJOLOLOL", még akkor is ha az illetõ mondjuk már update elõtt is pyrozott...
Szintén ékes példája ennek a zseniális javításnak, hogy amikor az ember belép egy szerverre, akkor minimum 3-4 pyro van csapatonként, akik ismerik a W-t meg a bal egérgombot, sokat segítve a csapatnak az 1-2 perces átlag életükkel, és ilyenkor már nincs kedve az embernek beállni pyroba, és rendesen nyomni.
Egyelõre a spy jó, mert van belõle 1-2 / team, és nem a 10éves balfaszok játsszák...

...persze, amikor nem 6436513686134113 wm1-pyro van a csapatunkban, akkor én szívesen beállok funolni (2 órás kép lol)

Jim Morrison
mi megint?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
Köszi mindenkinek 😊
Viktor99
Már megint?
Jim Morrison
Boldog szülinapot Rage !

Én örülök a sniper updatenek, mert az a kedvencem. 😊

Narxis
Pedig nem fogják.

jackcsabi
Nem fogják, de ugyebár van itt fegyverlecserélési lehetöség, mondjuk én a kést tuti megfogom tartani, ha kijön az új...

Viktor99
Mondasz valamit 😛
Twetr0x
Én egészen addig örülök, amíg a spy-t békén hagyják 😄

Viktor99
Igen? Akkor én verek rá akkorát az összes Valvesra hogy ketté áll majd a füle! A demo az már így is gynegus, azt má ne bántsák!
sonic syndicate
háhá új kaszt és szinte biztosan várható egy újabb demo nerf<#idiota>

mióta vártam erre 😮😮

jackcsabi
"Gotcha!"

Rage47
köszi!
Legalább azzal is gyakorlok! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D